"Bä bä gråa får..."




Igår när vi hade varit uppe på Kulbacken så åkte vi en sväng ut till Gränsö. På vägen tillbaka igen så såg jag att två får hade kört ut huvudena genom stängslet och stog och åt av gräset utanför. Min första tanke var (förutom "neeeej faaaastna iiiiiinte!") att jag äntligen skulle få närbilder på fåren som vi sett långt in i hagen sååå många ggr. MEN på den tiden det tog för oss att komma till parkeringen och sedan gå dem kanske 500 m tillbaka till fåren så hann dem självklart dra in huvudena igen samt gå in en bit i hagen. Dem var ändå ganska nära, men tyvärr gick det inte att få bättre bilder än ovan, jag har zoomat in allt det gick. Jag ska unna mig ett bättre objektiv snart har jag tänkt!

Nu ska jag återgå till Körslaget... har inte ro i kroppen till att bara kolla på tv just nu. Går ju att bara lyssna också ;)

Hemma!


Älsklingen tyckte vi köpte så mycket frukt så han gjorde en pyramid, haha, han är värre än småbarnen ;)

Nu är vi hemma! Var jättetrevligt med en fikastund hos Madde, fullt hus var det :) Tack så mkt för det! Efteråt åkte vi direkt till Willy´s för en storhandling (utan inköpslista dock för det hann vi inte skriva någon), så nu är kyl, frys och skafferi fulla igen, härligt! :) Nu blir det Körslaget och film. Sen blir det säkerligen några avsnitt av Två ½ män. Jag får alltid se avsnitten två ggr för älsklingen somnar så vi får se om dagen efter, haha. Det är tur att dem är så roliga att man kan se dem hur många ggr som helst. För dem vi ser nu om kvällarna har vi sett redan, vissa flera ggr. Men det finns ju ingen bättre serie! Nu fick jag en deja vu-upplevelse.. har jag inte skrivit detta förut?

Ah, kram på er och hoppas ni har en trevlig lördagskväll vad ni än gör!

Det blev bild nr 3!



Jag valde att förstora bild nr 3 på Baccardi och så här blev det! :) Tack för att ni hjälpte mig att välja! Framkallade även bild nr 4 i vanlig storlek till fotoväggen i vardagsrummet, men det får ni se när den fotoväggen är färdig.

Nu är det nog dags att göra den där inköpslistan om vi ska hinna till Madde i tid ;) Hörs när vi kommer hem!

Kram

Kulbacken














Igår var jag och älsklingen på Kulbacken och fotade lite. Det var jäkligt svårt att få bra bilder igår kan jag ju tala om. Kameran ville då aldrig fokusera och var inte ett dugg samarbetsvillig ;) Men det här var dem bästa bilderna som blev iaf (vissa är ju skapligt överexponerade, men så är jag ju ingen expert heller). Älskar min stad!

Idag är det full rulle. Halv 5 ska vi till Madde på lite födelsedagsfika, hon fyllde ju år igår. Sen efter det är det tänkt (iaf från min sida) att vi ska hinna storhandla. Skulle gjort det den 23:e när vi fick pengar men det har bara inte blivit av.. blir så dyrt att småhandla hela tiden. Så innan vi ska till Madde tänkte jag knåpa ihop en inköpslista. Ska hinna slå in presenten också, ute i sista stund som vanligt ;)

Kram på er!

Cool ram


Sånna här saker väcker starka ha-begär hos mig. Priset... not so much. 1200:- för en ram är väl kanske i högsta laget. Om man inte är typ miljonär eller nåt. Men vill ha den, det vill jag!

Bild: Coozie

Grattis älskade vän!


Grattis Madde på 27-årsdagen!! Hoppas du får en helt underbar dag!

Du betyder massor för mig! Love you!

Väggmålning


Tapet från Decor Maison.

Denna tapet vill jag ha i köket. Men eftersom jag inte har några 1800:- som ligger och skräpar så hade jag tänkt försöka mig på en väggmålning med inspiration av denna. Jag ska f ö r s ö k a fixa det för hand dessutom, eftersom vi inte har någon overhead. Wish me luck! Tror faktiskt inte det är så svårt om man börjar med dem tjocka delarna istället för att man kollar på helheten. Men det får bli ett lite senare projekt. I helgen ska element målas och det ska sättas upp tavlor osv, så vi har nog att göra ändå just nu ;)

Kram

Cassandra Rhodin


Jag tycker att Cassandra Rhodin är en helt fantastisk konstnär! Bilden här ovan skulle jag väldigt gärna vilja ha i hallen (om vi inte möblerar om för då finns det ingen plats). Verkar inte finnas att beställa längre, men hennes andra verk för Animal Planet finns här. Skulle vilja ha en hel del där också!


Bilder: Cassandra Rhodin


091028

Hej bloggen!

Idag har vi varit i skolan och jobbat med TypingMaster (ska inte förklara vad det är för då somnar ni nog). Ja, det var vår dag det, haha. Har inte blivit av att jag målat elementet idag heller.. jösses, vad är detta? Så jag skjuter det på framtiden igen. Kanske imorgon, vem vet. Ikväll blir det iaf tv-kväll med Madde! Men först maaaaat!

Hörs lite senare!
Kram Jennica & katterna

Håller husse sällskap




Medan matte kollar på husfruarna håller Baccardi husse sällskap :)

Yellow world













Nu har vi bockat av en del på listan. Vi slog två flugor i en smäll och tog med kameran på promenaden (blir lite dyrt i längden att åka långt för att fota varje dag kanske? hihi). Gick bort till VO och fotade allt det gula, för det var verkligen gult överallt där. Sen gick vi bort till ÖoB och handlade lite. Vi har även ätit mat. Dock har jag inte hunnit det som var först på listan, nämligen att måla elementet, så jag får helt enkelt gå upp tidigt imorn och göra det innan vi ska till skolan (självstudievecka så vi tänkte passa på att använda datasalen när det inte är några lektioner där). Har heller inte hunnit se ifatt Brothers & Sisters så lär få skippa det ikväll igen.. Ligger typ 4 avsnitt efter så hinner ju inte det nu innan Ugly Betty (jag vet, jag låter som en äkta tv-nörd, men det är jag ju också!).

Puss!

Dagens planer är..


..att få detta hemska grå element..

..att bli vitt och smälta in i väggen!

En promenad, fotande, matlagning, firande av våran dag och att se ifatt Brothers & Sisters ska också hinnas med idag! Vi får väl se hur bra det går ;)

85 månader


Älskar dig.

In i dimman








Dagens bilder. Faktiskt väldigt nöjd med dessa! Dimman gör hela bilderna. Får nog bli en tur imorn med, sååå kul att fota! Älskar't!

Mitt hårs historia


Som liten var jag en natural blonde ;)

Nu är min naturliga hårfärg råttfärgat :( Därför har jag experimenterat en del med håret...

Så här såg jag ut runt 2002.

Sen färgade jag det rödbrunt.

Sen växte håret och då blev det blont med mörkt underhår.

Det här är nog min personliga favorit.

Samma som ovan fast med utsläppt hår.

Gul i huvudet har jag också varit ;)

Sen klipptes det av igen och blev randigt...

För att sedan växa ut igen och bli (först blont och sedan) ljusbrunt..

För att bara några dagar senare bli mörkbrunt ;)

Sen klippte jag lugg.

Så här blev det senast jag gjorde nåt med håret. Dock min naturliga hårfärg.

Nu börjar det bli dags att göra nåt med riset igen. Snart ett halvår sen jag klippte mig så det går inte längre att göra något med håret. Trött på min naturliga hårfärg med, helt livlös. Hårfärg köpte jag för två månader sen för att jag skulle färga håret till syrrans bröllop, men förpackningen står fortfarande orörd ;) En klippning får bli när jag blir rik. Hutlösa priser ju!

Tyvärr hittade jag inga gamla bilder, så det blev bara bilder som fanns på datorn. Har även haft knallrött och helsvart hår och kortkort hår.. kanske kan leta fram bilder på det vid ett senare tillfälle ;)

Vad tycker ni att jag har passat bäst i?

Gertrudsvik






Det blev inte lika många bra bilder vid Gertrudsvik som ute vid Ytterhult, och jag är inte alls lika nöjd med dessa. Men ibland måste man ju ta dåliga bilder också ;) Gillar dock den sista bilden. Försöker bli bättre på sånna med "suddig" bakgrund, tycker sånna bilder är så fina. Övning ger färdighet sägs det ju! :)

091026

Gokväll!

Idag har det inte varit mkt till uppdatering ser jag ;) Vi har varit iväg och fotat igen. Idag blev det en sväng till Gränsö (där fotade vi dock inte) och sedan en sväng till skogarna vid Målserum. Ska visa bilder sen såklart. Ska även lägga upp dem sista bilderna från igår. Tänkte också göra ett inlägg om alla hårfärger jag haft genom åren. Har tänkt göra det innan, och nu så undrade Madeleine om jag hade några bilder så då kan jag ju lika gärna göra det nu :) Måste bara fixa lite bilder, får nog scanna in lite, färgade håret som mest medan man fortfarande använde kamera med rulle, haha ;)

Annars händer inte mkt.. har inte tagit tag i att måla elementet än (ska börja med det i sovrummet) så får göra det imorgon. Är lite för mörkt för det nu. Dessutom vill jag att det ska hinna torka till vi går och lägger oss så katterna kan vara där inne på natten. På dagarna kan man ju ha stängt.

Hörs snart igen!
Kram

Ytterhult








Det är väldigt fint ute vid Ytterhult, och just nu är det ju särskilt vackert med alla höstfärger. I början av denna väg, dvs bara ca 1 km ifrån där vi bor nu, kan jag tänka mig att bo. Då är det "landet" men ändå gångavstånd in till stan. Me like! :)

Hemma!

Nu är vi hemma igen! Vi trotsade regnet och har fotat både ute vid Ytterhult och Gertrudsvik. OCH vi har köpt elementfärg! Det ni! ;) Så snart blir det bilder..

Kram så länge!

091025 (uppdaterad)

Gomiddag bloggen!

Idag tvingade jag upp mig själv trots att vi satt uppe och kollade på 2 ½ män till klockan FYRA i natt :O Men man fick ju en timma extra i natt så det var inte så svårt :) Nu är jag färdig och väntar bara på att älsklingen ska bli färdig också, sen ska vi ge oss ut på en fotorunda. Är väl inte världens bästa väder, men jag ska packa på mig massa kläder för nu vill jag fota!!

Hörs lite senare vänner!
Kram hela dan från mig och katterna :)

EDIT: Självklart började det regna nu när vi skulle åka.. och enligt yr.no ska det regna till midnatt. Suck. Näääär ska jag få fota? Blir att göra något annat idag. Köpa färg och måla elementen kanske?

Lövfat


Titta vad jag hittade när vi var och handlade på Kvantum förut! Ni kanske minns detta inlägget? När det gäller detta råder det ju iaf ingen tvekan om att det är ett löv :) Happy, happy! Löv-/fiskfatet får helt enkelt bli vitt sedan, så nu behöver jag ju inte fundera på det längre heller. Detta fatet kostar för övrigt 99:-, på Kvantum alltså.

Nu ska vi se några avsnitt av Två ½ män, sen blir det nog att sova.. om jag kan.

Puss!

Mamma o pappa-besök



Det blev ingen fototur idag. Det hann bli för mörkt innan vi var klara med mat och allt. Sen ringde mamma o pappa och ville komma hit, och det är ju mycket trevligare än en fototur :) Nu är det tänkt att jag och älsklingen ska göra oss lite räk- och äggmackor. Imorgon ska vi försöka med fototuren istället. Bara det är fint väder.

Kram och trevlig lördagkväll på er!

Seeeeg

Hej bloggen!

Fy vilken trist dag. Sov väldigt länge, kallt ute, finns inget att göra och det är inte ens något på tvn. En dag som denna känner jag bara för att dra täcket över huvudet och inte vakna förren det är lite varmare så man åtminstone kan ge sig ut på en fototur. Men det är väl bara att rycka upp sig, det blir ju inte roligare för att man sitter och deppar ihop =)

Kanske skulle ta på sig vintermunderingen och ge sig ut och fota trots allt? Ja det blir nog så. Då blir det lite roligare blogginlägg idag också, så slipper ni min tråkiga depptext ;)

Kram på er så länge! <3

Framkallat kort


Har precis framkallat lite kort, eller ja innan 12 gjorde jag det för erbjudandet om 100 gratis bilder gick ut då. Framkallade den photoshopade bilden ovan i 40x60, den ska bli en tavla. Ni ska få se sedan såklart :) Var även vanliga bilder till mig, några svartvita till fotoväggen i vardagsrummet, en förstoring på Baccardi (kunde välja till slut!) till fotoväggen i sovrummet samt lite bilder från syrrans bröllop som farmor har beställt.

Just nu mår jag lite dåligt.. såg precis en tjej stoltsera i sin äkta päls i en modeblogg jag brukar läsa (no more!). Sånt gör mig så förbannad! Jag skiter fullständigt i om pälsen är ärvd, man säger i vilket fall som helst ja till djurplågeri. Nej, sånt går fetbort för mig! Jag använder inte äkta skinn heller, skulle aldrig falla mig in att ta på mig ett dött djur, men jag kan tycka att det iaf är m e r okej än päls. Dubbelmoral att äta kött? Näe jag tycker faktiskt inte det. Djuren äter också kött. För överlevnad. Men inte fasen dödar dem varandra, eller oss människor, för att få en trendig jacka? Nej just det. Gaaaah. Jag ska dock bli vegetarian när jag känner att jag är tillräckligt påläst för att ändå få i mig allt jag behöver.

Usch det gör extra ont i mig bara för att jag tänker på mina älskade katter när jag ser äkta pälsjackor.. Usch, jag blir verkligen illamående.

Kram på er!

Kvällens filmtips!


Ikväll kl 21.30 på Kanal 5 går den romantiska komedin Monster till svärmor. Den är superbra tycker jag så tänkte därför tipsa er om den :)

Han gav henne en ring. Hans mamma gav henne fingret. ;)

Skådespelare: Jennifer Lopez, Jane Fonda, Michael Vartan och Wanda Sykes.

Glöm inte zappa över till TV4 kl 22.25 och se vem som åker ut ur Idol bara! ;)

....

Jag orkade inte ens sitta kvar i soffan förut så jag gick o la mig på sängen, somnade och sov i ca 2,5 timmar. Skönt för nu mår jag liiite bättre. Har varit och handlat (storhandlingen får dock vänta) och har även hunnit äta. Nu tänkte jag öppna tidningen! Sen blir det Idol och kanske nån film? Vi får se! Bloggandet får nog vänta till imorn, om jag inte får för mig att gå in här igen senare :)

Kram på er så hörs vi!

Ont i kropp och knopp


Imorse när jag vaknade hade jag ont i hela kroppen. Nacken och huvudet värkte. Dessutom känner jag i näsan och halsen att en förkylning är på ingång. Som om detta inte vore nog så har jag mensvärk också (får väl vara glad över att min hemska årliga mensvärk är överstökad för i år iaf). Så idag tänker jag inte lyfta ett finger. Eller nu ljög jag, för vi måste åka och storhandla sen. Men i övrigt tänker jag bara sitta på sofflocket i mina mysbyxor och läsa min nya Plaza Interiör som kom idag! Lite bloggning också såklart! :)

Krya på mig! ;)

Gokväll!



Hej på er!

Nu är jag hemkommen sen någon timma. Efter vi hade gått på stan kom både älsklingen och Fredrik o Wille ner på stan så vi käkade på McDonald's tillsammans. Mysigt att träffa Wille en stund, händer inte allt för ofta. Jag köpte en ram på rean och lite choklad (som inte var god). Nu är det snart dags för Criminal Minds :) När man är serieoman som jag så är det alltid nåt att se ;)

Kram på er!

Ett ruggigt Händelöp





Vi tog en sväng ut till Händelöp för att fota trots allt. Det var INTE roligt! Fy satan så kallt det är ute nu! Jag tänker ju inte vänta med att fota till i vår så om det ska fortsätta så här nu så åker vintermunderingen på nästa gång! Vi sprang tillbaka till bilen efter att jag hade knäppt av några kort =/ Hualigen, och jag ska gå på stan! :S Jaja, då är man ju mest inomhus :)

Ska äta lite nu, sen är det dags att bege sig neråt. Hörs senare ikväll när jag kommer hem!

Kram!

Nytt på tv-bänken


Den gröna vasen ska så småningom bytas ut till en lite högre vit lampa.

Här fick till slut ugglorna från Lagerhaus sin plats.

Dem är ju så söta!!

Madeleine kände sig hängig idag så jag blev hemma, så då tog jag tag i att ändra om på tv-bänken. Vasen som jag hade tulpanerna i hade stått tom så länge så jag tröttnade. Testade att ta fram tulpanerna igen efter typ en månad men det första Baccardi gjorde (trots att han inte märkte just när jag tog fram dem) var att hoppa upp på vasen o busa med dem. Så ja, jag tröttnade. Är inte helt nöjd, men det blir nog bättre sen med en lampa.

Nu ska vi trotsa det dåliga vädret och ge oss ut, får se om det blir att fota eller ej, just nu regnar det ju. Sen är det stan som gäller!

Kram!


Grönt är skönt


Kuddar i vår soffa.

Grön är nog den enda färgen jag aldrig tröttnar på när det kommer till inredning. Jag kommer alltid tillbaka till den färgen och därför gör jag mig aldrig av med gröna prylar. Jag skulle dock vilja testa någon ny färg, men det blir inte av eftersom jag vet att jag kommer tröttna och då vill jag inte köpa på mig en massa prylar. Är visserligen nöjd med det orangea i sovrummet, men å andra sidan är det ju bara en pläd och några värmeljus. Lätt och billigt att byta färg med andra ord. I vardagsrummet blir det ju lite mer. Plädar, kuddar, ljus osv.. Men man kanske skulle testa! Dock inte nu eftersom jag precis köpt nya g r ö n a kuddar ;)

Vilken är er favoritaccentfärg?


Dagens Jen 22 oktober


Jeansskjorta - Cubus, halsband - Åhléns, skärp - H&M, leggings - H&M och stövlar - Skopunkten.

Gomorron bloggen!

Varit vaken i 2 timmar nu, inte illa för att vara jag ;) Hunnit vara på Netto, köpt en del av det Cissi ville ha, en del saker var slut. Sen åkte jag och älsklingen en runda med bilen. Nu är vi hemma och det är väl dags att äta frukost/lunch/brunch eller nåt.

Vi hörs lite senare helt enkelt!
Kram hela dan!


God natt mina vänner!

Efter en dag med dålig uppdatering säger jag god natt! Ska se Två och en halv män innan jag sover, men det är god natt för bloggen iaf! Imorn ska jag stå och hänga på låset när Netto öppnar för att köpa lite grejer Cissi bett mig om. Vad gör man inte för sina vänner ;) Är bara glad att dem inte öppnar kl 7, haha! Sen efter det ska jag och älsklingen ut och fota om det är fint väder. Kl 1 ska jag till Madeleine och halv 5 ska jag träffa Cissi på stan. Fullt upp med andra ord så bäst att gå och lägga sig i tid :) Om nu kl 1 är i tid ;) Hörs imorgon mina vänner!

Puss o kram Jennica & katterna :)


Hon minskar :)


Nu har vi kommit hem ifrån veterinären och jag befinner mig nu i något slags lyckorus. Våran fina älskade Bioz har nämligen gått ner ytterligare 3 hg dem senaste tre veckorna. :) Känns som en sten har fallit från mitt hjärta nu när det visar ordentliga resultat. Lite skillnad mot med den gamla kostplanen då hon gick ner 5 hg på 4 m å n a d e r. Så vi ska fortsätta med samma mat ett tag till för att se om det fortsätter så här bra och så ska vi åka dit och väga henne en gång i månaden. Oturligt nog så fanns inte maten inne (den skulle komma imorn, vi som tänkte åka imorn haha) så vi fick med oss provpåsar som räcker i 10 dagar. Snällt! Så ska vi kolla om maten finns inne hos veterinären här i stan (även om jag inte vill gynna dem egentligen) eftersom vi har 2,5 mil till våran veterinär. Men nu känner jag mig bara så glad, så glad att det går framåt! Man har ju varit så rädd att hon kommer vara så här stor "för alltid" eftersom det inte har hänt något/väldigt lite på vågen. Men nu kan jag äntligen se en framtid för Bioz som smal kisse, hihi.

Nu lagar vi min absoluta favoritmat (även om jag också skulle behöva loosa massa kilon :P), nämligen kyckling- och bacongratäng, mums!

Puss o kram Jennica & katterna

Grått och trist


Idag är det inget fint väder. Känns inget kul att ge sig ut att fota i denna dimman så det blir nog att vi tar med oss Bioz och åker till veterinären istället. Finns bara mat till och med imorgon så kan lika gärna åka idag istället. Vem vet, imorgon kanske det är bättre fotoväder :) Åh, jag som är så fotosugen!

Vi har iaf precis kommit hem från farmor. Tyvärr så hade dem tydligen grävt av någon kabel så hon fick inte sina kanaler idag iaf. Hon får tålmodigt vänta till imorgon ;) Älsklingen är nu och klipper sig och jag tänkte hoppa in i duschen. Sen ska vi ner på höstmarknaden och köpa lite marknadsgodis innan vi åker till veterinären. Det var tydligen bäst att komma strax före fyra om man inte hade någon bokad tid. Så så blir det!

Hörs senare!
Kramar

Bild: Fototuren på Gränsö häromdagen

Stressful day

Hej bloggen!

Idag har det varit fullt ös medvetslös hela dagen (okej, det var värre för älsklingen). Varit i skolan och skrivit 10-minuters prov (kan inte alla prov vara så korta?) och sen haft kvällskurs i Naturkunskap. Otroligt segt och totalt ointressant! Imorgon väntar iaf en roligare dag. Ska till farmor vid 11 och hjälpa henne koppla in boxern till tvn och sen hade vi tänkt ta en fotorunda igen. Kanske slottsruinen eller nåt annat lite roligare? Sååå sugen på att fota nu när jag inte fotat på två dagar, haha.

Imorn är jag tillbaka med nya tag, inte funnits så mycket tid för datorn idag. Förutom mitt lååånga inlägg om serierna, det tog tid vill jag lova ;)

Kram på er!

Mina favoritserier

Som ni kanske vet så är jag en riktig serieoman, jag ser det mesta! Jag tänkte att jag skulle lista mina absoluta favoriter. Kanske kan någon få tips om nåt nytt :) Det är väldigt olika genrer, eftersom jag som sagt ser det mesta ;)

One Tree Hill är min absoluta favoritserie i alla kategorier! Jag sitter och ler igenom alla avsnitt, ingen serie slår denna! De är nu inne på säsong 7 och denna säsong blir lite annorlunda mot dem andra 6 säsongerna. Wait and see! :)

"Tree Hill är en liten stad. Kanske för liten för två halvbröder, Lucas och Nathan Scott som har samma pappa men som lever helt skilda liv. Nathan är pappans ögonsten medan Lucas är den övergivna sonen och nu är båda med i samma basketlag." (www.cdon.com)

Sändningstid: Söndagar 18.05 på Kanal 5.


Two and a half men (Två och en halv män) är utan tvekan den bästa komediserien någonsin. Gillar man inte denna så har man banne mig ingen humor! Jag måste ha min dagliga dos av den här serien för att överleva.. typ. Dem är nu inne på säsong 7 och Jake börjar bli vuxen.

"Charlie Harper lever ungkarlsliv i paradiset, med hus vid stranden i Malibu, överbetalt jobb och hektiskt kärleksliv. Då flyttar hans stressade bror Alan, som är mitt uppe i en skilsmässa, in – tillsammans med sin tioårige son Jake. Osis, Charlie, men ditt liv verkar ha förvandlats till Det förlorade paradiset." (www.cdon.com)

Sändningstid: Säsongsuppehåll med det går repriser på vardagskvällar 19.00 och runt midnatt på TV3.


CSI: Miami är, enligt mig, den bästa av dem tre CSI-serierna. Jag kollar på dem alla tre till och från men denna är favoriten. CSI (originalet) är så mörk och dyster och CSI: NY är så blå och kall. Denna är röd och varm och kanske även mest verklighetstrogen. 

"Under ledning av Horatio Caine (David Caruso) kämpar en grupp kriminal-tekniker i Floridas hetta. De samlar mikroskopiska bevis på mordplatser och kämpar för rättvisa för dem som inte längre kan kämpa - offren." (www.cdon.com)

Sändningstid: Lördagar 21.30 (ibland tidigare eller senare) på Kanal 5.


Criminal Minds är den bästa kriminalserien. Mycket bättre än CSI och alla dem där. Kan inte förklara den men den är speciell helt enkelt. Trots att dem byter ut skådespelare osv fortsätter den ändå att hålla samma höga klass.

"I Criminal Minds är FBI's skickligaste enhet lika fascinerande och gåtfull som fallen de löser!" (www.cdon.com)

Sändningstid: Torsdagar 21.00 på Kanal 5.


Brothers & sisters är en riktig feel good-serie och man sitter hela tiden och önskar att man var medlem i den där familjen Walker. Trots alla dessa problem håller dem ihop i vått och torrt.

"Välkommen till familjen Walkers händelserika värld och upplev vad det innebär att vara en familj på 2000-talet. Trots att familjemedlemmarna lever helt olika liv, som inte alltid går så bra ihop, står de enade när det verkligen gäller. Relationerna sätts på prov och medan var och en söker sin egen identitet, så uppmuntrar man ändå varandras olikheter." (www.cdon.com)

Sändningstid: Tisdagar 22.25 på Kanal 5.


Desperate Housewives behöver väl egentligen ingen närmare presentation? Alla vet vad det är, alla ser den. Den här serien har verkligen allt. Drama, kärlek, hat, komedi, mord osv. Ikväll är det dags att bänka sig igen! :)

"Efter en dag fylld av våffelgräddning och tvättvikning skjuter den perfekta hemmafrun Mary Alice ihjäl sig själv. Efter sig lämnar hon sina vänner på Wisteria Lane med en rad obesvarade frågor. Framför allt undrar grannfruarna vem som sänt Mary Alice det illavarslande brevet med texten "Jag vet vad du gjorde" som de hittar bland hennes kläder..." (www.cdon.com)

Sändningstid: Tisdagar 21.00 på Kanal 5.


Lost är inte som någon annan serie! Medans ni andra säger att den ballat ur säger jag att den är bättre än någonsin! Heroes kan ta sig i baken, Lost äger!

"En öde ö, en flygkrasch, 48 överlevande och ett dödligt hot i djungeln. Det är några av ingredienserna i dramaserien Lost - en av de senaste årens mest påkostade och omtalade amerikanska tv-serier." (www.cdon.com)

Sändningstid: Säsongsuppehåll


How I met your mother är en komediserie med lite annorlunda upplägg. Skitrolig är bara förnamnet!

"How I Met Your Mother är en härlig komediserie om Teds (Josh Radnor) äventyr som singel och hur han till slut hittar den rätta. Historien berättas genom en serie tillbakablickar, där den vuxne Ted minns alla för- och nackdelar med singellivet på vägen mot sitt stadgade liv…" (www.cdon.com)

Sändningstid: Säsongsuppehåll men repriser sänds på vardagar vid olika tider (www.tv.nu) på TV3.


Grey's Anatomy är den absolut bästa sjukhusserien som någonsin gjorts. Den handlar om så mycket mer än bara deras liv på sjukhuset. Man kan inte ens jämföra den med Cityakuten för Grey's Anatomy är tusen gånger bättre!

Sändningstid: Onsdagar 21.00 på Kanal 5.


Royal Pains är en ny serie som jag fastnade för direkt (som med alla andra serier haha). Handlar om en läkare som blir av med sitt jobb i New York och flyttar till New Hamptons och blir privatläkare åt rika. Även denna serie har lite av varje; romantik, komedi, drama osv.

Sändningstid: Söndagar 17.05 på TV3.


O.C. var min absoluta favoritserie tills det att jag upptäckte One Tree Hill, då fick dem delad plats till O.C. lades ner (som jag deppade över det!).

"När Ryan Atwood (Benjamin McKenzie), en tuff, reserverad, högintelligent 16-åring faller huvudstupa in i det rika, privilegierade samhället Newport Beach, Kalifornien, så upptäcker han snart att de härskande familjerna i Orange County är minst lika territoriella som det tuffa gäng han umgicks med på gatorna i Chino." (www.cdon.com)

Sändningstid: Serien är nedlagd. Repriser visas i omgångar på Kanal 5.


Gossip Girl är skapad av samma man som skapade O.C. så det kan ju liksom inte bli annat än bra! Tycker dock att O.C. var bättre, men Gossip Girl är definitivt väldigt nära. 


"Gossip Girl utspelar sig i de lyxigaste kvarteren i New York. Men även där finns problem under den polerade ytan och intriger hör till vardagen för både ungdomarna och deras föräldrar. Serena van der Woodsen återvänder till New York och får ett kyligt mottagande av sin bästa vänninna Blair Waldorf. Vad har hänt när Serena var borta - och varför åkte hon egentligen..."
(www.cdon.com)


Sändningstid: Söndagar 19.00 på Kanal 5.

Jag har säkert glömt någon (ja, antagligen).. men detta är väl ändå typ hela veckans tv-tablå? Haha. Föredrar definitivt serier framför filmer!!


Soffjakten goes on..


Vi har bestämt oss för att köpa en ny soffa så fort som möjligt, dvs när pengar finns. Eftersom vi nog kan få ut ganska bra för soffan, fåtöljen och fotpallen vi har nu så är det inte så jättemycket pengar vi behöver lägga till. Vi kommer ju inte köpa någon ny innan soffgruppen vi har nu är såld liksom.

Jag är fortfarande helt insnöad på den här soffan från Furniturebox. Men det känns lite väl riskabelt att skicka efter en soffa man inte kan provsitta eller ens se i verkligheten först. Visst man kan väl alltid skicka tillbaka, men frakten ligger på 1200:- och det är lite väl mycket pengar för ingenting isf. Så jag undrar om det är någon som antingen har soffan själv och isf kan visa lite mer hemmamiljöbilder på den, eller som vet om det finns någon liknande i någon annan butik? Det jag gillar med den är det öppna slutet, så den behöver inte se ut exakt som denna, men iaf med ett öppet slut.

Bild: Furniturebox

FACE Stockholm


Fick hem lite smink från FACE Stockholm (premie från en tidningsprenumeration) häromdagen. En neccesär, en mascara, en eye gel och en highlighter. Jag använder ju bara mascara så det blir nog att jag lägger upp resten på Tradera... eller? Vill börja sminka mig igen och bry mig om hur jag ser ut lite mer, men samtidigt tycker jag det räcker med mascara för att jag ska bli en helt annan människa. Naturligt är väl bäst? ;)

Är det någon som vet om märket är bra?

Mina tre hjärtan.




Slöfockar är vad dem är. Dagtid det vill säga ;)

I love this photo


Crap.

Det gick käpprätt åt helvete. Det firar vi med en påse godis.

(Naturkunskap B is not the shit.)

Dagens Jen 19 oktober


Tröja - Gina Tricot, linne - H&M, leggings - H&M och strumpor - ÖoB.

Jag älskar mina ÖoB-strumpor! :D

Baccardi har fått konkurrens.


Jag som hade hoppats att Baccardi skulle växa ur den där brödkorgen snart så jag kan slänga den. Tji fick jag. Till och med fullvuxna Bianca får ju plats! ;)

Promenad på Gränsö
















Idag har jag och älsklingen varit ute på Gränsö igen. Promenerat och fotat lite. Tycker jag börjar bli ganska bra, ska bara lära mig att redigera lite mer också så jag kan bättra på färger och så där. Men först ska jag lära mig kameran. En sak i taget :)

Efter Gränsö var vi en sväng hos mamma och pappa. Åt mat och fikade. Träffade lillebror som är hemma i helgen och så där. Trevligt, trevligt! Nu är det plugg som gäller. Vi hörs imorgon!

Kram Jennica & katterna

Skön kille med skön stil




Ser det skönt ut? Njae, inge vidare måste jag säga. Det är helt otroligt egentligen att katter kan ligga och sova på så många olika sätt. Inget verkar vara oskönt för dem. Tänk om vi människor fungerade så :)

LONDON-bokstäverna


Just nu har jag mina LONDON-bokstäver i vardagsrumsfönstret, men det känns inte helt hundra. Känner att jag vill göra något roligare med dem. Någon som har något bra förslag? T.ex. vart jag ska ha dem istället osv.

Vill göra om allt här hemma nu känner jag! Slänga ut all skit och in med massa nytt och fint!! =) Men med tanke på föregående inlägg ska man väl inte klaga ;)

Innan vår nuvarande stil

Hej vänner!

Jag tänkte att jag skulle visa hur lägenheten såg ut innan vi hittade vår stil, dvs den vita minimalistiska moderna stilen som vi har nu. Jag skäms verkligen för hur det såg ut, men ibland tar det ju ett tag innan man hittar sin stil. Jag har bytt stil ganska många gånger just för att jag har kännt att det inte är j a g. Dessutom har man ju oftast ett ihopplock av möbler osv när man precis har flyttat hemifrån. Så håll i er nu! ;)

Dessa tapeter har inte vi valt, utan dem satt när vi flyttade in.

Hemskt, hemskt, hemskt! Tapeterna satte vi upp för 4 år sen, men dem målades över ganska så snart..

Dessa tapeter satt också när vi flyttade in, men hur tänkte vi i övrigt? Haha.

Dessa tapeter valde vi, hur f-n tänkte vi här? H j ä r n s l ä p p ?


Det är knappt att jag vågar publicera, haha, det är tur att ni vet hur det ser ut nu ;) Hur kan man ändra stil så totalt? Jag fattar inte och jag mår verkligen illa när jag tänker på hur det har sett ut här. Tur att vi nu har vitt överallt, skulle inte stå ut en sekund med någon annan färg överhuvudtaget. Snyggt hos andra, ja, men absolut inte innanför våra dörrar!


Tack och lov att man ändrar smak ibland!


Remember to always kiss me goodnight...


Gjorde en egen tavla till sovrummet. Har sett den texten som väggord och tycker den är så fin. Ramen är från Lagerhaus.

Dagens Jen 17 oktober


Oversized tröja - Gina Tricot, blommigt linne - Gina Tricot, leggings - H&M, strumpor - ÖoB, leopardsjal - Lindex, jacka - H&M, väska - H&M och stövlar - Skopunkten.

Det var ett bra tag sen jag slängde in en dagens, kanske var på tiden eller? Går mest hemma i mina gamla trasor så det är oftast inte mkt att fota ;)

Vi har farit runt i dem småländska skogarna idag, efter fotoobjekt, men det var dåligt på den fronten tyvärr. Regn och rusk har det ju varit också så jag skippar promenaden idag. Älsklingen är ute nu själv. Bättre lycka imorgon :)


Myspluttarna!







Två av missarna sover/myser lite hos husse. Den ena i knävecket och den andra på magen, hihi. Även husse sover, men jag tror inte att han hade uppskattat om jag la upp bilden jag tog på honom, haha ;)

NUNC inredning


Hittade en, för mig, ny webshop med inredning. Fanns mycket fint i olika kategorier. Bl.a. bokstäver, lampor, kuddar och ja, sånt som brukar finnas i en inredningsbutik. Väl värd ett besök!

Adressen är www.nuncinredning.se

Själv fastnade jag lite för dessa rostiga lampor, tror dem skulle bli snygga bakom lamellgardiner:

Eller så har jag fel ;) Vad tror ni? Dem påminner ju lite om dem där i betong (minns inte märket). Vet dock inte vilka jag tycker är snyggast, dessa var iaf mycket billigare. Kostar 149:-/st.

091017

God morgon/god förmiddag/god middag/god eftermiddag/vad ni nu kallar det! ;)

I natt har jag fått sova tack o lov! ;) Gick och la mig före Christopher igår (inte vanligt!), jag har blivit så himla trött om kvällarna och somnar framför tvn. Men så går jag ju upp vid normal tid nuförtiden (inte idag då). Det var väl på tiden att jag slutade med mittt ohållbara natt-tv-tittande, haha.

Idag är det bara massa "måsten" som står på schemat än så länge. Dvs plugg inför provet i Naturkunskap B som vi har på måndagkväll, samt en promenad ute i kylan *burr* Både jag och älsklingen behöver röra på oss av olika anledningar så det är väl bara att ta tag i det nu antar jag. Kom ju på igår att jag har köpt en nyårsklänning som jag gärna vill komma i på nyårsafton, så det är väl hög tid att sätta igång. Så många kilon krävs inte, jag kommer ju i den, men så himla snyggt sitter den ju inte =/ Haha.

Vi hörs lite senare kära ni. Kram kram

Ibland är jag bara så klantig!


Min nya fina älskade efterlängtade ljusstake gick sönder idag. Jag skulle torka av bordet och skulle då lyfta upp den. Lyfte den i den vita delen eftersom den svarta brukar hänga med då, men inte idag inte. Nej idag åkte den i golvet. Grrr var arg jag blev. Var nära att jag började tjuta, men eftersom jag skulle iväg och möta upp Madeleine så fick jag stålsätta mig, haha. Den går att limma ihop, men den är ju ändå trasig och det fattas några små flisor (får måla i lite svart så det inte syns), så finns den kvar nästa gång jag är på ett Village kommer jag köpa en ny. Hur kul är det att ha en trasig liksom? Buhuu :(

Ibland är jag bara så klantig!

Graffiti på låtsas





Ja, graffiti på låtsas kanske man kan kalla det? ;) Trodde det skulle bli coola bilder med alla färgerna, men nja, ser bara fult ut, haha. Skulle vilja fota riktig graffiti nån gång istället, i dagsljus och utan tunnel ;)

Vi fick ju frisk luft iaf.


♥ Kattkärlek ♥





Vad är kärlek om inte detta? Bioz håller om Bianca, underbart! ♥

Hemmakväll

Gokväll!

Cissi är sjuk så det blir ingen utgång ikväll. Lika bra det kanske (ja, inte att hon är sjuk förstås), för jag är så trött och lite snuvig jag med. Det blir helt enkelt en hemmakväll med älsklingen och katterna istället, inte fy skam det inte! Det blir att blogga, kolla på Idol och käka godis och riskakor :)

Precis varit på en liten promenad i regnet. Fotade lite graffiti (eller egentligen kan man väl inte kalla det det för snyggt var det ju inte precis, mest kladd) och var in en sväng på Netto och handlade. Det var tre tjejer som snattade där. Blev så irriterad på kärringen i kassan. "Jaa, det är så ungdomar gör!" och tanten som betalade höll med. Vadå det är så ungdomar gör?! Det är väl för sjutton minst lika många äldre som snattar? Grrr va irriterad jag blev. Hur kändes det för mig och Christopher då? Visst, nu räknas väl kanske vi som vuxna, men i hennes ögon hade vi ju lika gärna kunnat vara under 20 år, det är ju svårt att avgöra ålder liksom. Dessutom sa hon att hon sagt till ungdomarna att inte gå in med väskor i butiken, och jag hade en väska med mig.. nää, det kändes bara så himla fel av henne att säga så. Tyvärr fick dem inte tag i den tjejen som hade sakerna i sin väska, utan hon sprang iväg så dem fick bara kolla i dem andra tjejernas väskor.

Jaja, nog om det. Ska lägga upp bilderna jag tog sen, även att dem inte blev särskilt bra. Dem blev så mörka i och med att det är inuti en tunnel också.

Kram så länge!

091016

Tjohej!

Idag är jag trött, fy bubblan. Har inte fått sova i natt pga en viss liten svart sak ;) Han har hållt på med både det ena och det andra hela natten. Jag blev till och med så galen att jag stängde sovrumsdörren (det vill inte säga lite det, jag som tycker katterna ska få vara där), men då började Bianca kraffsa på den istället så jag fick öppna igen. Bianca ville ju sova på matte såklart :) Men ja, han lekte med sladdarna till sängbordslamporna, klättrade i lamporna, klättrade på ribborna under sängen (lät det som iaf), kraffsade på några ramar som stog på golvet, hittade en boll som han for runt med i hela lägenheten.. jag blev helt galen!! Skulle ju upp relativt tidigt också för jag skulle hinna städa lite innan Madeleine skulle komma. Det var iaf trevligt! Har fikat och pratat lite skit :) Vi har lärt känna varandra genom bloggen, men går även samma kurs på Komvux. Hon känner även min bror och hans flickvän. Ja, nästan hela släkten känns det som, haha ;)

Ikväll ska jag förmodligen ut med Cissi och hennes kompis Becca. Ska förfesta hemma hos Becca och sen ut på krogen. Får se hur långvarig jag blir, känns som att jag kanske inte kommer orka hela kvällen ;) Men det är inte helt säkert än att det blir något för Cissi kände sig inte helt kry. Får veta om ett par timmar. Så länge ska jag och älsklingen ut och gå. Tänkte ta med mig kameran så jag kan fota graffitin som jag tänkt göra nu ett tag. Har en känsla av att det kan bli rätt coola bilder. Men vi får väl se!

Nu ska jag käka lite middag iaf! Hörs senare!

Kram Jennica & katterna

Vackraste Bioz









Det är helt omöjligt att få bra bilder på Bioz på kvällarna eftersom blixten gör att hon bara blir en enda ljusfläck. Så det gäller att passa på i dagsljus, och se bara så vacker hon är min lilla snutta :)

Köksradio



Köpte en köksradio förra veckan. På ÖoB av alla ställen. Tyckte den var riktigt snygg, bra ljud är det i den också. Jag behöver ingen sån där märkesradio för flera tusen, 119:- passar iaf min plånbok alldeles utmärkt! :) Äntligen kan vi lyssna på radio även hemma! Kanske är dags att skaffa en stereo också? ;)

Mina ugglor


När jag var hos Cissi fick jag även min uggla från Lagerhaus (den andra köpte jag själv i Kalmar) som jag hade "beställt" av hennes svärmor. Så nu har jag äntligen två.. men nu vet jag inte vart jag ska ha dem istället ;) Typiskt mig! Vi måste skaffa fler ytor att "pynta" på snart... ny förvaring i sovrummet och en skänk till vardagsrummet. Nu har jag i princip bara tv-bänken och fönsterbrädena att ha saker på... booooring.

Men visst är dem söta? Älskar dem!

Vilken bild?


Nu är det dags att även Baccardi får en plats på fotoväggen över sängen. Fotot som ska bytas ut är det till vänster om Bioz. Följande bilder har jag lyckats ta på honom. Hjälp mig att välja :) Den valda bilden kommer sedan bli svartvit.

Bild nr 1.

Bild nr 2.

Bild nr 3.

Bild nr 4.

Vilken tycker ni? Tacksam för hjälp :) Är väl medveten om att kvalitén inte är den bästa, men det är så mycket svårare att ta bra bilder på Baccardi, han far ju runt och är inte still i en enda sekund ;)

Till min vän..




Idag mellan 10 och 12 var jag hos Cissi. Man får ta dem korta stunder som finns nu när hon har praktik både dag, kväll, natt och helger :) Hon fick sin försenade födelsedagspresent. Köpte en "Till min vän.."-bok som jag fyllt i och klistrat in bilder på oss i. Det var verkligen en jättemysig bok som jag hoppas uppskattades :)

Tack för idag gumman, hoppas vi ses nästa torsdag igen då :) Miss you!

Puss o kram

This is us


Förra veckan fick jag hem Backstreet Boys nya album (även deras Greatest Hits som jag bara hade i bränd version innan), som jag självklart förhandsbokade för länge sen för att få det samma dag som det släpptes ;) Jag är inget stort fan längre, ni som undrar ;), men eftersom dem var en så stor del av mina tonår och mitt 90-tal så betyder deras musik så mycket för mig. Det är nostalgi och jag blir fortfarande helt till mig när dem spelas på radion eller liknande (så mkt för att inte va ett stort fan längre va haha)! Jag måste liksom köpa deras album vare sig jag tycker dem är bra eller ej. Svårt att förklara, men ni som själva haft stora idoler förstår nog vad jag menar. 4 december kommer dem till Stockholm för konsert. Gissa vem som ska gå? Jag såklart! Det blir tredje gången :) Första gången var 1998 när jag var mitt uppe i min hysteri ;) 2005 drog jag med mig älsklingen när dem gjorde comeback. 2007 missade jag tyvärr och det är jag fortfarande irriterad för, eftersom jag då trodde det var sista chansen. MEN så kommer dem ju om två månader igen och det finns ingen chans i världen att jag missar det den här gången. Kalla mig pojkbandstönt om ni vill, men för mig kommer dem alltid att vara "mina pojkar" ;) Haha!

Kolla in mitt inlägg om mitt älskade 90-tal!

Hovet 4 december, here I come!

Höst på Gränsö















Idag var jag och älsklingen ute vid Gränsö och fotade lite. Hade hoppats på lite fler röd- och orangebladade träd, men icke. Ville ju ta riktiga höstbilder! Imorn eftermiddag tänkte jag dra med älsklingen o fota lite graffiti :) Det är så himla kul att fota nu med nya kameran, är så jäkla glad att jag köpte den av lillebror!

Vad har ni hittat på ikväll?

Kramar!

Katterna fotomodellar igen














Underbara är bara förnamnet.

Mys med husse ♥





Mys på hög nivå när Bioz är i farten! En riktig husse- och mattekatt är vad hon är!!! ♥

Istället för raggsockor



Har letat som en tok efter raggsockor utan resultat (någon som vet vart det finns?), men så hittade jag dessa gosiga sockorna på ÖoB. Supersköna och varma! Ska definitivt köpa på mig fler. Kostade endast 29:- och fanns i grått, naturvitt, svart och rosa med olika figurer på. Damsocka i one size. Mys!

Fat - löv eller fisk?


Vi fick massa saker att sälja på torget när dem rensade ur älsklingens mormors lägenhet (hon har flyttat till äldreboende), bland annat detta fat som jag tänker spara själv. Har tänkt spraya det svart eller vitt. Känns som det gör sig bäst i vitt, men samtidigt är jag ju inne i en period då jag vill att alla detaljer går i svart. Vad tycker ni?

Dessutom är vi alla oense om i fall det ska likna ett löv eller en fisk?! Älsklingens mamma kallar det för "fiskfatet", medan jag tänkte "åh, ett lövfat" första gången jag såg det. Nu är jag osäker. Vill att det ska vara ett löv, haha. Har nämligen letat efter ett lövfat. Tell me what you think.

Recept: gårdagens lax


Det var en läsare som frågade efter receptet på gårkvällens laxmiddag, så här kommer det:

Recept för 4 personer:

4 tinade laxfiléer
ca 400 g Findus Wok classic
200 g äkta fetaost (i hel bit)
3 dl creme fraiche
Valfri krydda (jag använder Piffi)
Salt och peppar
Fullkornscouscous

Gör så här:
Tina laxen. Mosa fetaosten och blanda den med creme fraichen. Blanda sedan i din valfria krydda samt salt och peppar. Ta fram en gratängform och ha i lite flytande margarin. Häll i wokgrönsakerna så dem täcker botten och lite till. Lägg sedan på den tinade laxen. Salta laxen och grönsakerna om du vill. Smeta sedan ut fetaostblandningen över laxen och grönsakerna. Koka couscousen.

200 grader i ca 20 min (om laxen är helt tinad).

Smaklig måltid!

Vill.Ha.Smörgås.








Husse ser lite smått bekymrad ut ;) Det gäller att äta fort när Baccardi är i närheten (vilket han såklart alltid är när man ska äta!), annars tar det slut innan man själv ens hunnit smaka ;) Inte hjälper det att "slänga" ner honom på golvet heller för han är som en jäkla jojjo. Ner på golvet, upp på bordet. Ner på golvet, upp på bordet. Men söt är han allt! :) Och nej, självklart får han inte äta smörgås! Nån ostbit då och då kanske, men inte i överflöd. Inga onödigheter här inte :)

Fin kväll, fin vän.


Lax på en bädd av wokgrönsaker med ett täcke av fetaoströra, serverat tillsammans med fullkornscouscous.

Sen blev det chips och vin till Ugly Betty och Desperate Housewives.

Bianca låg för första gången i någon annans knä...

...och Baccardi ville följa med Thina hem ;)

Har haft en jättemysig kväll med min fina vän Thina. Ätit väldigt god mat (om jag får säga det själv), druckit gott vin och kollat på tv. Göra om mkt snart! Tack för ikväll vännen!

Nu kollar jag och älsklingen på Två och en halv män.. sen blir det nog till att sova. Kram!


Sovrummet















Här kommer äntligen nya bilder på sovrummet! Passade på att fota nu när jag ändå städade, vi brukar nämligen aldrig bädda här hemma ;) Bara när någon ska komma hit, haha. Skenet kan bedra gott folk :) Jag är iaf himla nöjd med sängstommen trots att den är Sveriges vanligaste och att alla andra gör sig av med sina nu. Men vi behövde verkligen en eftersom katterna klöste sönder madrasserna. Denna var den enda i vår prisklass som faktiskt täckte madrasserna. På dem flesta sängstommar så sticker ju madrasserna upp en bra bit och då fyller de ju inte den funktion vi var ute efter.

Även kudden är ny, den kommer från Åhléns. Tyckte den passade in i hus-temat :)

Förresten! Är det någon som har tips på relativt billiga gardiner som skulle kunna passa? Elementet ska målas vitt.

Nu ska jag fortsätta städa, vi hörs sent ikväll igen! Puss!

Pimp my freezer


När jag tog ner den långa tavellisten i köket så fanns det inte längre någonstans att göra av mina EAT-bokstäver. Satte dem därför på frysen. Om det blev så bra vet jag inte, men dem får iaf sitta där så länge. Vill ju såklart ha rostfria vitvaror, men det är ju inget man byter bara så där, så jag får väl göra dem så snygga det bara går så länge ;) Tröstar mig med att det iaf är relativt nya vitvaror, dvs formen osv är ganska modern. Inga 70-talsgrejer iaf :)

Ikväll kommer Thina hit på lite laxmiddag och tv-kväll, mys! :) En fågel viskade i mitt öra att hon visst skulle ta med en flaska vin också ;) Lyx mitt i veckan, det är inte dåligt det! Så nu är det storstädning som gäller, haha! Hörs lite senare. Kram!


I ♥ paws




Det absolut gulligaste jag vet är tassar, så nu när jag äntligen har en kamera man kan ta närbilder med kunde jag ju självklart inte låta bli att fota Bioz supersöta tassar när hon låg och sov! Titta bara på dem, ååh! ♥

Min bästa vän


Detta är min absolut bästa vän för tillfället. Avslappnande säger jag bara! Dock inte på sig själv, så stackars Christopher får sitta med den där i min hårbotten hela kvällarna nuförtiden ;)

Perfekt julklapp! Själv fick jag min i julklapp av Madde förra året. En av dem bästa presenterna någonsin, så TACK! :)

TACK!

Jag vill bara säga TACK för alla kommentarer jag fått till mitt Svar på tal-inlägg! Det ramlar in en eller två varje dag och det värmer så otroligt mkt!

Jag har förstått att det är fler läsare som har reagerat på Bioz övervikt och det förstår jag. Jag är dock väldigt tacksam för att ni fortsätter läsa bloggen och inser att det inte är vårat fel att hon är så stor, för det framgår klart och tydligt om ni  l ä s e r. Stina, du har mitt svar bland kommentarerna i inlägget =)


Eftersom jag ändå är igång kan jag ju lägga till lite på det inlägget, fast i detta då. Jag förstår att ni läsare reagerar på hur stor hon är, visserligen är mkt av det päls för hon har riktigt tjock päls, men hon ÄR kraftigt överviktig och det är vi ju liksom medvetna om eftersom vi länge försökt göra något åt det. Vi älskar vår Bioz och vill ha kvar henne länge! Det är säkert många som tänker att det är vårat fel från början att hon är så stor också, men det är det inte och det säger även veterinären. Vi har testat både light-foder och foder för kastrerade katter som har lätt för att gå upp i vikt, men trots det har hon bara ö k a t i vikt. Tilläggas ska också att hon får inget annat än sin mat och hon har heller inte mat framme hela tiden, det har hon inte haft sen hon var liten. Klart att det slinker ner en o annan godsak när man inte ser ;) Men hon har ett fel på ämnesomsättningen och det är där i problemet ligger, inte på oss! Nu är vi bara så glada att det äntligen ändrat håll, dvs att hon nu går n e r i vikt istället för upp, även om det går mycket saktare än det ska. Men vi fortsätter kämpa! Snart dags att åka till veterinären och väga igen!

Nu ska jag inte lägga mer energi på detta, ville bara tacka er goa människor =)

Så TACK igen för era värmande kommentarer och TACK till er som förstår att vi bryr oss!


Nytt till vardagsrummet


Ljusstake från Serholt, köpt på Village i Kalmar.

Nya kuddfodral till soffan från Serholt (Village i Kalmar) och IKEA Kalmar.

Eftersom helhetsbilderna på vardagsrummet dröjer då vi aldrig riktigt kommer iordning så tänkte jag visa det jag köpte när vi var i Kalmar för två veckor sen. Längtar verkligen till jag får iordning! Just nu ligger kuddfodralen i tv-bänken och bara väntar på att få varsin innerkudde. Det som dröjer just nu är att vi har tvättat sofföverdraget samt att jag aldrig får ändan ur att framkalla dem sista bilderna till fotoväggen.


Men den som väntar på nåt gott, antar jag....


Katterna fotomodellar lite















Älskar verkligen att fota katterna. Finns inga mer tacksamma fotoobjekt. Sen att dem är världens vackraste gör ju inte saken sämre ♥

Barcelona-presenterna






Hur söta är dem inte!? Ursöta tees med väldigt passande tryck! Tack söta snälla rara Madde! Typiskt sånna tees som jag själv inte skulle kunna låta bli att köpa om jag såg dem. Extra roligt att dem inte är köpta i Sverige!

Vår fredagskväll


Älsklingen fastnade en bra stund inne på barnens rum.

Vilma var också med och busade såklart :)

Alicia fiskade lite ;)

Bustjejerna!!

Haha!

Älsklingen var populär hos både barn och katter, här med lilla Betty i knät :)

Lilla söta Betty Boop!

Fina Alicia!

Fredagkvällen spenderade vi hos Madde, Jonas, barnen och alla djuren. Käkade tacos och kollade på Idol! (rätt som åkte ut!!) Tack för en jättetrevlig kväll och god mat kära vänner! Fick även två supersöta tröjor av Madde som hon köpt till mig i Barcelona (ska visa såklart) samt betalt (!) för att vi tagit hand om Vilma. Absolut inte nödvändigt, men det känns bra att vara uppskattad ibland iaf :) Så tack igen!! ♥

Gud så mycket roligare det är att fota (och blogga!) när man har en bra kamera!! Love it!

1-8 oktober, del 2



Missarna höll ihop när vovven var här :) Dem har aldrig legat tillsammans alla tre förut!

Älsklingen och Vilma somnade tillsammans ;)

Dem spenderade mkt tid på köksbordet där vovven inte nådde ;)

Det var visst inte så många (bra) bilder i min gamla kamera. De allra sista korten från min gamla kamera! Äääntligen! :)

Ojojoj, vad jag har fotat dem senaste dagarna! Har hur många inlägg som helst på lager nu. Kommer inte publicera alla samtidigt, blir lite tråkigt så. Men nu kommer det inlägg med jämna mellanrum iaf!


Kramar


1-8 oktober, del 1


Pappa och Vilma


Snyggt Vilma ;)

Vilma och älsklingen kastar freesbee :)

Finaste Vilma!

Hoppa högt kan hon iaf!

Lite suddig ;)

Lite konstiga färger... måste lära mig!!! ;)



Gillar inte blixten, haha!

Inte för att jag har tid att sitta här, men jag känner att jag har försummat bloggen lite nu så det var dags att ta tag i det roliga igen ;) Här är bilderna från veckan som gått från min nya kamera. Har bilder i den gamla också så det kommer en del till sen eller imorgon :) Som ni ser är färgerna lite konstiga. Jag har ju som ni kanske förstår inte lärt mig kameran än och eftersom det var ganska mörkt ute då så blev det som det blev. Får träna helt enkelt!


Nu ska vi plugga, sen ska vi gå bort till Madde & Co. Tjohej!


Babbel

Hej hopp!

Nu känns allt mycket bättre. Jag vet ju själv vem jag är, det är väl huvudsaken. Att mina nära uppenbarligen också vet det värmer massor, så TACK!!

Igårkväll lämnade vi hem Vilma igen. Det har varit en omtumlande vecka ;) Ikväll ska vi dit på middag, ska bli superskoj! Var riktigt länge sen vi sågs allihopa nu. Något stressigt nu dock. Ska hinna göra en uppgift i Naturkunskapen samt packa bilen full med "skräp" för imorgonbitti är det loppis som står på schemat! Inte världens roligaste kanske, men pengarna sitter ju fint iaf ;)

Har precis köpt min brors "gamla" systemkamera, en Nikon D60. Så nöjd med min nya lilla bebis :) Jag och älsklingen har ju inte samma krav när det gäller kameror, hans är alldeles för stor för att jag ska kunna ha med den dem gånger jag vill fota, så det fick bli en egen liten. Kanon att köpa begagnat då ju! Så nu lovar jag roligare och finare bilder i bloggen framöver!

Vi hörs senare eller imorgon!
Kram på er mina vänner!


Svar på tal!

Okej, att läsarantalet ökade var verkligen inget roligt kan jag ju meddela, eftersom det även förde med sig negativa kommentarer. Inte vilka som helst heller, utan sånna som gör som ondast för mig. Att jag sysslar med djurplågeri. Djurplågeri! Kan ju säga så här, att hade ni som skrivit dem där kommentarerna kännt mig hade ni a l d r i g skrivit det! ALDRIG!


För det första har vi inte precis börjat med att banta ner Bioz. Vi har försökt i flera år, men hon har jättesvårt för att gå ner i vikt.


För det andra är det inte på veterinärens inrådan, utan det är VI som sagt till veterinären att vi vill ha ett riktigt bantningsfoder nu eftersom det inte går på något annat sätt.


För det tredje så finns det ingen, och då menar jag verkligen INGEN, som bryr sig så mycket om sina katter som jag.

För det fjärde är djurplågeri det absolut värsta jag vet och min högsta dröm i livet är att få jobba med utsatta djur.


FUCK YOU säger jag till er och lämna min blogg ifred!!!!!!!!!!!!!


Välkomna alla nya!


Efter att ha blivit länkad här inne hos Beata så höjdes läsarantalet i skyarna! Vill välkomna alla nya och hoppas att iaf några av er kommer tillbaka! :) Har ju som sagt lite dålig uppdatering den här veckan, men kommer tillbaka med massa nya inlägg nästa vecka! Bilder från veckan som gått med vovven o missarna, nya sovrums- och vardagsrumsbilder mm mm mm. :) Dessutom kommer en ny header upp!


Så länge kan ju ni också skänka en slant till Beatas Rosa Bandet-insamling precis som jag! Beata har för övrigt en väldigt bra blogg, så ni andra som inte varit där tycker jag ska kika in där!


Ta hand om er!
Kram Jennica och katterna


Lillebror 22 år!


På lillebrors student 2006, ser fasen inte ut som vi!


Slänger in ett litet inlägg för att säga grattis till lillebror som blir 22 år idag! GRATTIS!! 22 år liksom!? Han har ju alltid varit så liten för mig, nu är han helt plötsligt "i min ålder"! Haha. Stort grattis finaste bror! Nu ska vi strax ta vovven med oss och gå bort till mina föräldrar för kalas!

Puss


So little time

Hej bloggen!

Jag har inte så mycket tid till att sitta här nu. Dels är vi hundvakter sen igår och hon ska bo hos oss antingen till torsdag eller fredag nästa vecka. Dessutom är det en hel del i skolan nu. Så all tid går till skolan och vovven (och missarna såklart, som inte alls är roade av vårt besök). Men jag ska försöka slänga in ett inlägg då och då iaf :) Men helt tillbaka är jag alltså inte förren om en vecka lite drygt (nästa helg är det nämligen loppis samt helgkurs). Så nu vet ni läget :)

Ha det så bra så länge!
Kramar

RSS 2.0