Dag 1 med vilddjuret


Tog en långpromenad med henne innan älsklingen skulle till jobbet.

Fina tjejen!

Vi promenerade och vi promenerade...

En liten fotopaus ;)

Sen blev Vilma trött och bara slängde sig ner i skuggan :)

Stooor tunga! ;)

Sen gick jag och Vilma bort till pappa och lillebror o busade i mååånga timmar. Inte helt lätt att fånga en flygande hund på bild ;)

Lillebror och Vilma.

In action!

Vilma, bananen, pappa o lillebror.

Specialeffekter? ;)

Sen kom grannkatten och var väldigt intresserad av vovven, men mest av hennes pipande bananleksak skulle jag tro ;) Kissen fick vääääldigt lång hals hihi.

Då var första dagen som hundvakter snart avklarad då. Det har gått bra, kommer nog gå bättre och bättre för varje dag. Vi får dock tänka om med hur och var hon ska hålla till här hemma. Vi har skärmat av till köket, mest för katternas skull, men även för att hon ska vara på ett ställe när vi sover. Men det funkade inte så bra. Hon skäller och gnäller om vi inte är i köket samtidigt så hon får nog sova inne hos oss. Kanske att vi stänger så att katterna kan vistas fritt utan att vara livrädda stackarna, hihi. Vilma har lite svårt att låta dem vara ;) Men vi har haft en superbra dag! Hon är ju så full av energi så hon ger ju aldrig upp. Vi har kastat boll och andra leksaker konstant i typ 12 timmar idag, haha. Och då menar jag verkligen konstant. Hon är som en jojjo, hehe. Vackra lilla Vilma! Nu sover hon som en stock, inte så konstigt ;)

Imorn är en annan dag. Vet fortfarande inte om vi ska stå på torget, har sällskap av älskling halva tiden och Thessan den andra halvan, men det beror på vad han säger när han kommer hem nu efter tolv. Om han orkar gå upp tidigt eller ej. Skulle ju behöva pengarna, men ah, det är ju en ny chans nästa månad. Synd bara att skippa denna chansen när det är så fint väder. Vi får se helt enkelt!

Kram och natti!

Kommentarer
Postat av: Cissi

De kanske inte har varit på leo´s lekland o kan jämnföra heller:)

2009-08-08 @ 12:06:23
Postat av: Johanna

Allt är bara bra, skönt med helg så att man får pusta ut lite efter jobbveckan som varit. Hur är det själv? Och vill också baka, men det känns inte som att jag hinner. Slängde ihop en kladdkaka i torsdags kväll, men det går ju så fort så jag vet inte om man ens kan kalla det att baka:D

2009-08-08 @ 12:10:53
URL: http://johannaperssons.blogg.se/
Postat av: Madde

Hej på er!

Det verkar ju som det funkar bra med lilla odjuret där hemma! :-) Och fina bilder ni hade tagit, ser mysigt ut. Saknar henne faktiskt...



Vill igen tacka för att ni ställer upp och hjälper oss med Vilma, det betyder jättemycket att hon får va nånstans där man vet att hon får det bra.



Stora Kramen från oss här i Danmark!

2009-08-08 @ 16:49:26
URL: http://madeleneo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0