Empty




Utrustning: Nikon D60 + 55-200/5,6.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Idag känner jag mig lite sämre igen. Vaknade och kunde inte andas genom näsan. Fy faan. Känner mig febrig hela tiden också men har ändå ingen direkt feber. Igår hade jag 37,5 och jag brukar ha något på 36.

Men jag ska inte klaga.. det finns dem som har det värre. Grisarna till exempel. Dags att bli vegetarian, och det blir definitivt ingen julskinka i år!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Nilla

Så där hemskt har grisarna haft det många, långa år .. Bara det att det inte kommit fram helt förrän nu, när några äntligen vågar göra nåt åt det så det kommer fram. Jag har hört av de som jobbar/at på slakterier att djuren nästan stressas sönder innan de dör... allt är så hemskt :'( ... jag är glad o lättad över att kunna välja bort kött. Men OM man nu gillar kött så kan man ju alltid välja ekologiskt. Angående vegetarisk mat så finns det mkt gottigt. JAg använder mig av quornfärs i alla köttfärsrätter, och ingen brukar känna skillnaden. Man kan använda den i tacopaj, färssås, ja allt ! :) Qournbiffarna smakar inte mkt, men de kan man använda istället för kyckling, bara man kryddar maträtten ordentligt :) Kolla i kylen där det finns vegetariskt så hittar du lite av varje. Fråga om du vill veta mer :) Kram

2009-12-02 @ 13:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0