Mother to be - JennyUtrustning: Nikon D90 + 28-75/2,8 + 50/1,8.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2 + Photoshop CS4.

Nu har jag fått tillåtelse av Jenny att lägga upp hennes gravidbilder. Dessa togs i början på juli (så jag antar att hon inte längre är blivande mamma utan kort och gott mamma) som synes på kläderna ;) Skärpan är det väl si och så med, men annars är jag nöjd med de här bilderna! På tisdag är det dags för en ny gravidfotografering. Min kära Cissi och hennes mage ska leka fotomodeller då :) Länge sen jag såg henne nu så kan tänka mig att hon börjar bli stor nu, inte länge kvar tills det är dags (v. 27). Skoj!

<3

Kommentarer
Postat av: Emma Roodla - Foto

nej men precis. Nae det är konstig, håller med dig. Som sagt ja har problem när jag tar bilder längre bort o fattar inte.. Skulle nästan vilja låta någon testa kameran och ta en bild längre igfrån o se hur den lyckas.

2010-09-06 @ 10:20:52
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Emma Roodla - foto

taack :)! har bara fotat två bröllop och en gåpng bara porträttfoton. två av dem var bekanta och då fick jag en slant för besväret. men just de på denna bild du kommentera de kände ja ej och fick lite betalt av. har 4 förfrågningar i sthlm i somras ja tackade nej till i och med att ja inte än har företag :) har dock täntk att starta det nu snart!

2010-09-06 @ 17:31:10
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Frida

Åå, vad jag gillar bilden med händerna på magen (hjärtat) Älskar detaljer:)Jag hänger gärna med på bröllop igen, men det är lite svårt att veta nu om jag kan just då..Så jag kan inte lova nått. Kram!

2010-09-06 @ 17:46:26
URL: http://frida.derived.se
Postat av: EMMA - FOTO

sv; Hihi tack =) Men din blogg ser ju jättebra ut nu =) Headern är stilren =)

2010-09-06 @ 21:04:15
URL: http://inhatewetrust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0