Bröllop!


Imorn drar vi till min syster i Plaggebo! Men först är det ju förstås själva vigseln i Vissefjärda. Vi kommer åka direkt till kyrkan, dels för att vi ändå inte lär träffa syrran innan men även för att katterna ska vara ensamna så lite som möjligt. Så vi kommer åka runt 11.30.

Nu är det det sista som ska göras då. Slå in presenten, måla naglarna, skriva lapp till Madde som ska vara kattvakt osv. Hade tänkt färga håret idag också, men jag vet inte hur jag ska göra. Är så rädd att jag ska få fläckar i pannan eller nåt, haha, hade ju varit snyggt lagom till imorn ;)

Nästa uppdatering blir antingen söndagkväll eller måndag eftersom vi ska dit även på söndag då det är brunch och presentöppning. Vi har en härlig helg framför oss med andra ord! =)

Ha det så bra nu, kram!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Sv: Okej. Nja jag har nog bara en bild på min kisse i bloggen. Den kanske kan va svår att hitta. Jag tror att den bilden är med under kategorin allmänt. Missan är iaf snart 8år (!). Jag kan inte fatta det själv. Det känns som om att hon alltid är liten...

2009-08-29 @ 11:14:21
URL: http://colourblue.blogg.se/
Postat av: Moa

Hej!. Vilka söta katter du hade du=D.

2009-08-29 @ 19:05:37
URL: http://mmooag.blogg.se/
Postat av: Junitjej

En sådan fin och trevlig blogg du har!

2009-08-31 @ 22:17:56
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0