Veterinärbesök

Hej bloggen!

Då var dagens veterinärbesök avklarat. Baccardis vaccination gick lika bra som sist = spann ljudligt och ville inte tillbaka in i buren igen ;) Sen skulle vi ju även väga Bioz. Hon skulle ha gått ner 1,4 kg men hade bara gått ner 0,5 kg. Så dem gjorde om hennes kostplan och satte ner målvikten till 3,5 kg (istället för 5 kg) för att få fram hur mkt hon ska äta om vi går på den slutliga målvikten istället (5 kg var ju bara ett delmål). Så nu ska hon äta 50 g om dagen istället för 65 g. Vilket inte alls är mkt. Detta ska hon göra tills maten vi har hemma är slut. När det är dags att köpa ny mat ska vi ta med henne och väga henne. Har hon då gått ner normalt ska vi fortsätta med samma mat och då 50 g om dagen, har hon inte gjort det ska vi börja med en annan mat som inriktar sig mer på ämnesomsättningen. Den vi kör nu är mer fiberinriktad. Dock är båda medicinska foder, dvs typ receptbelagda, alltså inga man ska ge utan råd från veterinären. Vi frågade även vad hon ska äta sen när hon nått målvikten, och då ska hon antingen äta ett light-foder eller så kan det va så "illa" att hon får äta sånt här dietfoder resten av livet eftersom det verkar som hon har lätt att gå upp i vikt och väldigt svårt att gå ner. Men det får vi prova oss fram då.

Min gos som ska gå ner TRE kg, blir ju inget kvar av min lilla tjockis! :)

Sen så har Biancas sår blivit lite rött igen så nu har tratten åkt på igen :( Min stackars snutta, hoppas verkligen det läker ordentligt snart! Frågade vet och hon sa att vi skulle ringa på fredag om det ser värre ut, men tycker redan det ser bättre ut. Hon sa att vi skulle låta tratten sitta till det är helt läkt, vi tog nog bort den för tidigt sist.. Det ger ju inte dåligt samvete eller så :( Usch stackars liten!
 

Uppdaterat höstgarderoben


Mysig färgstark kofta, köpt på Gina Tricot i Kalmar.

Köpte en till när jag ändå var i farten ;)

Köpte även en snygg lite oversized tröja på Gina Tricot i Kalmar.

Igår fick jag hem klänningen från Nelly, skitsnygg!

Idag köpte jag mig en tunika på stan...

..den har snygga detaljer i halsringningen.

Hittade även äntligen en höstjacka efter att ha frusit dem senaste höstarna.. det var på tiden!!

Så tack Gratisbio, HM och mamma för presentkort och pengar ;)


Nu är nog höstgarderoben fulländad tror jag, så nu kan jag lägga resterande pengar på det jag verkligen älskar: INREDNING!!! ;)


One Tree Hill säsong 7


Jag hade totalt missat att One Tree Hill hade haft säsongspremiär i USA. Hur kan jag ha missat detta?! Världens bästa serie ju! Men fördelen med att ha missat att det börjat är ju att jag nu har hela 3 avsnitt att ta igen ;) Vad jag förstår så börjar säsong 7 snart även i Sverige, så håll ut ni som följer den på kanal 5 :)

Design? Någon?

Är det någon som läser som är bra på att göra bloggdesigner? Är så sjukt trött på att bara ha en tråkig header när alla andra har så fina designer på sina bloggar! Kanske kan jag bli lite mer motiverad till att uppdatera flitigare då ;) Hör av er om ni kan hjälpa mig!

Nytt i köket



Inte världens bästa bilder kanske, men så här blev det iaf i köket med dem nya tavellisterna. Det som är nytt förutom tavellisterna är den svarta ugglan (gummisparbössa), dem svarta små husen (salt- och pepparkar), tavlan med ugglan (disktrasa) och så har jag skrivit ut Take time to smell the coffee från IsaForm. Busigt, jag vet ;) Mycket nöjd! Till en början kan det se lite plottrigt ut på den där lilla väggen men jag gillar't! Blev inspirerad av en bild jag såg någonstans där dem hade svarta smala tavellister från golv till tak med kokböcker på. Skitsnyggt! Men eftersom dörröppningen är bredvid denna väggen tror jag det skulle se konstigt ut, annars hade jag också velat ha så för det var verkligen läckert.

Resten av det jag köpte ska vara i vardagsrummet så det kommer jag visa när allt är färdigt där inne, vilket inte lär bli förren nästa vecka tyvärr. O ja, sängstommen kommer ju inte heller förren nästa vecka..

Kram!

Dinner för three



Tripp, trapp, trull ;)


Mina underbaringar having dinner together! ;) Jag älskar detta! En vit, en röd, en svart. Hur länge har jag inte drömt om detta!? Var inte länge sen vi låg i sängen och skulle sova, med Bioz och Bianca nere vid fötterna, och jag sa till Christopher "Tänk om det låg en svart liten kisse här också?" eller "Nu fattas det bara en svart misse också.." och han bara mumlade till svar att vi inte ska ha fler katter ;) Haha, vem fick som hon ville? Hoho. Lite roligt att det blev just en svart med, för självklart är inte färgen viktig alls egentligen, eftersom vi ju faktiskt tog hand om Baccardi för att han skulle avlivas. Well, slutet gott - allting gott!


Busar med Biancis!


Hihi, försökte få henne att göra så där när jag skulle ta kort, men det gick inte så jättebra. Det här var den bästa bilden. Hon är så söt min Biancis! :)

Kalmartrippen


Jag och mitt presentkort på väg till Kalmar ;) Vill du också ha gratis presentkort i valfri butik? Registrera dig här och börja samla poäng! Du får 75 poäng redan vid registreringen.

Hej på er!

Tack för alla gratulationer idag! Vi har haft en jättebra dag! Vi är ju inte så romantiska av oss så vi har inte gjort något speciellt idag förutom låtit bli att sitta vid datorerna och lagat hemmagjord pizza :) Räcker gott för oss! Vi skulle gått på bio, men det gick inga bra här nu så vi sparar det till något annat tillfälle.


Ja igår var vi ju alltså i Kalmar för att köpa sängstomme. Det blev ju en hel del annat också såklart, bl.a hela tre ugglor ;) Även tre svarta korta tavellister till köket, ljusstaken som jag ångrade att jag inte köpte sist på Village, två nya kuddfodral till soffan, tre 70x50-ramar att ha över soffan, två koftor och en tröja på Gina Tricot m.m. Som vanligt hittade jag ingenting på Lagerhaus när jag väl är där. Köpte bara uggleljuslyktan (så jag har två sen när jag får den Cissis svärmor köpt åt mig), smörknivar (haha) och en retroram. Men hittade ju massor på Village istället. Skulle kunna köpa upp hela den butiken! Tyvärr är det ingenting som är klart här hemma, så det blir inte så mycket bilder på allt nytt imorn (förutom på kläderna). På sängstommen var färgen avskavd i ena hörnet så det kommer en ny huvudgavel på posten om en vecka. Ramarna är inte uppsatta och jag har heller inga motiv i dem ännu. Däremot så kan jag visa hur det blev med tavellisterna i köket :)

Vi hörs imorn helt enkelt! Eller ja, idag... för det är väl bara jag som är vaken nu ;)


♥ 7 år tillsammans idag ♥


Idag firar jag och ♥älsklingen♥ 7 år tillsammans! Vart tar tiden vägen? Känns som vi alltid har varit tillsammans, men ändå känns det som vi träffades igår! Jag ♥ dig!

Igår var vi ju i Kalmar och shoppade loss på smått och stort! Men vi ska ta en datorfri dag idag så jag visar och berättar allt imorgon istället!

Ha en fin dag, det ska vi! ♥ PUSS

Fan, jag har syndat.


Tog en paus i mitt psykologipluggande för att kolla lite bloggar. Hamnar inne hos Lily som visade denna plus två andra klänningar. Kärlek vid första ögonkastet säger jag bara! Älskar djurmönstrat så jag var tvungen att klicka hem den. Fan, jag som skulle bojkotta Nelly. Men 179:- är ju liksom som hittat... Hoppas nu bara den passar så jag slipper krångel med dem där en gång till!


Bild: Nelly


1, 2, 3







Min onsdagskväll :) UNDERBART!!!

Skallebank

Go kväll!

Har jobbig huvudvärk så stannade hemma ikväll. Har sett Idol och kollar nu på Efterlyst. Sitter och längtar till helgen. På söndag firar nämligen jag och älsklingen 7 år :) Hjälp vad tiden går! Så på lördag ska vi åka till Kalmar och köpa sängstommen (om den finns inne) och så vill jag till Lagerhaus, väntar nämligen på presentkort på 250:- därifrån :) Egentligen hade jag velat åka på söndag men då är ju Lagerhaus stängt, hehe ;) Så vi firar med middag och kanske bio på söndag istället :) Skulle ju ta en hotellweekend, men har inte råd med det så det får bli någon annan gång!

Nog tjatat om det.. Efterlyst kallar ;)

Kram!


Det tog bara två månader ;)



Bioz har hittat hem! ;) Äntligen någon av katterna som lägger sig i kattbädden som matte köpt för dyra pengar självmant ;) Det är verkligen som du skrev Maria, att köper man nåt åt dem så tar det jättelång tid innan dem tar det till sig, men en sketen jäkla brödkorg kan dem minsann lägga sig o sova i! Haha, ja dem är verkligen roliga dem små liven, det är en sak som är säker :) Fick verkligen en chock igår när jag tittade bort mot kattbädden och såg att Bioz låg i den :) Chockad men glad :)

Nu ligger hon och myser med Bianca istället :) Bianca, som för övrigt numera slipper tratt och medicin! Wohoo :) Lilla gumman, jag har tyckt så synd om henne.. nu hoppas jag att det sista minimala av såret läker som det ska också.. Usch, hon spydde som en kalv av den där medicinen.. tratten blev helt full och när jag skulle ta av den för att tvätta den och henne så stänkte det ner hela väggarna. Usch. Men hon spydde bara två gånger på hela veckan så det var ju inte så att hon behövde sluta med den iaf. Skönt det! Om en vecka är det dags för veterinären igen, men då slipper Bianca följa med. Baccardi ska få sin andra vaccination och Bioz ska vägas för att se om hon går ner som hon ska. Gör hon inte det ska vi lägga upp en ny kostplan.. vilket jag tror vi kommer få göra.

Ikväll blir det tv-kväll hos Madde! Hoppas ni får en trevlig kväll! :)
Kram!

För- och nackdelar

Eftersom vi fortfarande är lika inne på att flytta till Kalmar tänkte jag lista lite för- och nackdelar med en flytt just dit. Fördelarna överväger nackdelarna iaf, så mkt kan jag ju säga redan nu. Är så peppad och vill flytta redan nu! Men det är tyvärr inte möjligt att flytta förren om ett år, pga komvux bl.a. Så, nära och kära, nu har ni ett år på er att umgås med oss flitigt, haha! Hoppas självklart att ni kommer och hälsar på oss sen, vore så mysigt :) Thessan, du har redan lovat hihi.

1. Någonting händer
Ja den allra största fördelen är väl att det äntligen händer någonting efter att, nästa år, ha stått och trampat på en och samma fläck utan vare sig jobb eller utbildning i 7 hela år. Det är dags att en förändring sker!

2. Utbudet av butiker
Första veckan skulle jag antagligen bli ruinerad. Haha. IKEA, Lagerhaus, Village, Gina Tricot m.m m.m. Jösses! Här i Västervik har vi i princip bara H&M när det gäller kläder och Åhléns och Hemtex till inredning. Booooring!

3. Närheten till havet
Det jag älskar mest med Västervik som stad är havet så förhoppningsvis kommer Kalmar att kännas som hemma.

4. Nära "hem"
Det är bara 14 mil mellan Kalmar och Västervik, vilket gör att man kan åka hem ganska ofta. Nära och kära kan heller inte skylla på avståndet när vi vill att dem ska hälsa på ;) Det känns iaf som det är en liten trygghet att man kan åka hem över dagen om man längtar alldeles för mycket!

5. Min syster bor nära
Min syster bor bara 5 mil utanför Kalmar. Alltså har jag en del av familjen nära plus att jag och sis kan träffas oftare, vilket skulle vara jätteroligt!


1. Det spontana
Det jag skulle sakna mest är det spontana. Att kunna messa Cissi, Madde osv om att gå på stan eller ha tv-kväll idag/imorn, eller att kunna åka hem till mamma och pappa spontant på en fika.

2. Känslan av att inte vara hemma
Min största rädsla med en flytt är att inte känna känslan av att vara hemma. Hemma är ju liksom Västervik! Antagligen är det väl något som kommer med tiden, men första tiden tror jag blir riktigt jobbig på det planet.

3. Kattvakt
Vi kommer bli rätt så låsta iom katterna. I början känner man ju ingen som man kan be att vara kattvakt. Bara en sån enkel sak som att åka hem till Västervik över helgen blir ju knepig. Ta med katterna varje gång?

4. Dyrare att köpa lägenhet
Att behöva sätta mig i en sliten hyresrätt med färgglada tapeter är min största fasa! Att priserna är högre i Kalmar är ju ganska logiskt då stan är större. Bara för att jag hittade lägenheter med lågt utrop är det ju inget som säger att slutbudet inte blir för högt för oss..

5. Ensamhet
Jag har ganska svårt för att lära känna nytt folk så att flytta till en ny stad är väl egentligen inte det ultimata för mig, särskilt inte eftersom jag föredrar att läsa på distans (dvs man träffar inte klasskompisarna så ofta).

Jaa, vad tror ni? :)

Till hallen?


Har lite planer på att förändra hall och kontor. Detta kan jag tänka mig att ha direkt innanför dörren. Tre krokar från Ilva och svarta skoskåp, istället för vita som vi har nu, från IKEA. Egentligen vill jag ha Wave-hängaren men eftersom typ alla har dem och vi redan har dem i sovrummet så känns det inte så roligt. Vad tycker ni?

Cissi 26 år! ♥


Puss på dig!!!


Grattis hjärtat på 26-årsdagen! Hoppas du får en alldeles underbar dag i Kalmar! Du vet vad du betyder för mig, en hel del det vill säga! ♥ Älskar dig, du är bäst av dem bästa!

Puss och kram! ♥


Köksbänken



Tada!


Så här blev det alltså på bänken. Inget speciellt med andra ord. Förstår inte hur vi tänkte när vi valde en bänkskiva i BOK av alla träslag när vi flyttade in. Kunde det inte varit i ek åtminstone? Det allra mest tragiska med det hela är att vi valde mellan bok och ek och tyckte boken var snyggast. Jag blir rädd för mig själv, haha! Som ni också ser så har jag tagit ner massa saker från tavellisten och satt på bänken, och det, mina vänner, är för att jag inte längre vill ha tavellisten. Den vägrar nämligen sitta tätt mot väggen och lutar neråt vilket gör att alla saker åker framåt. Skapligt trött på det nu så nu ska den väck! Får väl bli tomt där ett tag... vill ju ha en fondtapet där. Frågan är om man ska lägga pengar på sånt när man börjat prata om att flytta. Å andra sidan har vi inte sett att vi kommer in på någon utbildning/får något jobb där nere än så det är väl bara att köra på. Kanske höjer det värdet lite.. eller ja, en fondtapet gör väl inte det egentligen, men men. Det är bara att köra antar jag! Man ska ju trivas här också även om man kanske ska flytta :)


Baccardi + brödkorg = sant



Det här möttes jag av igår när jag kom in i ett kolsvart kök och tände lampan, hihi.


Baccardi låg och sov lite i brödkorgen, sötnosen :)

Eftersom jag ändå skulle slänga den fick han den till ny sovplats ;P

Ja, bilderna säger väl allt!? Haha! Han är så himla gullig så jag dör :) Jag bytte fruktskål igår, hade brödkorgen som det innan, men eftersom den blivit helt fläckig av frukten så tänkte jag att jag skulle slänga den. Ställde den på köksbänken så länge och ja, resten av historien berättar ju bilderna ;) Har inte mage att slänga den nu för Baccardi verkligen älskar att ligga i den! Han växer snart ur den ändå, får slänga den då, hihi.


Bilder på hur det blev på köksbänken efter min lilla mini-makeover kommer snart!


Favoriter just nu


Jordgloben och ljusstaken vill jag väldigt gärna ha i vår matsalsdel sen i vardagsrummet. Jordgloben kostar 589:- och finns att köpa inne hos Carlsson Interiör. Ljusstaken kostar 995:- och finns hos Designonline.

De fina ankorna skulle jag också gärna äga, men dem är alldeles för dyra. Den stora kostar 890:- och den lilla kostar 539:-. Eftersom dem gör sig bäst i grupp så är det ju lite väl mycket pengar för en sån liten sak. Men får jag dem gratis så ;) Finns iaf hos Designonline. Telefonhyllan tycker jag är lite häftig, men skulle nog inte passa här hemma. Finns hos Carlsson Interiör och kostar 229:-.

Finns sjukt mycket fina saker man vill ha just nu! Gäller att hålla fingrarna i styr ;)

One more time

Hej!

Fick en körare till förut med fruktansvärda smärtor, så satte mig i duschen o skulle skölja varmt vatten på magen, men då kände jag av blodförlusten istället (ursäkta om jag är otrevlig haha) så jag höll på att svimma. Riktigt kände hur blodet försvann ur kroppen, blev helt vit och skakig. Jag blev ganska rädd då kan jag meddela, var ensam hemma. Tänkte till och med ringa bort till mamma och pappa, men jag kunde ändå inte gå ur duschen innan det blev bättre. Kände det var bättre att sitta kvar istället för att ställa mig upp i fall jag skulle svimma. Nej usch, det var riktigt otäckt. Fick dra på kallt vatten så jag kunde dricka, var tvungen att få i mig nåt. Sen kravlade jag mig ur duschen och la mig i sängen. Men behövde äta nåt så jag gick och tog ett äpple, åt det och sen somnade jag och vaknade när älsklingen kom hem och då var smärtorna borta. Tack och lov. Älsklingen tyckte nog det var lite läskigt att jag hade hållt på att svimma när han inte var hemma. Nää nu hoppas jag verkligen jag slipper detta i ett år iaf...

Återkommer med roligare inlägg senare ;)

Puss!

Tillbaka

Hej bloggen!

Har dem senaste dagarna levt i en bubbla av smärtor. En gång om året, ungefär, får jag hemska menssmärtor och det va alltså dags för det nu i veckan. Himla trevligt. Sängliggande, skrikande, gråtande, likblek, svim- och spyfärdig osv.

Men idag kommer förhoppningsvis bloggen igång som vanligt igen, har en del inlägg på lager :)

Puss på er så länge, nu ska jag sova lite :)

Flytta till Kalmar?


Älsklingen vid vackra Kalmar slott för en månad sedan.

Idag har vi pratat en del om en eventuell flytt. Jag har insett att vi inte har så mkt mer att hämta här i Västervik. Det finns inga jobb, inga (intressanta) utbildningar och dåligt utbud av affärer osv. När vi var i Kalmar förra månaden i samband med min systers möhippa kände både jag och Christopher att vi kan tänka oss att bo där. Det är ju som Västervik (med havet) fast större och bättre. Västervik finns ju liksom kvar.

Det som egentligen har fått mig att tveka mest, förutom att flytta ifrån familj och vänner (de finns ju kvar!), är våran bostadsrätt. Jag har liksom kännt att ska vi plugga där så kommer vi bli tvungna att sätta oss i en tråkig hyresrätt. Det skulle få mig att vantrivas något fruktansvärt. Jag vill kunna renovera och bestämma själv hur det ska se ut. Men så gick jag in på Hemnet idag för skojs skull för att se vad priserna ligger på och det finns faktiskt lägenheter i den prisklass vi skulle ha råd med. Eftersom vi bara gav 6000:- för den vi bor i nu och dem nu säljs för runt 150000:- så betyder ju det att vi kan köpa en lägenhet för det priset. Hittade en jättefin lägenhet med nyrenoverat kök och badrum med ett utropspris på 195000:-. Samma avgift som vi har nu, lika stor och inglasad balkong osv. Gissa om jag blev glad och ännu mer peppad att flytta! :)

Ska vi ta steget? Finns det förresten några Kalmariter som läser min blogg?


Ugglor, ugglor, ugglor


Jag är uggloman. Så fort jag ser en uggla måste jag köpa den. Varje sig det är inredning eller smycken. Samlade på ugglehalsband ett tag, men nu säljs det inte så många längre vad jag har sett. Men fick väl ihop iaf 8 stycken eller nåt sånt ;) Iaf, dessa ugglesparbössor vill jag ha på kontoret nu när jag vet hur jag vill göra om där inne. En vit och en svart vill jag ha. Den kallas "Mr Uggly" och kostar 120:-.

Bild: Barnvänligt

Goskatt minsann!







Inget speciellt med detta kanske ni tänker eftersom era katter är likadana. MEN! Bianca har aldrig, och då menar jag verkligen ALDRIG kommit och lagt sig hos oss i hela sitt 4-åriga liv (ja förutom när hon var bebis) så detta är verkligen stort för oss! Äntligen, äntligen, äntligen får vi gosa med vår röda lilla älskling! Jag tycker det är väldigt fascinerande att dem blir helt annorlunda över en natt bara pga kastreringen. Jag vet ju att det är så, men när det händer ens egna lilla misse så blir man förvånad iaf, särskilt när skillnaden är så pass stor. Bioz var ju bara 1 år när hon kastrerades så jag minns inte om hon blev så gosig som hon är efter eller om hon var det innan också. Bianca är iaf helt annorlunda nu. Från att ha varit en ensamvarg till att komma och lägga sig i knät på oss VARJE dag! Så mysigt! :) Har verkligen längtat efter den kontakten med henne så nu är matte nöjd och glad :)

Veterinären igen


En olycklig Bianca.

Idag fick vi åka till veterinären igen. Biancas sår sen kastreringen (ja, för det heter ju inte sterilisering som jag skriver hela tiden hehe) har blivit rött och fuktigt plus att det blivit en hård knöl. Ser ut som att stygnen gått upp. Dock var knölen ingen fara och det hade heller inte gått upp. Däremot hade hon fått en infektion (antagligen av att hon slickar på det) så nu ska hon äta antibiotika i 7 dagar samt ha tratten på. När vi var där i onsdags sa dem att vi inte behövde ha tratt så länge hon inte slickar heeeela tiden för att dem inte brukar göra det. Men mina katter är ju inte som andra ;) Känns skönt att jag ringde i morse iaf för vi var ju osäkra på om det verkligen var något eller om det skulle se ut så. Man är ju lite utav en hönsmatte, så man vet ju aldrig om man oroar sig i onödan. Hade ju önskat att så vore fallet iofs, men är glad att vi åkte..

Har en väldans bloggtorka igen så det är därför det bara blir massa "kattinlägg", hihi. Men jag ska väl komma igång ordentligt snart igen antar jag :)

Kram på er!

PS. Bildbevis på att Bianca har blivit en goskatt efter kastreringen kommer upp lite senare ;)


Misseupdate ;)


Bioz nya favoritplats, formen på stolen är perfekt för henne :)


Att titta på när husse diskar är väääldigt intressant tycker Baccardi. Att han har druttat i ett antal gånger bryr han sig inte ett dugg om ;)

Det gick suveränt hos veterinären igår. Baccardi äääälskade att vara där, han spann och myste på som aldrig förr och märkte inte ens att han fick en spruta. Veterinären tyckte han var en riktig kärvänlig en :) Bianca däremot var livrädd som vanligt stackaren, men väldigt duktig ändå såklart :) Steriliseringen gick jättebra och hon var sig själv ganska så fort efter. Lite vinglig och så men åt redan efter någon timme. Såret ser jättefint ut och hon mår bra! Har fått för mig att hon redan är keligare, men jag vet inte :) Min lilla söt! Huvudsaken dem mår bra allihopa iaf!

 

Nu blir det varma mackor och Två och en halv män... Puss!


Gårdagens shopping


Lång kofta i härlig lila färg från HM.

Paljettväst från Lindex.

Igår när jag var på stan med Cissi kom jag hem med dessa godbitar. Hade kunnat köpa hur mycket mer som helst men jag satte stopp efter västen. Man får ju tänka på plånkan nån gång ibland iaf ;)


Madde och Alicia gick hem för en stund sen. Jag och Madde har kollat på Idol och Alicia har sovit i våra sängar, sötnöt :) Syndade med massa onyttigt ikväll, men det får man väl göra ibland :) Även om det bara är dag 3 hehe.


Nu ska jag försöka pyssla ihop en ny header samtidigt som jag glor lite på tvn.


Puss hej!


Haléns



Fick hem lite paket i veckan, bl.a. från Haléns. Har försökt få till bra bilder på kjolen men det gick inge bra så visar så här istället. Koftan är superskön och perfekt till hösten och kjolen är det resår i midjan på, perfekt för mig som aldrig kan knäppa kjolar. Antingen är dem lagom i midjan och för stora i övrigt eller så är dem lagom för övrigt men för små i midjan. Likadant med byxor. Sååå tråkigt. I paketet var även ett par skitsnygga leggings men det var tyvärr ett stort hål i dem så dem åker tillbaka ögonaböj. :( Snålar nu så blir inga nya, var säkert ändå dålig kvalité. Fick även hem ett paket från HM, men kommer bara behålla två par leggings så det är inget att visa. Ett par jeansfärgade och ett par svarta.

Bild: Haléns


Fullbokad vecka

Tjohej!

Idag har jag varit på stan med Cissi, mucho trevligt som vanligt! :) Det är mkt denna veckan! Imorn ska vi till veterinären med Baccardi och stackars Bianca. Ja stackars Bianca säger jag för hon ska steriliseras och det är sååå hemskt efteråt när dem spyr, kissar på sig, går omkring som om dem vore fulla och inte kan hoppa upp nånstans för kroppen inte klarar det. Usch vad jag känner mig hemsk då! Men Baccardi är snart könsmogen och några kattungar ska vi inte ha, och sen ska hon inte behöva löpa en vår till. Baccardi ska bara vaccineras så det är nog lugnt. Om han inte beter sig som Bioz förstås och bryter av nålen ;) Ringde precis Carmen som har Baccardis mamma för att försäkra mig om att dem inte hade vaccinerat honom. Hon undrade hur det var med honom och om han gick bra ihop med dem andra katterna, och det gör han ju nu :)
Iaf, sen imornkväll kommer Madde hit på lite tv-kväll (ska handla nåt gott att bjuda på, men vad???) och på torsdag ska jag först på stan med Linda som jag inte träffat på snart ett år pga lite dispyter hehe, sen på kvällen kommer min Cissi hit på tjejfilmkväll (En shopoholics bekännelser och eventuellt Sex and the City) och massa god frukt! På fredag är det väl inget direkt. Eller jo, vi ska ju stå på loppis på lördag så måste ju fixa inför det. Puh. Men det är kul att ha nåt att göra hela tiden :) EDIT: Precis bjudna på 25-årskalas hos Thina på söndag med :)

Nu står handling på schemat. Har precis haft Naturkunskap i två timmar så måste komma iväg och göra nåt annat. Handling är ju perfekt då, haha ;)

Puss!

Bara bus... hela tiden!


Det är inte en lugn stund här hemma! Precis så som det ska vara om man har kattunge :) Tulpanerna har jag tagit bort nu för ett tag i förhoppning om att han ska "glömma" bort dem. Har tänkt göra det ett tag, men har inte blivit av. Men så gav Cissi det som förslag med så då slog jag slag i saken :) Lite tomt nu, men skönt att slippa springa fram och tillbaka ;) Lamporna på sängborden ligger också i farozonen, men dem tänker jag då inte ta bort! Där går gränsen ;) Dags att sätta fast dem med häftmassa kanske, precis som allt annat här hemma ;)

Sjuk men i gott sällskap

Jag är äntligen frisk! Visst, morgonförkyld är jag fortfarande, men om kvällarna mår jag prima ballerina ;) När jag var sjuk hade jag rätt tråkigt, låg bara i sängen och kollade på dåliga tv-program (det var ju helg), men som ni kan se på bilderna här nere så hade jag iaf gott sällskap :)



Hehe, kolla Bioz ;)

Lilla söta tungan :)



Vänner! :)


Ett tag var dem hos mig allihop, men det gick inte att fota så bra från där jag låg ;) Det blir varmt när lillen ligger på en hihi.



Ja värre kan man väl ha det när man är sjuk, ja annars med för den delen :) Det är det här som är livet för mig! Katter, katter, katter! ♥

Som ni ser på bilderna så är katterna bättre vänner nu :) Baccardi har dock fortfarande lite respekt för Bianca och morrar åt henne ibland, men det går nog över det med hoppas jag.

Puss!

Bianca goes Biozstyle


The owl is back!


Ugglan är tillbaka, ugglan är tillbaka! Ingen blev gladare än jag när jag nyss tittade in på Lagerhaus hemsida för att se om dem uppdaterat med några nyheter. Visst hade dem det, mkt fint till hösten, men det bästa var ju ändå att ugglan är tillbaka! Dem sålde ju slut jättefort sist så jag fick aldrig tag i någon eftersom vi inte har Lagerhaus här i Västervik. Måste till Kalmar, Växjö eller Norrköping snart alltså! Eller kanske det är nån som ska till Lagerhaus snart som vill köpa två till mig? *blink blink* ;)

Bild: Lagerhaus

Nu kör vi igen!


Seven pounds med Will Smith


Igårkväll såg jag och älsklingen Seven pounds med Will Smith. Den rekommenderas verkligen! Eftersom man inte förstår vad den handlar om förren i slutet (den är således lite seg i början) så är det svårt att berätta om den utan att avslöja något, så se den istället! :) Jag ger den J J J J av 5 möjliga.

Grattis Thina på 25-årsdagen! :) Du får inget eget grattis-inlägg eftersom du vägrar va med på bild, så skyll dig själv! ;) Puss!

Liten sneak-peak...


Tänkte ni kunde få en liten förhandstitt på fotoväggen. Så här långt har vi kommit. Som ni ser fattas det en hel del ramar och det ska även byggas på med ytterliggare en rad längst bort. Dem två mörka fotona ska bytas ut.. vet inte varför just dem blev så mörka i framkallningen, men men. Ska även framkalla ett par fina foton från bröllopet, har bara lite svårt att bestämma mig för vilka. ;) Så här ser det iaf ut för tillfället! Borde vara klart om någon vecka :)

Kram!

Sjukstuga

Still sick. Igårkväll var förkylningen som bortblåst, men idag vaknade jag genomförkyld igen. Ligger nerbäddad i sängen tillsammans med Baccardi och Bioz (Bianca gjorde mig sällskap förut också) och kollar på tv samt läser lite bloggar. Tänkte jag kunde slänga in ett litet inlägg iaf :) Ska strax äta lite mat. Blir rester från igår. Beställde kinamat, mums!

Hoppas allt är bättre med er! ;)

Puss

Some more weddingpics






Bästa vänner! Nästa gång är det du och jag Cissi :) Men den stora frågan är, vem är vem!? ;)




(Bilderna ovan tillhör min bror.)




Fina mami <3


Fina lillebror! <3

Ser snarare ut som jag är på begravning, cheer up liksom! ;)


Vi två <3

Kamerastackarn gick på högvarv hela dagen/kvällen/natten :) Som ni kanske märker på antalet bilder ;)
(Bilderna ovan tillhör mina föräldrar.)

Sådär! Det var bilderna från min brors kamera och även från mina föräldrars kamera. Det blev en himla massa bilder, men är det bröllop så är det! Nu ska vi bara bränna ut alla bilder på en skiva och skicka till systeryster. Tror hon väntar ;)


Mår lite bättre nu och har till och med fått upp stora delar av fotoväggen i vardagsrummet. Det ja! :) Fortsätter dock med resten imorn. Måste köpa fler ramar och även framkalla ett par bilder från bröllopet. Men sen kommer det bilder på resultatet! Promise!


Puss!


Jäkla förkylning!!


Fy vad tråkigt det är att vara förkyld! Ja, jag har alltså dragit på mig en förkylning nu. Usch. Hade dock en väldans tur att den kom dagen efter vi kom hem från bröllopet och inte innan. Jag har nämligen haft den på gång sen innan möhippan. Ibland har man tur ;) Men det är inte roligt att vara sjuk nu heller. Men jag slipper ju lektionen ikväll iaf, alltid kommer det nåt gott ur det onda ;) Haha.


Mer bröllopsbilder är på gång också. Kanske inte är nån som är intresserad av mer, men jag lägger upp dem iaf ;) Har fått mammas och brorsans bilder nu. Många är visserligen typ likadana, men iaf.


Puss!


Bioz 6 år!


Grattis min älskade tjockiskisse på 6-årsdagen! Vår allra första kisse, älskar dig så!

Puss matte

Galen kattunge!


Gosh alltså! Haha. Den där lille svarta alltså, han är inte lätt att tas med! Igår eller om det var i förrgår upptäckte han tygtulpanerna på tv-bänken. Han stog då bredvid och slog på dem. Men ikväll, ja ikväll kom han på att man kan komma ännu närmare genom att hoppa upp på vasen! Han hoppar upp, jag slänger ner, han hoppar upp, jag slänger ner osv osv osv. Ja det är väl som pappa brukar säga, att vi har fått honom för våra synder! Haha. Nej han är såååå go, men man blir ju rent ut sagt förjävla galen på honom emellanåt! =)

Bianca 4 år!


Grattis min älskade, älskade katt på 4-årsdagen! Min lilla rödis, vad jag älskar dig!!

Puss matte

Välkomna!


Idag och igår har jag haft väldigt många besökare mot vad jag brukar ha, och det är bara Sofies förtjänst! Jag hoppas ni gillar´t och stannar här hos mig :) Lämna gärna en kommentar efter er om ni är en av dem nya läsarna =) Ja, ni andra också förstås! Har varit lite dåligt med kommentarer på sistone tycker jag! ;)

Kram kram!!

RSS 2.0