090723

Tjohej i stugan!

Idag har jag som sagt varit på stan med Cissi. Hon hade inte Wille med sig, det var lite tomt :) Men fick träffa honom efteråt när dem skjutsade hem mig iaf, hihi. Det var ju en nygammal erfarenhet att kunna gå i trappor med Cissi iaf, haha. Jag tog inte med mig plånboken eftersom jag måste spara mina pengar nu till kissebebisen i höst, och bara därför hittade jag maaassssor! Ångrade att jag inte tog med plånboken. La undan lite leggings iaf, det MÅSTE jag köpa, vare sig jag har pengar eller ej, för i morse hade jag inga att ta på mig. Alla går ju sönder direkt... Så två sånna la jag undan och sen även en tröja till hösten. Även det välbehövligt. Sen måste det vara stopp ett tag. Tur det kommer pengar imorn, dock får man ju inte full csn den här månaden så alla slantar går ju till mat och räkningar.

För en stund sen ringde jag min systers svägerska och "svarade" på bröllopsinbjudan, så nu är det gjort också. Börjar få lite panik angående klädsel till bröllopet nu. Jag har ju köpt en klänning, men den kan jag inte ha än, haha. Jag hade lite för höga tankar om mig själv när jag köpte den. "Ja men till dess har jag ju gått ner i vikt". Jo, men tjena, haha. Men ett par kilo tror jag räcker för att kunna ha den och det borde jag väl hinna lyckas få bort på 5 veckor? Jag har ju slutat med min extrema godiskonsumtion nu så det ska nog gå! Får ut och promenera varje dag också, det är jag dålig på. Sätt fart nu Jenkan! ;)

Vad mer? Jo, den nya svarta lampan åkte faktiskt upp i sovrummet istället. Det blev riktigt läckert! Det blev som pricken över i:et där inne med alla svarta ramar och dem andra svarta lamporna. Ska ta kort imorn i dagsljus så ska ni få se :) Imorn kommer ju även Thina hit! :) Jag ska bjuda på mat och hon ska ta med en flaska vin, så det ska bli mysigt. Sånt borde man göra oftare!

Nehepp, om man skulle ta och äta en sen middag nu. Mormors kycklingsgryta från igår! :)

PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0