7 år minus 1 månad ♥


Gudars vad tiden springer iväg! Idag har jag och Christopher varit tillsammans i 6 år och 11 månader, vilket betyder att vi firar 7 år om bara en månad! 7 ÅR! Kan inte förstå själv att det är sant. Iofs känns det som vi alltid har varit tillsammans, det gjorde det redan från början, vi har liksom växt ihop. Men ändå.. är man så gammal nu att man har haft ett 7 år långt förhållande!? Haha.

Vi tyckte det var så mysigt att bo på hotell och turista i söndags att vi funderar på att göra det igen då den 26-27 september. Någon som har något förslag på någon fin plats i Sverige? För några månader sen sa vi ju att vi skulle åka utomlands, men vi har liksom inte direkt gett oss den på att spara så det blir inget med det. Kanske borde satsa på 10-årsjubileumet istället ;)

Puss älskling! ♥

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh va mysigt! Härligt att ni har varandra! Vi ska också bort 26-27 September! Vi ska klättra uppför, hihi. Gissa om jag är lite nervös? Har aldrig gjort det.

Ska bli spännande att höra vart ni tar vägen. Finns ju massor av fina platser i sverige. Beror ju på vad man är intresserad av. Bo på hotell, va mysigt. Det vill jag också göra. Men skral kassa så vi har hyrt en stuga en natt.

Du lär berätta vart det bär av sedan. :)

2009-09-01 @ 09:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0