Valborg


Tröja och kjol - HM, strumpbyxor - Netto (!), armband - Lindex och skor - Din Sko.

Min fina Bianca tidigare idag.

Valborg idag då. Vad tiden går fort! Nu är det ju verkligen vår! Vi ska bara mysa här hemma med god mat i form av kycklingpaj och vitlöksbröd. Sen blir det chips och dipp till tvn :) Möjligt att vi åker en runda med bilen genom stan sen för att kolla på folk o se brasan och raketerna på håll. Men antagligen är vi för lata och hemmakära för att ta oss ut ;) Hade varit roligt att hitta på nåt ikväll, men dem flesta har annat planerat skulle jag tro.

Har för övrigt satt ihop alla stolarna nu och jag kan inte vara mer nöjd än jag är! Till och med ekbordet är snyggt nu ;) Imorn ska vi åka och låna slagborren så vi kan sätta upp tavellisten. Har även beställt material till en lampa att ha över bordet. De gamla lamporna passar verkligen inte ihop med stolarna så nu åker dem ut vare sig älsklingen vill eller ej! Haha. Vad det blir för lampa får ni se när den är färdig ;) Har inte bestämt mig om jag ska visa köket innan eller efter lampan är klar, men det återstår att se. Håll utkik!

Nu ska jag, tråkigt nog, plugga. Kom på att jag har massa frågor i Historian som jag inte gjort som skulle vara inne någon gång under april... o ja, det är ju sista april idag så det är väl bäst att göra dem idag :P Fick provresultatet på ett av proven jag skrev i måndags också... VG! :D

Ha en jättetrevlig kväll nu!
PUSS

Sneak-peak på nya stolarna


En liten sneak-peak på nya stolarna från Nordik.

Har bara hunnit sätta ihop två stolar. Sen får ni se helheten när tavellisten och allt annat är uppsatt i köket :) Måste låna slagborren först. Så kanske i helgen :)

Shopping i Linköping, del 2


Köpte likadana skor som jag har fast utan snören och med resår istället. Gått och stört mig på snörena som hänger som för stora hundöron ;) Strl 34 till mina minifötter ;) Från Skopunkten.

Ett par örhängen med rosetter från Gina Tricot.

En tunika med fransar och pärlor från Cubus.

En klänning/tunika från Gina Tricot.

Hade velat shoppa mkt mer kläder, men ibland (läs: jämt) säger plånboken ifrån. En del saker fick följa med hem iaf :) Synd att inte den blommiga klänningen fanns på Gina som jag hade tänkt ha på dopet bara. Kanske får chansa på storlek och skicka efter den istället. Vi får se!

Shopping i Linköping, del 1


Bokstäver att ha på väggen ovanför tavellisten. Från Nordik.

En grön bricka att ha på tavellisten. Även den från Nordik.

Detta var väl det "roligaste" jag köpte i inredningsväg. Köpte även en jäkla massa galgar, självhäftande speglar att ha inne i garderoben, ett grönt doftljus att ha på köksbänken, en tavellist till köket och massa svarta Ribba-ramar till fotoväggen. Resten får ni se när det är uppsatt och klart :)

Hemma

Nu är vi hemma från Ikea och Nordik o alla dem andra butikerna ;) Blev både kläder, skor, smycken, stolar och annan inredning :) Så imorn blir det som sagt bildregn!

Nu ska vi iväg och fira Wille som fyllt 1 år :) Sen skulle älsklingen o Fredrik fota deras bil inför försäljning och jag o Cissi ska kolla på Betty o husfruarna såklart :) Ett måste!

Puss så länge!

Nya sänglampor?


Funderar på att köpa nya sänglampor. Har kommit ifrån det där med vitt vitt vitt lite nu så ett par svarta som bryter av vore väl snyggt? De skulle passa finfint tillsammans med fotoväggen (svarta ramar) över sängen sen :) Känner att jag behöver förändring, big time! Dessa heter Vaduz och kommer ifrån Markslöjd. Säljs lite överallt.

Bild: Markslöjd

Okej, dags för sängen nuuuu då ;)

Iiiiiiii!

Imorn drar vi till det stora blå varuhuset! Men först ska vi såklart in på Nordik och hämta stolarna! Jag är så glad :) På Ikea blir det mest galgar och ramar... men det blir ändå en dyr affär eftersom ramarna jag ska köpa kostar skjortan, men men.. fint kommer det bli :) Ska även kolla om dem har en djup tavellist där, annars springer jag in på Rusta och köper en likadan som vi har ovanför soffan. Tyvärr får ju inte kivisarna plats på dem och jag vill gärna ha det i köket. Ska kolla på Duka imorn efter äppelgröna kivisar ;) Sugen på lite grönt i köket som sagt.

Sen blir det klänningsjakt på Gina Tricot. Har, efter lite tjat, fått älsklingen att gå med på att betala klänningen till dopet. Va fan, det e ju hans brorsdotter :P Jag åker väl på att köpa nya kläder till honom sen i augusti när syrran gifter sig. Haha. Jag kan ju knappast argumentera emot då ;)

Nehe, om man skulle ta och göra skoluppgiften (sista sekund som vanligt) och sen gå och lägga sig. Vi ska åka lite skapligt imorn eftersom vi ska hinna hem och fira Wille vid 7. Sen ska jag o Cissi ha tv-kväll :) Just det, proven idag gick bra! Iaf det ena, men tror det andra gick bra också :)

Usch va tråkig jag e som inte har några bilder att visa känner jag. Men imorn blir det ju massa shopping (förhoppningsvis) så på onsdag blir det bildregn här i bloggen :D

Natti!
Puss

Tittar in!

Halloj!

Tittar in en sväng! Måste säga att det är ganska skönt att vara ifrån bloggen i några dagar. Trots att jag har väldigt få läsare så känns det ändå som ett tvång att uppdatera flitigt varje dag just för att jag började göra det. Kanske ska börja göra som jag känner istället. Givetsvis uppdaterar jag inte bara för sakens skull, men även dem dagar jag inte känner för bloggen uppdaterar jag. Hade ju varit lite roligare om ni blev lite flitigare på att kommentera med =) Och jag vet att jag är dålig på att lägga upp bilder osv, så jag har ju inte världens roligaste blogg direkt. Men i sommar blir det förhoppningsvis bättre, när man hittar på mer och har med kameran oftare =)

Idag har iaf varit en effektiv dag. Har suttit på balkongen och pluggat, varit ute och gått en timme, tvättat soff- och fåtöljöverdraget (som nytt!) och ja, varit allmänt duktiga helt enkelt ;) Skönt! Ska börja gå en promenad på minst en timma varje dag nu. Utöver det får det bli 20-30 min (i början, sen orkar jag ju förhoppningsvis längre) på cykeln varannan dag och övriga dagar ska jag köra styrkeövningarna från häftet om dem olika kroppstyperna. Har ju även en video på datorn med aerobic eller nåt sånt jag kan köra ibland, haha. Men nu jäklar alltså! Nu blir det att röra på fläsket och skippa allt socker och dåliga fetter. Sallad, sallad, sallad! :)

Bara 1½ dag kvar till vi ska åka och köpa dem nya köksstolarna nu! Längtar lika mkt som ett barn längtar till julafton. Förut sa jag "Nu ska vi bara sova 2 ggr till innan vi ska köpa stolarna!" Hahaha. Precis som ett barn liksom.

Ne, dags att gräva ner näsan i pluggpapprena igen! Vi får se när vi hörs igen! Senast tisdagkväll iaf :)

PUSS

En paus är välbehövligt ibland.

Det blev visst en bloggpaus idag. Har inte haft någon lust att skriva överhuvudtaget, bättre att låta bli då. Kommer nog fortsätta i den här andan över helgen också eftersom jag har två prov på måndag som jag måste plugga till. Men nästa vecka är jag tillbaka med köksbilder :) Och inläggen om kroppstyperna kommer också för er som var intresserade! Men en liten paus är som sagt välbehövlig just nu känner jag. Borde vara ute i det fina vädret med! Funderar på att plugga ute imorn hos mamma o pappa och då passa på att ta med katterna ut. Vore mys :) Brorsan är ju hemma i helgen med. Frågan är ju om han är hemma-hemma eller ute med kompisar...

Hörs säkert nåt mer under helgen!
Kram!

Ärtgrönt i köket


Jag är sugen på att få in lite vår i köket i samband med dem nya stolarna, så dessa saker funderar jag på att inhandla :)

Bild: Eget kollage med bilder från Lagerhaus, MissHome och Favoritsaker.se.

Kvinnlig eller manlig?

Gjorde ett roligt test som jag hittade på brorsans tjej Linas bilddagbok. Testa du med! Jag borde nog jobba lite på min kvinnlighet ;)


Varma mackor!

Nu är vi hemma igen! Vilken bjässe det var som va hos pappa, hehe! Riktigt lugn och härlig hund :) Men jag håller mig nog till mina katter trots allt, cats for life ju :)

Nu har vi mackor i ugnen (typ det enda som fanns hemma så här dan före "löning"). Imorn ska massa nyttigheter inhandlas och sen ska det bli ordning på fläsket! ;) Ska skriva matlista och inköpslista lite senare. Riktigt peppad nu för nu har jag levt i mina gamla vanor för länge igen. Så himla onödigt. Men jag tänker så här, hade jag inte varit nyttig dem där veckorna jag faktiskt klarade det så hade jag ju vägt ännu mer nu istället. Men nu ska det bort igen!

Återkommer om ett tag med dagens kroppstyp. Puss

Briard

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem. Då ska vi nämligen bort till pappa som har släpat med sig sin chefs briard hem från jobbet idag ;) Då måste man ju dit o träffa den! Jag älskar briarder och har gjort det sen 2005 då jag hade min praktik på hundtrimmet (första gången, kom tillbaka 2006 igen). Ägaren hade/har nämligen två briarder som heter/hette Klara och HP (Hokus-Pokus).

Klara på hundtrimmet :)

Hörs när jag kommer hem! Puss så länge

090423

Vilken seg dag jag har! Har först och främst sovit borta hela dagen, sen kliar det i ögat och jag har kännt mig allmänt nere. Men det är bättre nu! :)
Längtar som en tok till tisdag när vi ska hämta stolarna! Tro inte att det är bekvämt att sitta och äta på en pall som är så hög att benen inte går att ha under bordet! Haha! Nä, dags att bli tisdag nu tycker jag. Av flera anledningar. Två prov på måndag som gärna får vara överstökade nu. Sen ska vi ju kanske fira Wille på tisdagkväll :) Eller måndagkväll.. eller onsdagkväll, haha, ja nån kväll iaf ;) O det ser jag fram emot! Saknar både Cissi o Wille! Wille har jag inte sett på evigheter känns det som, han va ju inte med sist jag o Cissi sågs då hon var här på tv-kväll. Så det är på tiden nu :)

Hoppas ni (nån iaf) uppskattar mina inlägg om dem olika kroppstyperna! Jag ska försöka gå efter min egen (äppelformad) från och med lördag (ska veckohandla imorn) så får vi se om det gör någon skillnad! En månad till dopet nu och ett par kilon hade ju inte varit helt fel att bli av med till dess. Ska förresten kolla efter en klänning till det på tisdag :)

Kram hela dan (kvällen?) kära ni!

Kroppstyp 2: Päronformad


Snygg överkropp och breda höfter?

Som päronformad kvinna kan du tacka dina kurvor för att de fungerar som ett genialt skydd mot flera livsstilssjukdomar. Men du kan få lite mindre fett på höfterna om du vill.

SÅ HÄR SER DU UT:
- Kroppen är kurvig med breda höfter, smal midja och smal överkropp. Du kämpar ofta med ridbyxfiguren.
- Kroppens skelett är tunt för genomsnittspäronet och du har inte särskilt mycket muskler. Du måste verkligen kämpa för att se trimmad ut.
- Du har ofta en lite lägre ämnesomsättning än andra, du går alltså upp snabbt om du gör utsvävningar.
- Du har ofta en hög produktion av östrogen. Det här hormonet gör att du lättare bildar fett på lår och höfter.

Strategi för drömkroppen
1. Promenera bort flera byxstorlekar. Många päronformade drömmer om att flytta fett från rumpan, höfterna och låren - gärna upp till brösten. Men ofta minskar de i vikt uppifrån. För att byta på ordningen, så att du går ner på underkroppen först, ska du snöra på dig vandringsskorna och boxningshandskarna. Långvarig, konditionskrävande aktivitet som till exempel gång och hård fysisk träning, exempelvis boxning, är de bästa medlen till att målmedvetet ta bort fett från underkroppen.
2. Sluta med viktminskningskurer. Om du går på stränga viktkurer med ett minimalt kaloriintag kommer du först och främst gå ner i vikt från överkroppen och det är inte målet. Ät istället en hälsosam kost med bara ett litet dagligt kaloriunderskott och lägg din energi på att träna regelbundet.
3. Hitta en bra stressbalans. Du kan stimulera fettminskningen från underkroppen ytterligare genom att vara lagom stressad. Positiv stress har positiv effekt på bildandet av noradrenalin, som är de primära signalämnena som får fettcellerna att frigöra lagrat fett till blodbanan. Därifrån transporteras fettet till framför allt musklerna med hänsyn till fettförbränning.

Så här äter du dig till mindre underkroppsfett
1. Lägg fet fisk i inköpskorgen. De envisa fettcellerna runt rumpa, höfter och lår kan göras mer villiga att frigöra lagrat fett när kosten innehåller tillräckligt med D-vitamin, kalcium och långkedjig omega-3. Fet fisk har ett högt innehåll av alla tre. Dock är det inte möjligt att täcka behovet genom att bara äta de rekommenderade högst 300 grammen fisk i veckan. Ta därför ett dagligt kosttillskott bestående av: 2 kapslar koncentrerad fiskolja och 2 kapslar kalcium och D-vitamin (10 mikrogram D-vitamin och 800 mg kalcium). Det ökar samtidigt fettförbränningen vid träning.
2. Följ de allmänna kostråden om att äta mer frukt och grönt - 5 om dagen, ät fisk flera gånger i veckan, ät potatis, ris, pasta och grovt bröd varje dag, dra ner på socker, var försiktig med fettet, ät varierat, släck törsten med vatten och var fysiskt aktiv.
3. Ut med det osunda fettet. En smalare profil kommer inte av sig själv, så skär ner på mättat fett, som till exempel mjölkfett, fett från kött och kokosfett samt andra fleromättade fetter, till exempel solrosolja, druvkärneolja och tistelolja. Raffinerade spannmålsprodukter som vitt vetemjöl samt fiberfattiga kolhydrater bidrar också till att fylla fettcellerna.

Så här kan kosten se ut för en dag:
Morgon:
1 portion havregryn med minimjölk med lite finhackade russin och mandlar på. 1 frukt. 1 kopp te eller kaffe. Drick vatten till alla måltider!
Förmiddag: En halv grovbulle med hummus på. Rivna morötter med citron och pumpakärnor på.
Lunch: 1 skiva fullkornsrågbröd med kycklingfilé med olika grönsaker som tillbehör.
Eftermiddag: Fruktsallad.
Kväll: 1 bit ugnsbakad lax med ångkokt spenat och ugnsbakad potatis. Som tillbehör tomatsallad med rödlök, lite mager feta och balsamicovinäger.

MER SYMMETRI VIA STYRKETRÄNING 
Breda höfter, ridbyxlår och en smal överkropp. Den päronformade kvinnan kan ha svårt att klä sig så att det ser harmoniskt ut, men det går att förändra med träning. Träna din överkropp så att den framstår som stark och fyllig - det gör att höfterna syns mindre. Samtidigt kan höfternas omkrets göras mindre genom konditionsträning och fokus på uthållighet. Optimalt ska 30 procent av träningen ägnas åt styrka och de resterande användas på effektiv konditionsträning.

Din vecka kan med fördel se ut så här:
Måndag:
Högintensiv träning, 40 min. Stretching.
Onsdag: Styrka. En rask promenad på 1 timme. Stretching.
Fredag: Högintensiv träning, 40-60 min. Stretching.
Lördag: En rask promenad på 1-2 timmar.
Söndag: Styrka. Kondition, högintensitet, 15 min. Stretching.

Slutsats: Den päronformade är alltså lite svårare att "få ordning på", men håller dig samtidigt frisk från farliga sjukdomar! Inget ont som inte har nåt gott med sig här heller alltså :)

Imorgon - den spinkiga kroppstypen!

YES! ÄNTLIGEN!

Nu har det precis varit en här och köpt stolarna! Räckte med att sänka dem till 1500:- (satte 1700:- först) så hörde det av sig en som var jätteintresserad :) Så nu är dem nya stolarna undanlagda och vi ska hämta dem på tisdag! :) Jag är SÅ glad just nu! :D Tack Mia för att du kollade upp vad dem hette så vi kunde ringa och lägga undan dem! :)

Haha, vilken rolig förklaring hon i telefonen hade när älsklingen ville försäkra sig om att det var rätt stolar. "En vit plaststol som ser ut som Eiffeltornet under." Haha.

Bild: Cissis privata

Ögoninflammation!

Japp, jag har antagligen gått och fått ögoninflammation. Jätteroligt. Verkligen. Har haft fruktansvärd klåda och irritation i ena ögat i flera dagar, värst på kvällen när jag tittar på tv. Har tänkt att det bara varit nåt skit liksom.. eftersom det inte har varat så har jag inte trott det varit ögoninflammation, för när man var liten och hade det vaknade man ju alltid med igenklistrade ögon. Men så idag kom jag på att sist jag hade så här så trodde jag inte heller det var det så då var jag borta hos Madde, och en eller två dagar senare hade hennes barn ögoninflammation. Smittade av mig då alltså, så då var det ju det jag hade. Så tydligen kan man ha ögoninflammation både utan och med var. Trevligt. Så ikväll blir det inget firande av Wille :( Får helt enkelt avvakta.. Älsklingen har ju hela munnen full med förkylningsblåsor med så nåt skit har vi ju lyckats dra på oss.

Ikväll ska jag skriva ett inlägg om nästa kroppstyp (päronformad) tänkte jag. Det tar sin lilla tid eftersom jag måste korta ner det som står i häftet och bara ta det viktigaste, annars hade inlägget blivit fyra ggr så långt :P

Har även en massa vinnarmail att se fram emot att skriva snart. Puh. Fast tråkigast är ändå paketeringen sen när sakerna ska skickas iväg! Men då har man ju iaf hunnit få in lite pengar ;) Gick rätt så bra. Ungefär hälften sålt och det gick upp en del så jag får nog lov att vara nöjd. Det osålda läggs ju upp igen och alltid brukar det vara nåt som blir sålt under andra försöket.

Hörs senare!
Kram hela dan!

Kroppstyp 1: Äppelformad


Snygga ben och rund på mitten?

Den äppelformade kvinnans viktigaste uppgift är att minska sitt midjemått. Det ger en mycket mer harmonisk kropp och kan bidra till att rädda ditt liv.

SÅ HÄR SER DU UT:
- Kroppsformen är ganska rak. Fettet är centrerat kring magen, medan armar och ben är feminina och smala.
- Du har ofta inte särskilt mycket muskler, men kan ha trimmade, slanka ben och en tränad överkropp.
- Du har ofta en tendens att gå upp snabbt, om du under en kort period äter för mycket. Därför ska du vara extra uppmärksam på vad du äter.
- Fettet kan utöver att sätta sig på midjan också sätta sig på brösten.

Strategi för drömkroppen
1. Sträva mot en låg stressnivå. En stressad kropp reagerar ofta genom att samla fett på magen. Det beror på att stresshormonet kortisol håller kvar fettet kring midjan.
2. Pressa upp pulsen högt när du tränar. Framförallt träning med hög intensitet - alltså konditionskrävande aktivitet med hög puls eller hård styrketräning - sätter effektivt igång att frigöra fett från magfettreserverna.
3. Ät fettfattigt och låt bli cigaretterna. Om fettet på magen ska ge vika måste kaloriförbrukningen minska, så att du äter mindre än du förbränner. Hoppa också över cigaretterna, om du röker. Det må så vara att rökning håller den totala vikten nere lite, men samtidigt får den fettet på magen att sitta fast.

Så här äter du dig till mindre magfett
1. Byt ut potatisen mot grovt ris och pasta. Potatis, som egentligen är nyttigt och mättande, har visat sig ha samband med magfetma.
2. Fyll matkorgen med fullkorn och proteiner. Ät mer fullkorn och färre raffinerade spannmålsprodukter. Raffinerade spannmålsprodukter som vetemjöl får fettet att sätta sig på magen.
3. Fyll på salladsskålen. Ju mer frukt och grönsaker du äter, desto mindre magfett. Frukt och grönsaker har nämligen en magminskande effekt hos kvinnor. Även proteiner som kyckling, fisk och skaldjur, ägg, magra mejeriprodukter och baljväxter har en magminskande effekt hos både män och kvinnor.
4. Ja tack till grönt te, nej tack till socker och alkohol. Grönt te innehåller katechiner och lite koffein, som får fettet från magen att minska i motsats till socker och alkohol som får dig att gå upp i vikt och binder fettet runt midjan. Dock kan ett enda halvt till helt glas vin om dagen hjälpa dig att hålla midjan slank.

Så här kan kosten se ut för en dag:
Morgon:
1 skiva rostat rågbröd med rårörda ägg av 2 ägg toppat med tomatskivor. 1 frukt, 1 kopp grönt te eller kaffe med mager mjölk. Drick vatten till alla måltider!
Förmiddag: Grönsaksstänger och kokta kikärter.
Lunch: 1 skiva fullkornsrågbröd med keso, räkor, dill och citron. En stor skål grönsaker med persilja.
Eftermiddag: Fruktsallad med färsk apelsinjuice på.
Kväll: 1 stor ugnsbakad kycklingfilé med ugnsbakade rotfrukter. Coleslaw av finriven vitkål, morot och lök blandad med grekisk yoghurt 2%, lite vinäger, salt, peppar och persilja.

ÖKA TEMPOT OCH SPRING BORT FETTET
Som äppelformad kvinna har du troligtvis för mycket fett på magen, men du är samtidigt så lyckligt lottad att det är lätt att bli av med det igen. Ofta väljer kroppen själv var den önskar ta fettet ifrån, och det är inte alltid samma ställe som du vill. Men precis som med magfettet är det möjligt att lägga mer fokus på träning som snabbt tar fram midjan. Hård styrketräning och konditionsträning med hög puls förbränner nämligen effektivt fettet på magen samtidigt som det stärker resten av kroppen. Löpning, spinning, crosstraining, boxning och aerobics kombinerat med magstärkande träning som pilates och bollträning är perfekta träningsformer för dig. Den höga pulszonen du ska träna i är då du är så andfådd att du inte längre kan prata.

Din vecka kan med fördel se ut så här:
Måndag:
Växla mellan styrka och högintensiv kondition. Stretching.
Onsdag: Växla mellan styrka och högintensiv kondition. Stretching.
Fredag: Kondition, låg intensitet, 40-60 min. Stretching.
Lördag: Högintensiv konditionsträning, 15 min.
Söndag: Gå en rask runda, 60-100 min.

Slutsats: Den äppelformade kroppstypen är den farligaste typen, men är samtidigt den kroppstyp som är lättast att "få ordning på"! Inget ont som inte har nåt gott med sig med andra ord :)

Imorgon - den päronformade kroppstypen!

Stockholm 22-23 maj! :)

Yay! Farmor ska ha sitt 80-årskalas på sin födelsedag, dvs torsdagen, eftersom det är röd dag då. Detta betyder att jag kan följa med på dopet i Stockholm!! :D Älsklingen messade sin bror förut och frågade om vi kan låna gästlägenheten fre-lör och det verkar som det funkar bra! Åh, hoppas hoppas hoppas vi fått reda på hur sommarn blir ekonomiskt då så jag kan shoppa! :) Annars blir det roligt ändå såklart, kanske en sväng till Grönan eller så? Åh va jag längtar! 22-23 maj är det jag som gör gatorna i Stockholm osäkra! ;)

090421

God morgon :)

Har precis gått upp, hade kunnat sova längre men man har ju ett ansvar att ge katterna mat, och nu känner jag inget behov av att gå och lägga mig igen (vilket jag brukar göra haha). Idag hade vi planerat att ta ut katterna, men jag vet inte om vädret tillåter det, sen så känner både jag och älsklingen oss lite småförkylda. Skulle däremot behöva åka ner på stan och köpa present till sötaste Wille (men vad? HJÄLP!). Sen är det lektion mellan 17 och 19.. naturkunskap. Ser verkligen inte fram emot det, för tiden går så saaaakta. Finns inget tråkigare än genomgångar på tavlan, och 2 timmar känns lite i längsta laget.

What else? Känns inte som jag har så mkt att skriva med tanke på att jag bara suttit inne och pluggat dem senaste dagarna. Mjo, min fina lillebror flyttade till Mariestad igår. Som tur är kommer han hem över helgen för vi hann ju inte träffa honom i helgen som var. Han ska bo där i iaf 2 månader och lär väl inte komma hem så ofta. Han har fått jobb där och ska bo på motell. Låter inte så kul och han själv lät inte så road av det när jag pratade med honom. Men det är ju ett jobb iaf, även om det bara är i 2 månader och borta från flickvän, vänner, familj och träningen.

Min viktnedgång går skit också. Jag vet inte vad det är för fel på mig alltså, men jag kan bara inte sluta svulla mer än under en kort period. Nu har jag inte cyklat på en vecka heller, jag som var så duktig och cyklade minst varannan dag. Nu ska jag dock testa en ny strategi (för jag ger inte upp!), nämligen att äta och träna efter min egen kroppstyp, som i mitt fall är äppleformad. Jag fick med ett häfte och en dvd om dem olika kroppstyperna i min första IForm-tidning så de tänkte jag gå efter (häftet i första hand då). Där står det precis vad man bör och inte bör äta när man är äppleformad (dvs när det mesta fettet samlas på och runt magen) och hur man ska träna. Jag tänkte göra ett inlägg om det. Om det är någon som är intresserad av att jag ska lägga upp ett inlägg om er kroppstyp kan jag göra det. Övriga kroppstyper är päronformad, mullig, pojkaktig och spinkig. Det kan vara svårt att veta vilken kroppstyp man är (jag t.ex. är nog en blandning mellan äpple och mullig, men mest äpple), men när jag gör inlägget om äppleformad kroppstyp kan jag även skriva lite kort om dem andra kroppstyperna. :)

Nu måste jag nog äta något. Men hörs senare då!

Kram hela dan!


Ääääntligen klar!

Hej på er!

Nu är jag tillbaka igen! Skickade precis in arbetet (som visst skulle vara inne idag och inte imorn!). Dock mailade jag läraren och sa att jag gör omprovet nästa vecka istället för jag kände att det blev för mkt med både prov och arbete samma dag. Hann dock plugga så pass mkt till provet att det inte blir så farligt mkt att plugga till det nu i helgen. Skönt!

Nu ska jag ta igen mig framför tvn. Som jag längtat!

Imorn är det som vanligt igen här på bloggen :)
PUSS!

En enda pluggröra!


När vi båda har mkt i skolan så ser det ut så här hemma hos oss. Jag önskar att vi hade jobb istället. Ett jobb att komma hem ifrån och vara ledig. För hur kul är det egentligen att leva i en sån här pluggröra? Som nu måste jag plugga konstant i flera dagar, vad är det då för mening med att plocka undan på kvällen? Det ger ju bara mer jobb. Nä, jag är trött på den här pluggröran! Jag hoppas dem kurserna vi kanske ska gå i sommar är mer "datorplugg" så man slipper ha framme massa böcker och papper hela tiden. Pust!

Förresten, visst blev det ljust och fräscht när vitrinskåpet försvann? Nu ska det bara upp en tavellist där. Lär dock dröja, för nu när jag är så nära att få ihop till dem nya stolarna vill jag inte lägga pengar på någonting annat innan jag har stolarna här hemma. :)

Nä, plugga var det ja..
PUSS

Wille 1 år idag! <3


Jag och Wille i höstas när jag var barnvakt <3

Wille och mamma Cissi på min 25-årsfest i februari <3

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Willes första födelsedag!! Grattis älskade lilla du! Kan inte fatta att det har gått ett helt år sen du kom, men samtidigt känns det som du alltid har funnits. Lilla hjärtat... du är så himla go och jag är så stolt över att få vara din extramoster. Även om det inte betyder någonting i praktiken, så betyder det massor i mitt hjärta. Älskar dig och din mamma så otroligt mycket!

Vi ses på onsdag, då kommer vi med paket :)

Puss <3

Bilder: Väldigt privata

Pluggar för fullt

Hejsan!

Eftersom jag har både prov och ett arbete som ska in samtidigt på måndag finns det ingen tid för bloggen nu. Kanske skriver ett litet inlägg då och då, men på tisdag är jag tillbaka på heltid igen! ;)
Hoppas ni har en suverän helg!

PUSS

Lilla söt


Bianca så som hon alltid ligger, inne i täcket :) Tur för henne att vi aldrig orkar bädda ;P

Jag har bestämt mig för att skriva om förintelsen i Historian och undrar om det är någon som vet några bra sidor med fakta? Det ska vara sidor som jag sedan kan ange som källor, alltså inte Wikipedia, uppsatssidor osv. Visst kan man ta lite fakta därifrån med men det ska ju mest vara från andra sidor så man kan ange källorna.


För övrigt så är det liiite bättre i handen nu. Är det inte bra på måndag får jag nog ringa vårdcentralen, kan ju inte gå med smärta hur länge som helst. Thina sa igår att hon fick problem med handen av datorn på jobbet, och nu när jag använder musen på min bärbara märker jag att det gör extra ont (man rör ju långfingret fram och tillbaka hela tiden), så jag ska nog testa att koppla in vanlig mus istället. Jobbigt när man inte kan använda handen. Jag kan inte ens öppna/stänga bildörren med höger hand. Inte bära nåt heller. Man blir ju helt handikappad.


Nu är älsklingen iväg på en fototur med Johan så då ska jag passa på att plugga lite.


Kramiz!


Ränder


Jag skulle vilja ha en lång randig kofta. Denna är superfin! Priset är dock lite för högt, enligt mig. Jag gillar billigt ;) Denna kostar 299:- och finns hos Haléns.

Ett vitrinskåp fattigare

Nu har det varit en här och köpt vårat vitrinskåp. Äntligen! Därmed har jag fått ihop till 2 1/4 stolar, haha. Bara 1 3/4 stolar kvar att få ihop till... tips, någon? Förhoppningsvis får jag ihop det nu på det jag lagt ut på Tradera. Säljer jag allt får jag garanterat ihop till det plus lite till, men ibland går det ju jättedåligt. Får hålla ena tummen helt enkelt :)

Skönt att ha blivit av med det här skrället:

Bara stolarna kvar nu då.. funderar på att sänka dem rejält, händer ju inget annars. Alla har bara mailat och poängterat att dem är för dyra. Till och med sånna som inte ens varit intresserade av dem.. hm..

Nu ska vi käka! Blir till o synda idag.. hehe. Det är ju fredag ;)

Puss!

090417

Gomiddag!

Vad händer idag? För min del så är det plugg som gäller. Längtar otroligt mkt till tisdagkväll kl 19, då är alla lektioner, prov och inlämningsarbeten över för den här månaden! Alltid lika skönt när man kan pusta ut i några dagar. Visst, några mindre uppgifter ska in innan april är slut, men inga stora grejer liksom.

Min hand blir bara värre och värre känns det som. I natt hade jag så djävulskt ont att jag fick ta en Ipren. Jag kunde bara ha handen i ett visst läge, minsta rörelse så gjorde det så ont så jag höll på att börja böla. Har jag stukat den? Eller vad har jag gjort liksom? Orkar inte ha så här ont mer.

Nu ska jag äta nåt, sen måste jag börja lite smått med Historian.

KRAM!

Hemma från Thina!


Medan Thina var nere i tvättstugan roade jag mig med att ta egobilder :P

Den otrooooligt goda maten hon bjöd på! Mums!

Thina herself! :) Mitt i solen :)

Fina Ludde!

Thina gömmer sig bakom vinet ;)

Där är ju jag ;)

Ego

Fina (men suddiga) Ville :)

Thina och Ludde :)

Jag fick inte gå hem, Ville tyckte mina skosnören var så roliga, haha <3

Nu är jag hemma från en jättetrevlig kväll hos min fina Thina <3 Hon bjöd på lax med ett täcke av någon slags dijonröra och grönsaker serverat med couscous, sjukt gott! Sen till Medium åt vi glass med hallon och blåbär som hon värmde i ugnen med vit blockchoklad på. Mums! Tack vännen för en kanonbra kväll! Nu får det inte dröja lika länge igen tills vi ses!

Nu ska jag försöka klura ut vad jag ska skriva om i Historian... lättare sagt än gjort! Sen blir det tv i vanlig ordning :)

PUSS

Söta tubtoppar


Hur söta var inte dessa tubtoppar då? Underbara ju! Tyvärr har jag aldrig passat i tubtopp, men dessa får mig att vilja ge det en ny chans. Kostar 149:-/st på Lindex.

Nu har jag lagt upp allt på Tradera *puh* så nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att bege sig till Thina. Hörs när jag kommer hem. Tjing!

Bild: Eget kollage med bilder från Lindex.se.

090416

Mja, nu är man hemma från provet då. Det gick nog vägen den här gången, tror jag! :)

Ikväll ska jag till Thina! Det var jättelänge sen vi sågs, tror inte vi setts sen min 25-årsfest...? Förutom i affären och så förstås. Hon ska bjuda på lax och efterrätt :) Smarrigt! Det har blivit lite av en tradition att vi äter lax när vi ses. Båda älskar det och jag äter det ju inte så ofta eftersom älsklingen avskyr fisk, så det är en perfekt tradition tycker jag! :)

Nu ska jag fixa lite lunch till mig och älsklingen. Det blir räk- och äggsallad, gott! Sen ska jag äntligen ta tag i att lägga ut alla grejer på Tradera. Har sagt det många ggr nu, men det blir aldrig av. Nu måste det bli det. Sen ska jag komma på vad jag ska skriva för arbete i Historian som ska vara inne på tisdag. Stress! På måndag är det Historia-prov med.. suck.

Hörs senare då! Kram hela dan!

I'm done!


Gokväll! Eller gonatt e det väl.. Nu sitter nog Excelen någorlunda iaf, har bara övat på det jag missade på senast, får hoppas det räcker. Men va svårt det är! Är väl för att man inte är intresserad antar jag.. är ju bara en kurs jag går för att få ihop till heltid.

Nu sitter jag och kollar på Two and a half men, superkul ju! Bara jag som gillar det? Jag och älsklingen. Stör mig på att dem bara visar ett avsnitt nu, förut var det två efter varann. Nej, nu ska jag kolla klart, sen lägger jag mig nog i sängen och kollar lite mer på tv innan det är dags att sova! Hörs imorgon!

Natti!

En sån där lista igen..

Jag kan inte låta bli, sorry.. Hittade denna hos min kära vän Thessan!

1. Hur gammal är du om fem år? 30 år
2. Vem var den sista du träffade? Förutom min sambo så var det Cissi.
3. Hur lång är du? Kort
4. Vilken var den senaste film du sett? Dark Water
5. Vem ringde du senast? Oj, haha, jag ringer så sällan så det minns jag inte ens..
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Haha kom när du vill! Jag är hemma hela dan. Puss" till Cissi ;)
7. Vad är helgens planer? Plugga :(
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta, 20 år i år :)
10. När såg du senast din mamma? I söndags
11. Vilken ögonfärg har du? Mörkblå
12. När vaknade du idag? Sent som vanligt
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej
14. Vilken är din favoritplats? Hemma, fast borta är ganska bra det med ;)
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I mer trygghet än nu, dvs jag vet vart mitt liv är på väg... i Västervik och förhoppningsvis har vi hus, jag, älsklingen och alla våra djur :)
17. Vad skrämde dig som barn?  Mörkret
18. Vem fick dig att skratta senast? Älsklingen
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Jao.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig?  Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen?  1 egen och så har ju älsklingen 1 förstås. 
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någong gång spytt på någon? Nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor med strumpor i..
26. Är du social? Nja, jag är blyg.. men älskar att ha människor omkring mig.
27. Vilken är din favoritglass? 88:an och Carte D'or-glass!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa hus, inredning, skänka pengar till djur som far illa, resa!!
29. Tycker du om kinamat? Ja, fast inte lika mkt nu som förr.
30. Tycker du om kaffe?  Nej, det är bland det äckligaste som finns!
31. Vad dricker du till frukost? Dålig på att äta frukost... men det blir väl vatten isf.
32. Sover du på någon särskild sida? Nej det är nog olika tror jag?
33. Kan du spela poker?  Aldrig testat.
34. Tycker du om att mysa? Ja det är väl klart!
35. Är du en beroendemänniska? Ja det måste jag nog säga. Jag är nog ganska beroende av älsklingen...
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nja, inte känner nu men har kännt.
37. Vill du ha barn? Nej!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Inget. Men havet är vackert att titta på, det är inte en pool :)
41. Vad spenderar du helst pengar på? Möbler, snygga klänningar och god mat.
42. Äger du dyra smycken? Nej, köper oftast på billiga kedjor och gärna då på rean ;)
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ett äpple.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Älsklingen.
46. Välj ett ärr på din kropp? Benet... ramlade i trappen när jag va liten :P
47. Vad har du för ringsignal? En irriterande sak som skriker :P
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, en del.
49. Flirtar du mycket? Never!
50. Vart togs din profilbild? Hemma efter att Cissi hade färgat och lockat mitt hår :)
51. Kan du byta olja på bilen? Nej
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste?  Minns inte..
54. Läser du dagstidningen? Nej..
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Tar allid massa erbjudanden men säger upp dem sen..
56. Dansar du i bilen? Haha nej?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? ?
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? SMS-avin till skorna.
59. När var du i kyrkan senast?  Willes dop förra året.
60. Vilka personer utmanar du: Alla som vill!

Oj, en del frågor var visst samma som sist.. lite trist att läsa igen kanske, haha.

Back to Excel... Puss!

Sightseeing i vårt Västervik





Några rådjur skuttade över vägen :)



Älsklingen :)


När vi hade hämtat mitt paket åkte vi ut en sväng till Gränsö. Hade tyvärr bara min gamla skruttkamera så det blev väl inga höjdarbilder direkt, men bättre än inget. Anledningen till att jag ville åka ut dit var för att fota årets lamm, men dem var inte ute/kvar. Om det är fint väder imorn efter mitt prov ska vi åka ut igen och då ta med systemkameran istället. Hoppas på att det är lite djur ute i hagarna då. Inte ens hästarna var ute..

På vägen hem köpte vi oss årets andra glass! Mums :)
Men nu är det hög tid att börja med Excelen tror jag allt. Vi hörs lite senare!

PUSS

Redo för sommaren!





Var och hämtade mina nya skor på Konsum förut. Nu är jag redo för sommaren! Kom snälla, kom! Men gud vad jag köper skor helt plötsligt. Redan fjärde paret sommarskor och sommaren har inte ens börjat! Men jag tar igen lite för alla andra år då jag inte hittat några skor till mina små fötter och har fått gå i samma gamla trasor år in och år ut. Äntligen kan även mina fötter vara lite moderna :D Dem med öppen tå är från Din Skos barnavdelning (tack för att ni äntligen börjat med lite "vuxnare" skor!) och dem andra är från deras damavdelning.

Nu får sommaren gärna komma!

090415

Hej hopp!

Ytterliggare en ny dag.. helt knasigt. Idag är det plugg för fulla muggar som gäller! Ska göra omprovet i Excel imorn bitti. Älsklingen har gjort ett liknande "prov" till mig som jag ska öva på. Tur jag har honom som kan allt :) Excel är svårt!

Har så himla ont i handen. Liksom uppe på handen fast inuti, om ni förstår. Gör jätteont när jag böjer den. Det började igårkväll så jag kan inte ha legat på den i natt eller nåt sånt konstigt. Funderar på om jag ska värma vetevärmaren eller nåt. Nån som har nåt annat tips? Inte så kul att sitta och skriva prov imorn om jag har ont, det är ju typiskt nog högerhanden också...

Fick sms förut om att mitt paket från Din Sko har kommit, wiiie! Lätt att jag ska hämta det sen! Gick inte spara bilderna på Din Skos hemsida och jag orkade inte göra nån skärmdump då så jag visar dem nu när jag fått dem istället :) Kommer bli sååå snygga i sommar, båda paren!

Nu ska jag äta nåt, sen ska jag börja med Excelen... och hämta skorna!!!

Kram hela dan!



Kvällen


Ja, jag vet inte vad jag ska säga längre. På hur många olika sätt kan en katt ligga/sitta egentligen? Så här gillar Bioz att sitta när hon tvättar sig iaf, haha.

Nu har Cissi precis åkt hem. Har haft jätteskoj med min käraste vän som alltid :) Hon är sötast och bäst, även om hon inte förstår det själv! :) Hon frågade om vi vill följa med till Ikea nästa helg och det vore onekligen väldigt nice! Jag behöver ingen övertalning, det är snarare älsklingen och plånboken som behöver ;) Men det ska nog gå att ordna! Skulle behöva kolla efter lite klänningar på Gina. Är ju både dop (älsklingens brorsdotter), student (min kusin), midsommar (såklart) och bröllop (min syster) den här sommaren! Verkligen roligt att ha så mkt att se fram emot! Dopet är ju dock fortfarande oklart om jag kan följa med på, men hoppas det såklart eftersom det är i Stockholm :)

Ska kolla lite tv nu och äta mitt tisdagsgodis hihi.

PUUUUSS

Hängselkjol från MQ



Denna hängselkjolen från MQ var det jag köpte genom Tradera förra veckan och fick hem idag. Supersnygg! Har tydligen kostat 500 spänn på MQ, vilket jag tycker är väldigt saftigt då det är "mjukisbyxor-material", men jag köpte den för 150 spänn med frakten inräknad :) Kap! Har som vanligt inte testat den, men har slängt den i tvätten nu så får prova den när den är tvättad sen.

Nu kommer snart Cissi! Bloggar mer efter 23 :)

Puss och glöm inte Ugly Betty och Desperate Housewives ikväll! :D

090414

Halloj!

Redan en ny dag. Går inte dagarna väldigt fort just nu? Känns som det tycker jag. Man hinner ju inte med. Idag ska jag städa, och ikväll är det säsongspreimär av Ugly Betty plus att det är dubbelavsnitt av Desperate Housewives så då kommer Cissi hit och har tv-kväll med mig :) Ska åka bort till affären sen och köpa nåt gott, hihi. Men först ska jag cykla och efter det duscha (såklart). Fick en vit hängselkjol idag som jag köpte på Tradera förra veckan. Stog att den var helt ny i auktionen, men jag vet i fan om jag tror på det. Men jag orkar inte tjaffsa. Ska tvätta den iaf innan den åker in i garderoben. Visar den sen! Har ju inte visat kjolen i skinnimitation heller. Den passade ju visserligen inte men... kanske gör det sen ;)

Nu ska jag cykla, men vi hörs lite senare!

Kram hela dan!

Garderobsfix

Gokväll! Har inte hunnit sitta vid datorn sen vi kom hem. Ikväll har vi nämligen gjort iordning i våra garderober. Vi hade inte utnyttjat all plats innan så det har vi fixat nu! Jag har dessutom fått en till garderob nu, så nu kan jag köpa ännu mer kläder, hihi. Vi ska även måla inne i garderoberna sen så när det är gjort tänkte jag visa före- och efterbilder, inget roligt att visa det nu.

Nu ska vi äta korv med bröd och sen ska jag göra nachos. Onyttiga klubben som sagt, haha. Men imorn blir det att cykla igen.. eller kanske senare ikväll? Äh, vi får se.

Hörs senare eller imorn! PUSS

Måndagsvägning

Jao, jag ångrade mig. Bättre att ta tjuren vid hornen och väga mig tänkte jag. Och det var ju inte helt fel, för det hade ju inte gått uppåt! :) Snarare neråt, om än liiiiite haha. Men jag är positiv! Va fan, så länge det går neråt är det väl bra?! Eller? :)

Startvikt den 16 mars 2009: 65, 8 kg
Första målvikt: 60, 8 kg
Slutlig målvikt: 42-45 kg

Vikt den 13 april 2009: 65,5 kg
Resultat sen senast: -0,1 kg
Resultat totalt: -0,3 kg

Men nu är det dags att lägga på ett kol om jag ska hinna gå ner några kilon till sommaren! Jag får helt enkelt skärpa mig ordentligt. 1 hg hit och 2 hg dit känns inte okej. Pepping pepping!

Nu ska vi till älsklingens föräldrar och äta mat så vi hörs ikväll helt enkelt!

Kram hela dan!

Favoritbloggarna just nu

Tänkte dela med mig av dem bloggar jag läser varje dag, dvs sånna bloggar som uppdateras dagligen. Läser självklart fler (t.ex. mina älskade vänners!) men dessa är sånna bloggar jag läser flera ggr om dagen.

Colorelle - Favoriten just nu! Får typ all min outfitinspiration där ifrån! Sjukt snygga kläder, jättemysigt hem (om än inte min stil), hur vackra foton som helst och en jättemysig tjej.

Starwoman - Smarriga recept och hur snygg lägenhet som helst! Skriver väldigt bra och personligt. Supersöt!

Hemma hos Katta - Smarriga recept även här, en vit minimalistisk lägenhet och en hel del kläder :)

Therez garderob - Sjukt snygga outfits och en fin lägenhet! Bra blandning på inläggen, dock är outfitsbilderna det bästa.

Fanny - Fina bilder, mkt text, fin lägenhet :)

Det kan dock ändras fort, men just nu är det dessa jag klickar in på varje dag. Men så finns det som sagt määängder av bloggar jag läser kanske varannan eller vartredje dag... sånna som jag vet ändå inte uppdaterar varje dag liksom.

Tipsa gärna om andra bra bloggar!

Det är fler som har skön stil :)





Så här kan man ju också ligga! ;) Ser inte ett dugg bekvämt ut, men väldigt roligt :) Haha! Min älskade lilla Bianca <3

090412

Första gången jag sitter vid datorn idag. Otroligt seg efter gårdagen! Nu ska vi synda med kebabtallrik också.. inte bra det här, men men, nya tag imorgon! Jag har iaf inte tappat motivationen helt, och det är jag glad för! Oftast tappar jag den helt efter 2 veckor.. men nu har det gått 4 veckor och jag har iaf halva motivationen kvar ;) (Hade jag haft hela hade jag ju inte syndat). På tal om det så ska jag inte väga mig imorn, gör det nästa måndag istället. Har kommit underfund med att jag kommer tappa motivationen helt i fall jag inte gått ner nåt, så bättre att ge sig f-n på det nu en vecka till och sen väga mig. Tror jag. Ah, det blir nog bra! Så länge det finns lite motivation kvar så finns ju hoppet där :)

Vad blir det idag då? Mjao, ska nog förbi mina föräldrar en sväng igen och lämna tillbaka pappas dator som älsklingen har fixat. Sen kanske ta en promenad? Det vore skönt. Kanske man får bort en pommes iaf ;) Annars blir det nog lugnt! Borde förresten börja plugga lite igen... varit lugnt en vecka nu, men snart drar det igång ordentligt igen och då vill jag inte ha massor att göra på en o samma gång, tack.

Hörs senare!
Kram hela dan!

Sömnig kräfta

Fy, det märks att jag gick upp 7.15 i morse och har varit igång hela dagen. Jag är så himla trött nu! Har dock inte lagt mig, av ren vana, I guess.. Dags nu kanske? Sitter och gäspar heeela tiden. Känner mig nästan febrig också. Tänk att man kan känna sig sjuk i hela kroppen bara för att man brännt sig i ansiktet. Konstigt ju. Well, ska sluta tjata om min bränna nu, haha.

Näe, vi hörs imorn hörrni! Dags att krypa till kojs, åtminsone för att titta på tv.. lär ju somna hur eller hur. Förhoppningsvis med en Bioz tätt intill. Har nämligen duschat henne ikväll och då brukar hon vilja sova under täcket med oss <3

Godnattkram!

Soffa, men varifrån?

Denna soffan hittade jag på nätet för ett tag sedan. Jag sparade bilden men glömde skriva varifrån den är.. typiskt. Den är inte från nån av dem stora kedjorna iaf, utan någon mindre webbutik tror jag. Någon som vet? Gillar formen på den, men vill dock ha en mörkare grå. Vet inte ens om det finns, så därför vore det bra att veta var den kommer ifrån ;)


En dag i solen!


<3

Bioz och älsklingen. Nu känns det som sommar!

Gräs är himla gott tycker Bioz :)

Vackra lilla du <3

Underbart att slippa vinterstövlarna!!



Familjen Anka ;)

Obeskrivlig kärlek!!!

Kräftan själv med sin fina älskling <3

Gos med husse :)

Karlarna drack öl i solen :P

Älsklingen mitt i solens strålar <3

Papi :)

Det var min dag det :) Underbart med värme och sol! Mindre underbart med brännskador :P Samma visa varje år, jag kommer då aldrig lära mig..

Nu blir det slutet av Robinson, sen två filmer i rad på 4:an.. nämligen The Wedding date och Dark Water (får väl se hur mkt jag vågar se av den, haha).

PUSS!

Hej, det är jag som är fru kräfta!

Nu är vi hemma igen och jag är rödare än någonsin. Bränner som f-n! Vi ska nu åka och köpa lite påskgodis och sen kolla på Robinson. Efter det tänkte jag lägga upp bilder från dagen :) Så hörs snart igen!

Puss

Hemma från loppisen!

Hej kära ni!

Nu är vi hemma från loppisen, packade ihop lite tidigare för vi var så trötta och ville bara hem. Var ändå nöjda med försäljningen och hade antagligen inte sålt för många kronor mer om vi hade stannat tiden ut. Vi sålde för ungefär lika mkt som vanligt så det var helt okej! Det kostar ju 100:- att stå där plus att vi köpte korv för 50 spänn så vi tjänade kanske 400:-. Så nu har jag sparat ihop till EN ny köksstol iaf ;)

Solen har verkligen gassat på idag så jag är röd som en kräfta i fejset. Älsklingen säger att jag ser ut som ett plommon, haha! Mitt ansikte kokar som bara den nu. Jag blir ju tyvärr aldrig brun, utan så fort jag visar mig i solen så bränner jag mig :( Man tänkte ju inte på att ta solkräm idag heller för man lever ju fortfarande kvar i vintertänkandet ;)

Nu ska vi bort till mina föräldrar och äta mat. Vi tar med oss katterna också! Vi gjorde aldrig det igår. Bioz kommer bli överlycklig så fort kopplet kommer fram och det är så underbart att se! Får väl se om vi får med oss Bianca eller om hon springer och gömmer sig... hihi.

Hörs ikväll mina vänner!
PUSS

Bloggdesign

En liten ändring i bloggdesignen är gjord. Inte mkt, men tillräckligt för att bloggen skulle bli lite roligare tycker jag :) Det jag har gjort är alltså att jag ändrat så det blir en rosa bakgrund till inläggens rubriker. Eftersom jag inte kan nånting om koder osv så gör jag lite i taget. Kollar på den här sidan för att veta hur jag ska göra.

Nuuu måste jag sova! Hörs imorn, natti! Puss!

Sommarlängt!!

Okeeej, ett inlägg till blev det visst (o kanske fler, vem vet? E ju inte bäst på att gå o lägga mig tidigt precis..)! Sitter här och längtar till sommaren...


Bärnäset 2003.


Öland 2003.

Gränsö med Bioz 2004.

Cissi 2004.

Partybrudar på väg ner på stan :) 2004.

Mys med Cissi i stadsparken 2005.

Party med Madde 2006.

Kolmården 2006.

Med katterna hos mamma o pappa 2007.

Grillar hos Cissi o Fredrik 2007.

Stadsparksmys med Madde o barnen 2007.

Jag, älskling o Cissi, midsommar 2007.

Hälsar på älsklingens syster med familj i Vaxholm 2007.

Lata dagar hos mamma o pappa... 2008.

Den här sommaren ska helt klart innehålla massor av sånna här underbara dagar! Sommaren 2009 kommer bli den bästa sommaren någonsin! Eller hur vänner? :)


Förbannad!

Sitter och kollar på Singing bee med kändisar nu och blir sååå jäääävla förbannad. Vinnaren får skänka sina pengar till valfri välgörenhet. De två sista skulle skänka till Rädda barnen resp utrotningshotade djur, varpå Hanna Hedlund (programledaren) säger "Ja det är ju tur att ni inte får ringa och rösta på det ni tycker är bäst..." Sen när fan är det fel att skänka pengar till behövande djur? Djur är lika mkt värda som människor! Sånt här gör mig så urbota förbannad att jag kokar av ilska och inte vet vart jag ska ta vägen. Nee ni, tacka vet jag människor som bryr sig om djur. Ni andra verkar inte ha fattat att människan och jorden behöver även djuren för att överleva. Det är sånt här som bara förstärker mina känslor om att inte skaffa barn. Mitt kall här i livet är att ta hand om massa djur som behöver hem, inget annat!

Nu ska jag inte förpesta min blogg med mer ilska ;) Var bara tvungen att skriva av mig lite. Även jag har ju rätt till mina åsikter, även om det oftast inte känns som det.

Kommit hem från mina föräldrar nu iaf. Ska tillbaka dit imorn efter loppisen och äta mat. Jag fick välja mat :P Höhöhö. Nu ska vi bära ut allt som ska säljas imorn, så vi slipper göra det imornbitti. Ska vara nere på torget kl 8. Pust o stön. Måste försöka lägga mig skapligt ikväll o glo på tv eller nåt.. annars kommer jag aldrig orka upp.

Puss, så hörs vi imornkväll antagligen! <3

Edit: Jag menar självklart inte att det är fel att skänka pengar till Rädda barnen, det jag reagerade på var ju att programledaren tyckte det var "fel" att skänka till djuren...

Väskor på H&M


Jag skulle vilja ha ett par nya väskor och dessa två snyggingar skulle jag definitivt inte tacka nej till! Älskar den bruna färgen och dragkedjorna på den svarta! Give me! Kostar 179:- respektiver 198:-. Finns även i andra färger.

Bild: Eget kollage med bilder från HM.

Långfredagen

Hej alla glada!

Idag är väl alla (utom jag haha) ute i det fina vårvädret kan jag tänka mig. Vi ska bort till mina föräldrar sen och hämta ett bord till imorn (loppisen), och vi funderar på att ta med oss Bioz och kanske Bianca då (Bianca hatar att vara ute). Det märks att Bioz börjar förstå att det drar ihop sig till "vara-ute-i-koppel"-tider för hon har försökt smita flera gånger sen det blev vårväder, sötnosen :) Så det ska vi nog göra idag! Det är egentligen inte så mkt att göra inför imorgon för det mesta är ju redan prismärkt sen förra gången.

Firar ni påsk? Det gör inte vi direkt. Alla andra åker till släkt och familj och påskmiddagar hit och påskmiddagar dit. Men inte vi. Men det kanske blir så när man har familj och släkt i en annan stad? Vad vet jag. Skönt att slippa hysterin tycker jag, räcker väl med julen? Puh.

Nä, dags att få liv i karln så vi kommer iväg! Äta kanske man borde innan också..

PUSS

Fint på Topshop


Dessa plagg väcker iaf ha-begär hos mig. Hoppas, hoppas, hoppas jag kan följa med till Stockholm i maj...

Bild: Eget kollage med bilder från Topshop.

Onyttiga klubben

Oj, det var ju inte direkt meningen att det skulle bli massa onyttigheter i affären, men det blev det. Hmf. Aja, ere påsk så ere ;)

Missade Criminal Minds med, för det hade jag inte en tanke på när vi åkte. Får kolla upp när reprisen är. Nu ska vi nog se film och fika lite!

Puss på er!


PS. Jag ska försöka mig på att ändra designen på bloggen lite. Den ser så "standard" ut nu...


Skärtorsdagens outfit


Topp - HM, lång väst - Åhléns, prickiga strumpbyxor - HM, ballerinaskor - HM Young, halsband - Cubus och armband - Lindex.

Så här ser jag ut denna skärtorsdag. Fick fota om flera ggr den här gången, men sen insåg jag att det inte går att fota bort fläsket, haha. Ni får ta mig som jag, för tillfället, ser ut ;)

Nu ska vi åka o handla nåt gott.. vad vet jag inte men nåt iaf, haha.

Puss!

Min vita fotomodell







Fotade Bioz för en liten stund sen. Bäst att passa på när hon ligger så fint, är stilla och det dessutom var vit bakgrund :) Vackra lilla du! Bilderna är tagna utan blixt, det är därför dem inte är så perfekta..

Glad Påsk


Glad påsk kära läsare! Ät nu inte ihjäl er på godis, ägg och annan påskmat! Själva ska vi nog försöka hålla oss borta iaf från godiset eftersom vi redan ätit tillräckligt med godis den här veckan ;)

Ha en underbar helg! Kommer dock uppdatera här som vanligt då vi inte har något inbokat alls i helgen förutom loppisen förstås.

Lite viktbabbel..

Hej sötnosar, hoppas ni har en fin dag :)

Alltså, på måndag är min "riktiga" vägdag, alltså den vikt jag kommer föra dagbok på. Dock har jag fuskvägt mig två ggr dem här två veckorna, bla idag. Det går neråt! :) Dock inte så mkt som jag vill, inte mkt alls faktiskt. Så från och med måndag, om det inte hänt mer till dess, ska jag lägga om min strategi. Just nu tillåter jag mig själv att äta godis tisdagar och lördagar. Jag cyklar på motionscykeln varannan dag. Jag äter normal mat (alltså inte bara sallader, men heller inte massa snabbmat), dock har jag "fuskat" två ggr med snabbmat.

Min nya strategi får bli godis EN dag i veckan (vilken vet jag inte), cykla minst varannan dag precis som nu men även tvinga ut mig på promenader i det fina vädret (jag är ju som sagt ingen utemänniska så att ta promenader är en stor uppoffring för mig haha) och sen ta in mer grönsaker i maten. Jag är väldigt dålig på att äta grönsaker till maten. Inte för att jag inte tycker om det utan för att jag är för lat helt enkelt. Ett till moment i matlagningen liksom.. Så det måste jag skärpa mig med om jag ska nå mitt mål liiite snabbare iaf. Med det sagt ska jag väl även tillägga att det är en långsam viktminskning jag är ute efter eftersom det är bäst i längden. Massa dieter eller pulver och sånt skit är inget för mig, man bara går upp det sen när man börjar äta normalt ändå..

Ja, det var lite viktbabbel från mig... På måndag är det alltså dags för resultat igen! NU SKA JAG CYKLA!

Lady Gaga - Pokerface


Lätt bästa låten just nu! Hörde den på radion nu när vi var ute och åkte precis. Jag blir så partysugen! Snälla kära vänner, en fest snart? Jag är så uttråkad! *vädjar* Haha!

Tyvärr är jag inte så avancerad att jag orkar lägga upp musikvideon, ni får nöja er med en bild ;) Alla vet ju vad det är för låt ändå ;P

Vad är din favoritlåt just nu?

Lite lätt irriterad

Helt sysslolös blev jag inte idag iaf. Mötte upp Cissi vid ams och tog hand om lille Wille medans hon var inne och pratade där. Sötnosen var så glad hela tiden :) Men får man leka med mobilen kan man väl inte vara annat ;) Hann även med en sväng på HM och Din Sko. Dock finns det inga pengar kvar nu för denna månaden så jag fick nöja mig med att titta :P Hittade dock ett par skitsnygga skor på Din Sko i fuskskinn (är ju alltid nån del i skon som är i skinn, morr!) som jag ska skicka efter i fall Cissi skulle skicka efter nåt. Har ju inte råd att köpa dem nu så får bli faktura. Smart tanke Cissi :) Menar skickar jag inte efter dem så lär dem ju ta slut och det är som sagt inte ofta jag hittar snygga skor i fuskskinn så det gäller att passa på! (Visar dem när jag skickat efter dem.)

Lite irriterad är jag nu med. Fick precis veta att jag får göra om provet i Excel. Mmm visst det var väl väntat. Men grejen var att älsklingen mailade läraren idag och frågade varför hon inte har rättat än (3½ vecka sen vi gjorde provet), ja då får han tillbaka att hon rättat dem för länge sen men GLÖMT att tala om för oss vad vi fick. Liksom bra när man ska göra omprov. Suck. Så ja, jag kunde gjort det för 2 veckor sen, men istället får jag göra det på påsklovet. Suck i gatan alltså.

Nehe, snart är laxen klar i ugnen. Bäst att fixa resten!

PUSS

090408

Hej på er kära läsare!

Idag gick jag upp tidigt för att vara jag, närmare bestämt kl 10. Min moster skulle ju komma på förmiddagen men jag visste inte vilken tid så jag ställde kl på 9. Hon kom runt 20 över 10, så det var la tur det. Förmiddag för mig är ju annars fram till 16, haha, så det var tur att jag tänkte till ;) Fick iaf lite grejer som jag strax ska gå igenom.

Idag är det ganska öde på schemat. Vet inte om det blir tv-kväll med Madde? Tydligen har Vilma (vovven) bitit sönder antennsladden så det inte går att kolla på tv i vardagsrummet. Bushund..
Rensa lite mer ska jag göra med. Skulle behöva gå igenom hela förrådet men det är sån oreda där ute att man bara går ut och ställer sig och glor för att man inte vet vart man ska börja. Slutar med att man går in igen, haha. En flytt skulle vara perfekt så man liksom blir tvungen att gå igenom det. Fattar inte hur vi kunnat samla på oss så mkt skit på dem 4 år vi bott här. Helt sanslöst.

Nähe.. dags att dra igång den här dagen på allvar kanske. Ska nog se Våra bästa år sen för att se vad som hänt sen sist jag kollade ;) Hörs senare kära ni!


Kram hela dan!


Nattbabbel

Nu har jag tröstat mig med två avsnitt av One Tree Hill, har ett kvar men sparar det till lite senare. Så bra!! Måste köpa alla boxarna sen så jag kan se om hela. Hade säsong 1 och 2 men sålde dem när jag hade dåligt med pengar, vilket jag ångrar nu..

Imorn kommer min (ingifta) moster hit och lämnar lite grejer. Tänk att alla vill bli av med massa skit när jag ska stå på loppis :) Kanon för mig ju! Ska försöka fixa två bord den här gången eftersom vi ska ha en hel plats för oss själva. Känns lite onödigt att inte utnyttja hela platsen, det kostar ju ändå 100:-, och alla grejer får ju inte plats på ett bord vilket dem andra gångerna har resulterat i att vi har fått ta upp lite undan för undan när lite blivit sålt. Bättre att kunna ta upp allt på en gång ju. Håll tummarna för att vi får mycket sålt :)

Har kommit på att jag nästan aldrig skriver om inredning längre. Jag har väl inte direkt tappat intresset för det, men det har svalnat lite. Det beror väl mest på att jag inte har råd att göra det jag vill och även för att jag liksom aldrig känner mig nöjd, vad jag än gör. Då ger man ju upp till slut. För tillfället är jag inte nöjd med ett endaste rum här hemma, eftersom inget rum är helt färdigt. Det är tomt på väggarna, jag vill bli av med all ek och köket behöver renoveras ytterliggare.. men nee, pengarna räcker inte helt enkelt. Vilket just nu beror mkt på mitt nya intresse för kläder. Where did that come from, liksom? Har väl aldrig intresserat mig för kläder innan... Well, nåt ska man ju lägga pengarna på :P

Nu ska jag sluta babbla och glo lite på tv så här på småtimmarna... See ya tomorrow!

NATTI!

Den omtalade klänningen

Kanske inte världens bästa bild, det är ju svårt att fota svarta plagg, men här är klänningen iaf! Kostade 149:- när den såldes på HM (dock inte här i stan tror jag utan mer i dem större städerna?), men jag fick ge dubbelt plus lite till vilket den definitivt är värd då jag verkligen velat ha den länge. Har inte testat den än, men är ganska säker på att den passar. Fest snart nån? ;)


Kvällen


Skjorttunika - HM, grå leggings - HM och stövletter - Din Sko.

Hemkommen från världens bästa Cissi. Skulle ju ha lite tv-kväll med godis framför husfruarna, men det var ju inget. Så himla typiskt när vi för en gångs skull skulle se tv ihop ;) O nu står det att  Brothers and sisters oxå utgår pga att hockeyn blev förlängd. Gaaah, trodde att jag åtminstone skulle få se det :P Aja, jag får väl lugna tv-nörden i mig med att jag faktiskt har nya One Tree Hill-avsnitt på datorn. Yeay! :D

Iaf, så hade jag väldigt trevligt hos Cissi som vanligt. Världens goaste kille Wille var lika söt som alltid, men han gick ju och la sig runt 8. Jag och Cissi roade oss med att prata om våra misslyckade liv, haha. Det är tur att vi är lika misslyckade båda två, som Cissi sa ;) Hehe.

Ska se om jag kan ta en bra bild på klänningen nu, annars gör jag det imorn i dagsljus. Lyckas jag kommer det snart ett inlägg till.

PUSS

090407

Här sitter jag helt svettig o dan efter att ha cyklat. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, men tänkte skriva några rader här först :)

Idag är det först veckohandling som står på schemat! Sen ikväll ska jag till min älskade Cissi o ha lite tv-kväll. Det var verkligen hur länge sen som helst som vi gjorde nåt annat än att gå på stan tillsammans, hihi. Så det ska bli nice! O så får jag ju träffa min älskade Wille med :) Underbart!

Fick klänningen idag från Tradera. Ska visa sen :) Tror den kommer sitta perfekt, men har inte provat den än! Kanonsnygg är den iaf :)

That´s it for now folks... PUSS!

Ge hemlösa katter och hundar mat!

Hittade via Fanny två sidor där man varje dag svarar på frågor, och vare sig man svarar rätt eller fel så skänker dem mat till hemlösa katter och hundar! Hur bra är inte det? Klicka här för att svara på en fråga om katter och klicka här för att svara på en fråga om hundar. Spara adresserna och gå in varje dag och svara på två nya frågor :)

Inte ska väl sånna här sötnosar behöva va hungriga? :(

Sommar på Haléns

Dessa två sommarplaggen från Haléns får mer än gärna hänga i min garderob. När jag vet om det blir några sommarkurser tror jag allt det får bli en liten beställning igen! Sommaren närmar sig ju med stormsteg! :)

Bild: Eget kollage med bilder från Haléns.


Dagens shoppingresultat


En skitfin gul skjorttunika. Eftersom den är rätt lång på mig kommer jag flytta upp "skärpet" lite.

Två par tygballerina. Svarta med dragkedjor och blårandiga med rosetter. 98:-/st.

Hemkomna från skolan och en snabb runda på stan. Provet gick sådär, kan gå hur som helst eftersom det mest var alternativ-frågor och då gäller det ju att ha tur om man inte kan svaren ;) Rundan på stan, eller bara HM egentligen, resulterade i lite annat än det jag skulle ha.. som vanligt haha. En skjorttunika och två par tygskor i ballerinamodell. Allt som allt gick det på 394 spänn. Det får man väl vara nöjd med :) Hade egentligen velat ha "heltäckande" tygskor som man kan ha nu med strumpor i. Jag personligen tycker det är lite tidigt att ta på sig ballerinaskor nu.. Men nu är sommaren räddad iaf! Skjorttunikan är från HM Divided och skorna är från HM Young. Har man små fötter så har man ;)

När vi ändå var på stan passade vi på att synda lite på McDonald's. Hi. Gott! Blir till å cykla ikväll alltså.

Nu ska jag börja rensa lite här hemma och se om jag hittar lite skräp jag glömt att jag hade!

PUSS!

090406

Hallå!

Sitter för tillfället och väntar på att klockan ska bli kvart över.. så vi kan åka till skolan och få provet avklarat. För övrigt har jag försökt söka sommarkurser idag, men studera.nu bara muppar sig hela tiden så jag får försöka ikväll igen. Ikväll ska jag även börja rensa lite i skåp och lådor samt prismärka det som ska säljas på lördag. Ska även lägga upp lite på Tradera. Ska bli så skönt att bli av med massa skit igen!

Om provet går snabbt (högst en timme enligt läraren) så ska jag dra med älsklingen ner till HM. Är ute efter en randig topp, fransk manikyr-kit och ett par nya tygskor. Får se vad jag hittar! Kommer säkert hem med inget eller något helt annat, som vanligt ;)

Nu är det dags att plocka på sig pennor och slå ett sista öga i Naturkunskapsboken! Hoppas ni har det bra!

Kram hela dan!

Bildbomb från förr, del 2!







Jag o lillebror med farfar <3

Jag och syrran första gången vi träffades -94.

Jag o lillebror <3

Haha, lite nyvaken :)

Lite barndomsbilder den här gången :)

Part 3 is coming soon ;)

Loppis på lördag!

Nu har vi kommit hem från mormor. Jättegod mat! O jag var så duktig som lät bli efterrätten :) Passade på att titta i Västervikstidningen, och loppisen är visst redan nu på lördag. Så nu har man lite o göra, rensa rensa rensa! Vill sätta igång direkt, men tyvärr är det ju prov imorn. Suck. Aja, imornkväll ska jag sätta igång iaf! Fick fem papperspåsar med blomkrukor av mormor att sälja också. Kanon!

Jag budade hem den där kjolen igår. Får hoppas den passar (ja förutom i midjan just nu då). Vet inte hur det är med att sy i skinnimitation. Är det svårt? Tänker om den är för lång eller kanske för bred vid låren..


Nu är det dags för lite tacosrester, sen är det väl dags att dyka ner i Naturkunskapsboken :(


KRAM!


090405

Hej där!

Nu har jag precis cyklat, ska strax hoppa in i duschen! När mamma har slutat jobba ska vi dra till Gamleby och gratta mormor som har fyllt 81 år. Det blir mat och grejer så det ser jag fram emot :) Jag och älsklingen kan dock inte stanna så länge eftersom vi måste hem och plugga till provet imorgon. Sen har jag lite koll på en auktion som går ut strax före 9... en klänning från HM Trend (tror jag), som också är slutsåld.. vill ha!! Sett den i massa modebloggar och blivit helt kär. Tyvärr, när man inte bor i Stockholm eller någon annan stor stad, får man betala mkt mer för kläderna sen när dem kommer ut på Tradera istället. Kanske skulle ta och flytta ändå? ;)

La aldrig ut några grejer på Tradera igår förresten. Pappa tittade förbi på en kopp kaffe :) Sen glömde jag det, hehe. Men det får helt enkelt bli imorn efter provet istället. Måste få bort lite grejer och in lite pengar nån gång. Har tre påsar här med grejer jag ska lägga ut.

Nu är visst duschen ledig så då är det min tur! :)
Hörs senare ikväll!

PUSS

Underbar inredning i nya Elle Interiör










Om man ändå vore rik... ;)

Slutsåld kjol


Denna kjolen beställde jag i strl 36 precis när den kom in i HMs webbshop. Den var alldeles för liten och blev dessutom slutsåld direkt så någon större strl blev det aldrig. Nu är det en som säljer en helt ny i strl 38 på Tradera och jag tror bestämt att jag ska slå till. Jag inser dock att jag inte kommer kunna ha den heller nu, men jag håller ju på att gå ner i vikt nu. Dumt jag vet, men jag har verkligen tänkt på den här kjolen sen jag skickade tillbaka den. Den är snygg! Dessvärre är den ju mycket dyrare på Tradera, naturligtvis, eftersom den blev slutsåld direkt och HM inte tar in fler. Men åh, vad jag vill ha den! Ja, jag ska banne mig klicka på "Köp nu"... Har hittat massa andra snygga kläder på Tradera med, som också är slutsålda.. Gah! :)

Bild: Lånad av säljaren, men antar den kommer från HM.

VG

Äntligen hemma ifrån Psykologin, och nu är kursen slut! Skönt att en av kurserna slutar två månader tidigare. Fick VG också som jag hade satsat på (hann liksom inte göra MVG-frågorna) så nu är jag glad :D

Har hunnit handla med, så idag blir det tacos och ikväll blir det chips o dipp! Mumma :) Känns mkt bättre att äta onyttigt nu när man är nyttig i veckorna och har börjat röra på sig. Man känner sig inte lika fet nu när man gluffsar i sig :)

Nu blir det matlagning! Återkommer senare.. Ska dock plugga ikväll så lär inte bli många inlägg.

Glöm inte Robinson ikväll :) Puss!

Skön stil hon har den där Bioz ;)

Det här möttes jag av när jag skulle sätta mig och äta igår. Hon har världens skönaste stil min Bioz! Tyvärr går det inte riktigt att fånga det på bild, ser mkt roligare ut i verkligheten. Jag började asgarva och sprang efter kameran, hi :) Det var nog detta som var medicinen mot irritationen igår. Finns ingen bättre medicin än ens katter! <3


Leopardmönstrade kjolen


Här är bild på den nya kjolen som jag skrev om igår. Som sagt, den är lite för stor, men det går ju alltid att åtgärda. Den lär ju ändå bara bli större, med tanke på att jag ska ner i vikt ;) Iaf, så är den så himla snygg och skön så den behåller jag ju ändå såklart då den är slutsåld nu på HM. Fin va?

Kvällens middagsoutfit


Klänning - Gina Tricot, leggings - Haléns, stövletter - Din Sko, halsband - Rusta och armband - Lager157.

Har haft en supertrevlig kväll med älsklingen, mamma, pappa, brorsan och Lina. Tack snälla rara! Det var ju buffé och det godaste var salladen med vitlökssåsen och pizzan :) Det andra tyckte jag faktiskt inte var så värst. Däremot var det en helt underbar efterrätt vi beställde in sen! Nougat med jordgubbssås eller nåt sånt där. Mmmm! Så nu blir det inget lördagsgodis imorn, haha ;)

Tack snälla mamma och pappa som bjöd och er alla för ett kanon sällskap :)

090403

Här sitter jag och väntar på att lunchen ska lugna ner sig lite i magen så jag kan cykla utan att få håll, haha. Sen blir det en välförtjänt dusch innan det är dags att svida om till nån klänning eller så inför buffén på Harrys kl 18.

Jag känner mig så himla duktig med "projekt viktminskning". Jag cyklar åtminstone varannan dag, håller mig i stort sett borta från godis (tisdagar och lördagar får jag äta om jag är sugen) och snabbmat och sånt är big no no. 1½ vecka till vägning igen och den här gången kommer det vara mer än -0,2 kg, det lovar jag!

Ser inte fram emot morgondagen precis.. eller egentligen gör jag det. Ska ha Psykologi i skolan mellan 8.30 och 16.00 och man får reda på betygen då. Vilket ju betyder att det blir en kurs mindre att tänka på dem 2 sista månaderna. Skönt! Så ja, jag ser fram emot att kunna lägga den bakom mig, men jag ser inte fram emot att sitta i skolan hela dagen. Sen på kvällen är det raka vägen hem och plugga till provet på måndag, eftersom på söndag ska vi fira mormor som fyller 81, och det hinns liksom inte med så mkt plugg den dagen heller. Tur provet är på måndagkväll så man har ju några timmar på måndagen också.

Nej, dags att hoppa upp på motionscykeln kanske så man blir klar någon gång.

PUSS

Positiva klubben liksom

Fortfarande förbannad över det som "hände" idag, men har lugnat ner mig lite iaf ;) Positiva tankar, allt ordnar sig!

Vad har vi gjort idag då? Vi har kollat efter sommarkurser.. som är csn-berättigade. Inte hittat mer än en halvtid, men det kanske räcker. Har ju sparat undan pengar med inför sommaren. Sen har vi varit ute o gått, samt ätit första glassen i vårsolen :)

Hämtade även ut min leopardmönstrade kjol från HM förut. Stooor! Tog en 38:a eftersom jag alltid får ha stora strl då jag tycker att HM är väldigt små i storlekarna. Men icke! Nu är dem slutsålda så kommer behålla den ändå, för den orsaken men även för att jag förlorar så mkt på att skicka tillbaka den eftersom jag tog postförskott. Aja, ska ta kort på den imorn.

Imorn hoppas jag på en bättre dag! Då ska vi ut och äta på Harrys med mamma, pappa, brorsan o hans tjej på kvällen. Ska bli mysigt! O gott! :D

KRAMAR

De som redan har, dem får mer..

Ja, är det inte så man brukar säga? O det stämmer så jävla bra!

Idag är jag otroligt irriterad! Jag tänker inte gå in på exakt varför, för det känns lite för privat. Men ja, det är ju vår vanliga otur. Kan ju säga att det inte hjälper att tänka att man verkligen vill nåt så händer det... nej nej, sånt är bara trams enligt mig. Iaf så känner jag så idag. Varför går precis allt emot just oss för?

Idag ska jag iaf hålla mig borta från alla bloggar, för jag blir bara mer deprimerad av att läsa hur jävla mkt alla får tillbaka på skatten, om hur bra dem har det på jobbet och vilken utlandsresa dem ska åka på den här månaden.. o nästa... o nästa. Nej du tack, idag tänker jag stänga in mig i den här förbannade bubblan vi lever i här hemma.

Tack för mig.

Torgloppis


Så här mkt skit hade vi att sälja sist vi stog på loppisen.

Är det någon (här i Västervik) som vet när torgloppisen börjar? Borde ju börja nu i april, och det brukar ju vara andra lördagen i månaden, men det är ju påsk den helgen. Någon som vet om det är lördagen efter eller om det kanske börjar i maj istället? Så sugen på att bli av med lite skit igen!

Det vankas bröllop


Denna klänningen till sommarens bröllop kanske? Det börjar ju närma sig för syrran att gå o bli fruga ;) Kan dock inte köpa någon klänning förren jag vet om det blir någon särskild dresscode.. typ uppklätt/väldigt uppklätt/inte uppklätt/whatever ;) Dessutom måste jag gå ner mer i vikt innan jag ser klok ut i någon klänning, så det får helt enkelt vänta. Men kul att spåna lite :) Hade ju hellre sett att den va i någon mer somrig färg också, grått känns ju kanske lite just grått på ett bröllop?
Kostar iaf 429:- och finns på Haléns.

Bild: Haléns

090401

Hej sötingar!

Jag har inte så mkt att skriva om för tillfället, så jag återkommer lite senare :) Nu ska vi iaf göra pizza (vi gjorde aldrig det sist jag skrev det), sen ska jag ta tag i det här med Tradera. Måste ju få in lite extrapengar nån gång :) Har hur mkt som helst att lägga upp!

Hörs senare då! KRAM

Nån som har lurat någon idag?

RSS 2.0