Nu är hösten mer än välkommen


Här vill jag ha många fotograferingar i höst! Både porträtt- barn-, familje-, hund- och parfotograferingar! =)

Jag längtar verkligen till den riktiga hösten nu. En höst full med vackra löv på marken! Jag, Cissi och Wille var ute på Gränsö förut för att ta lite bilder på Wille bland löven. Jag såg nämligen häromdagen att det var massa fina röda och gula löv på marken i parken vid slottet. Låg de kvar? Näe, de har redan hunnit ta bort de. Vem stör de? Det är ju bara vackert! Så, blev inte mkt till höstfotografering idag. Bilden ovan är från höstfotograferingen med Wille 1 november förra året så än finns det ju tid. Hoppas det kommer se likadant ut där i år (VO-torpet) så jag kan ha massor av fotograferingar där. Längtar som en tok! :)


Kommentarer
Postat av: fanny

ja julian! fast tror han ska heta harry :) hon hade skickat bilder på den röda när han var liten och sen när jag fick bilder på honom nu kändes det helt fel ): han såg elak ut :o nej, man ska gå på magkänslan!! jag mår upp och ner. men helt okej :) hoppas du mår bättre snart? du är en äkta djurvän och jag lovar att dina katter mår underbart hemma hos dig <3 massa kärlek!

2010-09-30 @ 14:05:46
URL: http://littlemissunshine.se
Postat av: D A H L È N

sv: tack så himla mycket, super kul att höra! :) hihi ja han är en liten buse den där ;)



Super fin bild ovan!

2010-09-30 @ 21:07:21
URL: http://carolinedahlen.blogg.se/
Postat av: D A H L È N

tusen tack :) mina idéer försvinner väldigt ofta också faktiskt ;)

2010-10-01 @ 09:47:42
URL: http://carolinedahlen.blogg.se/
Postat av: fanny

du är för underbar hjärtat :$ blir så glad av dig och dina ord! du anar inte <3!! jag hoppas jag orkar heltid nu, var ju ett tag sen jag jobbade heltid. flera år sen. men men, vill man så. och det vill jag! har du haft en bra fredagskväll? vad har du gjort? tycker också harry är bäst! jag tycker han såg ut som en liten harry :D sov så gott gumman, så hörs vi imorgon! massa pussar

2010-10-02 @ 00:41:25
URL: http://littlemissunshine.se
Postat av: Sara

Fiin bild! Ja katter är underbara!

2010-10-04 @ 17:33:51
URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0