Skallebank till tusen

Här sitter jag med sprängande huvudvärk.. och då kan man ju fråga sig vad jag gör vid datorn, haha. Jag har alltid varit sån att jag gärna lyssnar på musik osv när jag har huvudvärk medans andra vill ha tyst. Jag är väl weird helt enkelt ;)
Vi har iaf varit borta hos Cissi och Fredrik ikväll och hjälpt dem flytta. Eller det va väl mest älsklingen som hjälpte till, jag orkade inte så mkt med min huvudvärk. Men jag tog bort deras kökshandtag i den gamla lägenheten iaf (dem hade satt dit egna, eftersom dem inte gillade dem som satt innan).
Nu skulle jag verkligen behöva plugga, men det är inte så där jättelätt när man har skallebank :( Imorn blir det en heldag med Historia.
Var precis och hämtade paketet från LaRedoute också, så bilder på dem sakerna kommer imorn. Sen så lovade jag ju faktiskt nya bilder på all ny inredning i den gamla bloggen, så det ska fixas också. Får se om det blir imorn eller när det blir.
Nu ska jag öppna paketet och se om det är nåt att ha. Annars blir det ju inga bilder ;)

Kisses and hugs!

Lunch

Hej mina vänner! Nu är jag hemma på lunch. Blev en sallad från Tant Grön idag, så gott! Väldigt skönt med ett avbrott så här mitt på dagen. Hade blivit väldigt jobbigt annars. Det går bra iaf, inga påtvingade diskussioner än så länge :) Antar att vi får tillbaka arbetet innan vi går hem sen, spännande!
Sen när jag kommer hem ska jag ringa Cissi och se om dem behöver nån hjälp, dem flyttar ju idag. Sen får det nog bli ett tidigt avslut för jag känner att jag behöver plugga mer än bara imorgon inför historia-provet. Det känns som det kommer gå skit annars. Men jag ringer dig sen Cissi :)
Skriver mer ikväll, kanske jag har lite nya kläder att visa då med. Har nämligen ett LaRedoute-paket att hämta :)

Kisses and hugs!

Cissi o jag för läääänge sen :) LOVE YOU!


Nervös & hungrig

Nu har Willebus åkt hem och jag är vrålhungrig! Sugen på varma mackor ikväll igen men vet inte om det finns något att ha på (veckohandlade inte vi igår?). Får rota lite..
Jag börjar bli lite nervös inför morgondagen. Jag gillar verkligen inte att gå på en lektion (som dessutom är heeela dagen) och diskutera med massa folk jag inte känner. Hua! Däremot är jag nyfiken på vad jag fick för betyg på arbetet som skulle lämnas in innan. Får tillbaka det imorn nämligen. Tur att vi (antagligen) får åka hem på lunchen iaf. Känns inte lika jobbigt för då kan man dela upp dagen i två delar :)

Nu ska jag rota reda på nåt att äta, sen ska jag plugga lite Historia.

Kisses and hugs!

6 år & 5 månader <3

6 år & 5 månader med min fina älskling idag! <3

Idag mår både jag och älsklingen illa, usch och fy. Älsklingen ligger nedbäddad så han mår sämre än mig. Jag ska iaf försöka vara barnvakt sen. Var rädd att det var maginfluensan först, men det är nog bara något vi har ätit. Grädden vi hade i maten igår kan ha varit gammal, eller för många vitlöksklyftor kanske? ;) Jag hoppas iaf att det inte är värre än så för jag måste vara frisk imorgon. Eftersom man har slagit ihop en 100 p-kurs på två heldagar så får man ju 50% frånvaro om man inte kommer imorn = inte godkänt i kursen. Dumt, men vad gör man..

I love you Christopher! <3

Kisses and hugs!


Mys i soffan

Jag och min Bioz tidigare ikväll. Inte världens mest smickrande bild på mig, men Bioz är perfekt som alltid :)

Mina katter är det finaste jag har. Bättre vänner kan man inte hitta. Dem finns alltid där, tröstar när man är ledsen och gör så man mår bättre när man är sjuk. Bioz och Bianca i mitt hjärta <3


California dreaming







Min stora dröm. Kalifornien. När när när?

Mormors kycklinggryta


Sååå gott! Dock lär det aldrig bli någon matfotograf av mig iaf ;)

Denna rätt åt jag första gången hemma hos min mormor för 1½ månad sedan och jag kan helt ärligt säga att det var det godaste jag någonsin ätit! Så enkelt att göra och så himmelskt gott! Jag har inte hennes exakta recept utan jag vet bara ingredienserna, men vi lyckades iaf få det att smaka likadant. Idag gjorde vi rätten för andra gången, o rester blev det till imorn med *lycka*

Recept till ca 4 portioner:

Ingredienser:
3 kycklingfiléer
400 g wokgrönsaker
2,5 dl matlagningsgrädde
2,5 dl vatten
1 hönsbuljongstärning
½ burk örtmarinerade vitlöksklyftor
salt & peppar

Gör så här:
Stek kycklingen i bitar, salta och peppra. Lägg dem färdiga kycklingbitarna vid sidan om. Stek på wokgrönsakerna och ha sedan i kycklingen och vitlöksklyftorna (ej mer marinad än det som är på själva klyftorna). Ha sedan i grädde, vatten och hönsbuljongtärningen. Salta och peppra efter egen smak.
Servera med kokt potatis och en klick svartvinbärsgelé.

Smaklig måltid!

Star - Pamela Anderson



Har länge velat läsa denna boken och idag sprang jag på den inne på Willys när vi veckohandlade. 29 spänn, som hittat ju! Inte var det någon pocket heller. Någon som läst den?

Bild: Bokus

Knaskatt

God kväll!

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon (för mig är sovmorgon att sova till kl 14 haha), får inte sova om nätterna för lillkatten. Hon är så rolig. Hon måste ha "hjälp" till matskålen om nätterna, men om dagarna kan hon gå till den själv. Ja, det skriker uppmärksamhet om detta beteendet! Iaf så slickar hon på väggarna (bredvid mig såklart) till man lyfter henne till skålen. Skapligt irriterande. Detta kan hon göra några ggr på en timma, vilket resulterar i att hon spyr.. och ja, då blir hon ju hungrig igen. Läste i min nya IForm att katter har en avslappnande effekt och är bra för blodtrycket. Här hemma är det nog tvärtom ;)


Idag är det som sagt Historia som gäller. Ska försöka göra alla instuderingsfrågor idag samt läsa kapitlen en gång till så det bara är att plugga in sen hela söndag och måndag förmiddag. Provet är som tur är på kvällen så jag kan ju plugga även på måndag.


Nu har vi precis ätit (ska lägga upp det underbara receptet här sen!) och sen ska vi nog åka och veckohandla.


Kisses and hugs!


Sötaste W

Idag var älsklingen populär :)

Wille åkte hem för en timma sen och nu är ordningen återställd tycker katterna ;) Vi har haft riktigt mysigt ikväll. Han var lite ledsen i början (och blev ledsen igen när älsklingen åkte iväg!), men sen somnade vi tillsammans i soffan jag o W. Supermysigt! Sen har vi busat och skrattat hela kvällen! Goaste W <3

Imorgon ska jag försöka plugga hela dagen. Har prov i Historia på måndag och jag kommer inte hinna plugga så mkt i helgen, mer än på söndag. På lördag ska jag nämligen ha Psykologi-lektion hela dagen, mellan 8.30 och 16.00, sen på kvällen ska vi hjälpa Cissi o dem att flytta, så även på fredag. Skoj :) Åh, jag är så avis! Vill också flytta till större. Även om vi inte direkt behöver det så är det ju alltid kul att ha mer plats att inreda hihi.

Nu - tv, sen - fota till Tradera.

Kisses and hugs!


Shopping i Linköping

Häromdagen var vi i Linköping. Meningen var väl att jag skulle köpa inredning, men kom hem med mest kläder.. Väldigt välbehövligt, så jag klagar inte! :)

Ljusa jeansleggings från Gina Tricot. Perfekt för mig som aldrig hittar jeans som passar både i midjan o runt benen.

Lite längre jeanskjol i härlig färg! Även den från Gina.

Ljuslila tunika/klänning från Gina (big surprice!).

Skitsnygg klänning från Gina (an even bigger surprice!), tyvärr ser man inte den snygga detaljen som gjorde att jag köpte denna, nämligen knapparna längst ner på ena sidan.

Jeansleggings (fast dessa är i vanligt leggingsmaterial) från Cubus.


En smyckesförvaring, väldigt välbehövligt! Denna är från Rusta av alla ställen!

Passade även på att köpa på mig lite billiga smycken för halva priset på Rusta. Nästan gratis är godast ;)

Det var min shopping det! Redan sugen på en runda till, men måste nog rensa ur min garderob först, och ja, få ihop lite pengar :)

Nu är nog Wille på väg så bäst att avsluta här!

Kisses and hugs!

Veckans läsning

Har fått hem väldigt mkt läsning på sistone. Jag är en sån där som startar prenumerationer för att få gratis premier ;) ELLE Interiör fick jag dock en prenumeration på av sötaste Thina när jag fyllde år (tack!!). Nu har jag lite att läsa iaf!


Ikväll ska jag vara barnvakt åt sötaste Wille igen. Hans söta mamma och pappa är lite småstressade nu inför flytten på fredag. Men det blir så fint i nya lyan! Var där igår och kollade och hjälpte till lite. Vitt vitt vitt säger jag bara :)


Nä nu ska jag ta och plocka iordning lite, W kommer halv 5 och stackarn ska ju inte behöva krypa omkring i vår skit liksom.


Kisses and hugs!


Beslutsångest - that´s my name

Ja, det här är typ min sjätte blogg eller någonting. Men det är bara för att jag ibland vill ha en renodlad inredningsblogg, ibland en "blandblogg".. inredning är min passion, men samtidigt har jag svårt att uppdatera en sådan blogg eftersom det inte alltid finns något att visa eller skriva om. Så... nu är jag här igen med en "blandblogg". Dock ska ni vara medvetna om att den kommer innehålla en hel del inredning, särskilt under mina sådana perioder. Take it or leave it, liksom.

För er som kanske känner igen min gamla blogg kan jag meddela att det är jag som är Catylicious.

Nu - Heroes, sen - sängen!

Kisses and hugs!
//Jen

RSS 2.0