Valborg


Tröja och kjol - HM, strumpbyxor - Netto (!), armband - Lindex och skor - Din Sko.

Min fina Bianca tidigare idag.

Valborg idag då. Vad tiden går fort! Nu är det ju verkligen vår! Vi ska bara mysa här hemma med god mat i form av kycklingpaj och vitlöksbröd. Sen blir det chips och dipp till tvn :) Möjligt att vi åker en runda med bilen genom stan sen för att kolla på folk o se brasan och raketerna på håll. Men antagligen är vi för lata och hemmakära för att ta oss ut ;) Hade varit roligt att hitta på nåt ikväll, men dem flesta har annat planerat skulle jag tro.

Har för övrigt satt ihop alla stolarna nu och jag kan inte vara mer nöjd än jag är! Till och med ekbordet är snyggt nu ;) Imorn ska vi åka och låna slagborren så vi kan sätta upp tavellisten. Har även beställt material till en lampa att ha över bordet. De gamla lamporna passar verkligen inte ihop med stolarna så nu åker dem ut vare sig älsklingen vill eller ej! Haha. Vad det blir för lampa får ni se när den är färdig ;) Har inte bestämt mig om jag ska visa köket innan eller efter lampan är klar, men det återstår att se. Håll utkik!

Nu ska jag, tråkigt nog, plugga. Kom på att jag har massa frågor i Historian som jag inte gjort som skulle vara inne någon gång under april... o ja, det är ju sista april idag så det är väl bäst att göra dem idag :P Fick provresultatet på ett av proven jag skrev i måndags också... VG! :D

Ha en jättetrevlig kväll nu!
PUSS

Kommentarer
Postat av: Nilla

Känner oxå igen det där, och nej vi hittar inte på något ikväll men JUST NU känner jag/nej eller ialf jag att det skulle va trevligt att göra det, bättre att vara efterklok än förklok, eller vad det heter ;)

2009-04-30 @ 22:38:30
Postat av: Cissi

ju då kan vi ju ha pyssel kväll=) Vill göra mig en randomlight i svart denna gången som ja sa när ja gjorde den vita,hahahaha men ja de blir ju aldrig av,hahahaha!puss

2009-05-01 @ 09:15:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0