Beroende

Jäklar vad beroende man är av el egentligen! Vi har inte vetat vad vi ska hitta på nu i en timma så vi lekte med katterna genom att lysa med ficklampa på väggarna, haha, och det första båda gjorde nu när vi drog igång strömmen var att sätta oss vid varsin dator ;) Måste säga att jag är riktigt j%¤#"%la besviken på hur lite folk bryr sig. Det var bara EN endaste förutom vi som släckte ner här runt ikring (i vårt eget hus kunde vi ju inte se om det var någon mer), dock hade dem tvn på. Står ju visserligen på hemsidan att man ska släcka lamporna, men jag tycker att ska man göra det kan man lika gärna göra det ordenligt. Vad är annars meningen? Nää riktigt besviken är jag. Det var till och med några som tände fler lampor under timman. Well well, nu är det över för denna gången iaf.

Ska försöka hitta kvällens avsnitt av Robinson och se det sen, sen ska jag sitta uppe ett tag o plugga Psykologi. Lite bråttom med den inlämningsuppgiften nu då jag bara gjort en av typ trettio frågor och den ska vara inne på måndagmorgon. Kommer bli en lång natt imorgon... att jag aldrig lär mig.

Ska surfa runt lite bland bloggarna nu :) Puss hej!

Kommentarer
Postat av: Nilla

Ja, man undrar varför inte människor kan offra en ynka liten timma och släcka lamporna! Grannar runt omkring här struntade oxå i att släcka lamporna. Vi tände massa stearinljus och hade det riktigt mysigt :)

2009-03-29 @ 10:33:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0