Mors dag!


Grattis älskade mamma på mors dag! ♥

För exakt 5 år sedan..




















...var vi i underbara LONDON! Oh, I miss it! Eftersom det är min enda utlandsresa levde jag väldigt länge på den. Minnen minnen minnen! Jag hoppas verkligen vi kommer iväg någonstans i höst, eller åtminstone nästa vår, så vi kan skapa ännu fler reseminnen tillsammans! ♥


Dagens jag + nytt armband

Tee - Lager157, leggings - HM, armband - HM & gladiatorsandaler - Din Sko.

Så här har jag sett ut idag ;) Kom på att jag ju glömt att visa mitt nya färgglada armband också! Så nu har jag gjort det med ;) Fick hem ett HM-paket i veckan och där låg bland annat armbandet. Visar det andra vid ett senare tillfälle.

Natti!



Årets Robinson-vinnare!

Tycker ni det var rätt som vann? Själv höll jag på Anna, men sedan på Jarmo. Tycker inte Ellenore är en värdig vinnare eftersom hon mest var kvar för att ingen såg henne som ett hot. Men ändå skoj med en kvinnlig vinnare :)

Perlan living

Detta setet med &co. hade jag tänkt ha vid sängen sen, men får se vart det hamnar.

Jättefin skål som jag tänkt ha på balkongen.. eller nån annanstans, haha.

Idag fick jag hem min beställning från Perlan living. Jättefina grejer! Dock mkt större än jag trodde ;) Men det gör ju inget, mer för pengarna då ju ;)

Typiskt nog fick man även 5 st citronkolor på köpet. Jag tvingade älsklingen att äta upp dem fort så jag slapp bli frestad hihi.

Kram!


92 dagar framåt..

Nu kör vi igen! Från och med idag och 92 dagar framåt (exakt 3 månader) ska jag röra på mig varje dag, skippa allt godis mm och försöka äta lite GI-inspirerat. Mitt mål är att om 3 månader väga ca 7 kg (eller mer) mindre. Den här gången ska jag lyckas för nu finns det ingen återvändo! Systers bröllop närmar sig med stormsteg (ja, samma dag som mitt mål ska vara nått) och det går liksom inte längre att falla tillbaka och börja om från början igen, det finns det ingen tid för. Jag ska känna mig fräsch på bröllopet, så är det bara! Sen efter det får jag ta ställning till vad nästa mål blir. Till nästa sommar vill jag iaf ha nått mitt slutmål.

Just nu känner jag mig så här, och det är då inte långt ifrån att jag ser ut så också...

Förrådsrensningen fortsätter...


Hur mkt skit får man lov att samla på sig egentligen!? Allt detta ska säljas/skänkas.

Vi har iaf fått lite ordning i kartongerna. Skönt! Lägg märke till Bioz i den ena kartongen ;) Hon är med idag också såklart!

;)

Nu börjar vi närma oss slutet av den här rensningen iaf, riktigt skönt att ha det gjort! Förstår dock inte hur det fortfarande kan vara så fullt som det är i förrådet. Vi använder ju aldrig sakerna där ute så vi kan ju knappast behöva allt!? Aja, nu kan man iaf komma fram där ute  + att vi hittat en hel del att sälja på torget om 2 veckor :)

Nu är vi som sagt rätt så klara så nu ska jag inte plåga er mer med denna rensningen haha.

Kram kram

Förrådsrensning pågår



Vad är det med katter och kartonger/påsar egentligen? Haha. Hon la sig och sov i den först men självklart reste hon sig upp när jag kom med kameran i högsta hugg ;)

Ikväll sysselsätter vi oss med att rensa i alla kartonger från förrådet. Vardagsrummet ser ut som ett bombnedslag just nu eftersom vi tagit in allt till lägenheten (förrådet är precis utanför vår dörr) då det är lättare att rensa här inne. Tog dock en liten paus och åkte bort till Madde och kollade på Grey´s Anatomy förut, men nu är jag hemma igen så det är väl bara att fortsätta nu antar jag! Annars blir vi väl aldrig klara. Har iaf hittat lite mer vi kan sälja på torget nästa gång.

Kram o natti!

Bra dag idag :)

Hallå mina vänner :) Idag har jag haft en mkt bättre dag, skönt det! Ja, förutom att jag varit i skolan två ggr då, men sånt överlever man ju ;) Innan skolan ringde systeryster och vi bestämde att jag o älsklingen ska åka o hälsa på dem på söndag nästa vecka :) Hur kul som helst! Så det ser jag fram emot :)

Nu har Cissi precis varit här. Vi har, såklart, kollat på Betty och husfruarna :) Spännande som vanligt! Nu ska jag se Brothers and Sisters, som även det slutade spännande förra veckan. Hörs lite senare.

Puss!

#¤!/&%#"#¤%& skitdag!!!

Ursäkta, men det här har nog varit den värsta dagen jag upplevt på länge. Tråkigheter efter tråkigheter efter tråkigheter efter tråkigheter. Jag har bara velat gräva ner mig i ett mörkt hål och aldrig komma tillbaka. Till råga på allt så har jag varit så fruktansvärt trött att jag gått och lagt mig på sängen flera ggr (hälften av gångerna av trötthet och hälften av gångerna för att jag deppat). Fy sjutton för denna dagen! Men man måste väl ha skitdagar ibland för att uppskatta dem bra dagarna...

Stockholm - kvällspromenad i Vaxholm
























Många bilder idag, hoppas det uppskattas! :) I lördags efter dopet följde vi alltså med älsklingens syster med familj hem till dem. De bor på Kullön utanför Vaxholm. Där är det vackert må jag säga! Anki och Johan bjöd på indisk hämtmat (supergott!) och sen åkte vi hem mot Västervik kl 20. Tänkte ju se Robinson där men ångrade oss när vi insåg hur sent vi skulle komma hem.

Vi har blivit erbjudna att låna deras hus en vecka efter midsommar när de ska till Rhodos, och jag tror bestämt vi kommer göra det. Då kan vi stanna 2-3 dagar, hitta på lite saker, hälsa på älsklingens bror på Lidingö och bara ta det lugnt. Jag vill gärna till Gamla stan och till Djurgården eftersom det inte blev av denna resan. Kanske Thina och Kristian är i Stockholm då med!? =)

Det var iaf slutet på vår minisemester, så nu slipper ni fler bilder ;)
Kramar!

Bilder: Privata, tagna av mig och Christopher

Stockholm - dopet


Lidingö kyrka.

Skål för lilla Elvira! (Dubbelhakan ska bort!)

Det bjöds på mat och fina tårtor.

Tar lite frisk luft på balkongen och....

...tittar ut över området ;)

Älsklingen tar igen sig på balkongen :)

Med respekt för dem som var där lägger jag inte upp fler bilder, har ju inte frågat om lov. Men för er som känner mig så kommer dem komma upp (nån gång..) på bilddagboken.

Det var iaf ett jättefint dop och ett trevligt dopfika! Lilla Elvira fick massor av fina presenter också. Av oss fick hon ett Bamse-set med handduk, borste, kam och spegel (tror jag) + en badbok med Bamse. Glömde tyvärr fota det.

Det gick inte lägga upp bilderna igår, därför kommer resterande inlägg idag.

Kram så länge!

Bilder: Privata, tagna av mig och Christopher

Stockholm - kvällspromenad på Lidingö









I fredags kväll när vi hade ätit och gjort oss hemmastadda tog vi oss en kvällspromenad vid vattnet. Det är så himla fint på Lidingö, och särskilt i den delen där Magnus och Ellinor bor. Hit kommer vi förhoppningsvis åka fler ggr i sommar! Då hoppas vi på solsken! :)

Bilder: Privata, tagna av mig och Christopher


Stockholm - shoppingen


Zebratunika med flätade band i midjan. Så himla snygg på!

Skjortan, som jag har sedan tidigare i gult, en favorit i garderoben!

Tee med Marilyn Monroe ;)

Det var inte mycket jag kom hem med i klädesväg, men desto mer över på kontot. Man får se det så! Så himla besviken på butikerna. Topshop var den största besvikelsen. Alla pratar om att det är så billigt där, men det var ju hutlösa priser! Iaf för vanligt folk som är vana vid att handla på HM. Dessutom mkt billigare att beställa från deras hemsida. Sen var det ju så himla mycket folk överallt, och vi kände oss stressade eftersom vi skulle till älsklingens bror och äta och hinna umgås lite med dem på kvällen. Vi bestämde i sista sekund kvällen innan att vi skulle åka senare, så vi kom iväg från stan kl 11. Bra beslut på ett sätt, men visst, kanske att man hade shoppat lite mer om vi åkt vid 7-8.

Fler inlägg kommer...

Hemma från Stockholm


På väg till huvudstaden. Lite egobilder är ju aldrig fel ;)

Bara regn, regn, regn hela vägen, och tyvärr även hela vistelsen..

Här bodde vi, i en gästlägenhet under älsklingens bror. Älskar fönstren!

Jaha, så var man hemma igen! Eller ja, vi kom hem i natt, men har haft massa att göra idag så har inte hunnit uppdatera förren nu. Vi har iaf haft det jättebra, trots regn och besvikelser över shoppingen. Det är verkligen alldeles för mkt folk i stan för att vi överhuvudtaget ska orka att vistas där. Shoppade endast på HM (kul liksom..), men å andra sidan var ju inte det huvudsyftet med resan. Mer kommer i separata inlägg lite senare ikväll :)

Kram så länge!

80-årskalas idag och avfärd imorn!

Hej på er!

Vi ska strax bege oss ut till Gränsö för att fira min farmor som fyller 80 år idag. Grattis! :) Det blir inte så långvarigt eftersom vi ska vara i slottscafét och måste ge plats åt andra sen. Vi skulle visst bli upp emot 30 pers (!?). Min farbror har förbeställt tårta till alla för det vore väl illa annars kanske ;)

Imorn bär det av till huvudstaden. Ska bli så kul! På söndag är jag tillbaka med (förhoppningsvis) massor av bilder! Tanken är att vi ska åka 7 (absolut senast 8) imorn bitti, direkt till stan för att gå i alla butiker på Drottninggatan osv, för att sen ta tunnelbanan några stationer och bege oss ut och fota lite på Djurgården. Efter det blir det avfärd mot Lidingö till älsklingens bror (dem som ska döpa sin dotter på lördag). Umgås med dem på kvällen, kommer väl dit vid 17-tiden. Sen på lördag morgon tänkte vi försöka oss på att komma upp tidigt så vi kan utforska Lidingö lite, fota o så :) Dopet är sen vid 11.30, sen blir det fika hos Magnus (älsklingens bror) o dem... efter det hänger vi med älsklingens föräldrar o co till hans syster i Vaxholm. Där blir det väl mat antar jag. Kanske en fotorunda där med? ;) Sen funderer vi på att kolla på Robinson där innan vi åker hem till lilla Västervik o missarna igen. Låter som en bra planering tycker jag ;) Hoppas den är genomförbar bara ;) Har sån ångest över att lämna katterna bara! Inte för deras skull, de klarar sig säkerligen utan mig, men jag kommer ju sakna ihjäl mig efter dem!! Ah, det är ju faktiskt bara en natt och det går ju fruktansvärt fort när man har roligt.. :)

Promenad i Vaxholm augusti 2007.

Bäst att fixa iordning sig nu! Hörs på söndag igen!
Ha en underbar helg! Kraaaaam

Butiker i Stockholm

Nu har jag listat alla butiker jag vill besöka i Stockholm. Är det någon som har nåt hett tips så tipsa på!

BOLAGRET
MANGO
ZARA
URBAN OUTFITTERS
GINA TRICOT
LAGERHAUS
MONKI
BIKBOK
HM
DIVIDED by HM
CUBUS
TOPSHOP

090420

Fy vilket trist väder det är idag! Hagel typ! Hualigen. Tur man slipper gå ut ;) Jag hoppas bara inte det håller i sig till fredag och lördag när vi är i Stockholm. Det vore verkligen typiskt!

Idag kom hälften av fotona jag beställde. Nödvändigt liksom. I två olika paket dessutom. Jag beställde 7 foton och dem kommer i (minst) tre paket. Ja jösses. Snacka om icke existerande miljötänk. Nästa paket kommer väl kanske på fredag då, men eftersom vi inte är hemma då så blir det isf bilder på söndag. Men dem kanske inte kommer förren måndag, det vet man ju inte. Det lustiga var att det var de största fotona som kom nu, dem det skulle vara längst leveranstid på, haha.

Nu ska jag stoppa i en maskin tvätt så vi har lite rena kläder att ta med oss till Stockholm! Hörs nog senare.

Kram hela dan!

Hur söt?





Hon har lagt sig så själv under täcket och vi har vikt ner kanten. Gudomligt söt min lilla Bianca!

Hemma hos: sovrummet just nu

Idag kom mina nya lampor (snabb leverans!) så jag tänkte visa hur det blev. Så nu får ni även se fotoväggen, dock har inte fotona kommit, men det borde dem göra denna veckan. Fotar då igen såklart :)

Som sagt, foton ska i ramarna, och så ska jag även skaffa några fler kuddar att ha bakom stadenkuddarna.

Vaduz från Markslöjd.

Nästa månad ska vi även försöka köpa en sängstomme. Har insett att det inte går att köra med ben på madrasserna när man har katt eftersom dem klöser sönder madrassen. Tyvärr, får jag väl säga, får det bli en vit Malm-stomme för det är dem enda i vår prisklass som täcker hela madrassen. Den är ju snygg, men det är lite tråkigt att typ hela Sverige har den. Dock är väl inte den vita den vanligaste, så det är ju tur det ;)

Så här fint är madrasskyddet nu ;) Är bara en tidsfråga innan det går igenom till madrassen. Nu har vi vaxduk emellan, men hur snyggt är det liksom? Syns igenom ju. Näe, en sängstomme är det bästa alternativet.

Fler bilder kommer som sagt när fotona kommit!

Måndagsvägning - trött på't!

Det var väl ingen stor överraskning på vågen idag direkt. Ligger visserligen fortfarande på minus, men hur kul är det att gå upp det man gått ner? Jag fattar inte, jag klarar det alltid 2 veckor sen börjar jag synda igen. Hur gör ni andra för att klara det egentligen!!?! Förstår inte varför inte jag klarar av en sån "enkel" sak som att gå ner i vikt, när det ju är det jag vill mest av allt i hela världen just nu...

Startvikt den 16 mars 2009: 65, 8 kg
Första målvikt: 60, 8 kg
Slutlig målvikt: 42-45 kg

Vikt den 18 maj 2009: 65, 7 kg
Resultat sen senast: +0, 7 kg
Resultat totalt: -0, 1 kg

Jippie liksom, 1 hg! För det syns ju så mkt o så på min kropp.. haha. Näe, skärpning nu! Jag fortsätter mina dagliga promenader (utom i helgen när det inte fanns tid) och att uppdatera här, så kanske jag även kan låta bli snackset snart.. Ja, nu kommer jag ju göra det igen, men man vet ju aldrig hur det går om 2 veckor. Som sagt, brukar ju bara klara det 2 veckor i rad.. O har jag väl ätit godis/chips/pizza en gång så blir det tyvärr fler.

Just det! Eftersom jag alltid får kommentarer om att min målvikt är osund och alldeles för lite, kan jag säga redan nu att jag är 1,50 lång (kort) och innan jag gick upp vägde jag 42 kg och var inte jättesmal då samt att enligt BMI är min idealvikt 45 kg. Så inga sånna kommentarer nu tack! Alla är inte 1,70 långa ;)

Kram hela dan!

EDIT: Bioz har gått ner från 6, 7 kg till 6, 5 kg :) Vilket är jättebra på så kort tid! Kul att det går bra för nån av oss :)

Solkatter och sårig nos


Tog en paus förut och busade lite med Bianca. Hon älskar att jaga solkatter! Hon blir som en robot och följer solkattternas minsta rörelse, så himla söt!

Vet inte om ni ser på bilden, men hon har fått ett sår på nosen, i själva "skåran" eller vad man ska säga. Hon har haft det i kanske en vecka nu. Det har dock varit på väg att läka nu i några dagar, men idag blöder det igen. Den stora fläcken på nosen är en pigmentfläck men även den är mörkare nu, men det röda "strecket" som går upp från fläcken är blod. Antagligen har hon fått det när hon och Bioz bråkat, men det borde ju läka någon gång. Får väl ringa veterinären och fråga om det finns någon salva eller liknande i fall det inte blir bättre. Min lilla tjej!

Plugg plugg plugg


Idag är det Historia-plugg som står på schemat. Skittråkigt. Men jag måste verkligen. Provet är imorn kl 16.30 och den här helgen har det kommit så mkt annat i vägen så jag kan typ ingenting än. Blir en sen natt och tidig morgon helt enkelt. Vila får jag väl göra i graven. Jag är så matt av brännan i ansiktet också så jag somnade ett par timmar förut. Gjorde alltid det förr men nu var det väldigt länge sen jag somnade mitt på dagen, så måste vara brännan som spökar. Imorn efter provet är det bara raka vägen hem som gäller, för på tisdagmorgon är det ju prov i Excel. Tur att terminen är slut snart för mkt mer orkar jag inte nu! Ska bli skönt med en eller två veckors pluggvila sen innan sommarkurserna drar igång. Välbehövligt!

Kram kram

Gårdagens Eurovision!

För en gångs skull vann rätt låt! Visst ville man att Sverige skulle vinna, men jag tycker inte att det hade varit en värdig vinnare isf. Ljudet var ju skit, falsk sång och allmänt.. konstigt. Norge är ju grannlandet iaf! :) Riktigt bra låt och riktigt värdig vinnare! Snacka om överlägsen seger också! Hann ledde ju under hela tiden, inget land gick om honom nån gång, 16 st 12:or och poängrekord! Dessutom fick han ju poäng av alla länder, det har väl aldrig hänt förr? Lite trist bara att Sverige fick den sämsta placeringen på 17 år och får kvala ännu en gång..

Bild: Expressen

Say hello to the lobster ;)


Okej, det är ett faktum att jag inte tål att vara ute i solen. Kan ju tillägga också att jag är ännu rödare än vad det ser ut på bilden. Det stramar, huvudet bankar och jag har frossa... En av orsakerna till att jag inte är överförtjust i sommaren...

Loppisen idag var ett fiasko. Mer folk än vanligt men ingen handlade ju nåt! Iaf inte av oss. Efter typ 5 timmar hade vi sålt för 30:- och det kostar ju 50:- att stå (om man delar som vi då). Men sen i slutet köpte några lite större saker så vi gick väl med 130:- i vinst till slut. Men förra månaden sålde vi ju för 600:- liksom. Vi har väl helt enkelt redan sålt alla bra saker. Ska väl ge det en ny chans nästa månad så får vi se. Vi kan säkert hitta mer bra saker i förrådet ;)

Krukor till en förbannelse, hehe.. vi sålde EN. Sist sålde vi 7 st.

Alicia däremot tjänade massor av pengar till leksaker :) Hon sålde bullar som hon bakat! Titta så fin hon är som katt :)

Isabell var också med såklart!

Alicia handlar hand i hand med sin "pojkvän" hihi. Så himla söta så man bara dör!

Massa folk.

Älsklingen mitt i solen!

Det har varit en skön dag, och liiite pengar tjänade vi ju iaf. Var ju rädd där ett tag att vi stog helt förjäves, men det fixade sig ju till slut. Ger det som sagt en chans till nästa månad. Går det lika dåligt då ger jag nog upp för i år. Men till nästa år har jag nog hunnit tröttna på massa mer saker, haha ;) Tack Lina för sällskapet!

Nu blir det schlager för hela slanten! Dock själva, för Cissi kände sig inte kry idag! Hoppas vi ses nästa vecka istället, gumman!

PUSS


Dagens shopping


Linne med katten Gustaf, från Vero Moda.

Nödvändiga saker som är så tråkiga att köpa. Två par leggings och så svarta och vita strumpor (ministeps) så jag slipper få skoskav av alla mina ballerinaskor.

Var nere en väldigt kort sväng på stan förut, älsklingen satt kvar i bilen (typiskt det manliga släktet). Skulle bara springa in på HM och köpa nya leggings eftersom mina svarta är trasiga. Men det blev även ett linne från Vero Moda. Såg det i skyltfönstret så jag var ju bara tvungen att smyga in och köpa det! Älskar ju katter så katten Gustaf är ju självklart en given favorit ;) Dock lite i dyraste laget, men det visste jag ju inte när jag såg det i skyltfönstret så jag var ju såklart tvungen att köpa det ändå, haha.

Nej, promenad var det ja.. Puss!

Loppistime!


Imorrnbitti är det dags att stå på loppis igen. Ska bli härligt att bli av med ännu mer skit och få in lite pengar. Denna gången blir det billigare att stå eftersom vi (jag?) ska stå tillsammans med Lina. Ska bli skoj! Man kommer ju verkligen ut och får träffa folk, och får massa frisk luft. Det är ju aldrig fel. Hoppas på bra väder också!

Nu ska vi fylla bilen med alla saker, sen ta en promenad och sen får jag nog plugga Historia resten av kvällen. Promenaden är dock viktigast känner jag, för idag blev det både pizza och godis. Fy skäms, skärpning på taket!


Nya sänglampor på ingång!

Skulle beställa lite saker jag behöver från Haléns, nya svarta leggings bland annat. Kikade in bland heminredningen och hittade lamporna från Markslöjd jag vill ha på sängborden. Självklart åkte dem med i varukorgen dem också! Så i slutet av månaden är dem äntligen mina! De kostar nämligen 100:-/st mindre på Haléns än om man skulle köpa dem här i stan, så jag sparade ju faktiskt 200 spänn :)

Nu kommer sovrummet bli ännu mer svart-vitt! I love it :)

Bild: Markslöjd

I'm in lööööv!


Okej, jag har definitivt hittat vår nästa soffa. Inget snack om saken! Rätt färg, rätt storlek, rätt form, allt är så rätt! Jag vill ha en lite annorlunda, vilket den "öppna" schäslongen tillför, och sen ska den helst vara maskintvättbar vilket denna är. Kan det blir bättre? Priset var helt okej också, även om det är för mkt för oss just nu, ca 10500:- + 1200:- frakt eller så får man hämta den i Stockholm till en avgift av 199:- + bensinen dit då. Helt okej. Man behöver ju inte spara ihop till hela heller, man säljer ju den gamla först :)

Synd att det är så mkt annat man vill ha också...

EDIT: Hittade en till typ likadan soffa från samma ställe fast 1600:- billigare. Gillar dock färgen mer på den första, men kanske finns mörkare till denna med. Åh, älskar dessa soffor! Jen vill ha!


Bild: Furniturebox


Wave hängarna på plats!





Nu har vi fått upp hängarna och jag är supernöjd! Man ser ju inte helheten på bilderna på samma sätt som i verkligheten, men det blev i alla fall kanon! Nu har vi nånstans att hänga upp kläder som inte ska tvättas direkt :) Får väl se om älsklingen klarar av det ;)

My new pink shoes



Mina nya fina skor från 4everyoung.se! Härlig färg va? :) De var på rean och den enda storleken som fanns var min, måste varit förutbestämt ;) Märket är Cheapo.

Men jag måste klaga lite till på nelly.se (.com? whatever). Bara för att jag fick den där påminnelseavgiften av dem kunde inte 4everyoung.se lägga till hela beloppet för skorna hos Kreditor så jag kommer få en till faktura. Bara jag inte får en till faktureringsavgift.. Alltså, nelly.se kan dra nåt gammalt över sig. Som älsklingen sa, det bästa är väl att sluta skicka efter saker. Blir ju uppenbarligen fel heeeela tiden. Så trött på't. Men bor man där man bor där utbudet är lika med noll så vill man gärna skicka efter istället.

Nåt annat som också kom idag var Wave-hängaren! Visar bilder på den när den är uppsatt!

Kram hela dan!

Fullspäckat schema

Ja dessa dagar är verkligen fullspäckade får jag lov att säga. Både tråkiga och roliga saker. Idag måste jag göra instuderingsfrågorna till Historian, imorn plugga in frågorna plus plugga till Word-provet, fredag är det först Word-prov i skolan, sen hem och plugga Historia allt jag bara orkar samt hämta bord hos mamma o pappa till dagen efter. Lördag är det dags att stå på loppis igen 8-15, sen hem och plugga några timmar för att sedan kolla på Eurovision med Cissi, Fredrik o lille Wille :) Söndag är det plugga stenhårt på Historia som gäller hela långa dagen och natten, sen upp tidigt på måndag för att plugga mer Historia fram till provet som är 16.30-18.30. Sen hem och plugga till Excel-provet, upp på tisdag och skriva provet i Excel 10.30-12.30. Hem och göra inlämningsuppgifter i Historia och Naturkunskap, onsdagen är än så länge öppen för förslag, men sen drar det igång igen på torsdag med farmors 80-årskalas ute på Gränsö... är väl dock inte hela dagen, men sen på kvällen är det packa som gäller för på fredag morgon drar vi till Stockholm! Där är vi hela fredag och hela lördag och shoppar och går på dop. SEN är det lugn och ro som gäller, förhoppningsvis. Puh, jag blir trött bara jag tänker på det!

Ser iaf fram emot ett par dagar i Stockholm med min älskling! Även om jag inte ser fram emot att sova utan katterna..

Nu vet ni iaf varför jag kanske inte kommer uppdatera så flitigt dem närmaste veckorna :)

Min sommar är säkrad! :)

Guuud va skönt! Idag fick jag reda på att jag (och antagligen älsklingen med för han fick inloggningsuppgifter till en skola) kommit in på ytterligare en kurs i sommar, fick antagningsbesked och inloggningsuppgifter :) Detta betyder att jag kommer läsa heltid även i sommar! :D Okej, det hade absolut varit bättre med ett sommarjobb och "riktiga" pengar, men nu är det ju inte så, just nu är jag bara så glad att vi slipper vända på varenda krona i sommar. För ärligt, på vintern okej, men på sommaren!? Det är ju då man vill ha pengar!

Glad glad glad glad glad!!

A wave is coming


Nu är Wave hängarna beställda och på väg till mig och Cissi :) Jag ska ha dem i sovrummet och Cissi ska ha dem i hallen. Kommer bli alla tiders! :)

Bild: Rum21

Lager157

Oversized tee, Lager157s egna märke. Pinsamt att gå omkring i den där tyckte älsklingen, men vadå, jag ÄR ju bäst?! ;)

Lite lagom pösig kofta, även den från deras eget märke. Perfekt till svala sommarkvällar!

Letade (och letar fortfarande) efter en vit enkel kofta jag kan ha både till dopet, studenten, bröllopet och övriga fester i sommar. Kommer ju antagligen bli ärmlösa klänningar och eftersom jag inte gillar att visa överarmarna (vita och tjocka ju!) så vill jag gärna ha en kofta till. Sen vet man ju aldrig om det blir kyligt så det kan ju vara bra att ha ändå. Just denna koftan är nog lite för "stor" för att ha vid sådana tillfällen, så jag letar vidare. Men den blir ändå perfekt i sommar att dra på sig på kvällen! :)


Lager157 är billigt och bra! :)


Dagen idag

Hej på er!

Idag har vi varit ute o gått (ovanligt nuförtiden va? hihi), på promenaden passade vi även på att gå in på Iittala outlet och Lager157 (kom ut med två plagg). Har även paketerat och postat Tradera-paket. Annars har det inte hänt mycket alls idag. Eller jo, jag fick äntligen svar från csn och jag är beviljad studiemedel i sommar! :) Så som jag skrev så kommer jag skicka efter Wave-hängaren, och även Cissi ska ha en så blir ju billig frakt med :) På tal om Cissi så är stackarn sjuk idag så hon kommer tyvärr inte ikväll :( Får helt enkelt ha tv-kväll för mig själv, hihi.

Har lite inlägg på lut, så återkommer sen! :)
Kram så länge

Nattbabbel & bojkottar Nelly.se!

Nu ligger väl alla och sover antar jag :) Men jag är mitt uppe i mitt tv-maraton som alltid om nätterna hihi. Just nu är det Close to home. Efter det är det byte av kanal och lite komedier ;)

Idag har varit en riktig syndardag (fryspizza och choklad), men vi tog en kvällspromenad iaf så jag hoppas lite av det försvann då ;) Jag kör på att motionera mkt så borde jag kunna äta lite gottigt ibland. Det gjorde jag ju förra veckan, och då motionerade jag inte ens varje dag och ändå gick jag ner 0, 8 kg så det funkar ju ändå liksom. Visst tar det liiite längre tid, men jag tänker leva så som jag vill leva sen. Menar, slutar man helt med allt godis under tiden man ska gå ner och sen börjar äta igen, ja då går man ju upp igen. Sunt förnuft.

Imorn kommer finaste Cissi hit o glor på Betty och husfruarna med mig. Ser verkligen fram emot det. Hennes vänskap är en av dem finaste sakerna jag har i mitt liv. <3

På den tiden vi båda var unga och fräscha! ;) Tur att Cissi har utseendet på sin sida fortfarande iaf hihi. Efter att ha klämt ut en unge dessutom, det är inte dåligt! Älskar dig vännen! <3

What else? Just det! Måste klaga lite på nelly.se. Jag har aldrig någonsin fått en påminnelsefaktura, men sen jag började handla på Nelly har dem börjat trilla in en efter en. En var en påminnelse och en var en restfaktura för att jag tydligen betalat in fel belopp. Idag kom påminnelsen. 50:- i avgift och ett "hot" om inkasso om jag inte betalar inom några dagar. Jag har bara skickat efter 3 ggr därifrån men sammanlagt fått 5 fakturor och bara problem! Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig någonsin mer kommer beställa därifrån, såvida jag inte vet med säkerhet att jag kommer behålla det jag skickar efter, för det är när man skickar tillbaka det krånglar. Dessutom är det så fruktansvärt dålig service på stället så man kan bli galen. De vet ju inte ens sina egna regler eller vad deras kunder har beställt/skickat tillbaka/ska betala. Det måste väl ändå finnas i deras register?! Ställer man en sån fråga till t.ex. HM eller Ellos får man ett exakt svar direkt. Nej, det kan knappast vara en tillfällighet att jag aldrig betalat en räkning för sent i hela mitt liv och så helt plötsligt kommer en påminnelsefaktura för en faktura jag vet att jag har betalat? Nej, jag bojkottar nelly.se!

PUSS o natti!

Måndagsvägning

Ja, jag tror jag ska börja väga mig varje vecka istället för att ha större koll på om jag behöver ändra nåt mer för att gå ner mer. Idag blev jag riktigt nöjd när jag ställde mig på vågen :) Man brukar ju säga att ett halvt kilo i veckan är ganska "normalt" att gå ner, så detta var ju superbra!

Startvikt den 16 mars 2009: 65, 8 kg
Första målvikt: 60, 8 kg
Slutlig målvikt: 42-45 kg

Vikt den 11 maj 2009: 65, 0 kg
Resultat sen senast: -0, 8 kg
Resultat totalt: -0, 8 kg

I´m on!!!! :) Satsar på ett liknande resultat till nästa vecka då! Då ska jag även väga Bioz, och målet är att hon då ska ha gått ner 1 hg.

Nu ska jag plugga, prov (som kommer gå åt helvete) vid 16.30. Puss!

Promenadernas promenad


Jag på promenad ute på Gränsö våren 2005.


Hej! Nu är vi precis inkomna från en timmes promenad. Så himla skönt att vara igång! Nu ska det bli en timmes promenad varje dag, nåt annat är inte godtagbart ;) Nä men jag måste verkligen ta tag i det här nu om jag ska hinna gå ner synbart mkt till augusti. Älsklingen satte sig på cykeln direkt när vi kom in och jag är ju inte sämre jag så jag ska också cykla sen när han är klar.

Annars idag är det plugg, plugg, plugg som gäller! Imorgon är det Naturkunskapsprov, på fredag prov i Word fördjupning, på söndag ska hemtentan i Powerpoint fördjupning vara inne och på måndag (om en vecka) är det Historia-prov. Utöver detta är det denna vecka inlämningsuppgifter i Powerpoint fördjupning, Historia och Naturkunskap. Fattar inte hur jag ska hinna. Lär ju inte hinna umgås med folk den här veckan iaf. Fattar inte varför alla väljer att lägga proven just nu, det är ju faktiskt tre veckor kvar på terminen. Okej, antagligen är det väl för att man ska hinna göra omprov om man behöver och för att det sen ska finnas tid att sätta betyg, men ändå. Jaja, bara att gilla läget.

Kram hela dan!


Matplats i vardagsrummet


Jag har velat ha en matplats i vardagsrummet sen vi flyttade in här för 4 år sen, det har liksom alltid kännts så tomt med bara soffa (nu är dock möbleringen så bra att det känns bättre). Dock har vi aldrig haft råd med det, vilket jag är glad för nu för dem möblerna jag ville ha då vill jag verkligen inte ha nu. Dessa ovan är det jag suktar efter för tillfället. Bordet kostar runt 2000:- + 650:- frakt och stolarna kostar 895:-/st + frakt. Nästa möbler att spara till kanske? Tyvärr är det 10-12 veckors leveranstid på stolarna vilket avskräcker mig lite. Man hinner ju ångra sig flera gånger om ;) En annan nackdel är att eftersom vi får flytta lite på soffan och fåtöljen blir vi även tvungna att flytta på tvn och tv-bänken vilket jag vet att älsklingen "vägrar" göra eftersom det är en sån procedur att mäta, borra osv. Men med lite övertalning kanske det går ;) Eller så får vi flytta, då måste han ju hihi.

Bild: Eget kollage med bilder från TheHome och Furniturebox.

Bää.

Hittade även denna bilden bland älsklingens mappar igårkväll. Den har han tagit ute på Gränsö. Tycker den är så fin eftersom alla (utom ett) får tittar nyfiket in i kameran. Så himla fina djur!


Jag ska börja spara till en egen systemkamera (självklart får jag använda älsklingens men den är så himla stor så det är mer en "ta-med-vid-speciella-tillfällen"-kamera), så jag kan lägga upp fina bilder som jag själv tagit. Har alltid älskat att fota och har alltid kameran med mig "i fall att" vart jag än ska, så jag borde verkligen investera i en systemkamera. Den skiten jag har nu är inte ens värdig att kallas kamera. Kan tyckas onödigt att ha två systemkameror i ett hushåll, men som sagt jag vill gärna ha en lite mindre, som även den tar bra bilder, att kunna ta med i väskan liksom. Jag blir bara förbannad när jag fotar med den jag har nu, haha. Tyvärr blir det att jag använder den även hemma eftersom jag inte kan älsklingens kamera. Aja, babbel babbel ;) Funderar iaf på en Nikon D60 som lillebror har. Billig och bra, lagom stor också (iaf om man jämför med älsklingens megakamera).

Bild: Älsklingen och Elgiganten.


Lördag

Mitt nyttiga lördagsgodis. Hur gott?

Hej på er! Hoppas ni har en bra lördag. Jag har bänkat mig framför tvn och ska såklart se Robinson och äta lite jordgubbar :) Mums! Vi var ute och gick i 75 min förut (skönt!) och svängde då även in en snabbis på Hemköp för att köpa lite frukt till kvällen (okej, jag erkänner, vi köpte varsin glass också). Så nu ska här mumsas!

Vem tror ni åker ut ikväll då? Jag hejjar på Anna och Jarmo, så bara dem är kvar är jag nöjd!

Kram kram


Mina finaste.





Letade igenom älsklingens bildmappar efter foton till fotoväggen och hittade dessa fina bilderna på katterna. Var bara tvungen att lägga upp dem :) Har dock försökt i flera timmar nu, tydligen var den sista för stor för att lägga upp på bloggen. Tänk om jag hade tänkt på det för 2 timmar sen ;) Den första bilden på Bianca kommer antagligen hamna på fotoväggen, tycker den är så himla fin!

Foto: Älsklingen

Dagens Jen


Jeansjacka och tee - HM, leggings med dragkedja - Haléns, stövletter - Din Sko. Sorry för superkass bild, jag är värdelös på att ta bild på spegeln, hur lyckas alla?!

Nu har vi varit och veckohandlat. Alldeles strax blir det fredagsmat - Tacos i ugnen! Mmm :)

PUSS och trevlig helg på er!

Semesterlängt!


Älsklingen i London 2004. Längtar tillbaka varje dag!

Hej kära ni och tack för era fina kommentarer om vårat kök!
Jag sitter och längtar efter att få åka ut och resa! Det är så många som bokar resor hit och dit nu så jag blir alldeles sjuk. Längtar tillbaka till London, men vill samtidigt se något nytt. Rom, Paris, New York.. you name it! Jag vet iaf att jag vill på en storstadssemester, solsemestrar är nog inget för mig även om jag självklart vill uppleva iaf en sådan resa i mitt liv. Just nu lockar Rom med dess historia allra mest. Jag håller ena tummen på att vi lyckas komma in på ytterligare en kurs i sommar så vi får ihop till heltid, för då har vi definitivt råd att åka i höst. Gäller bara att prioritera det och inte inredning och kläder isf ;) Där har vi mitt problem! Hihi.

Nu ska jag sätta mig på cykeln, duscha och sen vänta på att älsklingen kommer hem så vi kan veckohandla! Förresten! Ställde mig på vågen förut, det går neråt! Jag hoppas verkligen jag klarar det denna gången!

Kram hela dan!

Uppdatering av köket













Äntligen har jag tagit lite bilder på hur det blev i köket med tavellisten och tavlan! Tog ett tag innan jag tog tag i det men nu är det gjort ;) Det som fattas i köket nu är en svart matta under bordet, ny gardin, ny taklampa och lite mer saker i fönstret. Sen är det ju det där med renoveringen också..

Nu ska jag börja med maten. Det blir någon slags kycklinggryta med jasminris idag. Inte jättenyttigt kanske men jag tänkte dra med älsklingen ut på en promenad sen när han kommer hem :) Jag syndade lite väl mkt igår, men jag kämpar vidare.

Kram så länge!

TV-kväll med Madde

Nu har vi tagit hand om vår lilla (stora) Bioz i några timmar, hon är dock fortfarande lite groggy och har inte så stor koll på sin kropp, tappar ut maten när hon försöker äta osv. Men hon är vaken nu iaf och det är huvudsaken! Jag är alltid så orolig när dem sövs.. tänk om dem inte vaknar liksom!? Hemska tanke!
Jag ska iväg till Madde nu på lite tv-kväll. Känns jobbigt att lämna Bioz, men det var sååå länge sen jag träffade Madde och barnen nu så jag har allt lite abstinens :) O Bioz har det ju bra med husse och Bianca såklart :) Ska nog synda ikväll och köpa med mig lite godis... hm... ;)

Vi har förresten satt upp alla ramarna nu över sängen. I love it! Men jag fotar inte förren vi har framkallat kort att ha i, så ni får vänta! Ska beställa en (eller ett två-pack då) Wave hängare sen till sovrummet, åh kommer bli så fint. Men vet inte när jag ska ha råd med det.. Jo, när jag får svar från csn om sommaren och om jag får ett godkännande av dem. Då ska jag banne mig skicka efter dem!

Näe, off to Madde!
PUSS

En sten har fallit från mitt hjärta..

Gomiddag! Vi har precis kommit hem från veterinären, skulle vaccinera båda katterna. Det slutade med att vi blev kvar länge och en gång för alla tog tag i det här med Bioz övervikt. Eftersom hon inte når att tvätta sig är hon alltid skitig i baken (urin och sekret sa veterinären) så först sövde dem henne för att rengöra samt klippa. Jag har nämligen aldrig lyckats tvätta henne helt ren så hon är ju liksom alltid så. Iaf så när vi kom tillbaka (vi roade oss i Gamleby centrum så länge haha) så hade dem gjort en viktminskningsplan plus att vi fick två gratispåsar bantningsfoder som vi ska börja med nu. Det är så himla skönt att ha tagit tag i det nu! Andra gånger vi varit där har dem typ bara sagt att ja men det är bara att dra ner på maten och se till att hon rör på sig. Mmm, det har vi gjort nu i ett år men hon har snarare gått upp i vikt. Vi har kört light-foder på henne och det var inget bra sätt när det gått så här långt sa dem. De sa även att det INTE är vi som gjort något fel, utan hon har fel på ämnesomsättningen och har därför gått upp så mkt och måste därför nu ha ett riktigt ordenligt bantningsfoder. Antagligen tillhör hon även den skaran katter som inte vet sina gränser när det gäller maten också. Så ni som brukar säga att vi skämt bort henne med för mkt mat kan ta er i baken! :P Haha. Det är verkligen som en sten som fallit från mitt hjärta nu när vi förhoppningsvis får ordning på hennes vikt. För som veterinären sa -"fettman blir hennes död"- och det ska vi såklart se till att det inte blir nu! På 27 veckor ska hon gå ner 1,8 kg. Sen behöver hon egentligen gå ner 1 kg till, men det är målet för nu iaf. Skönt för lilla gumman att äntligen vara ren i baken med, det var länge sen nu! Åh, min lilla kisse.. Vi har även fått höra från en veterinär nu att lilla Bianca antagligen har sitt revir så starkt hemma att vi ska låta henne slippa följa med ut i koppel eftersom hon är rädd. Så ska inte tvinga med henne mer nu. Vi har ju tänkt att hon ska få vänja sig vid koppel, men veterinären sa att hon antagligen är en perfekt innekatt och att vi ska låta bli att ta ut henne. Så nu slipper vi grunna mer på det med :)
Nu ligger Bioz instängd i badrummet (order från vet) för dem gav henne ingen uppvakningsspruta så hon sover fortfarande. De tyckte att hon va tillräckligt trött på dem nu ändå, haha.


Dagens shopping!


Body från Åhléns att ha till mina midjehöga kjolar så jag slipper knöliga tröjor. Dock var kanske inte stjärnor det snyggaste men den var på rean så jag tänkte jag skulle testa en billig först. Kanske känns helskumt att ha body, även om alla säger att det är superbra :)

Solisar från Åhléns. Lagom stora för mitt minihuvud ;)

Detta var vad jag fick med mig hem. La även undan en klänning och ett par shorts, men vet inte om jag har råd eller ej. Lutar åt att det bara blir halvtidsstudier i sommar så det är väl bäst att spara. Tråkigt, men sant.

Denna klänningen la jag undan. Gillar den verkligen så jag funderar på att köpa den ändå...?

Dagens jag. Jeansjacka - HM, klänning - Gina Tricot, strumpbyxor - HM, väska - LaRedoute, stövletter (bilden ovan) - Din Sko och solisarna testade jag på HM (too big for my face!). Skjortsen som hänger bakom är dem jag la undan, men struntar nog i dem.

Nu blir det mat!

Tisdag

Hej mina vänner!

Jag har precis kommit hem från en lunch och shoppingtur med Thessan. Mycket trevligt! :) Som vi sa nu så måste vi ses snart igen! Katastrof att vi bara ses typ 2 ggr om året ju :O Ska visa vad jag köpte sen :)

Ikväll ska jag till Cissi :) Blir nog tv-kväll i vanlig ordning, det e ju tisdag för guds skull! ;) Men innan dess ska jag göra iordning i köket så jag kan ta bilder. Hinner jag inte idag innan det börjar skymma och jag ska iväg, så tar jag imorn eller på torsdag (ska inte vara hemma så mkt imorn så kanske inte hinner då). Men som sagt, ska försöka hinna idag! Bäst jag sätter igång nu då ;)

Kram hela dan!

Dålig tajming!

Åh, imorn ska jag och Thessan luncha i stadsparken, men vad läser jag om inte att det ska regna imorn!? Riktigt dålig tajming måste jag säga. Får väl hoppas att det är fel eller att det bara regnar på morgonen eller kvällen ;) Hade ju vart så mysigt! Istället får vi ta en god sallad på nåt mysigt café :) Bara att träffas är ju trevligt! Riktigt länge sen nu. Måste hitta på saker lite oftare, vännen!

Vi var ute och gick en timme förut, så himla skönt! Ska verkligen försöka göra allt för att komma ut o gå varje dag nu (förutom lördag som är min vilodag hihi). Det är ju så skönt när man väl börjat gå, det är det där steget ut genom dörren som är jobbigt för mig. Men det ska gå! Ska cykla sen också.

Förresten, är det någon som har tips på nyttiga, goda och billiga saker att äta på kvällen? Jag vet inte vad jag ska äta! Blir galen. Just nu äter jag fruktsallad och keso om kvällarna, men vill kunna variera lite. Är ju inte så billigt i längden heller.

Imorn kommer bilder!! Tavellisten är uppe och jag är så himla nöjd!

KRAMAR!

Måndagsvägning

Det var ett tag sen jag skrev upp min vikt här. Det har en orsak, jag har nämligen legat på latsidan i flera veckor nu + smockat i mig massa onyttigt precis som innan jag tog tag i vikten. Detta har resulterat i att jag tydligen gått upp till denna omgångens startvikt. Något jag faktiskt är glad över, ja inte att jag är tillbaka på startvikten, men att jag faktiskt inte gått upp mer än så. Det trodde jag! Så nu blev jag motiverad igen när jag ställde mig på vågen :)

Startvikt den 16 mars 2009: 65, 8 kg
Första målvikt: 60, 8 kg
Slutlig målvikt: 42-45 kg

Vikt den 4 maj 2009: 65, 8 kg
Resultat sen senast: +0,3 kg
Resultat totalt: +-0 kg

Nu kör jag igen alltså! Det här är en sommar fullsmockad med roliga fester osv, så nu ska det banne mig bli ordning på den här kroppen! Man vill ju vara fin när man går på fest :)

PUSS

Fotoväggen to be


Tänkte bara visa hur det är tänkt att fotoväggen ska sitta över sängen. La ut ramarna på golvet häromdagen och jag tror det kommer bli riktigt bra! Det blir 160 cm precis som sängen så det blir ju perfekt. I dem två minsta ramarna ska vi ha foton på oss när vi var små, i dem fyra näst minsta/största ska det vara bilder på oss och katterna och i dem två största tänkte jag sätta några av älsklingens naturbilder. Alla ska vara i svartvitt såklart! Vad tror ni om detta?

Hur mysigt?



Åh, hur mysigt ser inte detta ut? Jag längtar hur mkt som helst till den dagen vi köper hus när jag ser dessa bilder! Det kommer givetvis dröja många år innan den dagen är här. Först ska man få råd, sen ska man spara, leva gott och bo billigt (dvs ha råd med allt man inte har råd med nu och inte kommer ha råd med när man köper hus) och sen när man gjort det ska man börja husletandet. En lång procedur, mina vänner. Åh, vad jag längtar! Även om jag självklart älskar att bo i lägenhet också, det är tryggt på något sätt. Jag vill definitivt inte ha hus nu, men en vacker dag så :) Måste ju ha ett hus så alla våra blivande djur får plats :) O så mkt roligare att inreda ett hus än en lägenhet!

Bild: Privata fotade i Materialmännens reklamblad

Hemma!


Rotade på mitt gamla rum och hittade mitt gamla studentplakat. 6 år sen nu! Jösses...

Även min brors plakat stog där inne. Han var en söt unge han ;)

O nu är den där söta lilla ungen full med döskallar och tatueringar ;) Köpt ny dator har han gjort med den fulingen! ;P

Älsklingen hjälper mamma med brorsans gamla dator.

Nu är vi hemma igen från mina föräldrar. Där bjöds det på god kycklinggryta! Både mina föräldrar och mina syskon är superduktiga på att laga mat, men inte jag. Varför undrar jag? Jag är väl det svarta fåret i familjen antar jag ;) Visst kan jag om jag anstränger mig, men jag tycker inte det är roligt för fem öre. Dessutom slänger jag stekspaden på golvet och flyr fältet när det stänker stekflott. Haha.

Nu ska vi fika lite framför tvn, sen får vi se vad det blir. Kanske komma i säng lite skapligt ikväll? Nja...

Puss och god natt om vi inte hörs mer idag!

Iittala outlet


Precis hemkomna från Iittala outlet som öppnat här i stan under sommaren. Där kommer jag bo! ;) Fick med mig två äppelgröna (iaf tror jag det är dem?) kivilyktor. De kommer få husera på tavellisten i köket, som äntligen ska upp imorn. Kommer bli finfint tror jag :) 59:-/st var väldigt överkomligt tycker jag! Kostar ju annars 79-89:- beroende på var man köper dem. Brukar inte dem nya färgerna vara mkt dyrare? Aja, good for me ;)

Nu ska vi snart till pappa o brorsan (mamma jobbar) och äta lite mat. Pappa har lånat våran bil idag för att hämta brorsan i Norrköping. Han var nämligen så klantig igår att han satte sig på fel buss från Stockholm, så han ringde här vid 12 i natt och frågade om vi kunde hämta honom, haha, och snälla som vi är så åkte vi ju iväg. Men vi hann inte ens ut ur stan innan han ringde igen och sa att han hade fixat boende över natten. Ganska skönt att slippa åka 12+12 mil mitt i natten ;)

Kram kram

Den blommiga klänningen


Tidigare ikväll så slog jag slag i saken och beställde den blommiga klänningen från Gina Tricot. Gillar verkligen inte att man inte kan ta det på faktura, men den fanns ju inte i butik och jag vill ju verkligen ha den på dopet. Håll nu ena tummen att den kommer passa! Chansade på en M eftersom den ser ut att va ganska tight i midjan. Är den för lång går den ju alltid att lägga upp.

Bild: Gina Tricot


Större bilder

Har suttit nu i ett par timmar och ändrat storleken på bilderna i några av inläggen här på bloggen. Har gått och stört mig på att mina bilder inte fyller ut inläggen, så jag frågade runt på lite bloggar vars bilder är stora och fick till slut hjälp av Therez (tack snälla!). Det var tydligen bara att ändra bredden till 500px när man laddar upp bilden i inlägget, istället för att låta det vara 400px som det blir automatiskt. Äntligen stora bilder! :) Vet inte varför, men jag personligen tycker det är roligare att läsa bloggar där bilderna fyller ut inläggen, tycker det ser så pluttigt ut annars. Så jag är glad att min blogg ser lite roligare ut nu ;) Orkade självklart inte ändra i alla inlägg, men från och med nu kommer bilderna vara stora iaf! :)

Annars idag händer det inte så mkt. Älsklingen är iväg med en kompis, och han skulle köpa med sig lite ingredienser hem så vi kan göra potatisgratäng med kyckling och bacon i sen, blev så sugen på det igår när vi pratade om det hos mamma! :)

Hoppas ni har en fin dag/kväll så hörs vi senare!
Kram kram

Hemma hos: köket just nu









Så här blev det alltså med dem nya stolarna. Men som sagt, mer helhetsbilder kommer på tisdag :) Och att bilderna är lite korniga är för att varken jag eller älsklingen själv kan hans nya kamera riktigt än :)

Bilder kommer snart!

Gokväller! Eller räknas det som natt för er nu kanske? För mig är det iaf kväll :) Vi har precis kommit hem från mamma. Har fikat (supergod morotskaka!), snackat skit och så har älsklingen fixat lite med hennes dator. Det var väldigt tyst där hemma nu, pappa är nämligen i Polen på golfresa och min bror är i Stockholm.

Jag tog lite bilder på stolarna och så förut, så älsklingen ska bara fixa till dem då jag tog dem med hans systemkamera, så lägger jag upp dem här sen! Så får ni se lite innan tisdag iaf :) Jag kan ju själv inte låta bli att visa eftersom jag är så nöjd, hihi. Så om en liten stund då...

Kram så länge!

Ingen slagborr.

Pratade precis med älsklingen, som för övrigt är på väg hem med världens godaste pizza (Roma från Mikanos i Ankarsrum), och tydligen så hade hans pappa lämnat slagborren på jobbet i helgen så vi kan inte låna den förren måndag eftermiddag. Suck liksom. Så det blir alltså inga bilder imorn, dem kommer på tisdag istället! Den som väntar på nåt gott.... ;) Eller så tar jag kort på stolarna ändå idag. Mmm, vi får väl se.

Nu ska jag plocka undan det sista innan han med stort H kommer hem.

Puss!


Plugga vs. städa

Näe vet ni vad? Det är ju röd dag idag, så inte tänker jag sitta och plugga! Det kan jag göra på söndag (som iofs också är röd dag men det är det ju alltid, haha), läraren ser det ju inte förren på måndag iaf! Så jag ska se till att göra lite fint här hemma istället (ja, för städa är ju så mkt bättre att göra på en röd dag än att plugga, haha), så det skiner om stället när älsklingen kommer hem ;) Och så jag kan ta riktigt fina bilder imorgon :D Har även en tavla att fixa iordning, som har legat i många veckor nu, som ska upp i köket så den måste jag ju också ta tag i idag!

Back to work!

(Guuud, vilket onödigt inlägg!)

Deppfredag denna 1 maj..

Idag är jag inte på topp, känner mig nere. Antagligen för att typ alla umgicks och hade roligt igår medans vi satt hemma ensamna (som vanligt!!!!). Ibland känns det som att vi bara har varandra och inte har något liv utanför lägenhetens väggar. Är vi så tråkiga så ingen vill umgås med oss när det väl gäller? Jag har alltid sån ångest när det börjar närma sig nån högtid (valborg, midsommar whatever) för jag vet att det slutar med att vi sitter ensamna och då kan det ju lika gärna kvitta. Sitta hemma och mysa kan man ju göra vilken helg som helst. Vi gjorde iaf det bästa av situationen igår och åt god mat och skålade i cider ;) Var riktigt mysigt! Men jag tror deppkänslan fanns hos oss båda hela kvällen..

Nä fy, så depp och tråkigt det blev nu, haha, men var bara tvungen att skriva av mig lite! Idag är det plugg som gäller igen. Ännu mer depp liksom, haha, finns inget som är tråkigare än att plugga! Usch. Men det måste ju göras, så lika bra att sätta igång. Älsklingen är i Ankarsrum hos sina föräldrar, och när han kommer hem ska vi sätta upp tavellisten för han ska låna med sig slagborren från sin pappa. Wiiiee :) Så imorn blir det antagligen bilder!! :)

Dags att äta nåt och sen sätta igång!
Kram hela dan!

RSS 2.0