Ofrivillig paus

Jag återkommer snart!! Finns inte mkt tid över mellan hundbus och plugg just nu ;) Men imornkväll ska jag visa lite bilder från senaste dagarna samt visa mina nya höstskor :)

Det går bättre nu iaf både med sovandet och katterna. Igår morse vaknade jag med en raklång Vilma bredvid mig, haha, jag måste ha sovit djupt ;) O idag såg jag något jag aldrig trodde jag skulle få se. Nämligen att Bianca jagade ut Vilma från balkongen. Min lillsnutta har blivit en tuff brud, hihi.

Hörs imorn!
Puss!

Kommentarer
Postat av: I S A B E L L A

SVAR: Heej :) Tack ska du ha ! Just nu säljer jag tyvärr inte designers, jag ska ta uppehåll med det i några veckor. Men...! Det kommer tillbaka. Kram!

2009-08-10 @ 15:23:41
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej jennika! Pratade med carmen idag igen, och de måste lämna ifrån sig kattungen till något hem nu snarast, eftersom dottern utvecklat allergi. Hela hennes ögon är uppsvällda, och de kan inte vänta längre =/ Är ni redo att ta emot lille joy?

2009-08-10 @ 22:45:44
URL: http://abnegnation.blogg.se/
Postat av: Be Inspired -Inreding och design

TACK så oerhört mycket! Det värmer verkligen ska du veta. Dock tycker jag detsamma som du. Jag beundrar dig såå oerhört mycket och det glädjer mig att vi tycker lika om mycket :) ÄLSKAR din stil och du har skapat ett "ha-begär" utav dina köksstolar som bara skriiiiiker efter mig hihihi. Älskar dem och funderar på att köpa en sådan till datarummet. Och din tavelvägg ska vi inte prata om. Det finns MYCKET att inspireras utav och med ordet "kopiera" förstår jag precis -jag tycker detsamma haha. VARMA kramar min vän/ Sofie

2009-08-11 @ 10:18:11
URL: http://decoratemebaby.blogg.se/
Postat av: Blogg by Maliin Stoor

=)



Må gott



Maliin

2009-08-11 @ 11:01:11
URL: http://www.qreate.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0