Eva ♥ Daniel 29/8-09

VARNING FÖR MÅNGA BILDER!!! ;)







Den obligatoriska familjebilden var ju en självklarhet en dag som denna! :)


Älskling pratar lite med syrrans fina hästar som dem har i en hage på tomten!

Anländer hem i den gamla fina bilen.


Det strålar lycka om min vackra syster!



Dags för skålen!





Brud och tärna - lika vackra och underbara människor båda två!

Älskar den här bilden! Hon är så olagligt vacker! Hon fick definitivt dem bästa generna ;)

Bus!




My outfit ;)

Fina lillebror!


Bordsplaceringsstenarna :)

Lite fakta om oss ;)

Sis och mamma.

Mamma och pappa.



Fina lillebror igen!


Fyrverkerier för brudparet! Mkt vackrare än bilder någonsin kan förmedla!

Min lilla hälsning på baksidan av stenen ;) Ingen hälsning slår dock mammas, haha, "Ni är mina krambananer" ;)

Dansar loss lite :)

Bröllopsvalsen! Åh, va ni är fina!!


Presentöppning dagen efter. Av mamma, pappa, bror och Lina fick dem ljusstaken som det skrivs om i alla inredningsbloggar :)

Av oss fick dem den fina bröllopstavlan med deras namn och datum från
IsaForm.

Alla namnstenar med hälsningar på baksidan. Kul idé! Nåt att komma ihåg inför framtiden... ;)

Syrrans fina förlovnings- och vigselringar.

På vägen hem stannade vi till och fotade kyrkan. Så himla fin miljö där!

Den låg som på en halvö nästan, visst är det otroligt vackert? Vem vill inte gifta sig så liksom!

Ojojoj, jag hoppas ni uppskattar bilder, haha. Att välja ut typ 5-10 bilder från ca 300 är inte min starka sida. Vill ju ha med alla! Bilderna talar väl för sig själva egentligen, men vi har iaf haft en helt underbar helg! Iaf om man räknar bort den gigantiska älgtjuren vi var 2 m ifrån att köra på i lördagsnatt... Dock väldigt häftigt att se en på så nära håll! Haha, djurvännen i mig har talat! Men iaf.. en helg på landet kan vara ganska avkopplande. Även om ett bröllop väl egentligen är allt annat än avkopplande. Roligt har det varit iaf! Ett vackert brudpar, supergod mat, trevliga gäster och fina miljöer.. kan det bli så mkt bättre!? Första gången vi var hemma hos syrran i nya huset också! Visst bor dem helt jäkla underbart? Det måste vara helt underbart för syrran att äntligen ha hästarna utanför dörren efter att ha åkt emellan flera mil ett antal ggr per dag innan. Ah, det unnar jag henne verkligen! TACK Eva och Daniel för den här helgen, vi kommer snart igen, det lovar jag!!!

En annan sak jag också kan lova... är att det garanterat kommer fler bilder!!! ;)


PUSS OCH KRAM!


Bröllop!


Imorn drar vi till min syster i Plaggebo! Men först är det ju förstås själva vigseln i Vissefjärda. Vi kommer åka direkt till kyrkan, dels för att vi ändå inte lär träffa syrran innan men även för att katterna ska vara ensamna så lite som möjligt. Så vi kommer åka runt 11.30.

Nu är det det sista som ska göras då. Slå in presenten, måla naglarna, skriva lapp till Madde som ska vara kattvakt osv. Hade tänkt färga håret idag också, men jag vet inte hur jag ska göra. Är så rädd att jag ska få fläckar i pannan eller nåt, haha, hade ju varit snyggt lagom till imorn ;)

Nästa uppdatering blir antingen söndagkväll eller måndag eftersom vi ska dit även på söndag då det är brunch och presentöppning. Vi har en härlig helg framför oss med andra ord! =)

Ha det så bra nu, kram!

Pälsklingar ♥




Mina tre pälsklingar på samma bild! Baccardi ser dock så ledsen och utanför ut när storkatterna tvättar varandra, hihi. Dock så har faktiskt Bioz börjat försöka tvätta Baccardi men han vill bara busa, hehe. Fast han tvättar Bioz i baken ibland också, mkt trevligt ;) Det går framåt här hemma med andra ord! ♥

Ny väska


När Cissi var här häromdagen hade hon med sig min nya väska som jag beställde genom henne från H&M. Fin! Men så här i efterhand önskar jag att jag hade tagit den svarta... haha, aldrig blir man nöjd!

Till bröllopet


Eftersom jag tråkigt nog får ta en "gammal" klänning på bröllopet på lördag bestämde jag mig för att köpa lite nya finare accessoarer till istället. Dessa smycken köpte jag på Åhléns förra veckan. Tror det kommer bli fint, hoppas det iaf :) Åååh vad jag längtar nu!! :)

Mer shopping


Lite roligare bastopp från Vero Moda.

Nyårsklänning från Vero Moda. Gäller att vara ute i god tid! ;)

Leggings med rosor från H&M.

Två sjalar från H&M respektive Lindex. Den vita ska jag nog ha på bröllopet.

Örhängen att matcha till leopardsjalen. Från Lindex.

Kom hem med en hel del från stan igår när jag var där med Cissi. Men det var inte bara jag som shoppade loss ;) Man får passa på när man har pengar helt enkelt! Går åt att köpa lite nytt nu när hösten närmar sig med stormsteg. Längtar! Behöver dock köpa mig en höstjacka och det är det tråkigaste jag vet att lägga pengar på. Ytterkläder alltså. Hua. Förra hösten och våren gick jag och frös i kofta för jag inte ville lägga pengar på det, haha. Kanske dax att införskaffa en i år. Förstår mig inte på er som köper ny varje höst/vår ;)

Nya ljuslyktor




Superkassa bilder, men det får gå ändå. Köpte iaf dessa tre ljuslyktor på Åhléns igår. 10:-/st tyckte jag var riktigt billigt så jag var ju tvungen att slå till. Passar perfekt i sovrummet och jag var så trött på dem jag hade där innan. Men frågan är om jag inte ska byta till vanliga vita ljus i?! Vi får se.

Puss!

Kalmarshoppingen


Skön oversized hösttröja från Gina Tricot.

Långt linne med rosor från Gina Tricot.

Ring med en fågel på samt örhängen i olika färger, även detta från Gina Tricot.

Detta var vad jag kom hem med från Kalmar i söndags. Nöjd så nöjd :) Linnet känns väl kanske aningen onödigt, men det går ju att ha under koftor sen i höst :) Ångrar dock att jag inte köpte en klocka och en ljusstake jag hittade på Village, men men... sparade ju dem pengarna iaf ;)

Puss!

7 år minus 1 månad ♥


Gudars vad tiden springer iväg! Idag har jag och Christopher varit tillsammans i 6 år och 11 månader, vilket betyder att vi firar 7 år om bara en månad! 7 ÅR! Kan inte förstå själv att det är sant. Iofs känns det som vi alltid har varit tillsammans, det gjorde det redan från början, vi har liksom växt ihop. Men ändå.. är man så gammal nu att man har haft ett 7 år långt förhållande!? Haha.

Vi tyckte det var så mysigt att bo på hotell och turista i söndags att vi funderar på att göra det igen då den 26-27 september. Någon som har något förslag på någon fin plats i Sverige? För några månader sen sa vi ju att vi skulle åka utomlands, men vi har liksom inte direkt gett oss den på att spara så det blir inget med det. Kanske borde satsa på 10-årsjubileumet istället ;)

Puss älskling! ♥

Massa mat


Idag kom Christopher hem från sina föräldrar med flera påsar smockade med mat (inte världens nyttigaste sådan dock). Vad i helskotta, tänkte jag, haha. Då visar det sig att dem har rensat ur hans mormors frys eftersom hon fått plats på ett äldreboende och att Christopher och jag fick all mat. Nu klarar vi oss ett tag iaf ;) Även om det som sagt inte är den mest nyttiga maten precis...

Harrys.se

Hej!

Ny vecka (ja, sen två dagar tillbaka) och roliga saker även denna vecka! På lördag är det ju som ni vet min systers bröllop, på söndag är det brunch och presentöppning. Ikväll kommer Cissi och plutten. Förhoppningsvis hinner jag med att träffa några fler vänner innan helgen :) Så denna veckan ser jag fram emot!


Hittade två bilder från i lördags på Harry's hemsida. Haha, det enda jag har att säga om första bilden är "Shit va vit jag är!!" På andra bilden är min söta syster :) Fler bilder från kvällen (dock inte på oss) hittar ni här. Lägger upp bilderna här för dem finns ju ändå för allmän beskådning på harrys.se, dem lär ju ha bra mkt fler besökare än min lilla blogg ;)

Nu ska jag stääääda! Puss

Kalmar slott




















Hörde ingenting från sis idag så antar att dem var halvdö'a sen gårdagen ;) Istället åkte vi till Slottsparken och fotade massor vid slottet. Så himla vackert där! Tyvärr hade vi ju som sagt inget minneskort i systemkameran så det blev ju till att fota med min sketna kamera. Men det gick helt okej. Dem ska redigeras lite bara. (Orka vänta till dess med att lägga upp dem i bloggen, haha!). Efter den lilla fototuren åkte vi till Baronen.. shoppade tack-present till mamma och pappa samt lite kläder och smycken till mig själv på Gina Tricot. Bilder på det kommer. Sen bar det av till McDonald's, MediaMarkt, IKEA och sedan hem till missarna där mamma o pappa fortfarande var. Tack för all hjälp!

Nu ska jag ta tag i oredan jag ställde till med här hemma när jag letade efter viktiga papper ;) Sen blir det nog till att sova! Trött!

Natti o kram!

Syrrans möhippa!






Snyggaste syrran ever liksom! Vill också bli proffssminkad! :) Min tur snart får man hoppas, hihi ;) Hade som sagt en jättebra dag igår och vad som är ännu viktigare är att Eva hade en kanonbra dag! Så glad att hon är nöjd, det var ju liksom huvudsaken :) På lördag är det då dags för bröllop. Jösses va fort tiden har gått! Kommer ihåg när det var ett år kvar.. känns som typ igår, eller åtminstone förra veckan ;) Men det var det ju inte! Ska bli superkul, verkligen!

Imorn drar Komvux igång igen och vi startar med TRE träffar första dagen. Jamen jippie liksom!
PUSS

På Calmar stadshotell

Tjenixen!

Nu är vi ute på vårat lilla helgäventyr ;) Nej men det har varit min syrras möhippa idag/ikväll/i natt nere i Kalmar så därför är vi här :) (Gratis internet på hotellrummet is the shit!). Jag har nog världens snällaste sambo som ställer upp på att sitta själv på ett hotellrum en hel eftermiddag/kväll bara för att jag ska slippa åka ner själv :) Men då har vi ju morgondagen också :) Syrran skulle höra av sig om dem lever imorn efter möhippan och svensexan, annars får vi se vad vi hittar på. En sväng till IKEA blir det iaf hur eller hur. Lite besviken att bara Baronen köpcentrum är öppet och inte stan. Hade velat till Lagerhaus ju :(

Har iaf haft det jättebra idag. Alltid lika roligt att träffa systeryster och att se hur glad hon blev över att jag kom och över möhippan överhuvudtaget gjorde det ännu roligare! Blev ju halvt om halvt ihjälkramad ♥ :) Det började dock i katastrof! Jag FÖRSOV mig! Jag försover mig ALDRIG annars, men när jag ska på min systers möhippa, ja tro fan att jag försover mig då! Så tyvärr missade jag kidnappningen och picknicken.. det jag hade sett fram emot mest. Men, life goes on, och det blev ju bra till slut iaf! Hon fick ju en till överraskning sen när jag kom :D Mina bilder kan jag inte ladda upp förren jag kommer hem, glömde kabeln.. men det kommer. Dock är dem riktigt dåliga eftersom jag använt min lilla vanliga crappy kamera. Hade med systemkameran också, men blev inte att jag använde den.. tur var väl det för upptäckte precis att det inte satt nåt minneskort i ;)

Nu är det nog dags att sova om jag ska orka upp till hotellfrukosten. Åååh va gott det ska bli! Är skapligt hungrig redan. Inte ätit sen möhippemiddagen vid 8, sen har jag bara smuttat på syrrans drinkar ;)

Puss o hörs imorn eller på måndag med bilder!

För en vecka sen



Mamma och Baccardi :)

<3



Baccardi och Bioz <3

Lilla paddan ;)

Jag och sötaste mamma <3 Nu vet jag vem jag fått självporträttsfotandet ifrån, haha ;)

Finaste mamma!


Även om dem inte är i kattbädden, så är dem ju på samma bild iaf ;)

Gokväll bloggen!
Tänkte lägga upp bilderna mamma tog när dem var här förra fredagen. Nu tror jag iaf att jag är ikapp med bloggandet ;) Dock blir det en 2-3-dagars paus nu igen. Vi ska nämligen ut på äventyr i helgen! :) Mer om det antingen på söndagkväll eller måndag. Ni får ha en bra helg så länge så hörs vi!

Kram!

På önskelistan


Ghostklockan, kusin till min Ghost Candelabra som jag har på tv-bänken, skulle jag inte tacka nej till. Skulle passa fint på mitt framtida sideboard bredvid mina framtida matsalsmöbler i vardagsrummet ;) 1295:- går klockan på och finns hos bl.a. Frankform.

Rosor äro röda


Idag har jag haft besök av både Thina och Thessan. Thina var här på dagen och busade med missarna och Thessan var här nu ikväll och kollade på film (En shopoholics bekännelser) och käkade massa onyttigt. Fick en jättefin bukett med röda rosor. Tack vännen!!

Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket. Ska "möta" Cissi på msn vid 9 (hm.. om 5½ timme alltså) och bestämma när och var vi ska ses. Mer bilder och sånt från senaste dagarna lägger jag upp imorgon!

Puss och nattinatti!

I bought some birds






Har sen Åhléns fick in dessa svanar gått och pillat på dem varje gång jag varit där. Vet inte varför dem tilltalar mig, men har alltid gillat svanar och sen är dem ju vita också ;) Jag har iaf inte köpt några för jag har tyckt att 49:-/st har varit lite väl saftigt. Igår när jag var där med Madde såg jag att dem reades ut. 30% på reapriset blev 15:-/st. Inte kunde jag väl låta dem stå kvar på bordet då inte! :) Tyckte dem gjorde sig riktigt bra där på tv-bänken! Får väl dock se hur långlivade dem blir där.. ;)

Lite nya fina bilder <3




Hur söt får man lov att bli? :)










Kan.Inte.Få.Nog.Av.Er.

Besök av två busungar










Gårdagens besök av Madde och busungarna i bilder. Mycket bus blev det och kattleksaker jag inte sett på flera månader kom fram ;) Isabells första reaktion när hon såg Baccardi var "Paddy!" hihi. Paddy är alltså en av deras katter som även hon är svart och vit :) Alicia hade tydligen mest varit bekymrad över vad vi hade gjort med dem andra katterna när Madde sa att dem skulle hälsa på våran nya kisse. Hihi, sötfrön säger jag bara!

Tack för besöket och välkomna åter! :)

Senaste dagarna



Ser ni toffsarna på öronen? Hihi, uuuuunderbar!


Finally eating together!

Bianca och Baccardi kan äntligen ligga i sängen samtidigt! *glad matte*

Hej!
Jag har noll blogglust nu som ni kanske märkt. Har ju inte uppdaterat på.. vad kan det vara? 3-4 dagar? Inte likt mig. Tänkte lägga upp lite bilder från senaste dagarna iaf. Kommer mer. Fick typ 50 bilder av mamma igår som hon tog i fredags när dem var här ;) Sen har Madde och barnen varit här idag (plus att jag och Madde gick på stan först) så då tog jag lite bilder med systemkameran. Tror jag fick till en del bra på Baccardi faktiskt :) Men dem ska laddas in och redigeras först så kanske inte hinner lägga upp dem idag.

Här är iaf ett livstecken från mig! :)
Kram kram

Tung i huvudet och tjejkväll


Hej bloggen!

Idag känner jag att jag är på väg att bli sjuk. Kliar i näsan, nyser, har huvudvärk och är allmänt tung i huvudet och hängig. Usch, vill verkligen inte bli sjuk nu. Men vore inte så konstigt då både pappa och brorsan varit/är sjuka och jag har träffat dem båda. Hoppas på att bli frisk fort iaf om det nu skulle bryta ut. Och om det ska bryta ut får det gärna göra det NU så jag hinner bli frisk till bröllopet om två veckor. Kommer åka hur eller hur visserligen, men vore ju skönast att slippa sitta där o snora och hosta liksom.

Ikväll (natt?) när älsklingen åkt till jobbet tänkte jag ha en riktig tjejkväll. Ska se Bröllopsduellen och/eller En shopoholics bekännelser, käka chips och dipp samt måla nytt lack på naglarna :) Behöver rensa ur tv-bänken också, så hinner jag blir det till att göra det också.

Men nu ska jag umgås med älsklingen två timmar till innan han åker och jobbar sista passet för i år. Finally!

PUSS

Getting closer



Det går framåt. Bianca har äntligen letat sig fram efter att ha suttit bakom gardinen några dagar och Bioz och Baccardi kan ligga i samma soffa utan att fräsa alldeles för mycket. Nu är det bara att vänta på första goset då :)

Inredningsbibeln är här!


Idag kom IKEA-katalogen för 2010 till oss som är IKEA Family-medlemmar, några dagar före alla andra. Ja, förr var den min bibel, men ska jag vara ärlig så gillar jag inte IKEA särskilt mycket längre. Åker vi till Linköping spenderar jag hellre tiden på Nordik. Vi springer oftast bara igenom IKEA. Dem är bra om man ska ha t.ex. ramar, men några större möbler vill jag inte ha därifrån längre (med undantag för sängstommen vi ska köpa). I have moved on.

Ska bläddra i den lite sen. Vem vet, dem kanske överraskar. Men framsidan såg ju bara för tråkig ut!

Förvaring från Cult Design


Detta setet skulle jag vilja ha i badrummet till tvättmedel. Problemet är att vi använder två olika sorters tvättmedel eftersom jag inte tål parfymerat i underkläder och handdukar. Så då får man ju antingen köpa två (dyrt!) eller ha en fin förvaring och en tråkig tvättmedelskartong framme. Fast å andra sidan är vårat badrum så hemskt ändå så det är inte roligt att köpa fina saker dit. Vill så gärna renovera det! Skulle aldrig lägga pengar på det allra finaste och dyraste till just denna lägenheten, men om jag åtminstone kunde få vitt standardkakel skulle jag bli så lycklig! Just nu har vi ljusrosa väggar och mörkrosa golv... samt gammal toalettsist och sprucket handfat... extremt fula synliga, rostiga rör och massa hål i väggarna. Bläk säger jag bara. Vi skulle ju tjäna på en renovering när vi säljer den, men man ska ju ha pengarna också :) Kanske borde börja spara till det? Vill ju renovera köket också... Åh, det är så mycket man vill!

Bild: Carlssoninteriör

Bara mys här hemma :)


Då är vi inne på Baccardis tredje dag i vår lilla familj. Det går bättre och bättre. Nu äter han (som en häst!), dricker och går på lådan (om man lyfter honom dit). Han fräser fortfarande på dem andra katterna (eller ja, på Bioz, för Bianca syns inte till) men han morrar iaf inte så fort han ser dem längre. Spinner högre än högst och buffar med sitt söta lilla huvud!

Jag är lycklig! :D

Lilla Baccardi


Vi har visst fått en till datakatt! ;)

Suddig men vääääldigt söt!

Älskade lilla vän!

Dyka ner i handfatet är väldigt roligt!

Ja då har vi sovit första natten med tre katter i huset! Lilla Baccardi, som vi har bestämt att han får heta, sov hos mig under täcket hela natten lång. När jag vaknade kröp han upp lite och började spinna! Sååå mysigt! Dock ville ingen av dem andra katterna sova hos oss i natt heller. Konstigt ;) Fast Bioz och Bianca är väldigt nyfikna på det nya lilla livet men han bara morrar och fräser så fort dem kommer i närheten. Bioz fräser tillbaka och Bianca springer och gömmer sig ;) Men det är ju så här det är i början så inget att oroa sig över än. Dock har Baccardi varken ätit eller varit på lådan än. Druckit har han gjort iaf, så det är ju bra det iaf. Glömde ju skriva igår hur gammal han är. Han är iaf prick 15 veckor idag :) Så han är ju inte jätteliten. Men ändå så liiiiten, hihi. Helt plötsligt känns lilla Bianca jättestor!

Tyvärr så var inte batteriet till systemkameran laddat, så blir finare bilder imorn istället. Tagit massor med min kamera idag men med blixt blir dem mörka och utan blir dem suddiga. Valde ut dem som blev okej iaf. Håll till godo ;)

Nu ska jag sätta igång med alla måsten. Puss!

Välkommen hem killen!


Sover hos husse :)


Ligger och spinner hos "moffa" :)

Skön stil hos husse :)

Liten och söt är jag minsann!

Plutten då! <3

:)

Fina killen!

Tror ni jag är lycklig nu eller?! :) Äääääntligen har jag fått hem en missebebis! Lilla killen! För tillfället heter han Joy. Men jag vill bestämma namn själv, och så ska det ju börja på B. Dessutom tycker jag nog att Joy låter lite tjejigt?! Funderar dock på ett dubbelnamn för att behålla det. Kanske Baccardi Joy? Vi får se! Nu är han hemma iaf och räddad från avlivning (!!!). Han är allt en liten tuffing. Trodde Bioz skulle morra men det är han som morrar på Bioz ;) Blir nog bra om några dagar! Hoppas verkligen det iaf eftersom vi ska åka på bröllop och allt snart. Annars får jag försöka få tag i nån som han kan bo hos dem dagarna. Vad gör man inte för att en katt ska få leva!? :)

Han är såååå go! Stannade till hos pappa på vägen hem från dem vi hämtade honom hos och han la sig hos pappa och spann ljudligt direkt! Min lilla myskille!

Bättre bilder kommer imorgon! Ska ta massa fina med systemkameran då :) Måste ju ändra headern nu :)

Puss puss!


Höstskor


Fick hem lite paket i veckan. Det enda som får stanna är dock dessa lite högre höstskorna. Superlätta att gå i och så himla snygga om jag får säga det själv ;) Kommer från LaRedoute. Jättebra att deras damskor börjar på strl 35. Det ska dem ha plus i kanten för!

Nu har jag nog alla skor jag kan tänkas behöva till hösten. Bara en jacka som ska hittas också...

Dag 3, 4 och 5 med vilddjuret


Så här behandlar man leksaker om man heter Vilma ;) Bananen piper inte längre och delarna i burken var en gång två tennisbollar ;)





En osminkad Jen!

Klarblå himmel varje dag utom idag!

Nallar lite bär i mammas o pappas buskar ;)

Hon skulle ju inte vara i sängen dårå.. menne... ;)

Bus med pappa :)

Tittar på storbildstvn! ;)

Bianca är nyfiken på odjuret :)

Lite för nära, tycker Bioz.

Blöt vovve! Älskade tydligen regn idag, men inte annars enligt matte, haha.

Väldigt blöt och trött Vilma.

Bus med Christopher!

Ja ikväll var det alltså dags att lämna tillbaka Vilma. Väldigt vemodigt, kommer sakna henne! Vi har haft väldigt roliga och mysiga dagar! Lilla skruttan :) Men nu har vi ju en annan sötnos här hemma att ta hand om istället ;) Mer om det strax!

KRAM

Ofrivillig paus

Jag återkommer snart!! Finns inte mkt tid över mellan hundbus och plugg just nu ;) Men imornkväll ska jag visa lite bilder från senaste dagarna samt visa mina nya höstskor :)

Det går bättre nu iaf både med sovandet och katterna. Igår morse vaknade jag med en raklång Vilma bredvid mig, haha, jag måste ha sovit djupt ;) O idag såg jag något jag aldrig trodde jag skulle få se. Nämligen att Bianca jagade ut Vilma från balkongen. Min lillsnutta har blivit en tuff brud, hihi.

Hörs imorn!
Puss!

Ett steg i rätt riktning <3

Jag är helt chockad! Bianca har lagt sig bordet ute på balkongen. Där ligger hon och nyfiket tittar in på vovven hihi. Har stängt till så dem får vara i fred där ute, dem vill ändå inte vara inne. Vilma har till och med varit och nosat i glipan ut och Bianca ligger ändå kvar. Skönt! Visst, skulle Vilma komma nära henne skulle hon ju försvinna, men skönt att hon iaf kan vara sig själv där ute.


Superkassa bilder, men ville ändå visa <3

Dag 2 med vilddjuret


Fina Vilma med sin lilla minihund :)

Den där tungan igen ;)




Dragkamp med lillebror!

Lillebror och pappsen grillar. Gott!

Hon var lite trött idag...

Brorsans flickvän Lina kom och busade också!

Hopp!

Snygg stil i luften ;)

Hallå!
Jag och Vilma har varit hos mina föräldrar hela dagen idag, 10.30-21.00 ungefär. För katternas skull. Tyvärr funkar det inte att vara hemma för Bianca är riktigt, riktigt rädd. Hon varken äter, dricker eller går på lådan när Vilma är här så jag kände att det var bättre att vi håller oss borta så mkt som möjligt så hon får i sig mat och vatten. Jag gick hem en sväng, utan Vilma, vid 7-tiden för att se så hon verkligen äter och hon var fortfarande rädd. Detta var liksom 9 timmar efter att Vilma gick ut genom dörren. Stackars liten säger jag bara! Nu när vi kom hem så mötte både Bioz och Bianca oss i dörren. Båda försvann illa kvickt, men Bioz kommer iaf fram efter en stund. Även om Vilma jagar bort henne ganska fort ;) Men nu sover Vilma så nu är Bioz framme. Men Bianca kommer nog inte komma fram förren imorn nu.

Iaf, vi har haft en jättemysig dag idag också. Jag och lillebror tog en långpromenad med henne på eftermiddagen, sen har hon varit ganska trött hela dagen. Det har ju varit så himla varmt. Christopher var med någon halvtimma bara i början, mest för att följa mig dit. Han skulle hem och sova lite innan jobbet. Blev inte så mkt sömn i natt för Vilma har varit ganska orolig och mest gått omkring. Inte så konstigt att hon var trött idag kanske ;) Blir nog bättre i natt, nu har hon ju sovit här en natt redan. Men som sagt, Madde, det funkar fint (förutom med katterna då) och jag tror hon saknar er också! :)

Imorn blir det en till heldag hos mamma och pappa!

Kram hela dan!

Dag 1 med vilddjuret


Tog en långpromenad med henne innan älsklingen skulle till jobbet.

Fina tjejen!

Vi promenerade och vi promenerade...

En liten fotopaus ;)

Sen blev Vilma trött och bara slängde sig ner i skuggan :)

Stooor tunga! ;)

Sen gick jag och Vilma bort till pappa och lillebror o busade i mååånga timmar. Inte helt lätt att fånga en flygande hund på bild ;)

Lillebror och Vilma.

In action!

Vilma, bananen, pappa o lillebror.

Specialeffekter? ;)

Sen kom grannkatten och var väldigt intresserad av vovven, men mest av hennes pipande bananleksak skulle jag tro ;) Kissen fick vääääldigt lång hals hihi.

Då var första dagen som hundvakter snart avklarad då. Det har gått bra, kommer nog gå bättre och bättre för varje dag. Vi får dock tänka om med hur och var hon ska hålla till här hemma. Vi har skärmat av till köket, mest för katternas skull, men även för att hon ska vara på ett ställe när vi sover. Men det funkade inte så bra. Hon skäller och gnäller om vi inte är i köket samtidigt så hon får nog sova inne hos oss. Kanske att vi stänger så att katterna kan vistas fritt utan att vara livrädda stackarna, hihi. Vilma har lite svårt att låta dem vara ;) Men vi har haft en superbra dag! Hon är ju så full av energi så hon ger ju aldrig upp. Vi har kastat boll och andra leksaker konstant i typ 12 timmar idag, haha. Och då menar jag verkligen konstant. Hon är som en jojjo, hehe. Vackra lilla Vilma! Nu sover hon som en stock, inte så konstigt ;)

Imorn är en annan dag. Vet fortfarande inte om vi ska stå på torget, har sällskap av älskling halva tiden och Thessan den andra halvan, men det beror på vad han säger när han kommer hem nu efter tolv. Om han orkar gå upp tidigt eller ej. Skulle ju behöva pengarna, men ah, det är ju en ny chans nästa månad. Synd bara att skippa denna chansen när det är så fint väder. Vi får se helt enkelt!

Kram och natti!

Petroom.se


Registrerade mig precis på en ny site: Petroom. Det fungerar på precis samma sätt som Styleroom, fast istället för att lägga upp bilder på sitt hem så lägger man upp bilder på sina husdjur. Som ni ser på bilden ovan så ser allt precis likadant ut. En djurälskare som jag var ju såklart tvungen att testa. Visst, det ger ju inte inspiration till något så som Styleroom ger, men man är ju sjukt stolt över sina vackra husdjur så det är klart att man vill visa upp dem för andra :) Har inte lagt upp några bilder än, men tänkte att jag skulle göra det. Kanske värt att passa på nu när Vilma sover? ;)

Tradera

Så där, nu har jag äntligen lagt upp alla saker på Tradera. Du hittar mina auktioner här.

Annars då? Jaa, var ju borta hos Madde förut och fick lite info om vovven samt lämnade födelsedagspresent till Alicia. Sen när jag kom hem hade mamma sms:at om att komma dit och fika så då gick jag bort dit. Kom hem strax efter 22 och då satte jag mig här och började lite med Tradera. La ut lite igår men hann inte allt så tog det sista nu. Har dock inte hunnit rensa ur skåp och lådor till torget, vet heller inte om vi kommer stå på torget. Skulle stått med Cissi o Fredrik men nu kan inte dem, och eftersom älsklingen inte kan stå hela tiden så vet jag inte om jag vill stå heller, helt själv liksom. Frågade dock Thessan om hon ville och hon kunde tänka sig det, så får se sen vad hon säger. Kan ju rensa ändå, skadar ju aldrig ;)

Nehepp, om man skulle städa undan lite nu då.
Kram o natti!

Kattbädden


Kattbädden har fått en ny mysig filt (som ska klippas till lite till) och ny plats bredvid tv-bänken.

Idag är det mycket som ska göras. Jag ska plugga, rensa ur skåp och lådor inför loppisen på lördag och jag ska städa. Men först ska jag springa bort till Madde och prata om dem kommande dagarna. Vi ska nämligen ha busvovven här hemma nu i 5 dagar. Spännande! :)

Kram så länge

Busskatten


Hur härligt är inte detta? Underbara människor också som är snälla mot katten, tyvärr får man ju mest läsa om folk som är elaka mot djur. Äntligen en solskenshistoria! Läsa hela artikeln här.

:)

Hej bloggen!

Alldeles strax kommer Cissi och hämtar mig. Jag ska vara barnvakt åt Wille en stund medan Cissi o Fredrik är på dagismöte. Efter det ska dem bjuda på grillat, mums! :) Tyvärr kan ju inte älsklingen följa med eftersom han jobbar ikväll (ovanligt va?) :( Men det blir fler ggr hoppas jag! Men först ska jag gå bort till Netto. Tror Cissi får hämta upp mig där för annars hinner jag nog inte.

När jag kommer hem ska jag försöka lägga upp allt på Tradera. Fotade allt igår så det måste göras idag, annars blir det inte av. Lägger upp länken här sen när jag är klar!

Kram hela dan!


Tavellisten


Ändrat om lite på tavellisten igen. Behövde ramarna till min fotovägg, sen kändes det lite mkt med svarta ramar precis överallt. Bestämde mig även för att &co. inte ska vara på fotoväggen så satte dem i köket istället. Lite mycket bokstäver där nu kanske meh äh, det får vara så för nu. Allt kan ju inte bli bra heeela tiden ;)

For my nails


Köpte även två nya lack, ett korall och ett rosa. Ska nog använda ett ikväll, får nog bli det i korall. Det var ett tag sen jag målade naglarna nu och dem växer som ogräs så det är nog på tiden att ta tag i det :)


Puss hej


Nytt i garderoben


Jeansskjorta i lite längre modell än den jag har innan, från Cubus. 70 pix på rean, fynd!

Jag och mina dragkedjedetaljer ;) Från Cubus.

Höst/vinterstövlar från Skopunkten.

Dessa var riktiga kap! 49,50 på Skopunkten!

Detta var vad jag fick med mig hem från Linköping igår i kläd- och skoväg. Så nöjd, så nöjd! Resten (dvs Ikea-shoppingen) visar jag en annan dag för det ser ut som ett bombnedslag här hemma nu. Tänkte ta tag i röran strax!

Puss hela dan!

On the road



Idag har vi varit i Linköping. Blev mest provande av klänningar. En liten sväng på Ikea hann vi med också såklart! Men som sagt, mest provande av klänningar och även andra kläder. Tänkte visa vad jag köpte imorn :)

Ja, trots att jag testade typ alla klänningar i hela Linköping så har jag fortfarande inte hittat nån som passar min kropp, vilket betyder att jag fortfarande inte vet vad jag ska ha på mig på bröllopet. Inte är det någon som kan vara kattvakt den helgen heller så jag vet i sjutton hur detta ska gå. Det ordnar sig ju alltid, men man vill ju ha allt klart nu liksom.

Nu ska jag äta, men vi hörs imorn!
Puss och natti natti

Vem vill ha moonboots?


Ja, det kan man ju undra ;P Tydligen så ville jag och Cissi ha det för sisådär 5 år sen. Skulle ju berätta en rolig sak när jag kom hem (ja, jag har ju varit hemma en jäkla massa timmar, men men) so here goes. Igår hade Cissi problem när hon skulle beställa från Ellos då hon inte visste varken lösenord eller användarnamn eftersom det var runt 5 år sedan hon använde sidan. När man väljer lösen så brukar man ju få fylla i en fråga och ett svar som har med lösenordet att göra. Igår fick hon ju då upp frågan och hennes svar. Frågan var "Vem vill ha moonboots?" och svaret var "Jag och Jennica". Hahaha, fy fan vi skrattade så vi grät båda två! O som Cissi sa "Det där svaret värmde mitt hjärta. Det visar hur mycket du betyder för mig." Hur glad blir man inte av att höra en sån sak? O hur glad blir man inte av att ha en bästa kompis som till och med har med mig i sin löseordsfråga, haha. För 5 år sen! Ja, våran vänskap blir bara starkare och starkare och ingen är gladare än jag! Älskar dig, älskar dig, älskar dig! :) Alla borde få ha en egen Cissi! Sånna vänner växer tyvärr inte på träd.

Lilla jag och världens bästa ♥

Jag? Uppe? Redan? What?!

Haha, ja det kan man ju säga! Helt otroligt att jag är uppe redan och dessutom har hunnit duscha. Gick upp kl 9, typ en timme efter att älsklingen kom hem från jobbet. Det är inte mycket som kan få upp mig så "tidigt" när jag gått och lagt mig sent (nog för att jag gick och la mig 23.40, men jag somnade inte förren typ 4.30), men en sak som definitivt får upp mig är vetskapen om att jag ska träffa Cissi :) Inte en chans i världen att jag missar det! Vi ska på stan idag. Ska träffa henne om en timme ungefär. Hoppas på lite lunch också :)

Nehe, dags att göra iordning mig. Sitter här med turban ;) När jag kommer hem ska jag berätta en rolig grej som Cissi berättade igår, vi skrattade så vi höll på att kissa på oss. Okej, mest roligt för oss, men jag ska skriva det här ändå så jag inte själv glömmer bort det iaf :) Cissi, du är bäst!

Ha en bra dag så länge!
Puss!!

RSS 2.0