Gaah.

Nu blev jag på dåligt humör. Pratade med mamma precis. Farmor fyller ju 80 år den 21 maj, vilket betyder att hon antagligen kommer ha sin 80-årsfest den 23 maj. Dopet är ju den 23 maj. Suck i gatan alltså. Självklart väljer ju jag farmor framför dopet, det är ju min farmor liksom. Men sååå ledsen jag blev nu, har ju sett fram emot Stockholm. Visst, farmor har inte själv sagt att det blir då, men man brukar ju ha det helgen efter man fyllt, särskilt om man fyller en torsdag. Gaah. Sen, hur kul är det om älsklingen åker till Stockholm utan mig? Ååååh.

Nä, nu vankas det ju tv-kväll o lite godis, så jag ska väl vara glad.

PUSS

Dopinbjudan

Tjenixen!

Suttit vid datorn i flera timmar, men har totalt glömt bort att uppdatera bloggen :P

Idag kom inbjudan till lilla Elviras dop (älsklingens brorsdotter) den 23 maj. Ska bli roligt! Jag hoppas verkligen vi kan åka dagen innan så vi får oss en shoppingdag i Stockholm också (dem bor på Lidingö), skulle vara underbart! Vi måste nästan åka dagen innan hur eller hur eftersom dopet är 11.30, blir lite snärjigt annars. Problemet är ju att älsklingen går i skolan till 4 på fredagar och man får ju inte ta ledigt från komvux. Ja isf får vi väl åka på kvällen o sen stanna till söndag så vi kan shoppa då istället. Helst vill jag bara vara bort en natt, saknar ju ihjäl mig efter katterna annars... hihi. Sen så är det ju det där med kattvakt. Vääägrar åka om jag inte har någon som kan sova här, jag åker ingenstans om jag vet att katterna är ensamna på natten. Glöm'et! :) Men pappa o mamma ställer ju gärna upp så länge dem inte jobbar natt, då ställer det till det ;)

What else? Himla skönt att inte ha något plugg som måste göras precis nu. Borde kanske börja lite, annars blir det jobbigt sen när det verkligen måste göras. Har nämligen prov i Naturkunskap på måndagkväll. Något annat är det inte än så länge denna veckan.. konstigt. Men skönt.


Nu ska jag äta lite rester från igår.. undrar när älsklingen tänkt komma hem..


PUSS


Dragkedja


Jag har fått dille på kläder med dragkedjedetaljer, och denna kjolen var ju bara hur cool som helst! Den hade gärna fått hänga i min garderob!

Bild: Topshop

Afrikansk köttgryta

För 4 personer:


Ingredienser:

500 g fläsk- eller kycklingfilé

1 stor gul lök

3 stora bifftomater

2 vitlöksklyftor

1 chilipeppar (vi använder kryddan på burk istället)

1 knivsudd av vardera salt och svartpeppar

2 teskedar nypressad citronsaft

2 teskedar flytande honung

1 matsked worcestershiresås

2½ dl het grönsaksbuljong

300 g bandspagetti

100 g nyriven cheddarost (vi skippar den)


Gör så här:

Skölj och torka köttet, skär det i ca 2 cm stora bitar. Skala, hacka och bryn löken i olja i en gryta tillsammans med köttet.

Hacka chilipepparn fint. Flå tomaterna och ta bort stjälkfästena. Skär i bitar och lägg ner dem i grytan tillsammans med chilipeppar. Skala vitlöken och pressa ned i grytan. Smaka av med salt, peppar, citronsaft, honung och worcestershiresås, tillsätt buljong och låt sjuda ca 30 min under lock på medelvärme.

Koka upp vatten och salt i en kastrull. Lägg i pastan och koka den al dente i 8 min. Låt pastan rinna av i durkslag och vänd ned den i köttgrytan. Strö över ost och servera.


Obs! Har man inte, som vi, en gryta går det lika bra att göra grytan i en stekpanna med ganska höga kanter och sen blanda med pastan på tallriken eller i en stor skål.


Smaklig måltid!


Mitt Haléns-paket!



Detta (plus ett par gråmelerade likadana tights) fick stanna från Haléns-paketet. Tyvärr var "I love good guys"-teen alldeles för liten :( Funderar dock på att byta till en större strl, eller om jag ska byta till något helt annat. Finns ju så mkt fint! Kommer ett kollage lite senare med fler fina grejer från Haléns. Hittar nya saker varje dag ;)

En lite rolig grej är att tightsen är i strl 32/34 och i 3/4-modell, haha. Visst att jag har korta ben, men inte sååå korta ;) Fast jag ville ju ha långa och misstänkte att dem skulle bli bra, så det va ju bra! :)

Nu ska vi äta afrikansk gryta! Recept kommer sen, för det är för gott för att inte dela med sig av!

PÖSS

Mer gratis smink


Idag kom premien från tidningen Chic. Det var tre sminkprodukter från Oriflame. Någon som testat det märket? Det var iaf mascaran "Lash extreme", Lipglosset "Gloss booster" med färgen "Red currant" och ett "Air soft powder". Som sagt, bra för mig som hatar att lägga pengar på smink ;) Jag är inte så kräsen!

Skapligt trött

Härligt väder idag! Som gjort för en promenad! Fast känner jag mig själv rätt blir det en sväng på motionscykeln istället ;) Har aldrig varit någon ute-människa tyvärr :( Kanske därför man är som man är haha.

Jag gick faktiskt upp precis. Ja, jag skrev ju ett inlägg vid 9. Men jag gick och la mig igen efter det. Jag var klar med Psykologin vid 4 i morse, sen somnade jag kanske halv 5, vaknade nån gång av katterna, sen upp 8 för att åka till skolan. Puh, säger jag bara! Skapligt seg jag var då. Skulle på stan med Cissi halv 1 men hon sms:ade att vi kunde ta det på onsdag istället. Skönt att jag fick sova vidare, men fick så dåligt samvete att jag inte svarade för jag var så trött, förlåt gumman! Hade ju gärna haft Wille med som hon frågade om, och jag min idiot inte svarade på för att jag tänkte att det nog bara var nån gång i veckan (haha, snacka om trött!)... men det kanske inte blev nåt med det ändå, vad vet jag :)

Nu ska jag iaf få i mig nån slags brunch eller nåt... sen ska jag cykla, duscha, prova Haléns-kläderna osv. Pluggfri dag idag, ni anar inte hur skööönt det är!!

PUSS

Jag och Cissi på den gamla goda tiden <3


Måndagsvägning

Yes, då var det dags att uppdatera vikten då. Ställde mig precis på vågen. Jag trodde faktiskt att jag skulle ha gått upp med tanke på att av dem här 14 dagarna har jag misskött mig kanske 10 ;) Men...

Startvikt den 16 mars 2009: 65, 8 kg
Första målvikt: 60, 8 kg
Slutlig målvikt: 42-45 kg

Vikt den 30 mars 2009: 65,6 kg
Resultat sen senast: -0,2 kg
Resultat totalt: -0,2 kg

Ja det är nästintill pinsamt att uppdatera en sån minimal minskning på 2 veckor, men det är ju som sagt för att jag misskött mig ganska mycket, har ju dock varit nyttigare än vanligt och rört på mig mer än vanligt och det visar ju faktiskt vågen :) Det går ju ner och inte upp iaf! Skärpning nu till nästa vägning om 14 dagar!

PUSS


Paus idag

Hej kära vänner!

Idag kommer det inga inlägg ifrån mig eftersom jag måste plugga Psykologi hela dagen och antagligen hela natten också. Under har ju skett, så visst, är jag färdig snabbt så kommer det ju inlägg senare igen, men annars hörs vi imorgon! :)

Ha en underbar söndag! PUSS

Sikta mot stjärnorna


Dessa plagg föll jag pladask för! Jag skulle antingen vilja ha det vita linnet och den svarta kjolen eller båda delarna i svart så man ev kan ha den som klänning. 149:-/delen känns som ett riktigt bra pris, kanske så bra att man kan köpa alla delarna ;)

Bild: Eget kollage med bilder från Haléns.

Beroende

Jäklar vad beroende man är av el egentligen! Vi har inte vetat vad vi ska hitta på nu i en timma så vi lekte med katterna genom att lysa med ficklampa på väggarna, haha, och det första båda gjorde nu när vi drog igång strömmen var att sätta oss vid varsin dator ;) Måste säga att jag är riktigt j%¤#"%la besviken på hur lite folk bryr sig. Det var bara EN endaste förutom vi som släckte ner här runt ikring (i vårt eget hus kunde vi ju inte se om det var någon mer), dock hade dem tvn på. Står ju visserligen på hemsidan att man ska släcka lamporna, men jag tycker att ska man göra det kan man lika gärna göra det ordenligt. Vad är annars meningen? Nää riktigt besviken är jag. Det var till och med några som tände fler lampor under timman. Well well, nu är det över för denna gången iaf.

Ska försöka hitta kvällens avsnitt av Robinson och se det sen, sen ska jag sitta uppe ett tag o plugga Psykologi. Lite bråttom med den inlämningsuppgiften nu då jag bara gjort en av typ trettio frågor och den ska vara inne på måndagmorgon. Kommer bli en lång natt imorgon... att jag aldrig lär mig.

Ska surfa runt lite bland bloggarna nu :) Puss hej!

Hjärter dam


Kofta - Åhléns, linne - HM, jeanskjol - Gina Tricot, armband - Lager157 och strumpbyxor - Asos.com.

Längtar verkligen till kläderna inte sitter som korvskinn längre. Men jag får stå ut ett litet tag till ;) Nu är vi iaf hemkomna från älsklingens föräldrar. Där blev vi överösta med mat och presenter. Vi fick både blommor och choklad av hans syster i födelsedagspresent (i efterskott) och teckningar av hans systerdotter :) Först när vi kom bjöds det på tacos, sen fika och sist middag (igen kändes det som eftersom vi åt lunch innan vi åkte var ju tacosen middag för oss)! Så nu är man mätt som en plätt!

Återkommer med fler inlägg efter Earth hour! :)

Puss så länge!

Glöm inte!

Hej!

Vi ska iväg nu till älsklingens föräldrar, så vi hörs ikväll! Ville bara påminna er om Earth Hour ikväll! Vi kommer stänga av strömmen mellan 20.30 och 21.30 och det hoppas jag att alla andra också gör! :)

KRAM HELA DAN!

Gårdagens Åhlénsshopping



Två brödkorgar och salladsbestick fick följa med mig hem från Åhléns igår. Med 20% rabatt kunde jag inte låta bli. Håller ju sakta men säkert på att byta ut sakerna i köksskåpen som jag skrev om för ett tag sen. Brödkorgar behövde jag verkligen nya (ja mamma, självklart ska den du köpte till oss stanna!) så det passade perfekt. Endast 59:-/st. Salladsbestick ägde vi inga och nu med ny salladsskål tyckte jag det var dags att införskaffa ett par. Passar perfekt tillsammans med dem bestick vi vill ha från Ikea sen också :)

Sen kom jag på att jag ju har glömt visa er den nya tidningskorgen jag köpte för ett tag sen! 199:- på Karlsson, och i oäkta skinn såklart!

Nu ska vi se senaste avsnittet av Lost! Hörs senare eller imorgon :)

Puss!

Gårdagens HM-shopping



Söta tees om du frågar mig :) Den översta tyckte jag passade mig som älskar djur över allt annat, och den nedersta föll jag för pga fickan med knappen. Hade dock gärna sett att den fanns i blått, men man kan ju inte få allt ;)

Strax kommer ett inlägg om lite nytt här hemma :)

En regnbåge av böcker


Jag skulle fortfarande vilja ha en radda böcker i färgordning som på bilden, frågan är bara vart? Någon som har något bra förslag? Tycker det är skithäftigt och ger en fin och effektfull färgklick till allt det vita jag har. Surt att man inte bor större så man kan leva ut alla sina idéer ;)

På bilden syns även Cissis nya soffa Sit down. Avundsjuk? Något djävulskt. Haha.

Bild: Mio

Photoshop



Lekt lite i Photoshop ;) Gillar den här bilden på oss och skulle vilja göra nåt kul med den och sen förstora den. Men jag vet inte.. den är nog inte i tillräckligt bra kvalité för att förstora i den storleken jag vill ha den i. Men fin är den! Ja, iaf originalbilden ;) Jag kan typ ingenting i Photoshop, bara leker lite hihi.

Kram hela dan!

090327

Hej hopp!
Har varit uppe i flera timmar ju, men inte orkat uppdatera bloggen förren nu. Pratat lite med Cissi, läst lite bloggar, diskat, ätit lunch osv. Har tagit kort på gårdagens inköp med så det får ni se sen!
Idag är det ju som sagt våran 6½-årsdag så senare i eftermiddag/kväll när älsklingen kommer hem från skolan ska vi göra hemmagjord pizza. Det blir nyttig dinkelpizza :) Faaaast med tanke på att vi har massa ost på (dock mager) så blir den väl inte så nyttig ändå ;) Men pizzabotten är ju nyttig iaf! Sen blir det fruktsallad till finalen av Let's dance ikväll. Får se om gårdagens godispåse åker fram också eller om jag ska spara lite på den i några dagar (känns ju inte lika onyttigt om man har några dagars uppehåll iaf).

Nu ska jag städa, sen ska jag cykla lite innan jag hoppar in i duschen! Återkommer.. :)

PUSS

6½ år <3

Idag (27 mars) har jag och älsklingen varit tillsammans i 6½ år! Tiden rusar..! Här kommer lite bilder från årens lopp :)

Haha :) Här hade vi varit tillsammans i kanske 10 dagar :)

Fy så man såg ut!! 2002.

Finaste <3 Öland 2003.

Love you baby! 2003.

Kärlek! 2003.

Jag och älsklingens systerson. Sommar 2003.

Halloween 2003.

Precis fått nycklar till första lägenheten. Lyckliga! 2003.

London 2004.

Puss på älsklingen! 2004.

Höstpromenad 2005.

Renoverar i nya (nuvarande) lägenheten. 2005.

<3 <3 <3 2006.

Två sötnötter :P 2006.

Det bästa vi gjort i vårt förhållande. Skaffat katterna. <3 2006.

Pussas i solnedgången är mys :) 2007.

Blir många bilder under åren :) O många fler ska det bli! Du är mitt hjärta! <3

<3

Hej kära ni!
Stan med Cissi var trevlig som alltid :) Love that girl! <3 Hittade två tröjor på HM, och så köpte jag två brödkorgar och salladsbestick på Åhléns. Nöjd, så nöjd. Sen åkte vi upp till Kvantum där det också var tjejkväll (vilket dock inte märktes). Där fick man lite gratisprover som låg i en korg. Blir till å sälja på Tradera, höhö. ;) Köpte även med mig godis hem som jag ångrar nu när jag ätit det (va var det vi sa Cissi!). O jag måste bara säga va gooooo Wille var idag (är han ju alltid förstås, men idag var det lite extra hi). Han skrattade som fasen o va hur glad som helst. Kom o satte sig i mitt knä! Älskar den lillkillen alltså! Charmigare kille får man leta efter :) Men med sånna föräldrar måste ju ungen bli underbar!! <3

Nu ska jag ta och göra en tonfisksallad tror jag. Har inte ätit någon middag idag. Vi gjorde kyckling med äpple- och pepparrotsås.. Slängde skiten! Slöseri på massa mat, jag vet.. men bara lukten gav mig kväljningar! Fick öppna alla fönster och stängde in mig på toan till vi skulle åka. Gick inte att va här ute i övriga lägenheten. Tänk att det luktade godare på toan med kattlåda och allt än i köket med nylagad mat.. Hua! Får kväljningar bara jag tänker på det.


Nä, dags att göra lite nytta. Förresten, ska nog skicka tillbaka allt från Nelly-paketet, inget satt bra till 100% och då känner jag att jag inte har råd att behålla det. Visar dagens shopping imorn när jag kan fota i dagsljus!

Puss på nosen!


Försäljning pågår!

Nu har jag suttit och knåpat ihop en lapp med alla grejer som ska säljas. Ääääntligen gick älsklingen med på att sälja vitrinet med orden "jag bryr mig inte, bara du tar hand om försäljningen!" haha. Karlar :) Sänkte stolarna med 100 spänn med, mer tänker jag inte sänka, men folk verkar ju tycka dem är dyra. Det har hört av sig några stycken men alla har prutat med 700 spänn, no way! Då har jag ju inte råd att köpa dem nya och det är ju det som är syftet med hela försäljningen. Ska sätta upp lapparna sen! Hoppas det blir sålt :)

Nu vankas det strax middag, sen ska vi åka o hämta mitt Nelly-paket samt sätta upp lapparna, sen skjutsar älsklingen mig direkt till Cissiplutta! :P

PUSS

Just another list..

Okeeeej, jag har inte lyckats slita mig från datorn ännu ;) Hittade en lista inne hos Fanny som jag tänkte ta mig an.

HAR DU LÄTT FÖR ATT BLI TJOCK: Ja, uppenbarligen ;)

SENASTE FILM: Twilight :)

SENASTE SMS: "Har det gått bra med Vilma? Jättestort tack för hjälpen! Kram" (jaa det gick jättebra, men hade inga pengar att svara för ;))
VAD SA DU SENAST: "För att jag gör en lista!" haha

TILL VEM DÅ: Till älsklingen!

VAD BEHÖVER DU MEST JUST NU: MAT!

ÄR DU EN BRA FLICKVÄN: Säger som Fanny... Den bästa har jag hört ;)

HUR RAGGAR DU: Jag raggar inte såklart..

VAD HAR DU GJORT IDAG: Varit ute och gått med Vilma, shoppat på Åhléns, bloggat.

VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU: Bioz som "snarkar" och tvättmaskinen.

VAR ÄR DU NU: Hemma i soffan med gosBioz bredvid mig :)
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: Hm... av mormor för ett par veckor sen (som jag glömt att visa ja...)

VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Imorgon blir det mys med älskling eftersom det är vår 6½ årsdag, på lördag ska vi till älsklingens föräldrar eftersom hans syster med familj är där, sen på kvällen blir det mys med tända ljus då man ska släcka ner en timma, på söndag blir det plugg plugg plugg!

VILKA ÄR DITT FAVORITPAR SKOR: Mina svarta stövletter som självklart är i oäkta skinn!

ÄR DU ARG OFTA: Ja, riktigt arg kan jag bli! Jag anser att man behöver rensa luften ibland för att må bra.

FEST ELLER SLACKING: Både och! Men hemmafester är roligast, gillar inte krogen för fem öre.

GILLAR DU SPORT: Nja, älskade att gå på hockey när jag va yngre, men gissar att det var nåt annat än sporten som drog ;)
VILL DU HA BARN: Nej.

BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU SER ÄLDRE UT ÄN DU ÄR: Det har faktiskt bara hänt en gång i hela mitt liv, när jag va 18 var det en kille på en fest som sa att jag såg ut att va typ 20. Men nää, jag ser yngre ut än vad jag är.. Tyvärr säger jag nu för det är inte så kul att va den enda i kompisgänget som får visa leg (dock har det med min längd att göra, inte mitt utseende i sig). Men jag tror jag uppskatter det om några år ;)

VILKA SPRÅK KAN DU: Jag kan bara svenska och engelska, har dock läst tyska, franska, latin, kinsesiska och teckenspråk också men kommer inte ihåg många ord.

ÄTER DU FRUKOST: Nej det är nåt jag är väldigt dålig på att göra.

VAD HAR DU PÅ VÄGGARNA: För tillfället bara en himla massa vit färg. Har väldigt svårt att bestämma mig vad som ska upp och inte.
VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN DU UMGICKS MED: Älsklingen!

DITT LÄNGSTA FÖRHÅLLANDE: Det jag har nu med älsklingen <3 6½ år imorgon <3


Nuuu maaaaaat!


Lite Åhlénsshopping


Lång väst i somrig färg! 199:- på Åhléns.

Hemkommen från promenad med söta vovven och en minishopping på Åhléns. Hittade denna snygga västen, perfekt längd så man kan ha den till strumpbyxor. Måste köpa lite fler bastoppar bara så man kan ha något under den. Hittade lite mer saker på Åhléns som jag ska köpa ikväll. Gäller att passa på nu när jag har mina medlemsrabatter på 20% (en på valfritt antal dam-/herrplagg och en på valfritt antal inredningsprylar), dem gäller bara till 1 april. Idag använde jag mig av mina 150:- premiecheckar så västen kostade mig 49:-. Som hittat ju!

Nu ska jag äta, sen ska jag försöka plugga lite innan det är dags att bege sig till Cissi. Just det, mitt Nelly-paket har kommit idag så det ska jag hämta innan också. Tyvärr så kommer hälften av plaggen senare.. och jag som beställde två storlekar av varje. S och M av samma plagg kommer alltså i olika paket. Otroligt irriterande. Såvida inte det som kommer idag passar för då kan jag ju maila och annulera nästa order. Hoppas!

Kisses and hugs!

Läckert sovrum

Så här skulle jag lätt kunna tänka mig att ha i vårat sovrum. Vitt men ändå ombonat, läckert! Måla väggen vid sänggaveln grå och sätta tapet vid sängborden kanske vore nåt för vårt just nu livlösa sovrum? Eller kanske inte.. känner jag mig själv rätt skulle jag tröttna direkt och ta fram den vita målarfärgen igen.. ;) Varför är allt så läckert hos andra men inte hos sig själv?


Funderar iaf på att leta efter "kejsar"-lampskärmar att ha på sängborden. Trött på dem sänglamporna vi har nu och dem va ju väldigt billiga så gör inte så mkt om vi byter ut dem redan. Vet att älsklingens mamma har sånna lampskärmar, vi fick dem att sälja sist vi stog på torget.. kanske hon har dem kvar? Hi.


Dags att sova nu kanske... ska ut med vovven imorn vid 11, sen till Åhléns och kolla efter dem där brödkorgarna (kommer säkert hem med nåt helt annat eller inget alls), sen hem och plugga och äta. Klockan 5 ska jag till Cissi o kolla på deras nya soffa, sen ska vi ner på tjejkvällen på stan (och gå in på Åhléns igen och utnyttja rabattkupongerna också!). Extra öppet till 21 för oss ladies ;) Skoj!


Hoppas ni sover gott, så hörs vi imorgon! Puss mina vänner!


Dragkedjor och volanger


Den här klänningen har jag suktat efter länge! Älskar volangerna och dragkedjan! Meeen, jag befarar att nederdelen kommer vara för stor tyvärr. Den ska ju sitta lite tight över låren och Haléns kläder brukar ju vara rätt stora i storlekarna. Därför har det inte blivit något köp. Men finns den kvar när jag fått alla mina paket och jag vet vad av det jag ska behålla kanske det blir en beställning. Det går ju alltid att skicka tillbaka... sura fraktpengar bara. Är ju inte så lätt att sy om den heller eftersom dragkedjan går ända ner... åååh, suck. I-landsproblem.

Bild: Haléns


Guldkorn där du minst anar det..


Cellbes är inte direkt en webshop jag brukar handla ifrån, det har ju lite av en tantstämpel på sig. Idag fick jag en katalog därifrån, hittade faktiskt en och annan godsak. Men visst är det så att man kan hitta guldkorn både här och där och på ställen där man minst anar det? Plocka lite här och där liksom. Det är ju kanon egentligen! Detta var iaf vad jag gillade hos Cellbes. Ingen beställning dock, väntar ju på paket från både HM, Haléns och Nelly.. oops ;)

Bild: Eget kollage med bilder från Cellbes.

Seg dag

Idag är det en seg dag. Sov alldeles för länge. Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem från skolan så vi kan åka o veckohandla :) Idag ska det bli hemmagjord kebabsallad med vitlöksdressing och peperoni! Mums!
Blir en pluggkväll idag. Pluggade ingenting igår så det måste jag ta igen. Hade ju varit skoj med Madde-kväll som vanligt på onsdagar, men tyvärr måste jag ta den tiden till Psykologin idag. :( Måste verkligen försöka få in den på fredag så jag har helgen fri. På lördag ska vi ju vara i Ankarsrum hela dagen eftersom älsklingens syrra med familj kommer dit. Sen ska ju Psykologin vara inne senast 9.00 på måndag. O tro inte att den ska skickas in, nej då, den ska lämnas i lärarens fack på skolan. Suck... Så ja, helst vill jag lämna in den på fredag, men som det känns nu blir det nog att åka till skolan på måndagmorgon precis som förra gången. Ge mig självdisciplin tack! O gärna lite tid också när ni ändå är igång! ;)

Nu kommer nog älsklingen när som så bäst att avsluta här! Hörs lite senare :)

Kisses and hugs!

Nya klänningen

Topp - HM, klänning - Paprikastore.se, skärp - HM, strumpisar - HM?, armband - present från Madde, stövletter - Din Sko.

Invigde nya klänningen redan idag! I like it! Känner mig dock inte särskilt bekväm med att visa upp mig själv så här, men jag bjuder på det idag ;) Blir mer sånt när jag gått ner lite, hihi.

Nu är snart tv-kvällen slut, då ska jag skriva matlista! Tjing så länge!


Change of plans

Ändrade planer. Ska duscha nu efter att ha cyklat (duktiga jag!), sen äta middag och efter det åker vi till mina föräldrar. Blir alltså inget Åhléns idag för mitt låsta konto hade inte öppnats idag som jag trodde (måste ju kunna betala i fall det går lite över 150:-) så tar det imorn istället! Sen när vi kommer hem från mamma o pappa gör vi matlista och sen ska jag plugga lite. Ska prova klänningen också innan vi åker! O visa här i fall jag behåller den :)

Juuuuust det, ikväll är det ju världens bästa tv-kväll! Det måste vi hinna hem till hihi ;)

PUSS

090324

En ny dag är här! (haha, det där lät flum). Idag är det psykologi-plugg och veckomatsedelsplanering som står på schemat. Ska även försöka hinna en sväng till Åhléns. Fick 150:- i premiecheckar därifrån häromdagen så tänkte kika närmare på ett par brödkorgar jag varit o klämt på ;) Annars kan det ju vara ett bra tillfälle att börja samla på Margrethe-skålarna? Vi får se. Känns samtidigt trist för jag vet ju inte när jag kommer kunna köpa nästa skål, inge roligt att bara ha en ju. Well well..

Fick paketet från Paprikastore idag också! Sååå himla fin klänning! Har dock inte hunnit testa den än för jag tänkte duscha senare när jag har cyklat, och vill inte testa den innan jag duschat.. Tänkte cykla typ snart så. :) Men vad är Paprikastore för företag egentligen? Alltså när man vecklade upp paketet så var det som en blompåse liksom..? Aja. ;)

Nu ska jag som sagt cykla, sen blir det dusch, prova klänning, åka till Åhléns, äta, plugga, göra matlista... puh, fullt upp! Tur jag tog gårkvällen till att bara göra ingenting :)

PUSS

Psss. Tack för era smakråd ang. köksgardinen! Lite kul att ni tyckte så olika ;) Får se vilket tyg det blir när vi väl hamnar på Ikea.. nån gång i framtiden. ;)

Behöver smakråd!

Funderar lite på att sy en ny gardin till köket och är sugen på nåt grafiskt mönster. Gillar 1 och 4 bäst själv, men alla tilltalar mig verkligen. Ni får gärna tycka till så jag får lite hjälp på traven :)


Bild: Eget kollage med bilder från Ikea.


Billigt och fri frakt hos Nelly!


143 spänn, som hittat!

269:- Kjol från Cheap Monday!

Fick ett nyhetsbrev från Nelly om fri frakt så jag gick in och kikade. Hittade denna söta klänning och denna supersnygga kjol som jag blev kär i när jag såg den i en blogg häromdagen. Klickade även hem ett par skjorts. Beställde två storlekar av varje för att vara säker på att det passar. När jag sedan kom till kassan var det tydligen rea oxå (på nyinkomna varor!) så det var ju supernice!

Fri frakt denna vecka alltså!

Bild: Nelly

Tillbaka!

Hej alla glada!
Äääääntligen hemma från provet och kan göra bara vad jag känner för! Egentligen skulle jag behöva börja med Psykologin, men jag tänker faktiskt blunda för det ikväll och bara softa framför tvn och datorn. Det behövs! Jag tar även en kort paus från mitt nyttiga liv ikväll. Kände att jag behöver lite gottigt ikväll efter denna helvetiska helg och måndag med enbart Historia i mitt lilla huvud ;) Har köpt lite choklad samt kex och ost, så det ska jag gotta mig med vid tvn.

Det var inte många som antog min utmaning igår ;) Men tack ni två (?) som gjorde det!

Nu blir det sen middag, sen ska jag slänga ihop ett litet kollage till bloggen. Behöver lite smakråd om en sak :)

PUSS

Utmaning!


Hittade en rolig utmaning inne hos Colorelle!
Utmaningen går ut på att ens bloggläsare ska beskriva ens blogg med endast ett ord. 
Eftersom jag inte har så mycket tid för bloggen nu fram till imornkväll tänkte jag att ni kunde få den här utmaningen så länge, så har jag något roligt att läsa sen! :)
Utmaningen ska sedan skickas vidare till 5 personer som också ska länkas.
Så kära läsare,
Var söta och försök beskriva min blogg med ett ord! Var snälla ;)

Jag utmanar alla som vill!


Robinson 2009


Då är Robinson 2009 igång! Vad tyckte ni om första avsnittet? Jag kan säga direkt att jag inte gillar Beatrice! Jag "förstår" att dem måste döda djur där borta för att överleva, men när hon dödar en ödla i första programmet känns det mer som "okej, nu är jag med i Robinson så nu måste jag döda ett djur"... det var ju inte till någon nytta liksom. Någon favorit har jag nog inte, men än så länge håller jag på Anna eftersom jag har läst hennes blogg ;) Vi får se hur det slutar helt enkelt!

Bild: Expressen


Motivationen är tillbaka!

Åh jag är så glad! Min motivation till att gå ner i vikt är just nu på topp! Nu behöver jag massa pepping både från mig själv och er för att hålla kvar den! Såg på någon repris av Du är vad du äter igår, hon som var med där såg ut precis som mig i kroppen, dvs ungefär lika stor, allt fett samlat runt magen osv.. och när hon var hos läkaren sa han att hon hade manlig fettma, den värsta sorten! Då kände jag bara att nää, nu måste det bli ändring! Och det ska det bli också! Innan vi gick o la oss igår slängde vi godiset som blev kvar (för annars äter jag ju dagen efter också) och på måndagkväll ska jag ta och skriva en nyttig matlista för en vecka. Ska ha tider och exakta mål på precis allt, alltifrån mellanmålet till middagen för då äter jag verkligen. Som sagt, jag behöver listor! ;) Sen på onsdag när pengarna kommer ska vi handla för en vecka. Så fram till onsdag får jag äta det vi har hemma, men det ska nog gå att få ihop någorlunda nyttiga grejer iaf. Det blir ju hemlagad mat iaf. Bestämt också att jag kommer väga mig igen nästa måndag som sagt från början, och det jag vägde i måndags får bli min startvikt iaf. Lär ju inte ha ändrat sig så mkt dem här dagarna iaf. Hur det blir med motion och så nu har jag inte bestämt, fokuserar på maten till att börja med.. sen kommer nog det andra automatiskt när man får mer energi. Nu är ju våren på väg med, då vill man ju ut och gå :)

Nya tag alltså! Wish me luck! :)

PS: Som jag skrev igår så är det plugg som gäller idag, men ska försöka få ihop ett inlägg senare ikväll också, måste ju ändå ta en paus för Robinson 2009 :D DS.

Sådan husse, sådan katt



Min lilla älskling! Ligger på husses dator och softar lite, nu har hon somnat där :) Jag kan inte ens beskriva med ord hur mkt jag älskar mina katter, det är så mkt så det finns inte! Det värmer gott i hjärtat iaf :)

Förresten lyckades jag inte ta någon bra bild på klänningen, men det var ingen speciell ändå. Det är en sån här fast mörklila så dem ser i princip likadana ut.

Vi har precis kollat senaste avsnittet av Lost. Det är så spännande nu att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Hatar att behöva vänta en vecka (och ibland två!) mellan varje avsnitt, gaah! ;)

PUSS o gonatt kära ni!

Kärlek vid första ögonkastet

Jag blev helt kär i den här klänningen/tunikan i småblommigt. Så söt i sommar! Ja så söt att jag helt enkelt inte kunde låta bli att klicka hem den (förlåt plonkan!). Priset var inte så farligt, 295:-


Bild: Paprikastore


Ny header

Jag har total bloggtorka idag och kommer nog ha resten av helgen eftersom jag måste tänka på måndagens prov. Men jag kommer kasta in nåt inlägg varje dag iaf och så är jag tillbaka på riktigt på måndagkväll :) Just det! Fick veta vad jag fick på förra fredagens prov i Datorkunskap. VG :D

Har ny header som ni kan se. På min dator är bilden lagom, men hur e den på era? Är bilden på mig alldeles för stor? Haha.

Ha en bra helg mina vänner!
KRAM


Många paket

Gomiddag!

Idag är jag inte på så bra humör. Först för det jag skrev om igår då.. sen fick jag äntligen hem mina pumps jag beställde, men ja, dem var ju som ett par 36:or på Din Sko så det sket sig ju. Men snygga var dem! Men va hjälper det om man inte kan ha dem, haha. Med i paketet var ju även en klänning så den kommer jag behålla iaf! Visar sen. Fick även hem mina Twilight-böcker idag! Längtar till sommaren när jag kommer ha tid att läsa dem. Blir en utmaning att läsa dem tjocka böckerna på engelska, men det ska bara bli kul. Sist men inte minst kom min premie från IForm, nämligen en väldigt plastig kopia av en Ipod. :P Men huvudsaken det går att lyssna på musik, men det återstår ju att se ;)
Många paket idag alltså! Rena rama julafton.. Men som sagt, skorna åker tillbaka alla tre!

Hörs lite senare. Hej så länge!

Svagast i stan!

Jag blir så trött på mig själv! Skulle ju börja mitt nya nyttiga liv i måndags. Tror ni jag gjorde det eller? Nää. Lurar mig själv gör jag också. Idag stog jag emot att åka och köpa godis, väntar till imorn när det är fredag, o ja det var ju bra. Men istället vräker jag i mig flera skålar glass.. och ändå intalar jag mig själv att jag var duktig som stog emot! Nää, skärpning! Jag orkar inte alltså, jag klarar inte av det just nu, min motivation är nere på noll. Ingen idé att kämpa just nu. Har ju inte varit utan godis en endaste dag förutom i måndags. Inte har jag motionerat heller. What to do? Hur får man tillbaka den där motivationen jag hade i början av året? Försöker tänka att jag vill bli smal och att den där jäkla godisbiten inte är värd det, men ändå känner jag tvärtom. Att det inte är allt att va smal och snygg och att godis är för gott för att avstå. God! Jag blir galen på mig själv! HJÄLP!

Nu ska jag återgå till mitt sötsug...

Svammel

Nu är älsklingen på ingång och jag har inte ens hunnit hälften av det jag skrev ner. Disken tog mkt längre tid än jag trodde, haha! Men jag har ju gjort lite iaf :) Har dessutom lagt in alla räkningar som ska gå iväg den 25:e. Blev inte mkt kvar. Säger som Cissi, "lönen" är slut innan man ens fått den! Haha :) Fast så roligt är det ju faktiskt inte. Ganska tragiskt ändå. Visserligen var det "roliga" räkningar med, typ kläder och tidningar, men ändå liksom. Jaja.

Ska försöka hinna plocka iordning här i vardagsrummet innan han med stort H kommer hem iaf. Så han ser att jag gjort nåt, ja förutom disken då ;)

PUSS!

Earth hour

Jag har suttit här och skrivit svar på lite frågor om växthuseffekten och miljön i Naturkunskapen. Här är mitt svar på ena frågan:

"En stor del av solens strålar omvandlas till värme när den når jordens yta. Solens ljusenergi passerar genom atmosfären utan några större problem, men värmen som sedan strålar ut från jordytan stoppas upp av atmosfären. Där är det mestadels vattenångan och koldioxiden som absorberar värmen. Precis som glaset i ett växthus hindrar dem här gaserna värmestrålningen och kallas därför för växthusgaser. Hade inte atmosfärens "växthuseffekt" funnits hade jordens medeltemperatur varit -18 grader istället för dem +15 grader det nu är.

   Genom att vi använder fossila bränslen har vi ökat koldioxidhalten i atmosfären med 25-30% på ca 200 år. Detta har lett till att jordens medeltemperatur stigit med ca en halv grad dem senaste 100 åren. Det låter inte mycket men fortsätter det i den här takten kommer det få katastrofala följder. I dem länder nära ekvatorn där det redan är varmt kommer det bli torka, missväxt och svält. Blir det varmare kommer även havsytan att stiga eftersom glaciärer och inlandsisar smälter och vattnet i haven utvidgar sig när temperaturen ökar."

Jag blir rädd! Jag fattar inte hur folk kan bry sig så lite fortfarande, så himla svårt är det inte att värna om miljön! Jag tycker det är riktigt skrämmande det som händer med vår planet och framförallt skrämmande för att det är vi, människan, som är den största orsaken till det!

Jag hoppas att ni inte glömmer Earth Hour lördagen den 28 mars 20.30-21.30. Släck ner allt för en timma och ta en promenad eller vad som helst. Skitsamma om det är nåt bra på tvn. Tvn är väl ändå inte viktigare än att era barn och barnbarn har en planet att leva på i framtiden?

Detta är något jag brinner för väldigt mycket! För min egen del är det för djurens skull. Dem blir ju lidande redan nu. Jag kommer definitivt släcka ner allt den 28 mars! Det är det minsta man kan göra för miljön. Självklart hjälper det inte i det stora hela, men det får en att tänka efter iaf.

Arla har gjort något fint för att visa sitt engagemang iaf. Titta här.


Jag är så duktig! ;)

Nu har jag varit så duktig så nu tycker jag att jag är välförtjänt av lite god middag! Jag har diskat hela diskberget, bara det tog några timmar! Vi har nog aldrig haft så mkt disk, fanns inte ett endaste rent bestick eller en endaste ren tallrik! Fick fylla diskhon 4 (!) ggr innan allt var klart! Herrejösses.. Vi brukar annars va ganska duktiga på att diska undan. Sen har jag även gjort Naturkunskaps-uppgiften och skickat in den, gud så skönt! En sak avklarad i skolan. Efter maten ska jag ta tag i Historian. Word väntar jag med till älsklingen kommer hem så han kan hjälpa mig i fall det är nåt jag inte förstår.

Nu middag! Ska passa på att äta saffranslax idag när älsklingen inte är hemma! :)

Kisses and hugs!

Nytt och gratis smink


Fick mina första premier idag. Började ju prenumerera på en hel hög tidningar för ett tag sen (för att få "gratis" prylar). Detta var vad man fick genom Vecko Revyn. En mascara från Nivea "Ideal Revolution" och ett nagellack även det från Nivea "Turbo colour" i färgen "06 Gold pink". Jättebra med gratis smink (ja, jag vet att jag ju betalade för tidningarna + frakten, men ändå billigare än att köpa sminket!) för mig som hatar att lägga pengar på sånt då jag ändå bara använder det då och då. Min mascara är nämligen snart slut :) Nu får gärna resten av premierna trilla ner, det var ännu mer smink i en av dem ;) Höhöhö. Gratis är ju faktiskt godast!

Tillbaka till diskberget!

To-do-list 090319

Hej på er! Hoppas ni har en skön torsdag :) Vi har precis varit ute och gått med Vilma samt gett henne mat, och nu har älsklingen åkt iväg till Ankarsum för att byta olja på bilarna. Tills han kommer hem ikväll ska jag göra följande:

~Ta hand om diskberget
~Göra uppgiften i Naturkunskapen
~Göra minst 10 instuderingsfrågor till Historian
~Kolla igenom vad man ska kunna till Word-provet imorn, samt kolla hur pass mkt jag kan
~Städa undan i vardagsrummet
~Laga och äta mat

Intressant va? Haha. Men bra för nu kan jag gå hit och kolla vad jag ska göra. Måste ha listor! Jag som är så miljövänlig borde sluta med det för det går åt en del papper när jag är igång ;) Men då är det ju bra med bloggen istället! :)
Bäst att sätta igång om jag åtminstone ska hinna hälften..!

Kisses and hugs!


Till hallen


Så här skulle jag inreda hallen just nu om jag hade pengar till det (lär ju hinna ändra mig innan dess liksom). Krokar och "träd" från Bolagret, kudde från Lagerhaus, lampa från Designonline (jag skulle dock göra egen), tapet från Eco och stol från Furniturebox (finns dock billigare på Nordik). Till detta skulle jag ha dem skoskåp vi redan har i hallen. Lampan skulle även vara i antingen vitt eller gult. En gulrandig matta skulle inte heller vara fel, men som sagt, kan ju inte ha matta såvida den inte är tvättbar.

Bild: Eget kollage med bilder från ovanstående butiker.

Bildbomb från förr, del 1!

Sitter och kollar i gamla mappar. Va roligt det är att hitta massa bilder som man glömt!

Första gången jag var hemma hos älsklingen i "pojkrummet" ;) Okt -02

En smal jag, nyårsafton -02

Öland sommaren -03

Vi <3 Maj -03

Bebis-Bioz :) Nov -03

Lina och jag, minnen! Nyår -03

Älskade Cissi o jag. Våren -04

Det här ser inte ens ut som jag! Feb -05

Vi blonderade håret. Jag blev orange och Cissi blev ljusbrun, haha! Feb -05

En smal Bioz alldeles nybadad :) Feb -05

Jag och älskade barndomsvännen Nina har bytt födelsedagspresenter. Feb -05

Älskling på vår balkong, midsommar -05

Älskling på Grönan. Juli -05

Biancas första dag hos oss, se så liten hon var! Nov -05

Hoppsan, får nog ta en del 2 på detta, finns ju hur mkt bilder som helst som väcker sååå mkt härliga minnen! Ibland önskar man att man kunde gå bakåt i tiden, det hade varit underbart!!

Tack alla underbara fina människor som finns i mitt liv!

TACK!

Tack snälla söta rara ni som kommenterade i förra inlägget! Ni är ju några stycken som faktiskt läser iaf :) Roligt att se att även några av mina bloggfavoriter läser, det trodde jag inte :) Min lilla blogg liksom ;) Tusen tack iaf!

PUSS OCH STORA KRAMEN PÅ ER!

4 år gammal bild på lilla mig. Puss på er! ;)

Någon där?

Är det nån som läser min blogg egentligen? Jag ser ju på statistiken att det är folk som klickar sig in här, men det betyder ju inte att ni läser. Sen jag bytte blogg har kommentarerna nästan försvunnit helt, trots att läsarantalet är detsamma. Så ni som verkligen läser detta kan väl printa ner ett litet hej iaf så jag vet att jag inte bara skriver rakt ut i tomma intet ;)

KRAM PÅ ER!

Hallen - resultatet



Här är resultatet! Bilderna blir, som vanligt, väldigt dåliga eftersom det inte finns nåt fönster i hallen. Mörkt alla tider på dygnet. Iaf, jag ska försöka piffa upp hallen lite. Jag ser särskilt på kort att den ser väldigt kal och tråkig ut. Vet bara inte hur. Finns ju inte så mkt att göra med den liksom. Nån matta kan vi inte ha pga katterna. Finns ingen plats för hyllor att ställa lite roliga grejer på. En fondtapet skulle jag vilja ha, men då är vi där igen med att vi måste riva ner alla lager tapet och sen bredspackla. Nåt annat förslag på vad vi kan göra för att piffa upp hallen?
Här är en förebild (klicka på bilden för större format):

Haha, jag vet att väggarna ser vita ut även på före-bilden, men ni får kolla skillnaden några inlägg ner och sen tänka er att dem är så mörka ;)

Kissarna just nu

Just nu jagar katterna flugor tillsammans ute på balkongen. Det är inte ofta man ser dem tillsammans så där så varje gång jag gör det måste jag fota såklart :) Mina goa sötisar!


090318

Hallå där!

Ja tyvärr har inte bubblorna lagt sig. Det kan vara så att det är samma bubblor som var innan bara det att dem syns mer nu när det är vitt. Suck alltså. Så ja, vi lär ju bli tvungna att riva ner iaf på den lilla väggen där det syns som mest. Första man ser också när man kommer innanför ytterdörren. Frågan är bara när det ska ske. Är ju så mkt i skolan nu. Idag måste jag börja på instuderingsfrågorna i Historian för jag har prov på måndag. O på fredag är det både inlämningsuppgift i Naturkunskapen och prov i Word fördjupning. Kan inte säga det nog ofta, men jag läääängtar till den 2 juni när det äntligen är dags för uppehåll i hela 2½ månad! Underbart! Som tur är så har jag ju sparat undan pengar så jag är "bara" utan pengar i juli. Får sälja järnet på Tradera eller nåt då ;) Sånt där ordnar sig ju av någon konstig anledning alltså! Jag har iaf aldrig betalat en räkning för sent.. vilket är rätt konstigt med tanke på att jag var inkomstlös i 1½ år. Men men..

Ska strax ta bild på hallen. Får räcka med bild på ena väggen för dem andra väggarna är ändå helt tomma just nu.. och bubbliga då. Lägger in en före-bild med.

Kisses and hugs!

Allt klart!

Paus i tv-kvällen ;) Slökollar lite på Christine innan Brothers and Sisters börjar. Nu är allt på plats i hallen så imorn ska jag ta bilder. Tyvärr syns ju inte skillnaden lika bra på bild iom att den gamla färgen blev så pass ljus på bild. Men men. Målade hyllplanet på skoskåpen också. Ska ju egentligen vara oljebaserad färg så blev ju inte jättebra, men bättre än i ek iaf, dessutom är ju skoskåpen mer naturfärgade så det ser lite fult ut. Men men.. det blir nog bra :)

Tyvärr bubblade sig tapeten ännu mer efter denna målningen. Vi skulle behöva riva ner alla tapetlager och bredspackla, men det orkar vi inte. Men möjligtvis blir vi tvugna att göra det på ena lilla väggen i fall det inte lägger sig till imorn. Någorlunda fint vill man ju ha det. Vi är inte jättepetiga med sånt där, men just den väggen går inte dölja med tavlor heller eftersom det e på en sida av en inbyggd garderob.

Nu börjar det snart på tvn igen så ska avsluta här. Återkommer säkert med ett inlägg till ikväll, annars hörs vi imorrn!

PÖSS

Äntligen tisdagkväll!


Navy CIS - 20.00

Desperate Housewives - 21.00

Brothers and Sisters - 22.25

Underbara tisdagskväll! Underbara tv-kväll! Tisdagar är bäst. Onsdagar med, för då är det ju min o Maddes tv-kväll :) Men tisdag är bäst programmässigt :)

PUSS!

Klart!

Nu är vi färdiga med målningen. Vi har aldrig orkat vänta till färgen är övermålningsbar och det har gått bra hittills så vi körde så även idag.. annars hade vi varit på andra lagret nu... hehe. Nu är det bara dem nya listerna och alla saker som ska på plats. Bild kommer som sagt imorgon. Ska försöka hinna åka till Karlsson och köpa dem där tavlorna till sovrummet sen. Sista dagen vi har slagborren imorgon.

Skriver igen lite senare. Pöss

En bit på väg.




Nu har vi kommit en liten bit iaf! Min målning av första varvet är avklarat iaf, älsklingen håller nu på att rolla. Går fort när det inte är så stort utrymme ju. Vi blir nog klara med all målning idag, men listerna får vi nog sätta dit imorn så förhoppningsvis blir det bilder på det färdiga resultatet imorgon. Men nu ser ni skillnaden på färgen iaf :)

Tjing så länge!

Målning pågår!




Nu är vi igång! Vet att väggarna nästan ser vita ut på bilderna, men det är dem inte. Återkommer med fler "mitt i kaoset"-bilder sen, då kommer ni se skillnaden :)

Puss så länge!

Natti bloggen:)

Nu håller jag på att somna här i soffan, varit en lång dag idag och blir en lång dag imorn med, så bäst att lägga sig nu. Ska titta lite på tv i sängen tror jag. Ska bara ut med Vilma (vovven) kl 10 imorn, så är hemma senast 11 igen, och då är det måla måla måla som gäller! Längtar!

Men nu säger jag god natt, så hörs vi imorgon kära vänner!

Kisses and hugs!

Hemklickat från Haléns!


Hittade en del guldkorn på Haléns, så var ju tvungen att klicka hem lite. Två-pack leggings i svart och gråmelerat med dragkedjor, en tee med texten "I love good guys" samt en tunika med dragkedjedetalj. Får hoppas det passar :)

Bild: Eget kollage med bilder från Haléns.


Gokväller :)

Kväll igen. Fasen va fort dagarna går nu! Trots att jag gick upp mkt tidigare än jag brukar, men å andra sidan har jag ju hållt igång hela dagen. Var ju och skrev provet i Datorkunskap, borde bli ett VG iaf. Men det var faktiskt "svårt" för att vara Datorkunskap. Det är ju liksom bara grunder. Men som sagt, det gick bra.

Idag har vi varit och köpt nya lister till hallen (ska bara byta till likadana på ena väggen) och imorn ska vi äntligen måla hallväggarna! Wiieee :) Ska bli så skönt att bli av med den där skabbfärgen. Fin hos andra, men hemma vill jag ha vitt och fräscht. Ser mkt renare och mer städat ut när väggarna är vita. Love it!

Kollar just nu på CSI NY. Längtar till alla program som börjar snart. TV-nörden har talat, haha. Helgerna är så tråkiga nu. Innan ville man ju ha helg för att man var ledig då, nu vill jag ha vardag för det är massa bra på tv då hihi.

Skön sovstil på lilla fröken :)

Hörs senare! Puss hej!

Tavellisten

Så här blev det med tavellisten! Helhetsbilder kommer en annan dag..


Nya leggings


Ursäkta bildkvalitén, var tvungen att ta utan blixt för att få till färgen. Det här är alltså dem leggings jag köpte häromdagen. Aningen skrikiga i färgen, men jag tyckte dem va så tuffa. Tröttnar man borde det väl gå färga dem svarta. Kommer iaf bli skitläckra till svarta pumps. Beställde ju två par pumps från LaRedoute eftersom deras str börjar på 35. Hoppas jag kan ha dem bara sen när dem kommer!

Nu ska jag hoppa in i duschen!

1 kg snålskjuts

Vägde mig i morse som jag sa. Får faktiskt "snålskjuts" med 1 kg då jag bara gått upp 1 av dem 2 kg jag gick ner för en månad sen då jag gjorde mitt senaste försök. Det tackar vi för!

Startvikt den 16 mars 2009: 65, 8 kg
Första målvikt: 60, 8 kg
Slutlig målvikt: 42-45 kg

Jag är kort och min idealvikt ligger på runt 45 kg enligt BMI, jag vägde t.o.m. 42 kg innan jag gick upp och då var jag "normal". Skriver detta innan jag får massa påhopp om att 45 kg är alldeles för lite :) För min längd på 1,50 är det alltså inte det.

Kommer försöka skriva mina resultat varannan måndag. Vill inte väga mig varje vecka för jag tror jag bara tappar motivationen då eftersom det inte alltid visar neråt på vågen med så kort tid emellan vägningarna.

Nu är det dags för mat till vovven, sen ska vi promenera hem med henne. Hörs sen! KRAM

Hundvakt

Nu är vovven här, hämtade henne vid halv 10. Om en halvtimma ska hon ha mat, sen går vi hem med henne igen. Tror hon mår bäst av att vara hemma. Hon ligger och sover nu, så då passar jag på att blogga lite :)



Bioz ligger och gömmer sig, och Bianca har jag inte ens sett till sen vovven kom. Förra gången vi var hundvakt tog det 5 timmar innan Bianca kom fram efter att vi hade lämnat hunden hemma igen. Stackars mina bebisar <3

Måste passa på att äta nåt nu med, har inte hunnit det ännu. Hungrig som en varg!

KRAM på er!

EDIT: Inte så konstigt att jag inte sett av Bianca, hade visst stängt in henne i sovrummet, hihi. Lika bra det kanske, slapp hon ju va rädd :)

Peppad till max!

Efter att jag skrivit förra inlägget visade det sig att även Madde ska börja sin kamp mot vikten imorgon! Roligt! Alltid lättare att lyckas om folk omkring en också kör, ingen som kan fresta en med godsaker liksom ;) Man blir tillräckligt frestad i affären. Någon mer som är på kanske?

Imorgon ska vi gå bort och hämta vovven kl 9, sen blir det då en promenad, sen in och plugga lite inför provet, sen promenad igen och igen och igen ;) Jag är så peppad nu! Sitter och tänker på massa nyttiga mellanmål jag ska göra osv. Mmmmums! Kan ju skriva en lista på nyttiga mellanmål man kan äta i fall någon skulle vara intresserad. Dessa är iaf dem mellanmål jag kommer växla mellan:

~Avokadohalva med räkor, en klick creme fraiche och lite örtsalt eller citron
~Knäckemacka med antingen kokt ägg, skinka o tomat eller makrill
~En näve cashewnötter
~En burk makrill i tomatsås
~Frukt
~Morötter
~En liten skål naturell yoghurt med hallon och blåbär
~Ett kokt ägg

Vissa dagar behöver man större mellanmål och andra räcker det med ett lite mindre. Mellanmål är liksom inga problem att komma på, det är värre med frukost och lunch tycker jag. Men det ger sig nog med tiden. Vi ska iaf försöka göra lite mer mat vid middagarna så det räcker till lunch dagen efter, så slipper man laga mat två ggr om dagen. Tror det underlättar en hel del. Blir lätt att man (iaf jag) struntar i lunchen om det inte finns något som går snabbt.

Bloggen kommer nog handla lite om sånt här nu framöver. Kommer skriva mest för mig själv så om ni har något emot det så får ni hoppa över dem inläggen helt enkelt :)

Nu är det nog dags att sova! KRAM!

Nu kör vi!

Pratade precis med min vän Hannah på msn, hon ska börja köra GI från och med imorn och vi bestämde att vi ska köra tillsammans (hon GI, jag bara allmänt nyttigt). Vi ska försöka höras varje kväll och peppa varandra med vad vi gjort under dagen samt ut och gå tillsammans såklart! Kommer bli bra det här. Nu jäklar ska kilona bort! Vill känna mig någorlunda fin i sommar ju. Snart dags att "klä av sig". Nu kan man inte gömma sig under massa kläder längre. Så ska väga mig imornbitti och skriva upp vikten, sen är första delmålet 5 kg. Pepping pepping! Jag ska klara det den här gången för annars kommer jag inte hinna gå ner så mkt som jag vill till i augusti när det är bröllop. Ska ju ut med vovven imorn så lite gratismotion får jag ju då, sen är det cykeln som gäller på kvällen!

Åååh, jag ser fram emot detta så mkt nu, så nu jäklar om jag inte klarar det! Jag SKA klara det!

Nytt i köket

Brickan köpte jag ju härmodagen, finns på Åhléns och kostar 75:-. Leilas "A Piece of Cake" köpte jag för presentkortet jag fick av Anne när jag fyllde år (tack!), och oljesprayen samt hackaren fick vi av farmor i julklapp (tack!). Nu vill jag väldigt gärna ha ny spis, nya bänkskivor och nytt kakel. Tack. ;)


Whipps dag <3


Idag är det min älskade Whipps födelsedag! Jag hoppas att du och farfar firar ordentligt där uppe idag! Ni sitter säkert på varsitt moln och gluffsar i er tårta :) Saknar er så himla mycket! <3


Twilight


Jag har länge velat se Twilight, och nu har vi precis sett den. Värd all väntan kan jag säga! Vilken vacker kärlekshistoria! Den var så bra att jag, direkt när filmen var slut, gick in på Adlibris och beställde alla 4 böckerna. Har hört att man bör läsa dem på engelska så det fick det bli, dem var billigare än dem med svensk översättning också :) Kan knappt vänta till nästa film!

Dualit



Jag försöker byta ut våra grejer i köksskåpen bit för bit till lite "finare" grejer. Dessa saker från Dualit får gärna flytta in! Elvispen kostar 1249:- och brödrosten kostar 1395:-, alltså inget man köper bara så där. Långt till jul också, haha. Vill även ha en lite finare kaffebryggare som kan stå framme, helst en svart eller gärna en i rostfritt som matchar micron. För mig är det viktigt att det är fräscht även i skåp och lådor, hatar när det känns som man öppnar en helt annan värld när man öppnar städskåpet eller garderoben. Så känns det här just nu. Dels för att vissa av skåpen är bruna inuti (det ska åtgärdas nästa vecka samtidigt som vi målar hallen, förhoppningsvis!) men även för att sakerna är gamla osv. Jag vill att skåpen ska matcha övriga lägenheten. Svårt för en som inte är intresserad av inredning att förstå kanske, men ja ni andra fattar vad jag menar ;)

Bild: Favoritsaker.se

Gullig tvättkorg för kattälskaren


Kostar 449:- och finns på Favoritsaker.se. Dock lite "för söt" för att passa här hemma, men himla gullig var den :)

Melodifestival

Nu är vi hemma från Ankarsrum och ska kolla på finalen av Melodifestivalen. Har bunkrat upp med läsk, choklad och ostbågar :D Heja EMD och Måns! :)

Uppdaterar senare igen.. har ju lite att ta igen hehe.

KRAM!

Outfits




Detta är sååå jag! Det bara skriker Jennica om dessa outfits. Älskar långa koftor/tröjor till snygga strumpbyxor. Jag har nog fått dille på strumpbyxor och leggings tror jag, haha! På tal om det så har jag glömt att fota det jag köpte.. ska försöka hinna imorn!

Bild: Bubbleroom

Trött..

Guuud jag är så trött! Sov inte så många timmar i natt eftersom jag är van att gå och lägga mig sent, sen upp vid 8 och hade prov.. det tar på krafterna. Nu vid 7 ska vi iaf bort till Madde och Jonas på lite filmkväll. Mys! Alltid så roligt där för alltid händer det nåt med två barn, en hund o fyra katter ;)
Har inte hunnit städa idag som jag skulle, har liksom inte orkat och klockan bara gick. Får göra det på söndag eller nåt. Hoppas att inte älsklingens brorsa vill komma in hit bara, då blir det snabbstädning hehe. 

Trevlig helg på er! :)

Kisses and hugs! 

Våra bästa år

Kollade precis på "Våra bästa år". Följde det slaviskt i säkert 10 år eller mer, men nu hade jag inte sett det på flera månader (förutom nåt avsnitt då och då), men hade handlingen gått framåt eller? Haha. Fattar inte hur jag orkade följa det varje dag när det aldrig hände nåt. Okej, lite hade ju hänt, men dem som var t.ex. kidnappade var det fortfarande osv. Haha!


Nu ska jag städa lite, ser förjävligt ut här hemma.


Kisses and hugs!


Bild: Days.nu


Hemma!

Hello:) Nu är vi hemma igen. Provet gick sådär.. ingen aning om det blir godkänt eller ej faktiskt, återstår att se helt enkelt. Men får jag göra omprov så blir jag godkänd då iaf, så orolig är jag inte, men det är ju alltid skönt att slippa göra ett prov två gånger. Räcker med dem prov som är ju.

Var en sväng på stan tillsammans efteråt. Köpte ett par leggings, ett par strumpbyxor, en bricka och sen var vi på Karlsson och köpte en tidningskorg. Cissi köpte den sista svarta när vi var där i förrgår, men jag såg att Anna har en vit och den va himla snygg hos henne så jag slog till :) Tar bilder på allt sen när jag har städat undan lite och ätit.

Nu - äta!!

Kisses and hugs!

Natti bloggen :)

Nu är det dags för mig att soooova. Har suttit med Excel i flera timmar så det är därför det varit lite sämre uppdatering idag. Tar igen det imorn :) Ska upp om 6 timmar, gör provet kl 9-11, sen ska vi till Karlsson och Åhléns, sen åker jag hem och älsklingen ska tillbaka till skolan och ha lektioner. Under dem timmarna ska jag blogga, städa undan lite och laga mat. Blir pastakyckling med saffran och tomat igen, det var så himmelskt gott. Ni hittar receptet inne hos Anna, dock gjorde jag om det lite :) Hon har för övrigt väldigt många andra smarriga recept så kika där!

Nä, dags för lilla nyduschade mig att krypa ner i rena sängkläder, mmm så härligt! Hoppas Bianca sover hos oss i natt, hon va nämligen lika rädd för sängen i natt som var.. hm..

Kisses and hugs och sov så gott!

Nu finns stolarna på Blocket!

Nu har jag lagt ut våra köksstolar på Blocket. Hoppas på snabb försäljning så vi kan köpa dem nya stolarna snabbt :)
Klicka här om du vill kolla på annonsen.

Bye bye stolarna...

EDIT: Tog bara 1½ timma innan det ringde någon på stolarna, men det var ju bara det att karln i huset svararde och då går det ju aldrig som en själv vill. No more comments. Suck.


The Nelly-dress



Denna kommer användas flitigt på sommarens alla fester, för ja, i sommar ska vi ha många fester ;)

Excel, excel..

Tjohej!
Va grått det är ute idag! Hua. Skulle ju gått ut med vovven idag men "behövde inte" (gör det ju så gärna) eftersom Jonas var hemma från jobbet. Så istället sitter jag här.. inte lika motionsrikt ;) Har precis ätit frukost/lunch/middag (sa ju att jag var dålig på att äta rätt) och skulle nu behöva ta tag i det där med Excel. Vet bara inte i vilken ände jag ska börja för jag fattar verkligen i n g e n t i n g. Förra gången jag gjorde ett Excel-prov fick jag göra om det och då gick det bra, så jag försöker tänka positivt iaf, men det är så himla svårt. Ja, både Excel och att tänka positivt.

Fick hem min klänning från Nelly idag! Åh så fin den är! Visar sen :) Nu vill jag gå ner i vikt ännu mer för den skulle ju självklart vara snyggare på om inte fläsket satt i vägen liksom.. ;) Men åh så snygg den är!

Kisses and hugs!

Nattbakaren

Ja det är väl bara jag som kan komma på att jag ska baka mitt i natten. Haha. Jag skulle ju bli nyttig men kom på att jag ju hade köpt ingredienser. Undanflykter, undanflykter.. ;) Iaf, så blev det smarriga hallonmuffins med vaniljcreme i. Gott! Hoppas jag iaf.. jag misslyckas då o då. Hihi. Det luktar gott här inne nu iaf!

Ni hittar receptet här. Jag skippar dock pistagenötterna, urk ;)

Rädd för sängen?

Glömde skriva förut att vår lilla (eller ja, hon är snart 4 år men hon är yngst o minst iaf hihi) katt Bianca i natt helt plötsligt blev livrädd för sängen. Jag fattade nada och trodde det bara var tillfälligt typ att jag hade rört lite fort på benet (hon är väldigt lättskrämd), men hon var rädd för sängen heeeeela natten och heeeela dagen idag! Alltså det kom verkligen helt plötsligt, hon ligger alltid o sover hos oss i sängen och så även i natt, men rätt va det var så bara reste hon sig upp och sen började backa och fick jättestora och rädda ögon som bara stirrade, och sen hoppade hon ner och vägrade att komma upp igen. Jag kunde inte somna sen för jag började ju tänka på att folk brukar säga att djur kan se sånt som vi inte ser så jag tänkte att hon såg spöken, haha. Men nää, helt livrädd verkligen. Svårt att förklara hennes beteende men ja, alla som har katt vet väl hur en livrädd katt beter sig. Vad kan det ha varit? Menar, om det nu var att jag rörde på benet under täcket så är det väldigt konstigt, för i vanliga fall så börjar hon ju busa vid sånna tillfällen. Men det var just sängen också, så hon var inte bara allmänt rädd, utan hon gick o luktade på sängen men sen backade hon och hoppade till och när vi lyfte henne till sängen så blev hon också rädd när hon luktade i sängkläderna. Ja faktiskt så börjar hon backa och bete sig konstigt så fort hon kommer in i sovrummet. Helt skumt alltså. Vi får väl se vad som händer i natt.. om hon sover hos oss eller ej. Förlsag på vad det kan vara uppskattas väldigt mkt!

30-årsfesten i bilder

Moi ;)

30-åringen själv :)

Jag och världens bästa Cissi har skiiiiitkul :D

Cissi o jag igen :)

Cissi och Kristian buggar loss, haha.

Henke och älsklingen var också där.

Sen vågar jag inte lägga upp fler bilder utan att fråga, haha. Ni som känner mig får helt enkelt kolla bilddagboken framöver. :)

Bilder: Cissis privata


Rosetter


Hur läckra var inte dessa!? Det riktigt skriker Jennica om dem! Meeeeen, som vanligt är det ju alltid något "fel". 499:- för ett par örhängen jag kommer använda kanske en gång (på fest) känns kanske lite väl mycket. Finns iaf hos Nelly för er andra som är intresserade.

Fart och fläkt

Hejsan :) Nu är jag hemma från Madde. Herrejösses vilken fart det är där borta! Haha! Två barn, 4 katter och en hundvalp i deras trea, det e grejer det :P Shit vilken energi den där vovsingen har hihi. Skuttade runt med sin pipleksak i hela huset, precis som kossorna när dem blir utsläppta efter vintern ;) Så roligt att se! Ska gå ut en sväng med henne imorn eftermiddag när Madde jobbar. Får jag lite motion med, very good :)

Nu borde jag ta tag i lite plugg. Har prov i Excel fördjupning på fredag och om man säger så här; jag fattade ingenting innan fördjupningen heller. Men jag ska göra mitt bästa och får jag göra omprov vet jag ju iaf vad jag behöver plugga på till det eftersom man får samma prov igen. Det blir bra. Jag ska inte få nåt IG i nån kurs den här terminen heller. Så det så. Snart dags att börja tänka på vad man ska söka till hösten. Jag har iaf bestämt mig för att bara läsa 50% eller 75%. Aldrig mer heltid på komvux, det är too much. Alltid är det nåt ämne som får lida.

Återkommer senare som vanligt dårå.

Kisses and hugs så länge kära vänner!


Stolarna på Nordik


Dessa stolar är det vi ska köpa på Nordik, dvs om vi får våra sålda. Men det borde vi få! Kommer bli så mkt fräschare i köket! Gud va jag längtar :D Men visst är det snyggt med en svart matta till? O ja, vi har ju ett ekbord då men det e ju samma stuk som på det på bilden. Önskar bara jag fick sälja vitrinet med och sätta upp en vit tavellist där istället men där är inte jag och älsklingen överens :( Men man tar vad man får hihi.
Ja o ni som är inredningsintresserade ser väl att det är kopior på några andra svindyra stolar :P Men jag köper hellre kopior för 600:-/st (som ser exakt likadana ut) än äkta vara för typ 3000:-/st. Så nu har vi rett ut det med ;)

Bild: Cissis privata, tagen på Nordik i Linköping

Vårens jeansjacka


Jag skulle vilja ha en ljus och kort jeansjacka i vår. Denna från Ellos kanske vore nåt? Kostar 399:-, helt okej pris faktiskt. Har ni tips på andra korta jeansjackor i ungefär samma prisklass? Hojta gärna isf!

Bild: Ellos


Hemma en kortis!

Nu är jag hemma en sväng, eller ja, vi har hunnit laga mat och äta också.. har varit hos Cissi typ hela dagen. Om en timma ska jag till Madde o först gå en promenad med vovven o sen ha tv-kväll. Jag har bestämt mig för att avstå från snackset ikväll. Det är dags att börja tänka på figuren nu :) Cissi o jag var en sväng på Rusta och Karlsson förut. Kollade om det fanns kvar några grå mattor (jag vill ju ha en till), men nää då.. vad gör jag nu liksom? Hoppas dem får in fler eller att det finns i Linköping eller något. Ska lägga ut köksstolarna på Blocket nu också. Nån som är intresserad? ;) Sen när dem är sålda ska vi köpa nya stolar på Nordik. Kan visa dem sen. Vill även ha en svart matta då, för det har dem på Nordik till dem stolarna och det är så grymt snyggt. Struntar blankt i att det är opraktiskt haha.
Just det, har inte hunnit ta kort på presenten från mormor så får göra det imorn!

Ha en bra kväll mina vänner!
Kisses and hugs!

GI

Fy fan, jag har förätit mig på snacks nu alltså. Jag måste skärpa till mig. Jag har ganska många kilon att tappa och jag vill gärna göra det till syrrans bröllop i slutet på augusti. Funderar på att köra GI igen, mådde väldigt bra när jag gjorde det och orkade motionera och så. Det som hindrar mig är att det var så satans dyrt! Men det kanske går att komma runt det på nåt sätt? Fast ja, man äter ju mindre av sånt som är billigt (pasta, potatis) och mer av sånt som är dyrt (t.ex. grönsaker) så det blir ju dyrare. Men vad är viktigast? Att kroppen mår bra eller att ekonomin mår bra? Båda är självklart viktigt, men jag tror att kroppen vinner i den frågan alltså. Sen är ju vi väldigt dåliga på att äta som man ska, eller iaf jag, oftast är middagen mitt första mål på dagen och sen äter jag bara nåt litet på kvällen och det är klart att det inte blir så dyrt då liksom.

Iaf så har jag hittat massa goda GI-recept och det är ju faktiskt inte så stor skillnad mot vad man annars äter när man äter hemlagad mat. Lite ska bort och lite ska dit typ. Problemet blir väl att sluta med hämtmat och snacks. Mitt allra största problem blir dock att komma upp på morgonen och äta frukost. Men jag får helt enkelt ta små steg, börja med att äta nyttigt då jag äter och sen försöka komma upp o äta frukost med tiden. Och börja röra på mig!!!

WISH ME LUCK!

Nu säger jag god natt till bloggen så hörs vi imorn, antagligen när jag kommer hem från Cissigumman! :)

Väggvinyler

Såg att dem fått in lite nya väggvinyler på Favoritsaker.se sen jag kollade senast.

759:- Denna skulle passa fint på vår tomma vägg i vardagsrummet.

399:- Kanske i en hall precis innanför ytterdörren?

399:- resp. 619:- Dessa var mina favoriter! Ett hörn i sovrummet kanske?

Bild: Favoritsaker.se

Cheesecake



Köpte "A Piece of Cake" för ett tag sedan. Jag måste säga att jag är inte alls lika fascinerad som alla ni andra. Finns mkt gott självklart, men det finns det ju i många andra bakböcker också ;) Iaf så testade jag att göra "New York blueberry cheescake" som finns där i, men jag tyckte inte om den. Så istället för att lägga ut det receptet här tänkte jag ge er receptet på den cheesecake min mamma och jag alltid gör. Mycket godare, enklare och dessutom mindre onyttig :)


Recept som räcker till en paj- eller gratängform:

Ingredienser:
100 g philadelphiaost
3 dl vispgrädde
3 ägg
2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
Digestivekex

Gör så här:
Vispa ägg, socker och vaniljsocker. Blanda sedan ner osten och vispgrädden. Vispa tills den blir krämig.
Smula kex i botten på formen. Häll smeten över, och över den ytterligare kex. Frys sedan in den.
Den bör tas ut ca 10-15 min före servering.

Garnera med t.ex. frukt eller bär. Vi brukar köra frysta hallon och blåbär i micron så dem blir härligt varma och såsiga.

Denna cheescake är alltid jättepopulär hos oss! Supergod och enkel att göra. Testa!


Mina fina älsklingar <3





Klick, klick!


Djurmönstrat på H&M


Jag vill ha allt, men kjolen är iaf på väg hem till mig!

Bild: Eget kollage med bilder från HM.

Home at last.

Nu är jag hemma från alla mina bravader. Mormor hade en present till mig, hihi. Väldans vad presenter jag får nu helt plötsligt utan anledning :) Visar imorn när jag kan fota i dagsljus! Mamma o min bror hade lagat en väldans god gratäng med potatis, kyckling o bacon, mmmmums! Recept tack! :)

Nu har vi precis varit o handlat lite snacks till min tv-kväll. Tisdagar är bästa tv-kvällen i veckan, lätt! Först Navy CIS, sen Desperate Housewives, Christine och sist men absolut inte minst favoriten Brothers and Sisters. Sen är ju varje vardagsnatt fylld med bra serier såsom Shark, Förhäxad och 2½ män. Jag är serieoman och tv-nörd som jag sagt förut :P Följer precis allt, men har ju mina favoriter såklart :)

Nu ska jag fixa snacks och bläddra lite i nya "25 underbara hem" innan det börjar på tvn... slänger in ett kollage här sen också :)

Kisses and hugs!

Bara en massa stress!!

Hej! Lika stressad idag så det blir bloggande ikväll/natt istället som vanligt. Men ni har ju mina nattinlägg att läsa om dagarna så er går det väl ingen nöd på ;)
I natt precis efter sista inlägget gick jag in på skolans hemsida och kollade o då fick jag se att Naturkunskapsuppgiften skulle vara inne kl 12 och inte kl 16. Hade nämligen tänkt göra den (och Word-uppgiften) efter promenaden med Madde i morse, men fick istället sitta i natt.. vilket resulterade i att jag fick ställa in promenaden (förlåt Madde!). Fick sååå dåligt samvete, och har fortfarande, men skolan måste ju tyvärr gå först. Även om jag hellre gör roliga saker :)
Nu måste jag, med hjälp av älsklingen, fixa Word-uppgiften innan kl 16, sen ska jag paketera och posta Tradera-paket, till mamma för att träffa mormor samt äta där. Sen är det skola som gäller mellan 17 och 19. Seeeen tänker jag banne mig svulla framför Desperate Housewives och Sisters and Brothers ikväll :P Blogga ska jag göra med såklart :)

Kisses and hugs!

Gonatt bloggen!

Dags att avsluta här kanske. Ska följa med Madde och vovven på promenad kl 9 imornbitti, så kanske borde sova snart. Ska iaf glo på tv en stund till och kanske börja på Word-uppgiften som ska in imorn. Tänkte ta den imorn på dan annars eftersom jag ändå ska upp tidigt. Well, vi får se helt enkelt!
Hoppas ni sover gott iaf. Imorn hoppas jag på att få bilder från i lördags oxå! Då blir det garanterat bildbomd här :D

Kisses and hugs darlingar!

Denna fick vi!

Som jag skrev förut skulle vi ju till mina föräldrar för dem hade något vi skulle få. Spännande, spännande :) Pappa hittade en jättesnygg golvvas i samma serie som ljuslyktan jag fick av brorsan när jag fyllde år. Så den var det vi fick!

Vet inte var jag ska ha den, men här får den stå till jag kommer på det :)

Denna fina var det jag fick av brorsan.


TACK snälla ni!


Några bilder från häromdagen

Tänkte bara visa några bilder från när vi var hundvakt. Visar inte alla (dem kommer upp på bd sen för er som känner mig) eftersom det ju är Madde som ska visa upp sin gobit nu i början :)

Älsklingen och "namnlös" 10 veckor gammal :)

Mys i älsklingens knä :)

Mamma o brorsan kom på stört när dem hörde vi hade en valp här hihi.

Utslagen kämpe.


Bus på g :)

Tror ni jag är sugen eller? :)

Snygg outfit

Denna outfiten gillar jag grymt mkt. Kort kofta med snyggt mönster och en svart enkel pennkjol. Tyvärr har inte jag kroppen för detta, men någon annan kanske har? :)


Bild: Ellos


Gokväll kära vänner! :)

Inte en lugn stund nuförtiden :) Idag har det varit plugg, storhandling och skickat tillbaka paket som stått på schemat. Puh. Nu ska vi äta, sen ska vi bort till mami o papi på fika. Dem hade visst nåt vi skulle få. Spännande!
Träffade Cissi på Willy's också, gumman va jag tycker om dig!!! Ses på onsdag då :)

Återkommer senare när vi kommer hem. Ska plugga med.. puh. Det tar liksom aldrig slut. Lääängtar till den 2 juni nu kan jag säga.

Puss!!


En lyckans dag för snart 6 år sedan... tji fick jag.. nu sitter jag här igen med plugg, plugg, plugg :P


Önskningar från HM


Bild: Eget kollage med bilder från HM.

Min dator lever!

Ja, nu lever datorn igen. O älsklingen har nu avaktiverat onoff-knappen så nu kan jag trycka på den hur mkt jag vill, haha. Att jag aldrig lär mig..

Jag har varit riktigt jäkla seg idag. Sov först bort hela dagen och sen somnade jag igen och sov flera timmar på kvällen, så nu sitter jag här mitt i natten halvpigg. För ja, lite seg är jag fortfarande. :) Jag fick verkligen mersmak av festandet igår. Har sagt i flera år att jag "växt ifrån" det där.. men nää, det är alltför roligt för att släppa det livet! O vadå, man blir väl aldrig för gammal för att gå ut och ha roligt med sina vänner? Tycker inte jag iaf. Så det har bara varit struntprat från min sida. :) Så när tar vi nästa fest då Cissi?

Nu ska jag gå och ta mig ett glas iskallt vatten, sen borde jag sova.. eller kanske göra en Word-uppgift. Vilket är mest lockande? Båda är ju lika välbehövliga..

Kisses and hugs!

Tillräckligt vaken iaf..

Nu har jag vaknat till, med huvudvärk och allt som hör till. Men hade så himla kul igår att jag helt enkelt får ta det. Jag hade inte med mig nån dricka för jag hade tänkt att va nykter och åka hem lite skapligt. Men så har man ju en så snäll bästa vän som fyller en haha. Ringde iaf efter älsklingen 4.20, då var vi bara 3 st kvar. Kanske dags att åka hem när inte ens födelsedagsbarnet själv är kvar på festen? Haha ;) Lite bilder kommer iaf när Cissi har skickat dem för vi hade inte med oss nån kamera. Men eftersom min dator är typ trasig (sitter vid älsklingens nu) så kan hon inte skicka dem än.. Pga det kommer det heller inte bli så mkt mer uppdatering här nu. Såvida den inte går att fixa snabbt. Ha en skön söndag så länge!

Kisses and hugs!

Hemma från festen

Gonatt eller gomorron eller nåt.. nu är jag hemma från festen. Typ 5 timmar senare än vad jag hade trott. Älsklingen gick hem redan vid 1 (hög musik och tinitus är ingen bra kombo), men jag stannade för jag hade riktigt roligt. Kvällen bjöd även på en och annan överraskning från det förflutna.. nummer byttes och det var allmänt trevligt helt enkelt! Men nu ska jag sova.

Kisses and hugs!

På Lagerhaus


Bild: Eget kollage med bilder från Lagerhaus

30-årsfest!

Hej alla! Stressad idag. Älsklingen har precis klippt mig. Välbehövligt. Han tog nog typ 20 cm, så nu är jag inte långhårig längre. Men nu är håret ganska friskt istället, hellre det. Ska verkligen vårda det nu så kanske jag kan få ha långt hår typ nästa sommar iaf ;)
Nu drar vi på 30-årsfest! Hörs när jag kommer hem ikväll/natt. Slänger in ett inspirationskollage så länge!

Kisses and hugs och ha en trevlig lördagskväll!

Rom i september?

Den 27 september firar jag och älsklingen 7 år (!) tillsammans och då skulle jag så gärna vilja åka någonstans med honom i några dagar. Jag har länge velat åka till Rom så det är väl dit som är min tanke att åka isf. Älsklingen bara säger "mmm" så jag vet inte hur svårövertalad han blir. Jag vet ju att han vill, men han tänker ju på pengarna förstås. För min del är det inga problem, lägger jag inte pengarna på resan blir det ju möbler och kläder istället (och ja, självklart mat och räkningar!) så för mig gäller det isf bara att sluta shoppa nu om jag ska kunna åka. Får älsklingen bara ett jobb i sommar så är det ju inga problem för honom heller (vilket det ju egentligen inte är annars heller, bara det att han tänker mer ekonomiskt och långsiktigt än vad jag gör). Hoppas hoppas hoppas! Det var ju fasen 5 år sen vår senaste resa! Så kom igen nu älskling, spara spara spara! Vi behöver detta! <3


Two more


Hittade såklart två till som skulle passa mig perfekt :) Så snälla nån, frakter och sånt?!

Bild: Topshop.com

I love geeks

Denna t-shirten bara måste jag ha! Haha! Jag har ju en datanörd här hemma så den skulle passa mig som handen i handsken! Dock finns den på Topshop.com och jag vet inte hur det är med frakt och sånt därifrån? Nån som vet och vill berätta? :) Kan säkert hitta mer fina saker hihi.

Bild: Topshop.com


Tulpanvas

Hur tuff var inte denna tulpanvasen? Supercool ju! Kostar 639:- (ord. pris 799:-) och finns hos Inneonline. Hade det inte varit för det höga priset och för att vi inte kan ha blommor här hemma skulle jag lätt slagit till. Men det kanske finns någon kopia nångonstans? Någon som vet?


Bild: Inneonline


Sovit bort fredagskvällen

God fredagskväll! Hoppas ni har det bra! Jag vaknade för 50 min sen.. shit liksom. Somnade liksom efter middagen vid 17-tiden. Är helt slut. Satt ju uppe till nästan halv 4 i natt för jag skulle plugga (men gjorde jag det?) och sen ringde klockan kl 7 och sen var vi iväg och hämtade vovven (som inte har nåt namn än) kl 8. Sen lämnade jag vovven kl 14, sen hem och pluggade, skickade in arbetet kvart i 4, började med maten, åt (det va supergott!) och sen somnade jag o nu sitter jag alltså här. Missade Let's dance den här veckan också. Men ska iaf se vem som åker ut nu.. Sen kanske det blir ett avsnitt av Lost. Lär ju inte kunna sova i natt. Som tur är så kommer älsklingens bror med bebisen nästa helg istället så vi slipper gå upp tidigt och stressa imorn. Kan ta det ganska lugnt fram till 17 då vi ska på 30-årsfest. Skönt.

Nu blir det tv en stund då. Återkommer säkerligen om en stund.

Kisses and hugs!

Klar! O så lite valpsjuk..

Äntligen är arbetet inskickat.. men som vanligt kan man ju inte säga att det är över för nu måste man ju göra lite mindre inlämningsuppgifter som man inte hunnit med och sen börja plugga inför provet i Excel som jag har om en vecka. Pust o stön! Jag funderar allvarligt på att inte plugga i höst, men vad ska jag göra då liksom?

Vi har ju varit hundvakter idag med :) Så himla underbart och jag är ännu mer valpsjuk nu än vad jag var igår! Det kommer nog bli en hund här med så småningom. Men måste umgås mer med hundar först för att se så inte älsklingen är allergisk. Han känner ju inte av katterna men en del hundar känner han av lite. Så det måste ju utforskas lite först så det inte blir en massa tråkigheter som att jag får slänga ut älsklingen om han börjar känna av allergin :P Haha! Tog iaf lite bilder, men dem lägger jag upp senare när jag pratat med Madde och hört med henne så att det inte fortfarande är en "hemlighet".. visserligen har jag ju redan skrivit om det, men bilder är ju en annan sak. Iaf så kom mamma o brorsan som ett skott när dem hörde att det fanns en 10-veckors valp här hemma, hihi. Pappa blev typ galen på jobbet att han inte kunde komma haha. Stackars :)

Nu ska jag laga mat. Det blir kycklingpasta med tomat och saffran. Hoppas det är gott!

Kisses and hugs!

Hundvakt

Gokväller! Eller egentligen är det väl natt.. men för mig är det kväll, nattmänniska som jag är :) Har inte kommit så långt på arbetet direkt. Inte för att det tar tid utan snarare för att jag bara gör massa annat istället. Skulle jag sitta i två timmar i sträck och bara skriva skulle jag antagligen bli klar.. menne... inte så kul :) Nej men jag ska verkligen försöka nu. Ska dock upp kl halv 8 imorn bitti och hämta en 10-veckors hundvalp som vi ska vara hundvakt åt imorn :) Det är alltså det jag ska hjälpa Madde med. Hon har skrivit om det i sin bilddagbok nu så jag antar att jag kan skriva det här nu. Hon ville ju såklart överraska alla med att visa upp vovven irl :) Jag (och Christopher också) är väldigt valpsjuk nu! Hon låg och sov tätt intill mig igår och guuud så mysigt det var! Har ju länge velat ha en hund, ja faktiskt så sa jag alltid att det första jag ska skaffa när jag flyttar hemifrån är en Golden retriever. Det blev en kisse istället! Vilket jag är glad för såklart :) Jag är nog inte redo för det ansvar som en hund medför. Självklart är det ett ansvar att ha katt med, men det är inte alls på samma sätt. Tror dock att det skulle ordna sig om vi skaffar hund, jag var ju hypernervös innan vi skaffade båda katterna också, men det är ju inget man tänker på nu liksom. Dock vet jag inte om jag fortfarande vill ha en Golden. Eller jo, det vill jag ju, men dem känns så stora på något sätt. Saknar farfars Golden Whipp och ingen kan ju någonsin bli han eller ersätta honom så egentligen skulle jag ju lika gärna kunna skaffa en annan ras. Well, hur som så är det inget som kommer hända nu iaf.. man ska ju ha råd också.

Farfar och Whipp som valp. Gosen! Saknar er båda :(

Jag och Whipp. Mys på högsta nivå!

Nehe, om man skulle ta tag i det här förbaskade arbetet då. Lite svårt bara när det är Two and a half men på tvn. Jaa, jag är en tv-nörd, jag erkänner! Haha!

Kisses and hugs! Sov gott :)


Full rulle!

Tjohej!
Fy så seg jag är idag. Inte kommit igång med plugget än. Precis ätit en kebabtallrik (vi har blivit riktigt dåliga på att äta nyttigt nu igen, skärpning!), ska strax sätta igång med arbetet. Det är väl egentligen inget avancerat. Ska skriva typ vad vi kan göra för miljön samt om tre olika energikällor som är bra för miljön och det ska vara ca 3 sidor, så det ska väl inte vara några problem. Jag brukar alltid göra arbetena dagen innan och ändå få bra betyg på dem eftersom jag får mer gjort under press. Vissa är precis tvärtom och förstår nog inte hur jag kan tänka så, men alla är vi ju olika :)

Imorn ska jag hjälpa Madde med en grej (vet inte om jag får skriva om det än?) som ni lär märka här i bloggen i sinom tid :) Sen på lördag på dagen ska vi till Ankarsrum och träffa älsklingens lilla brorsdotter Elvira för första gången. Sen på kvällen med start kl 17 är det 30-årsfest för Fredrik (Cissis kille och Willes pappa) som gäller! :) Så fullt upp med andra ord. Vet inte om vi kanske skulle ut till Ankarsrum igen på söndag förmiddag eftersom det blir så kort stund på lördag. Sen är det nog plugg som gäller resten av söndagen och hela nästa vecka.. puh! Längtar till i sommar nu :) Fast egentligen inte.. så länge jag pluggar får jag ju pengar.. Men det ordnar sig väl alltid! Nån som har nåt extrajobb till mig under sommaren kanske? :)

Nu ska jag börja med arbetet!
Kisses and hugs!

Hemkommen!

Nu har jag precis kommit hem från en tv-kväll hos Madde. Där var det väldigt mysigt ikväll, hihi, mer om det någon annan gång :)
Nu sitter jag och älsklingen o kollar på Navy CIS. Det har blivit ett av våra gemensamma favoritprogram, så lite av en tradition att sitta o kolla på repriserna tillsammans vid den här tiden varje kväll :)
Imorgon är det plugg för hela slanten! Ska ju som sagt in ett arbete i Naturkunskapen på fredag, men jag siktar på att få in det imornkväll/natt. Får försöka komma upp lite skapligt imorn med andra ord!
Nu är det bäst jag fokuserar på tvn om jag ska fatta nåt hihi.

Kisses and hugs!

Bruka Design


Salladsskål från Bruka Design och ett kaffemått i rostfritt stål.

Var inne på Bohaget idag igen. Hade presentkort på 300:- där som jag fick av sötaste Thina när jag fyllde år. Förra gången hittade jag ingenting, men idag såg jag den här salladsskålen. Älskar Bruka Design och vi var verkligen i stort behov av en lite större salladsskål. Perfekt! Köpte även ett kaffemått i rostfritt (var ju tvungen att köpa upp heeeela presentkortet hihi). Lite roligare att koka kaffe när det kommer nån om man har ett fint mått ;) Tack Thina och Kristian!

Fler bokfynd


Jamie Olivers böcker gillas, öppnar dem aldrig men fina att titta på ;) Köpte även Marian Keys senaste (?) bok eftersom jag har alla dem andra. Från bokrean på Åhléns.

Blev även lite nödvändiga, men ack så tråkiga, inköp till skolan. Visst att man kan köpa snyggare för att göra det roligare, men jag köper hellre billiga och lägger pengarna på nåt annat :)

Böcker är aldrig fel :) Skulle ju så gärna vilja ha en tavellist i köket med alla mina fina kokböcker på, men när var hur är frågan? Just nu är ju vitrinet i vägen och älsklingen vill fortfarande inte att vi ska sälja det. Suck. Jag vill bara kasta ut den där ekklumpen! Hihi.

Kollegieblock var verkligen välbehövligt. Så mkt inlämningsuppgifter och grejer nu och jag gillar inte att skriva direkt på datorn. Måste kladda först. Har använt upp älsklingens matteblock till detta nu så köpte ett nytt sånt till honom, snäll flickvän som jag är ;)

Tack till bästa Cissi med familj för presentkortet som jag fick användning av idag!

Kisses and hugs!

Ett till par jeansleggings


Ett till par jeansleggings. Denna gången från Vero Moda.

Hemma från stan nu. Blev en snabbrunda då älsklingen skulle till skolan och jag orkade inte gå hem så han var ju tvungen att hämta mig innan. Kommer fler shoppinginlägg strax :)

Kisses and hugs!

Shopping nästa!

Nu ska jag ner på stan och möta upp min bästa vän Cissi! Jag återkommer med inköpen - för jag förmodar att det blir en del sånna! ;)
Ha en bra dag så länge!

Kisses and hugs!

Jag är nog listoman ;)

Jag älskar listor. Både att skriva ner allt i listor (mat, vad som ska göras osv) och sånna här faktalistor. Hittade en precis så den måste jag ju bara göra ;)

Vad gjorde du kl 8 i morse: Gav lillkissen mat, sen gick jag o la mig igen..
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: Satt här vid datorn... I´m a no-lifer ;)
Det sista du sa högt: Va sa du?
Vad var det senaste du köpte : Snacks
Vad är det för färg på din ytterdörr: Ful trä
Vad är det för väder hos dig just nu: Slask
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut!
Sover du tungt: Sover alltid på helspänn, något som har kommit sen vi skaffade katterna.
Drömmer du mycket: Ja, det gör ju alla?
Mardrömmar: Det har jag nog, men inte alla jag kommer ihåg.
Vilket ämne är roligast i skolan: Just nu: Psykologi, i gymnasiet var det nog.. hm... inget? Haha.
Trivs du med ditt jobb: Jobbar inte.
Favoritklädsel: Klänning och antingen leggings eller strumpbyxor med mina nya snygga stövletter.
Favoritlåt just nu: Pokerface - Lady Gaga
Vad ser du om du tittar åt höger/vänster: Vänster - Bioz, höger - en hög med kuddar.
Vad gör dig glad just nu: Att jag ska träffa Cissi imorn :) (om hon nu får ordning på håret och vågar visa sig ute haha)
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Lite av allt?
Klädsel just nu: Grå klänning och svarta strumpbyxor med vita prickar på.
Musik just nu: Ingen i precis detta nu.
Sommarplaner 2009: Massa skoj med vännerna hoppas jag! Kanske en semestertripp med älsklingen om han inte jobbar heeela tiden:) Sen hade det ju inte skadat om jag också kunde få ett jobb!
Hur många kuddar sover du med: 1 under huvudet
Spelar du nåt instrument: Nix
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska (ja ni ser ju vad klockan är nu och jag är inte ens i närheten av att va trött)
Vilka är viktigast för dig: Katterna, älsklingen, Cissi, familjen, alla vännerna... svårt att bara säga nån av alla underbara individer i mitt liv! <3
Bio eller promenad: Promenad till bion kanske? Ne, lat som jag är säger jag bio. Bio någon? :)
Är du kittlig: Bara i sidan av magen på höger sida. Skumt, I know.
Snarkar du: Ja det sägs att jag gör det, men nej. ;)
Stjärntecken: Vattuman
Äckligaste insekten: Vill inte ens ha ordet i min blogg. *ryser*
Vad vill du jobba som? Jag vill jobba med djur, har bara inte kommit på på vilket sätt.
Stökigt eller städat? Att ha städat är ju klart roligast, men tyvärr är det oftast riktigt stökigt här hemma.
Vad gör du om du får hicka? Inte mkt. Hade dock en period i mitt liv då jag hade hicka för jämnan. Lina kallade mig sin "hick-up-girl", haha, remember?
Vad längtar du mest efter just nu? En semesterresa med älsklingen! 
Hur svarar du i hemtelefonen? "Ja det är Jennica" eller "Hej" om det är mamma o pappa..;)
Hur svarar du i mobiltelefonen? Svarar bara om jag känner igen nr, och det är typ bara mamma o pappa och Cissi som ringer..
Antal timmar sömn inatt? oj, just på natten blev det väl inte så många.. desto fler idag på dagen.
Sov du ensam? Nej med älsklingen och minst en katt.
Vem sov hos dig senast? Bianca
Vad ser du fram emot? Shopping med Cissi imorn, syrrans bröllop och vår ev. resa till Rom i september.
Vad vill du ha just nu? Paus i studierna
Vem längtar du mest efter? Min Cissi som alltid! O syrran såklart!
Vilken buss åker du oftast? Åker aldrig buss.
Vilken årstid är det nu? Vinter? Vår? Vädergudarna kan ju aldrig bestämma sig!
Anser du dig själv snygg? Utan mina extrakilon är jag väl helt okej, men just nu, big no no!
Har du varit kär? Absolut
Är du kär nu? Självklart <3

HM Home-paketet


Supersnygga kuddar som jag inte vet vart jag ska ha. Men det är väl bra att ha ett lager? ;)

4 st kökshanddukar. Ni får se dem när jag är klar med det jag ska ha dem till.

Var ju som sagt och hämtade HM Home-paketet igår. Behåller allt utom innerkuddarna (såg att dem innehöll andfjädrar), hade ändå några hemma bara det att det satt kuddfodral på dem innan. Använder inte dem nu men tänkte att nån gång kanske man vill ha dem samtidigt, men då får jag väl köpa nya då :)

Handdukarna ska jag inte använda som handdukar, dem ska vara i hallen. Men inte förren vi har målat där. Förhoppningsvis ska vi göra det nästa vecka om det inte kommer massa annat i vägen. Har ju en tendens att göra det när man studerar.

Kisses and hugs!

Ni missar väl inte?


Säsongspremiär av våra desperata hemmafruar ikväll kl 21.00.

Jag sitter bänkad!

Psykologi-seminarie

Nu är jag hemkommen från skolan. Har varit på Psykologi-seminarie. Det var en mamma som föreläste om sin 23-årige son som har bland annat autism. Jätteintressant och verkligen fascinerande att dem orkar!
Innan det så sov och slappade jag, haha, därav dålig uppdatering idag :P Ikväll ska jag börja med mitt Naturkunskap-arbete som ska vara inne på fredag kl 16, men jag känner inte för att stressa på fredag så mitt mål är att få in det på torsdagkväll. Ska även försöka lägga ut lite på Tradera ikväll. Saknar att ha auktioner att gå in och kolla hur mkt dem är uppe i, haha.
Nu ska vi äta iaf för det hann vi inte förut innan skolan. Inte van att äta middag så här sent :S
Hörs lite senare!

Kisses and hugs!

Chocolate cheesecake muffins


Du behöver:
12 st stora muffinsformar

100-150 g Philadelphiaost
4 msk strösocker
4,8 dl vetemjöl
2,4 dl strösocker
6 msk kakaopulver
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 vispade ägg
2,4 dl mjölk
1,5 dl matolja
Florsocker

(Originalreceptet är angett i cups, därför är måtten lite ojämna)

Gör så här:
Smöra en muffinform (det går även bra att använda pappersformar i muffinformen). Blanda philadelphiaosten och 4 msk strösocker i en liten skål tills blandningen är ljus och luftig. Sätt skålen åt sidan. Rör ihop vetemjölet, 2,4 dl strösocker, kakaopulvret, bakpulvret och saltet i en stor skål. Gör en grop i blandningen. Blanda de vispade äggen, mjölken och oljan. Häll äggblandningen i gropen (av de torra ingredienserna). Rör med några snabba drag ihop blandningen (den ska vara lite klumpig). Skeda upp 2 msk av chokladblandningen i varje muffinform. Lägg i ca 1 tsk (jag brukar ta mer) av cream cheese och avsluta med resten av chokladblandningen. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min, 190°C. Pudra med florsocker om du vill förhöja synintrycket.


Dessa muffins är verkligen supergoda! Philadelphiaosten kan man ta mycket mer av, ju mer innehåll ju mindre torra blir muffinsen. Dessutom försvinner lite av osten under gräddningen.

Testa dessa!


Sanningen om diamanter - Nicole Richie


Fyndade en bok till igår, fast denna gången på Coops bokrea. Man måste älska reor :)

Det blev inga varma mackor, jag gjorde nachos istället och nu har jag en plåt cheescakemuffins i ugnen :) Recept kommer såklart! Va väldigt länge sen jag bakade muffins nu, hade en period förra året då jag bakade nya så fort dem gamla va slut. Men jag har ingen karaktär, äter muffins till frukost och mellis om det finns hemma, så fick sluta baka så mkt :P Men nu va jag så sugen och jag hade ändå philadelphiaost hemma :)

Sitter och kollar på Design: Simon & Tomas nu.. tror det kan bli bra ikväll :) Sen är det CSI NY som gäller!

Kisses and hugs!

Hemma!

Guuuud va skönt att vara hemma, att provet äntligen är över! Ingen kommentar om det dock :P
Det är verkligen inte min dag idag. Hatthyllorna fanns, men nu var dem till fullpris igen.. det var bara förra veckan (alltså igår!) dem var nedsatta. Så nee några sånna blev det då inte. Köpte tavellisten.. mm, tror ni inte att kivisarna är för breda för den då? Mjoo då! Så får väl ha några andra ljuslyktor på den istället. Sen var vi och hämtade HM Home-paketet. Ja då hade jag rivit sönder avin fast man inte skulle det och inte funkade det att dra mitt kort först, haha! Inte min dag idag som sagt ;)
Nu ska jag fixa varma mackor, sen kommer det lite roligare inlägg här. För ikväll tänker jag inte plugga iaf, utan ta mig tid att blogga! :)

Kisses and hugs!

Plopp saltlakrits - beroendeframkallande!

Plopp saltlakrits är farligt beroendeframkallande! ;)


Jag har så gott som gett upp pluggandet nu, mindre än en timma kvar till provet och det jag inte fått in hittills lär jag inte få in nu. Det får bära eller brista liksom. Jorden går inte under för att jag får IG på ett prov.


Mitt HM Home-paket har äntligen kommit! Så det ska vi hämta ut ikväll efter provet. Ska dra med darlingen till Rusta också tänkte jag. Ska köpa en vit tavellist till mina Kivi-lyktor och så ska jag kolla om dem har kvar några av våra hatthyllor. Såg nämligen att dem rear ut dem för halva priset nu (74,50!) så jag tänkte köpa 2 st till och sen testa att måla dem vita. Vill inte måla dem vi har för dels vet man ju inte om man förstör dem och sen så tycker jag dem är så himla fina i ek. Det är typ den enda ekmöbeln här hemma som jag verkligen gillar. Men jag vill ändå kunna ha dem vita om jag vill liksom. Well, det kanske inte ens finns några.. får se helt enkelt! :)


Hörs när jag kommer hem!

Kisses and hugs!


Råplugg

Gomorron eller god förmiddag eller vad man nu vill säga! :) Jag satte klockan på åtta imorse, snoozade till tio (!) och nu har jag duschat. Ska äta kycklingsallad alldeles strax för att fylla på med energi, sen blir det råplugg dem närmaste 4 timmarna. Puh! Men jag har mkt kvar att få in.. vet inte varför jag alltid gör allt i sista sekunden. Jag är nog inte gjord för att plugga helt enkelt..

Hörs ikväll mina vänner! Ha en underbar dag!

Kisses and hugs!

Paus i pluggandet

Hej kära vänner! Har tagit en liten paus i pluggandet nu. Känner att jag kommer få sitta uppe hela natten plus gå upp tidigt imorn för att plugga igen innan provet som är 16.30. Hade varit skönt att kunna säga att "men sen är det iaf över..", men tyvärr så ska det in ett stort arbete i Naturkunskapen på fredag så det är väl bäst jag börjar med det imorn efter provet. Sen efter arbetet är det annat som ska in och ytterligare prov. Det är inte en dans på rosor att plugga heltid på Komvux precis. 75% hade varit lagom, men man måste ju kunna betala räkningar osv också..
Nu ska vi åka och posta lite brev och köpa Coca cola och godis så jag orkar plugga sent. Hihi. Hörs imorn!

Kisses and hugs!

Nytt i vardagsrummet


Här är ju egentligen allt nytt, men ni som följde min gamla blogg har ju sett allt utom vasen (Kvantum) och ljuslyktorna i mitten (25-årspresent från finaste Madde med familj!).

Detta är ett av mina bästa köp! Dyr men så himla fin!

En av mina absoluta favoritpresenter! Tack finaste Madde o co!

Vasen blev jag kär i direkt! Den är dock lite ljusare i verkligheten.

Här hamnade mina nya lykthus istället för på tv-bänken. Älskar dem!


Kudden i mitten fyndade jag (2 st) för 39:-/st på rean på Åhléns. Den lila är ett förrådsfynd ;)

Köpte även en ny matta för ett tag sen, funkade liksom inte med vit. Bioz gillar den iaf ;) Kommer antagligen köpa en likadan till och ha två bredvid varandra (fast åt andra hållet) så den inte ser så pluttig ut.

Ja, det var lite av förändringarna här hemma. Ska visa från köket och sovrummet så småningom också. Sen lär det ju hända mer saker inom kort hihi. Detta var allt för nu iaf!

Kisses and hugs!

LaRedoute-paketet

Detta är vad jag kommer behålla från paketet jag hämtade igår; en klänning och en väska. I paketet var det även en stickad klänning, men eftersom den var lite för stor och kostade närmare 400:- så kommer jag skicka tillbaka den. Är väldigt nöjd med denna klänningen och väskan så mig går det ingen nöd på! Kommer nog skicka efter ett par skor istället. LaRedoute är ju så bra, många av deras pumps börjar ju på strl 35 vilket jag har :)


Kisses and hugs!


RSS 2.0