Allt klart!

Paus i tv-kvällen ;) Slökollar lite på Christine innan Brothers and Sisters börjar. Nu är allt på plats i hallen så imorn ska jag ta bilder. Tyvärr syns ju inte skillnaden lika bra på bild iom att den gamla färgen blev så pass ljus på bild. Men men. Målade hyllplanet på skoskåpen också. Ska ju egentligen vara oljebaserad färg så blev ju inte jättebra, men bättre än i ek iaf, dessutom är ju skoskåpen mer naturfärgade så det ser lite fult ut. Men men.. det blir nog bra :)

Tyvärr bubblade sig tapeten ännu mer efter denna målningen. Vi skulle behöva riva ner alla tapetlager och bredspackla, men det orkar vi inte. Men möjligtvis blir vi tvugna att göra det på ena lilla väggen i fall det inte lägger sig till imorn. Någorlunda fint vill man ju ha det. Vi är inte jättepetiga med sånt där, men just den väggen går inte dölja med tavlor heller eftersom det e på en sida av en inbyggd garderob.

Nu börjar det snart på tvn igen så ska avsluta här. Återkommer säkert med ett inlägg till ikväll, annars hörs vi imorrn!

PÖSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0