Läckert sovrum

Så här skulle jag lätt kunna tänka mig att ha i vårat sovrum. Vitt men ändå ombonat, läckert! Måla väggen vid sänggaveln grå och sätta tapet vid sängborden kanske vore nåt för vårt just nu livlösa sovrum? Eller kanske inte.. känner jag mig själv rätt skulle jag tröttna direkt och ta fram den vita målarfärgen igen.. ;) Varför är allt så läckert hos andra men inte hos sig själv?


Funderar iaf på att leta efter "kejsar"-lampskärmar att ha på sängborden. Trött på dem sänglamporna vi har nu och dem va ju väldigt billiga så gör inte så mkt om vi byter ut dem redan. Vet att älsklingens mamma har sånna lampskärmar, vi fick dem att sälja sist vi stog på torget.. kanske hon har dem kvar? Hi.


Dags att sova nu kanske... ska ut med vovven imorn vid 11, sen till Åhléns och kolla efter dem där brödkorgarna (kommer säkert hem med nåt helt annat eller inget alls), sen hem och plugga och äta. Klockan 5 ska jag till Cissi o kolla på deras nya soffa, sen ska vi ner på tjejkvällen på stan (och gå in på Åhléns igen och utnyttja rabattkupongerna också!). Extra öppet till 21 för oss ladies ;) Skoj!


Hoppas ni sover gott, så hörs vi imorgon! Puss mina vänner!


Kommentarer
Postat av: Thessan

Jag såg bara den ljussa på Bergs, men den kanske finns i mörkt också om man frågar där. Den ljusa kostade väll ca. 400 kr. Fina är dom!

2009-03-26 @ 11:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0