Bianca


Utrustning: Nikon D90 + 70-300/4-5,6.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Bokrea 2010



Gårdagens skörd från bokrean. Har handlat både på Åhléns, Bokia och Karlsson. Väldigt blandade genrer som ni ser, men jag har lite blandad smak så ;) Danielle Steel har varit en favorit sen tidiga tonåren (tantsnusk is the shit!) så blir alltid lika glad när jag kommer över en billig bok av henne som jag inte har. Händer dock inte ofta eftersom jag redan har runt 40 stycken, haha.

Idag har vi varit ute hos Linda och Pär. Fotade upp nästan tre minneskort så nu ska det väl bli några bra hoppas jag! Blev mest inomhus eftersom det var så disigt ute. De på lilla Isak (2½ månad) blev nog riktigt bra iaf! Blev en del väldigt bra på Linda också :)

Kram på er!


Christopher


Utrustning: Nikon D90 + 50/1,8.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Blir inte mycket foto i bloggen nu. Det jag helst vill blogga om. Bilder lägger jag ju upp, men inte foton som är tagna för fotandets skull om ni förstår vad jag menar :) Denna bilden tog jag iaf på älsklingen för ett par dagar sedan. Tycker den blev så fin i svartvitt.

Imorgon (om det inte är snökaos och om jag inte har huvudvärk) ska vi ut till Linda. Hon har pratat om att fota barnen igen ett tag nu så vi bestämde imorgon. Tänkte försöka ta både ute och inne. Har ju inte rätt utrustning för att ta fina inomhusbilder egentligen, men man får väl jobba med det befintliga ljuset och göra det bästa med det man har :)

Är bättre i huvudet nu iaf så funderar på att åka till någon av djurbutikerna och kolla om de har något för katter med dålig andedräkt. Jag skojar inte, man kan inte vara i närheten av Baccardi när han precis har gäspat! Någon som vet om det kan bero på något särskilt? Han är ju inte ens 1 år så han kan väl inte redan ha problem med tänderna eller nåt? Borde ju komma från typ magen eller nåt isf.. ah, jag har ingen aning. Får googla på det och fråga veterinären :)

Kram kram

Snart ser vi inte ut alls!



Det här är utsikten från vårt sovrumsfönster just nu. Baccardi blev lite snopen häromdagen när han hoppade upp och skulle titta ut, haha sötnosen. Visst kan man öppna fönstret och ta bort snön, men det är ju så roligt att se det växa ;) Dessutom kan jag garantera att det skulle rasa in om vi öppnade fönstret med tanke på att snön ligger tätt mot rutan. Nån gång smälter det väl så vi ser ut igen.. ;)

UPPRÖRD!

Det HÄR gör mig så arg! Det är självklart hemskt det som har hänt, men att vinkla det till att det är späckhuggarens fel är bara så FEL!

När ska "vi" människor inse att det är fel att tillfångata vilda djur från sina familjer och sätta de i små burar/bassänger?

Jag bojkottar, sen några år tillbaka, alla djurparker! Tro mig, jag älskade att gå omkring och titta på alla fina djur, men jag har insett att det inte är värt det. För djurens skull! De flesta har det säkert jättebra, men man måste ju se "the big picture" här. Fortsätter folk att gå på djurparker så fortsätter man att fånga in djuren från det vilda. Det räcker nu!

Så tänk på det nästa gång ni tar med era barn på djurparker för att era barn "så gärna vill". Det enda ni lär era barn är att det är OKEJ att ha vilda djur i fångenskap och då kommer även nästa generation fortsätta med denna galenskap!

Mitt sätt att få stopp på detta, förutom det självklara att bojkotta alla djurparker, är att betala in en summa, varje månad, till WSPA, som jobbar med att stoppa detta hela tiden! Gör det du också!

Migrän, igår igen

Hej bloggen!

Igårkväll hade jag migrän (eller vad det nu är jag har) igen. Tog två Panodil och ställde mig i duschen med lampan släckt. Blev bättre iaf. Fördelen är väl att jag kom i säng tidigare och därmed upp tidigare idag, men det är banne mig inget kul att ha detta. Varför har det kommit nu? Har haft lite ont i huvudet varje dag nu i kanske 3 dagar, men jag har trott att det varit för att jag slutat med godis (brukar få det då eftersom min kropp är van att få socker), men igår fick jag ju värsta "anfallet" igen.

Får gå till läkaren om det fortsätter så här helt enkelt. Nåt är det ju.

Skulle på stan med Cissi idag men varken orkar eller vågar ge mig iväg nu. Saknar dig vännen! Men får ju säga hej sen iaf när du hämtar kattburen ;)

Något roligt idag iaf är ju att köksbordet kommer!! Snacka om snabb leverans! Det har gått tre arbetsdagar och det stog att det i bästa fall skulle ta 3-6 arbetsdagar. Inte mig emot! :)

Hörs kanske senare! Borde väl inte sitta här och framkalla mer huvudvärk..

Kram hela dan!

EDIT 11.24: Bordet är här! Snabb leverans igen.. Skulle komma mellan 11 och 14 o kom nu ;)

He had a b-day, too.


Julpapper.. man tager vad man haver ;) Innehållet som räknas ju :)

Lite kattmys är aldrig fel :)



Goda tårtan vi gjorde tillsammans. Slog dock inte min födelsedagstårta :P

Några dagar efter min födelsedag var det älsklingens tur att fylla år. Hela 27 år! ;) Min familj (mamma, pappa, bror + sambo) var här och firade honom på dagen. På kvällen hade vi mys själva. Spelade Playstation hehe. Han fick två spel av mig så det var ju tvunget att testas såklart, skoj!

Nu får det vara slut på födelsedagar och tårta på ett tag. Både tråkigt och tur att man fyller så nära varandra.

Dags för sängen! Imorn kommer köksbordet! :)
Kram

Min duktiga gosis!



Sötaste Bioz! Hon är så duktig. Vi vägde henne förra veckan igen och hon har gått ner ytterligare 3 hg, vilket betyder att hon nu är nere på 5,2 kg! :) Fortfarande för mkt, men nu är det iaf inom rimliga gränser. Känns skönt att det fortsätter gå neråt för då vet man att hon kommer nå målvikten på 4 kg. Enligt veterinären är målvikten 3,5 kg men så lite väger inte ens Baccardi! Iaf, bra jobbat min lilla älskling! :) Man märker verkligen på henne hur mycket bättre hon mår. När hon var så där stor så tyckte man inte att hon verkade må dåligt, och dåligt kanske hon inte mådde heller, men nu är hon ju pigg och glad hela tiden! :) Flyger fram mellan köksbänkarna (inte alltid så bra haha) och hennes andning är annorlunda. Sååå skönt!

För er som är nya kan jag ju säga att det inte är vårat fel att hon har varit så stor (har fått kommentarer om det tidigare nämligen), utan hon har gått upp i vikt trots att vi gett henne foder som hon ska gå ner i vikt av. Vi har kämpat i flera år (började såklart så fort hon var bara lite överviktig) men det har bara gått uppåt på vågen. Hon har alltså fel på ämnesomsättningen. Men nu har vi äntligen hittat ett foder som hjälper! *glad och lättad matte*

My b-day!


Öppnar paket från lillebror :) Foto: lillebror

I paketet låg WAVE HANGER! Världens bästa lillebror som ännu en gång snappat upp saker från bloggen! TACK :)


Min extremt goda tårta! Mmmmm..

Några bilder från min födelsedag förra måndagen kan jag ju bjuda på iaf :) Mina föräldrar, farmor, mormor och lillebror + sambo var här och firade mig på kvällen. Hade en mysig födelsedag och fick jättebra och fina saker :) TACK alla! Tänkte visa det jag fått sedan. T.ex. kameraväskan jag fick av älsklingen :) Och Wavehängaren som är på plats men som jag inte lyckats ta någon bra bild på ännu i vår mörka och trånga hall =/ Men det kommer!

Nu blir det middag!
Kram

Tänk på fåglarna!


Vi människor tycker så synd om oss själva nu när det har blivit en så hård vinter. Men vilka är det synd om egentligen? Människorna som har tak över huvudet och mat i kyl och frys, eller fåglarna (och alla andra djur) som inte får tag på någon mat och inte riktigt vet vart de ska ta vägen? Svaret är ju självklart utan tvekan fåglarna. Vi har t.ex. änder här på gården nu. Änder som i vanliga fall håller till vid vattnet. Men det finns ju inte så mycket vatten nu, mest bara is. Så de vet ju inte vart de ska ta vägen. Här i området är det flera som matar fåglarna så här slipper de iaf vara hungriga. 
 
Så tänk på fåglarna! Mata de, häng ut fågelmat i träden, kasta ut din gamla brödlev i trädgården eller vad som helst, bara de får mat. Rådjuren/älgarna kan också behöva lite hjälp på traven..

Och viktigast av allt: SPOTTA INTE UT TUGGUMMI UTOMHUS! Tuggummit fastnar i de stackars fåglarnas näbbar, eftersom de tror att tuggummit är mat, och så svälter de ihjäl. Vem vill vara skyldig till det?

Köksbord är beställt..


...och står i vårt kök om 3-6 arbetsdagar!! :)

Bild: TheHome

Med bus i blicken


Sötaste lilla buskatten!

Nu sitter vi och tittar på Melodifestivalen, men är inget stort fan så har missat de flesta låtarna. Mest skit tycker jag. På dagen var mina föräldrar, min bror + sambo här och firade älsklingen. Sen gick vi bort till Netto (gick ju inte att få ut bilen eftersom de inte plogar vid garagen) och köpte grejer till tacos och lite snacks till kvällen. Sen har vi spelat lite Playstation. Och nu sitter vi alltså här.. Trötta som as! ;)

Kram kram

Grattis älskling! ♥


Hittade en annorlunda lista, så eftersom det är älsklingens födelsedag idag tänkte jag att det kunde vara passande :) Grattis på 27-årsdagen älskling!

Du är tillsammans med: - Christopher Johansson
Hur gammal är han: - 27 år
När fyller han år: - 20 februari
Vart bor han: - Här i vår lägenhet
Ögonfärg: - Bruna
Har han piercat sig någonstans: - Nej
Har han druckit någon gång: - Ja
Har han rökt: - Ja, en gång och aldrig mer!
Vad har han för färg på rummet: Vårat sovrum är vitt
Vad skulle han göra om han vann en miljon: - Jag trodde han skulle betala av sitt csn-lån, köpa ny bil och ny dator. Hans svar när jag frågade honom blev att byta bil och antingen riva ut kök och badrum i den här lägenheten eller köpa en större lägenhet t.ex. en fyra. Han lär sig ;)
Har han någon fobi: - Höjder
Är han beroende av något: - Mig ;)
Är han envis: - Nja, inte direkt.
Vad gör han på helgerna: - Sitter vid datorn eller umgås med mig och katterna :)
Beskriv honom med två ord: - Världens bästa!
Skulle han bli en bra pappa: - Säkert, men då får han skaffa sig en ny flickvän först! ;)
Varför blev du tillsammans med honom: - För att det kändes rätt :)

Föll du för honom direkt: - Ja det kan man verkligen säga!!!!
Du älskar honom: - Ja!
Du har slagit honom: - Ja vi slåss ibland ;)
Du har roligt tillsammans med honom: - Ja, vi skrattar väldigt mkt tillsammans!
Du skulle kunna bo med honom: - Ja, vi har nästan bott ihop sen dag ett. 
Du vet någonting om honom: - Hehe, ja det är nog inte mycket jag inte vet.
Säg ett ord du känner för honom: - Tillit
Vad gillar du mest med hans utseende: - Hans leende när han skrattar!
Får du fjärliar i magen när du ser honom: - Det var länge sen, haha ;) Däremot får jag fjärilar i magen när jag tänker på när vi träffades för första gången :) 
Är du svartsjuk på andra tjejer: - Kan hända, men jag vet att jag inte har någon anledning att vara det.

Hur träffades ni första gången: - På skolan där jag gick sista året och han hade praktik.
Bor ni långt ifrån varandra: - Vi bor så nära varandra man bara kan.
När blev ni tillsammans: - 27 september 2002
Hur länge har ni varit tillsammans: - Snart 7½ år ♥
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans: - Nej
Vad för slags filmer ser ni på tillsammans: - Allt
Har ni sovit över hos varandra: - Ja, innan vi flyttade ihop sov vi över hos varandra nästan varje natt.
Har ni bråkat någon gång: - Ja
Vem håller fjärrkontrollen: - Jag sitter vid tvn, han vid datorn ;)
Vad har ni gemensamt: - Intresset för foto, våra katter och lägenheten.
Har ni samma åsikter om saker: - Oftast
Planerar ni framtid ihop: - Planerar och planerar, men är man tillsammans ser man ju en framtid tillsammans.
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst: - En dag, det var 2003 haha. Kanske borde öva på det? ;)
Har ni sagt "jag älskar dig" till varandra i verkligheten: - Ja
Hur länge kommer ni vara tillsammans: - Förhoppningsvis för alltid!

CONGRATS! ♥

Vardagsrummet







Ge mig en ny soffa tack, denna har verkligen gjort sitt.. Och varför blir bilderna så korniga med den nya kameran!? What the hell am I doing wrong!!?? Blir galen, de blir korniga heeeela tiden! Måste forska lite i det.. Kan inte vara ISO:t... jag menar, det var ju samma på den gamla och denna kameran ska det ju dessutom vara bättre brushantering på.. någon som vet vad felet kan vara?

If this isn't love, then what is?




Wille



Utrustning: Nikon D90 + 50/1,8.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Tog den här söta bilden på Wille när jag var barnvakt förra veckan. Finaste ögonen! Älskar den i svartvitt. Har fått dille på svartvitt om det nu är någon som missat det ;) Hoppas du kryar på dig från dina vattkoppor snart Willebus!

Nu blir det kvällsmat och kanske några avsnitt av 90210. Ska försöka bättra mig på bloggfronten till imorgon!

Kram och god natt :)

Nya sovrumsbilder




Passade på att ta lite nya bilder på sovrummet (och vardagsrummet, bilder kommer) när vi hade storstädat i helgen. Ingenting nytt direkt. Stolen har jag lånat ifrån köket, men det är tänkt att jag ska köpa en till sovrummet sedan. Vad tror ni om det? Kudden på stolen är ny, men den har jag i soffan just nu.. är tänkt till stolen i sovrummet dock. Annars är det väl bara klockan på sängbordet som är ny. Fynd från Kvantum :)

Byråerna ska fortfarande bytas ut mot några i vitt.. men när vet jag inte. Soon, I hope! :)

Färgsprakande svart


Utrustning: Nikon D90 + 50/1,8.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Vilma IV


Utrustning: Nikon D90 + 70-300/4-5,6.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Nu är jag tillbaka igen! Huvudvärken släppte aldrig så jag har mest legat i sängen/soffan och tagit det lugnt de senaste dagarna. Så tråkigt! Idag måste vi göra slutspurten med städningen, åka och handla ingredienser till bakningen och eventuellt även baka något av det jag tänkt göra. På måndag fyller jag år och då ska allt vara klart. Imorgon ska vi (om det inte snöar allt för mycket) till Ankarsrum och fira älsklingen som fyller år nästa lördag. O ja, mig med antar jag. Sen på kvällen blir det väl att mysa till det lite extra eftersom det är Alla hjärtans dag :) Brukar inte fira det något speciellt, men någon film blir det nog iaf!

På återseende! :)
Kram hela dan!

Alicia II


Utrustning: Nikon D90 + 70-300/4-5,6.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Ingen perfekt bild på något sätt, men det är ändå något med den som gör att jag gillar den. Ja, förutom det faktum att Alicia är en sötnos förstås! :)

Fy fan, jag har sovit hela eftermiddagen pga huvudvärken. Fattar inte vad det är. Nu har jag ätit och mår lite bättre iaf. Har börjat lite med städningen också. Imorgon hoppas jag på att vara fit for fight igen!

Vilma III


Utrustning: Nikon D90 + 70-200/4-5,6.
Bildbehandlingsprogram: Ad3be Photoshop Lightroom 2.

Idag mår jag lite bättre, efter en god natts sömn. Fått sov hela natten! :) Dock känner jag fortfarande en liten antydan till huvudvärk, men det går väl över. Nu kom älsklingen hem med frallor så det blir en frallunch idag :) Vi hörs lite senare! Städning står på schemat!

Kram hela dan!

Migrän?

Gokväller!

Det blev ingen städning idag heller. Fick en hemsk huvudvärk så sov i ett par timmar och värken har fortfarande inte riktigt släppt (sitt inte här då liksom). Har familjens migrängen "äntligen" letat sig även till mig nu tro? Jag har ofta riktigt hemsk huvudvärk nu för tiden (aldrig haft förr) så jag får gå och lägga mig i ett kolsvart sovrum för att överhuvudtaget inte spy i princip. Kanske är vanlig huvudvärk, vad vet jag, men sån här huvudvärk har jag aldrig haft förut utan den har kommit på sistone. Ljuskänslig är bara förnamnet..

Så städningen får vänta till imorgon helt enkelt..

Visst var jag söt? Hihi.


Vilma II


Utrustning: Nikon D90 + 70-300/4-5,6.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Idag har jag varit hos Cissi och Wille på förmiddagen. Var barnvakt i 1½ timme, sen stannade jag en stund extra och umgicks lite med Cissi. Trevligt! :)

I natt har jag inte sovit mycket. Bianca har varit ovanligt jobbig. Slickade på väggarna heeela natten så var tvungen att gå upp och ge henne mat. Ville hon ha mat eller? Näe. Så hon fortsatte slicka på väggarna. Till slut körde jag upp älsklingen så han fick ge henne mat. Ville hon ha mat då? Näe. Knaskatt! Fick ha sovrumsdörren stängd, men vad hjälper det när hon springer maraton på dörren istället haha. Tur hon inte håller på så här varje natt :) Kanske var fullmåne eller nåt ;)

Nu ska jag ta tag i städningen. Nej, vi är inte klara med storstädningen än haha, ser fortfarande värre ut än innan vi började ;) Har ju rensat och gnott på allt så vi har inte ens kommit till dammsugningen än. Dock har vi haft uppehåll i två dagar för att vi tröttnade på det ;) Men idag måste det bli klart! Nästa vecka fyller vi år båda två och som det ser ut nu kan vi verkligen inte släppa in folk!

Kram hela dan!

PS: Grattis Thessan som har fått en liten tjej! Hoppas allt gick bra vännen :)

Alicia



Utrustning: Nikon D90 + 70-300/4-5,6.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Vilma


Utrustning: Nikon D90 + 70-300/4-5,6.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Fina snöhunden! Älskar vinterbilder på djur, det är så fint med all snö i ansiktet :) Blev tyvärr inte så många bra bilder idag. Några stycken på Vilma och ett par på Alicia. Inga, varken bra eller dåliga, på sötaste Isabell. Vi får göra ett nytt försök när det inte är så mycket snö :) Fick lite dåligt samvete att jag drog ut två små stackars barn i den djupa snön ;)

Nikon d90 - min nya bebis




Min nya fina kamera, så nöjd så nöjd! Nu ska jag och d90 ut på promenad med Madde, barnen och Vilma. Tänkte passa på att öva lite porträtt på barnen och vovven :) Lite mörkt nu men bättre än inget, resten av veckan ska det ju snöa istället. Får se om jag har några fina bilder att bjuda på när jag kommer hem!

Kram hela dan!

It's on its way..!!

Mitt nya kamerahus sorterades i Jönköping halv 4 imorse och eftersom jag valde sms-avisering borde det komma i eftermiddag! Som jag längtar!

När jag väntar roar jag mig med att redigera bilder från "fotojobbet" i torsdags, att storstäda (är ju bara inne på tredje dagen, hur mkt skit kan man ha egentligen!?) och klappa katterna ;)

Varför går tiden så sakta när man väntar? Bara för det så kommer det väl inte förren imorgon.. Blää isf!

EDIT 15.27: IT'S HERE, IT'S HERE! AND I LOOOOOVE IT!

Mirror mirror



När det inte går att fota ute får man leka lite med kameran inne istället. Tog in en spegel från förrådet och fotade lite spegelbilder. Rätt så fräckt om jag får säga det själv :) Skulle vilja testa att fota spegelporträtt med den stora spegeln vi har. Kanske får tvinga älsklingen att posera lite ;)

AF 70-300mm f/4-5.6 LD-MACRO



Budade hem ett begagnat telezoom-objektiv billigt från Tradera häromdagen. Tyvärr är det inte autofokus på det så jag längtar verkligen till min d90 kommer hem (som jag beställde igår och kommer på måndag!) så jag kan testa det ordentligt snart. Kameran blev rätt lång nu ;) Skulle såklart vilja ha ett ljuskänsligare, men detta får duga gott till jag har de stora stålarna hihi.

Idag görs inte många knop. Jag har ont i magen pga girlstuff ;) I eftermiddag kommer killen som budade hem min gamla kamera på Tradera och kvällen blir nog lugn den med eftersom älsklingen har kurshelg denna helgen.

Kramsing!

Älskade kattflickor



Älskade ni ♥

Black & orange


Utrustning: Nikon D60 + 55-200/4-5,6.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

När vi kom hem från den "vanliga" fototuren i söndags fick jag för mig att jag skulle försöka få lite fina bilder på de gula små fåglarna som håller till här utanför. Lyckades dock inte eftersom de blev så rädda. Men denna fågeln ville gärna vara med på bild ;) Tycker de är lite coola. Kolsvart med orange näbb ju :)

Om en halvtimma kommer tjejen som ska köpa vårat köksbord. Ännu mer ek puts väck! Dock till sambons stora förtret, men vad vet han om inredning liksom ;) Hoppas bara vi kan komma iväg till IKEA och köpa det nya bordet snart. Känner ju inte för att ha balkongbordet inne allt för länge. Men i slutändan blir det ju så himla bra, så det är ju såklart värt det!

Old house


Utrustning: Nikon D60 + 55-200/4-5,6.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Ett charmigt litet hus nere i stan som jag länge velat fota. Blev dock bara denna för att det var så förbaskat kallt!

Fotojobbet idag blev flyttat till imorgon istället då de personer jag bland annat ska fota inte skulle vara där idag. Klockan 8 imornbitti ska jag vara på plats istället! Ska dock förbereda med att fota lite snygga bilder idag som de kan tänkas vilja ha, vi får se! En dag till att vara nervös på alltså ;) Ne, men det känns faktiskt bra.

Nu ska jag ta mig lite lunch, sen måste jag fota innan det blir mörkt och så får vi se om tjejen som ska köpa köksbordet kommer idag. Det ska ju bli snökaos säger de ju..

Kram hela dan!

"Ekorr'n satt i granen.."


Utrustning: Nikon D60 + 55-200/4-5,6.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Ingen bra bild för fem öre (dessutom beskuren) men den är ju så söt så ville visa iaf! :) Till historien hör att jag hade kunnat få värsta bra närbilderna på den här lilla krabaten om den inte hade varit så rädd och snabb hihi. När vi kom ut till Gertrudsvik satt nämligen den här på "vägen" vid en snöhög. Hade jag haft kameran inne i bilen hade jag kunnat veva ner rutan och fotat (även om de inte hade blivit lika bra som om jag hade suttit på huk på marken) men eftersom kameran låg i bagagen så sket det sig så fort jag öppnade dörren :( Denna bilden var den enda jag lyckades få.. Bara nån timma innan missade jag ett rådjur 5 meter bort av nästan samma anledning. Ja, nån naturfotograf lär det aldrig bli av mig iaf, haha! Inte min grej att ligga i skogen och lura och vänta, nej motiven ska komma till mig ;)

Nervööööööös.....

Stugby


Utrustning: Nikon D60 + 55-200/4-5,6.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Nu är jag hemma från stan. Mötte upp Cissi halv 11 (vi gick om varandra i en halvtimma, haha) och sen drev vi omkring lite på stan och avslutade med en lunch på McDonald's (ovanligt va?). Nu är jag som sagt hemma och ska ta tag i lite städning tänkte jag. Men först ska de små hårbollarna ha mat. Borde plugga lite också. Imorn har jag ju fullt upp med att redigera bilder från fotojobbet. Vad det är för fotojobb får ni se nästa vecka :)

Kram hela dan!

Min snöbelagda stad



Utrustning: Nikon D60 + 55-200/4-5,6.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Första bilden är Västerviks turistbyrå och på andra bilden ser man ut mot Kulbacken.

Nu tänkte jag ta fram lite glass (eller poppa popcorn?) och äta framför 2 and a half men eller filmen 13 snart 30. Imorgon ska jag träffa Cissi på stan kl 10 och på onsdag ska jag iväg och göra mitt första fotojobb (nervöst men spännande!) och sen på kvällen kommer en tjej och ska köpa vårat köksbord.

Vi hörs imorgon på eftermiddagen!
Kram och god natt!


Orchid II



Utrustning: Nikon D60 + 50/1,8.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Babyfeet



Utrustning: Nikon D60 + 50/1,8 + Close-up+4.
Bildbehandlingsprogram: Adobe Photoshop Lightroom 2.

Passade på att testa mitt nya närbildsfilter på Isaks små fötter när vi var hos Linda och Pär i lördags. Så söta så! :) Svårt att få fokus med närbildsfilter dock.

Har en hel drös med nya bilder så nu ska det väl inte eka tomt här i bloggen igen på ett tag iaf! ;)

Kram hela dan!

RSS 2.0