Ååh, jag DÖR!

Nu är datorn full med virus igen... jag är livrädd att mina bilder ska försvinna! Som tur är så har jag alla raw-filer sparade på annat ställe, men ORKA redigera om alla!! Eller alla och alla... tur att mina "kunder" har bilderna så jag kan få de, men alla mina egna bilder då och alla bilder jag inte hunnit skicka än?? Gaah, VARFÖR har jag väntat med att göra en backup!!!???

Kommentarer
Postat av: fanny

visst är hon, jättejättegullig. och ensam i kullen. och hon är jättemodig och frammåt tydligen :) ska bli så mysigt att se henne. uppfödaren finns i motala. här är en annan kull som hon säljer http://www.blocket.se/ostergotland/Perser_Exotic_kattungar_28330861.htm?ca=11&w=3 hoppas du mår bra. PUSS!

2010-07-30 @ 00:57:19
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: fanny

vi velar :$ vi har verkligen fastnat för rasen helt underbara! men jag vill ju föda upp perser katter. och jag vet inte hur dom går ihop :/ vad vet du om dom? PUSS

2010-07-31 @ 23:19:01
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Molly - MOLKAN.SE

Vi fick lära oss i skolan att ta backup på två olika hårddiskar. Det är ju inte omöjligt att datorn kraschar samtidigt som en hårddisk.



Jag tar backup efter varje gång jag fotat, då blir det inte så jobbigt.. Det är bara att man ska göra rutin av det :)



Man kan ju ha alla PSD och färdigredigerade bilder på en hårddisk och alla RAW-filer på en annan. Väldigt smart tips i alla fall.



Svar: Tack så jättemycket! Blir himla glad att höra det, speciellt idag när jag inte är på topp :)



Och ang. vänner som inte hör av sig. Jag tar bort alla de sk "vänner" som säger att de ska höra av sig från FB, telefonen, allt. Orkar inte vara något andrahandsval, man duger bara när "kompisen" inte hittar någon annan att vara med. Hör de inte av sig och frågar hur man mår nån gång ibland, så är det inga riktiga kompisar.



Kram

2010-08-01 @ 12:16:23
URL: http://molkan.se
Postat av: Ensamma mamman

nej va tråkigt! Hoppas verkligen att de går att rädda. Kram

2010-08-01 @ 12:29:48
URL: http://mittlilla-kaos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0